Salomon Speedtrak | Stor test og review

Salomon har i mange år lancerede stribevis af rigtig fede trail løbesko. Salomon Speedtrak er ingen undtagelse. En løbesko til ham og hende som elsker at komme ud og løbe derude hvor terrænet ikke altid tillader dig at stå fast. Speedtrak er endnu et trail vidunder fra Salomon, eller er det? Find ud af det i vores udtømmende anmeldelse, som balndt andet giver dig:.:

 • Test og review af Salomon Speedtrak
 • Godt og dårligt ved Salomon Speedtrak
 • Den bedste pris lige nu på Speedtrak
 • Hvad siger andre om Speedtrak fra Salomon
 • Alle tekniske observationer omkring Speedtrak

OBS: Køb gennem iloebesko og spar 301 kroner. Normalpris: 1.000 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning på Salomon Speedtrak

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 699 DKK Til butik
1-2 dage 803 DKK Til butik
 

 

speedtrak fra Salomon test

et par salomon speedtrak

 

Hvad skal du bemærke ved Salomon Speedtrak

Du skal aller først hæfte dig ved at den kommer fra Salomon. Alene det plejer at være et stempel for en godkendt trail løbesko. Salomon gør det ikke så mange andre genre end trail når vi snakker om løbesko. De fremstiller nogle kombinations løbesko til både asfalt og trail, men altid er der et trail aspekt med ind over. Og det gør altså at de ved hvad de laver og havd de taler om.
Salomon Speedtrak er lanceret som en direkte afløser for den populære Salomon Fellraiser. Det er værd at bemærke at det bliver noget af en arv at løfte, men det er vi hos Iloebesko.dk sikre på sagtens kan lade sig gøre. For man har taget det bedste fra Fellraiser og bygget lidt mere på i Salomon Speedtrak.

Du skal bemærke at det er en yderst slidstærk løbesko til trail, som er bygget til at kunne tage nogle tæsk. Imellem linjerne siger man derved også at denne løbesko er rigtig god til de lidt hårdere trails. Altså der hvor fødderne kan komme i nærheden af at ramme grene og ste m.m.

Du køber Salomon Speedtrak hvis du elsker kontrol i terrænet

Du køber Salomon Speedtrak hvis du elsker god støtte og perfekt pasform.

Du køber ikke Speedtrak hvis du er på jagt efter en almindelig løbesko. Dette er en udpræget trail løbesko.

 

salomon speedtrak set tæt på

 

Hvad har andre sagt om løbeskoen?

Der findes andre som også har forsøgt sig med at løbe i Salomon Speedtrak. Herunder kan du se nogle få udtalelser omkring lige netop denne løbesko.

Morten Brødsgaard, Elsker at løbe trail

 • Jeg er glade for mine Salomon Speedtrak. Er dog en smule begrænset i mit brug af løbesko til trail. Synes virkelig der skal være smattet og mudret for at denne her sko er min fortrukne. På de almindelige trails er jeg mere tilhænger af mine Speedcross eller mine Inov8 løbesko–Morten Brødsgaard

Kirstine H. Halvorsen, Løber trail om vinteren

 • Jeg ynder at bruge trail løb om vinteren når der er for glat på de almindelige veje. Købte Salomon Speedtrak fordi den passede til mit budget, og jeg synes den gør det rigtig godt. Så jeg kan klart anbefale den–Kirstine H Halvorsen

Kim Brost, Løber 3-4 gange om ugen

 • En klar anebefaling fra min side. Jeg synes denne løbesko er rigtig god. Mine klare anbefalinger, og så gør det ikke noget at den rent faktisk også var billig i forhold til andre løbesko jeg kiggede på.–Kim Brost

Hvis du er interesseret i at se flere anmeldelser og udtalelser fra eksperter og brugere verden over, så kan du eventuelt tjekke RunRpeat.com ud her. Der findes flere udtalelser omkring Salomon Speedtrak.

