Salomon – overblik og samling af tests af Salomon trailsko

salomon løbesko topSalomon blev først og fremmest kendt for deres skiprodukter. I dag er de det mest populære trail mærke. Her på siden finder du:

  • Alle anmeldelser af Salomon løbesko
  • Mine personlige Salomon favoritter
  • Prissammenligninger

Nu er det op til dig. Klik ind på modeller du finder interessant. Læs om dem og find den billigste pris. Vi opdaterer løbende vores udvalg af tests, og er der nogle der mangler så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

 
Trail løbesko

Mest populære

Andre

Asfalt løbesko

Grus løbesko

Mest populære

  • Salomon Sense Mantra
  • Salomon Sense Pro
  • Salomon X-Scream

Andre

  • Salomon X-Wind Pro
  • Salomon X-Tour

 

Derfor skal du vælge Salomon løbesko

Salomon har en anden tilgang til deres produkter end mange andre.

De ønsker ikke at lave mainstream traditionelle produkter. De vil derimod lave unikke produkter, der er til løbespecialisten.

Salomon løbesko er teknisk meget kompliceret og er ekstremt konkurrencedygtige i off-trail kategorien, hvor de konkurrerer mod trailmærket Inov8.

De to brands minder på mange punkter om hinanden. Salomon er et større brand, hvilket de har store fordele af. Deres cross er blandt de mest populære produktserier til løbere der vil i skov, på bjerge og gennem vand. Rigtige fede løbesko til de kræsne løbere. Salomon løbesko skiller sig i den grad ud fra mængden. Det kan både være en fordel og en ulempe. Ulempen er at nogle af Salomons skomodeller er blevet fifty fifty løbesko og fritidssko. Og det ser jeg jeg som en lille ulempe.

Egne erfaringer

Lad mig gøre det ganske kort. Jeg er stor tilhænger af Salomon og forsøger gradvist at løbe mere trailløb. Det er efter min personlige overbevisning mange gange sjovere, sundere og mere udfordrende end traditionelt asfaltløb. Der er da også en meget kraftigt stigende tendens til at folk bevæger sig uden for de asfalterede veje og prøver nye ruter. Personligt elsker jeg at smide uret der hjemme, tage et par crosssko på og bare fræse afsted uden at tænke på tid, energiforbrug eller distance. Salomon skoene tillader masser af udfordringer, og jeg ved at jeg kan stole på dem. De producere altid løbe og trailsko i aller højeste kvalitet.

Hvad kan Salomon, som andre ikke kan

Salomon

Salomon er førende på trail. Deres sko, rygsække og tøj er ikke bedst egnet til den traditionelle danske løber, der alene træner på asfalt. Er du en asfaltløber, vil jeg anbefale dig at kigge på de mere traditionelle mærker. Eksempler kunne være Asics, Nike eller Adidas.

Er du den eventyrlystne løber, der gerne løber i skove, på småstier, gennem mudderhuller eller på bjerge, så bør Salomon være i dine overvejelser.

Salomon er fransk. Inden for crossløb har de faktisk specialiseret sig yderligere ved at være eksperter på crosssko til vinterløb.  Her på siden finder du deres mest populære produkter til vintertræningen, men også trailsko til sommerens mudrede stier. Jeg er ikke i tvivl om at der vil være minimum 1 par sko du vil forelske dig i. Men lur mig om ikke der kommer flere. For Salomon løbesko er bare fede, længere er den ikke.

Vil du lære mere om deres produkter, er deres officielle hjemmeside ikke længere end et klik væk.