 

 

salomon speedtrak

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Medium bredde
 • Underlag: Trail
 • Vejledende pris: 1.000 DKK

Nice to know

 • Quicklace snørresystem
 • Lace pocket (lille lomme)
 • Toe Cap – god beskyttelse
 • Contagrip sål

Fun to know

 • Vægt: 283 gram (herre str 43 1/3)
 • Hæl til tå drop: 6 mm
 • Hæl: 23mm Forfod: 17mm
 • En rigtig mudder løbesko

 

 

brugte salomon speedtrak

 

Mine første erfaringer med Salomon Speedtrak

Man kunne ligesom ikke rigtig komme uden om at teste denne sko. Jeg er før blevet taget med bukserne nede omkring en løbesko af den her type. Ja faktisk så var den her Salomon Speedtrak’s forgænger. Salomon Fellraiser er dens forgænger, og der vil jeg gerne starte med at indrømme at den i sin tid overraskede mig rigtig meget til den positive side. Og derfor var det jo oplagt at teste denne her Salomon Speedtrak. Dog er min indgangsvinkel nok en smule anderledes nu. For hvis Salomon har lagt sig bare en lille smule op af Fellraiseren, så er de rigtig godt på vej.

Når man modtager nye løbesko er det altid spændende. Selvom jeg måske har pakket 200+ par løbesko ud igennem tiden, så er det en fornøjelse hver gang at åbne sine løbesko pakker for første gang. Den her duft af nye sko, og ikke mindst ens forventninger til skoen. Man har altid visse forud instillede forventninger til en løbesko når man modtager den. Det kan være på grund af research inden man bestilte, eller måske input fra nogle som har løbet i skoen. Men disse forventninger er altid sjove at gøre op når man åbner pakken første gang.
Salomon Speedtrak var i grove træk som jeg havde forestillet mig, men vil gerne indrømme når nu det er en test af denne løbesko, at min aller første tanke, inden jeg havde taget fat i skoen var, den ser mig nok nok noget bastant og stiv ud. Men igen, den tog engang mere rø… på mig, for da jeg først fik fat i skoen viste den sig at være yderst fleksibel. Og her vil jeg lade den første indtryk stoppe, og du kan i nedenstående anmeldelse få alle for og imod begrundelser for at skulle vælge eller ikke vælge Salomon Speedtrak.

Første løbetur i Salomon Speedtrak

Der var ikke så meget med at vælge terræn til den første løbetur i Salomon Speedtrak, for det er en udpræget trail løbesko så jeg havde den mulighed at fise rundt om det lokale Nor eller en tur igennem den nærliggende lystskov. Valget faldt på på en rundtur omkring det lokale Nor. Mest fordi at den rute er lidt mere krævende, underlaget er voldsomt skiftende mellem almindelige trail spor og de meget smattede områder. Skoen skulle stilles overfor den bedste udfordring først. Vejret var efter årstiden, det var lige blivet lunere i vejret efter en periode med frost og sne, og som alle ved, efter sne og frost kommer mudder. Og det kan man være garanteret når man løber i det valgte terræn på denne årstid. Det skal så selvfølgelig også tilføjes at denne tur rundt omkring det lokale Nor slutter med ca. 800m igennem skoven, så var også afsted på normale skovstier.

Det der slog mig lige da begyndte at løbe i skoen var dens lidt stive hæl. Det skal siges at jeg også med denne her løbesko, det gør jeg hver gang der skal testes, har gået rundt i skoen i hvert fald en time indenfor inden jeg suser afsted på første løbetur i skoen. Og her havde jeg godt bemærket at hælen var en anelse “hård” eller på en mærkelig måde stiv. Og det var også den fornemmelse jeg satte igang med da jeg løb afsted i skoen for første gang.
Men skal skynde mig at sige, at der gik ikke meget mere en 1½ kilometer, så var det ikke et issue mere. Så mærkede jeg faktisk ikke mere til den følelse i skoen. Mit klare første indtryk var helt sikkert at skoen er skridsikker, den blev med vilje stillet på nogle lidt krævende udfordringer med mudder på halvskrå løbeunderlag, og det synes jeg den klarede forbløffende godt. Så alt i alt fik jeg en meget positiv og opløftende første tur i Salomon Speedtrak.

 

speedtrak set fra siden

 

 

Flere ture i Speedtrak giver flere erfaringer

Jeg har i skrivende stund selvfølgelig været afsted flere gange i denne Salomon Speedtrak. Men vil også gerne indrømme at det er ikke en beskrivelse der er skrevet på baggrund af 20 løbeture i skoen. Det synes jeg egentlig heller ikke er nødvendigt med denne sko, for det står meget klart hvad Salomon vil med denne Speedtrak model. Og så er det jo en udpræget trail løbesko, så underlager og de rigtige conditioner skal også være til stede.
Men har måske alt i alt løbet 75-90 kilometer i skoen, og mit indtryk nu efter flere ture har ikke ændret sig merkant i forhold til første gangs indtrykket. Det er stadig en fornemmelse der er god, og en fornemmelse der siger mig at Salomon er meget direkte i sin henvenden til løbere med denne type løbesko. Salomon er et førende trail løbebrand i Danmark, og det beviser Salomon Speedtrak også. Det er en trail løbesko til ham eller hende der gerne have høj kvalitet.

 

et par salomon speedtrak

 

Valg af størrelse

Jeg synes den er en lille bitte smule stor i størrelsen. Det er ikke meget men en lille smule. Det kan sagtens være det er et bevist valg fra Salomon at den føles lidt større, på den baggrund at der er god plads til tæerne. Det er en klar fordel når du løber trails med denne Salomon Speedtrak. Så anbefalingen går på at løbe i den størrelse du er vant til i Salomon. For går du eksempelvis en halv størrelse ned, så tror jeg den bliver for lille. Tror følelse af den er lidt stor kommer fra den megen luft der er til tæerne. Ellers kan du bruge vores størrelsesguide

 

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Solid løbesko

Der er masser af fordele i Salomon Speedtrak, men den der skal nævnes først er alligevel holdbarheden i skoen. Jeg har løbet nogle ture i skoen, uden at man kan se nævneværdige tegn på slidtage. Selvfølgelig kan man se den har løbet i mudder og jord, men der er ikke store slidtage mærker m.m. Der hvor Speedcross godt kan tabe lidt i holdbarhed, der vinder Salomon Speedtrak helt sikkert. Det er solide materialer der er i både slidsål og i overdel.

Overraskende fleksibilitet

Som jeg indledte med at sige i testen, så snød denne løbesko mig lidt med henblik på fleksibiltet. Den så noget mere stiv ud end den viste sig at være. Jeg synes der ligger et rigtig godt flex, kombineret med et fantastisk hold om foden i denne løbesko. Så det er en klar fordel som du skal vurdere hvis du står overfor at ville investere i Salomon Speedtrak

Prisen

Det her er helt sikkert et aspekt som mange løbere vil synes er herligt. Skoen hører til i den billige ende, og det skal ikke forstås negativt.Kvaliteten er i top på materialer, men prisen er holdt i et meget fornugtigt leje. Vejledende pris på 1000,- Så mon ikke den kan findes online til en pris omkring de 700-800,- Og det er billigt for en løbesko af den her kaliber..

Fantastisk greb

Sålen er på sin egen måde unik. Gummiet tager fantastisk godt fat i underlaget, og de omvendte riller i forfod og hæl giver en rigtig god kombination til både landing og afsæt. Der er greb for alle pengene, både når det går opad og når det går nedad. Mudderet samler sig ej heller i sålen på forfoden, og det er også med til at forbedre grebet. Vil dog nævne at jeg oplever at der sidder en del mudder i hælens gummibelægning efter en våd trail.

Ulemper

Vægten

Det er faktisk ikke for at vægten er meget meget høj i forhold til alle andre løbesko fra andre mærker i samme kategori.- Sammenligner længere nede med en Inov8 Roclite 295, som jo vejer omkring det samme, men alligevel synes jeg at man, hvis man virkelig ville, godt kunne finde nogle steder at reducere vægten på Salomon Speedtrak.

Hælen

Det kan sagtens være at det er pasformen på lige præcis min fod. Men jeg synes ikke hælen sidder optimalt på mig. Det er som om jeg føler den er for lav, og så synes jeg ikke man kan mærke nogle særlig god pasform/polstring.

Overdelen

Hvis jeg skal finde en sidste ulempe, så må det helt sikkert være overdelen. Det skal retfærdigvis siges at denne ulempe er kommet til den anmeldelse på baggrund af at jeg har sammenlignet Salomon Speedtrak med en lignende trail løbesko fra Inov8. Og når jeg gør det så synes jeg at overdelen er en smule hård og stiv i forhold til hvad jeg er vant til i mine Inov8 Roclite 295. Så ved jeg godt man kan forsvare det den anden vej rundt at så er Salomon Speedtrak mere robuste og går ikke så let i stykker, men så må du selv vurdere hvad du ser som værende mest vigtigt.


 

 

salomon speedtrak mudret sål

 

Analysedel 1: Hvem kan og hvem skal bruge Salomon Speedtrak

Speedtrak fra Salomon. Hvem bør kigge efter denne løbesko, og hvem får egentlig noget ud af at løbe i denne løbesko.? Det er hvad analysedel nr. 1 går ud på.

Hvilken løbestil

Det er som udgangspunkt svært at sætte en løbestil på denne løbesko. Som udgangspunkt er den jo neutral da der ikke er nogen pronations kile bygget ind i skoen. Men det er der sjældent i en trail løbesko. Så lige hvad angår løbestil, så er der meget tæt på frit valg på alle hylder. Undertegnet er selv pronations løber tangerende kraftig pronation, og jeg synes ikke denne form for løbesko opbygning skaber problemer. Og nu skal vi ikke ud i en længere forklaring om trail løbesko og pronationskiler, men de er der meget sjældent af den årsag at det ville virke unaturligt i en løbesko der skal leve at naturens opbygning, og som skal være super fleksibel i sit virke.

Pasform

Jeg synes at skoen er blevet bedre med tiden. Som man også kan tyde længere oppe i anmeldelsen så var jeg lidt skeptisk i starten med hensyn til pasform og stivhed. Og især pasformen i hælen var en lille torn i mit blødende løberhjerte. Men må erkende at jo mere jeg har blødgjort skoen (løbet mange ture i den) desto bedre synes jeg egentlig man kan sige pasformen er blevet. Jeg ved jeg har været afsted i løbesko af samme kaliber som Salomon Speedtrak som havde en pasform fra start som var rigtig god. har også trail løbesko med en bedre pasform end Salomon Speedtrak, men bottom line må være at man skal have en lille bitte smule tålmodighed med skoen, så bliver det en rigtig fornuftig pasform du får i Salomon Speedtrak.

 • Størrelse: Normal
 • Hæl: Normal
 • Midtfod: normal
 • Forfod: Lidt bred
 • Skosnude: høj (toecap)
 • Svangstruktur: lav
 • Skoform: semikurvet

 

 

Underlag og konditioner

Når nu vi allerede ved det er en trail løbesko så kender vi som udgangspunkt jo til underlaget. Men vil gerne benytte lejligheden til at sige at det er den type trail løbesko som jeg for alt i verden ville holde væk fra asfalt. Sålen ligner tilnærmelsesvis det koncept i opbygning som der er benyttet til Salomon Speedcross, og det har det altså bedst på det naturlige underlag.
Men til gengæld får du en løbesko der kan gøre sig gældende på både de tørre og de våde trail spor. Der er godt greb begge steder.

Prisniveau

Uha ja, her synes jeg virkelig Salomon Speedtrak vinder en hel masse. Med en vejledende udsalgspris på 1000,- så synes jeg personligt man får ufattelig meget trail løbesko for sine penge. Og mon ikke, hvis du gør dig umage, at du kan finde skoen online til omkring de 800,- Det bliver kalkylen ikke dårligere af.

 

vægt på salomon speedtrak

 

Vægt på Salomon Speedtrak

Denne test af Salomon Speedtrak er foretaget i en herremodel str. UK9, som svarer til en str. 43 1/3. Her kalkulere vi med en vægt pr. sko på omkring de 283-285 gram. Så det er ikke verdens letteste løbesko og ej heller verdens tungeste løbesko vi har med at gøre. Man er som udgangspunkt nød til at acceptere en smule mere vægt i sine trail løbesko af den årsag at det er noget kraftigere materialer som en sådan løbesko som regel er fremstillet i. Det gør man alene af den årsag at skoen skal kunne holde til mere, og den skal kunne holde din fod ordentligt på plads, selv i pressede og skæve situationer.

Type af løbesko

Jeg kan godt se at skoen skal fungere i både tørt og vådt trail løb. Men vil også gerne sige at jeg primært vælger den her løbesko på hylden når det er den våde trail løbetur der kalder. Der synes jeg den virker bedst.
Den er en løbesko der henvender sig til både ham og hende som egentlig bare gerne vil have en trail løbesko i det almindelige prisleje og som opfylder de gængse krav. Og det gør Salomon Speedtrak helt sikkert.

 

 

Pleje og vedligeholdelse af Speedtrak

Den er nem at gøre ren. Eventuelt mudder binder ikke særlig meget i overdelen, så den er lige til at skylle og gøre ren når man enten kommer hjem fra løbetur eller dagen efter hvor mudderet er størknet en lille smule. Sålen er grundet dens store mellemrum selvfølgelig også nem at rengøre.

Drop og højder på forfod og hæl

Du kan herunder finde de specifikke højder på både hæl og forfod, og det er jo det der giver dig skoen drop. Det er på 6mm, og det er faktisk ikke en lavt drop når vi snakker om trail løbesko. Men dog stadig en del lavere end andre klassiske løbesko. Til sammenligning kan jeg nævne at en løbesko som Asics Nimbus eller Nike Pegasus har drop i omegnen af 10 eller 12mm drop. Grunden til at man arbejder med lave drop især i trail løbesko er man gerne vil tæt på underlaget, man vil gerne kunne agere hurtigt, og så bliver det nemmere at arbejde på forfoden.

Dame:
Højden på hælen: 23mm
Højden på forfoden: 17mm

Herre:
Højden på hælen: 23mm
Højden på forfoden: 17mm

Analysedel 2: Teknisk gennemgang af Salomon Speedtrak

I analysedel nummer 2 er vi lidt mere inde på de tekniske specifikationer på løbeskoen. Der kan sagtens fremkomme fagudtryk omkring en løbesko i denne beskrivelse. Så du må bærer over med os, og er der noget der virker helt volapyk, så tøver du selvfølgelig ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med problemer omkring løbesko eller forståelse omkring dem.

 

 

 

Ydersålen

ContaGrip ydersål i en rigtig Salomon opbygning med de klassiske lidt høje gummielementer giver bare et rigtig godt greb i underlaget. Jeg synes det fungere bedst i de våde trails, men kan sagtens bruges til det tørre underlag også. De gummielementer som sålen er bygget op af er vendt modsat på hæl og forfod. Det er for at optimere greb, og have det korrekte greb ved både og og nedafgående kurver.

Mellemsål

Det er en molded EVA mellemsål som er placeret i Salomon Speedtrak. Den giver en behagelig og naturlig støddæmpning. Grunden til at der ikke er store og mægtige støddæmpnings systemer og puder i trail løbesko, og ej heller i Salomon Speedtrak, er af den årsag at når du løber trail så er som regel på noget blødere underlag. I hvert fald langt de fleste af de trails vi finder i Danmark.

Hæl

Her startede vi jo en anelse skidt ud. Det er dog blevet en del bedre med tiden. Der er et rigtig godt hold i hælen, men stadigvæk må jeg sige at det er skoens svageste punkt. De sidder okay, men der mangler altså lige lidt for at jeg synes den er sublim.

 

 

Forfod

Der er god plads, og det er bestemt ikke en ulempe når vi snakker om trail løbesko. Der er plads til at tæerne kan bevæge sig, og der er luft over tæerne. Det der også er værd at bemærke i forfoden er den indbyggede ToeCap. Det er en beskyttelse til dine tæer. Et hårdere materiale der beskytter mod slag fra eventuelle sten og grene. Denne beskyttelse af tæerne kan rent faktisk tage en del, jeg har personligt stået og sparket til tykke grene ude i skoven og været overrasket over hvor meget der skulle til for at få en virkning igennem skoen beskyttelse.

Overdel

Overdelen er fin. Der er den svedtransporterende mesh der skal være, men samtidig er der også et godt hold i skoen. Det gode hold i skoen kommer fra de lidt kraftige staferinger der findes på Salomon Speedtrak. De giver også lidt ekstra vægt, men personligt lever jeg med den minimale ekstra vægt for at få et ordentlig hold på min fod. Det er et bevist valg fra Salomon at give denne løbesko et ekstra beskyttende cover.

Analysedel 3. Features i Salomon Speedtrak

En kort gennemgang af skoen og dens forskellige men dog mange features der er bygget ind i skoen. Det er her du som bruger kan få et overblik over de ord som Salomon bruger omkring deres forskellige systemer i skoen.

ContaGrip

Det er det system Salomon bruger i deres meget vellidte ydersåler. ContaGrip er betegnelsen for det der går ind og griber fast i underlaget når du bevæger dig rundt i sporet.

Quicklace

Er du vant til at løbe i Salomon trail løbesko, så er du helt sikkert stødt på Quicklace systemet før. Det er et snørresystem som er nemt og meget smidigt at arbejde med. Du kan betjene dine snørrebånd med handsker m.m. Og det drejer sig egentlig om at du strammer din sko til ved at hive et moment ned mod skoen. Virker perfekt, og er ultra nemt at have med at gøre.

Ortholite

Det er systemet der holder det gode “indeklima” i dine løbesko.

SensiFit

Det er egentlig en betegnelse af overdelen. Det har Salomon bare valgt at kalde Sensifit. Det er et system som er med til at give den høje komfort der altid er i Salomon løbesko.

ToeCap

Det er det hårdere materiale der er på snuden af dine Speedtrak. Den er funktionen der gør at dine tæer bliver lidt bedre beskyttet mod slag og tryk. Når du løber trail er der risiko for at du rammer både sten og eller grene.

LacePocket

Det er den lille lomme som sidder i pløsen på dine Salomon Speedtrak. Denne funktion er alene udviklet til at kunne rumme det overskydende snørrebånd når du har stramme dine Quicklace snørrebånd

Tongue Cover

Det er en ekstra beskyttelse der er placeret oven på skoens mesh. Når du løber afsted i mudder og andre våde elementer, så er det her cover medvirkerende til at der kommer så lidt mudder, fugt m.m. ind i selve skoen.

Sammenligninger til Speedtrak fra Salomon

Der findes andre løbesko på markedet der ligner Salomon Speedtrak, men den direkte sammenligning er svær at lave. Jeg synes ikke jeg har oplevet at f.eks. Inov8 laver en løbesko hos dem der minder præcis om Salomon Speedtrak. De har naturligvis sko der kommer tæt på, men ikke præcis magen til. Men jeg har tidligere i testen sammenlignet med en Roclite 295 fra Inov8. Men der er mange muligheder, for Inov8 er et meget frembrusende trail løbebrand herhjemme. Så der kal du nok mere ind og vurdere hvilken serie fra Inov8 der passer til dig.
Men vil gerne drage en lille sammenligning, eller måske nærmere en personlig observation. Salomon har i mange år haft Salomon XA Pro. Jeg har en fornemmelse af at Salomon Speedtrak er den opdaterede XA Pro løbesko. Minder lidt om den i struktur på overdel m.m. Og så er derselvfølgelig gjort en masse ændringer med sålen og vægten især. Du kan naturligvis også sagtens tage et kig på Salomon Speedcross som har noget nær samme sål opbygning som Salomon Speedtrak, men her synes jeg vi bevæger os over i en anden overdel, og dermed også en væsentlig ændret pasform.

Opsummering

Jeg er begejstret, men bliver nok ikke en dedikeret fan. Det skal ikke forstås negativt, for synes som testen også bærer præg af at du får en super lækker trail løbesko for en billig penge. Jeg har valgt at når jeg skal løbe i denne sko så bliver det på de våde spor, men skoen magter både det tørre og det våde element. Også det bør gøre at skoen falder i smag hos mange af de danske løbere der gerne vil stifte bekendtskab med trail. Eller måske ham eller hende der bruger trail som afveksling til deres normale landevejsløb.
Hvis jeg skal trække 2 streger under det hele, så er jeg glad for Salomon Speedtrak, men synes også der er steder hvor der kan optimeres. Ikke store optimeringer, men små tilpudsninger hist og her.

Prissammenligning på Salomon Speedtrak

Vi holder øje med de bedste priser for dig. Nedenstående har vi samlet nogle af de bedste priser lige nu på denne Nike løbesko.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 699 DKK Til butik
1-2 dage 803 DKK Til butik