Salomon XT Wings – udtømmende anmeldelse og de bedste priser

salomon xt wings topSalomon XT Wings er en sprudlende highend trail løbesko. Du kan her lære meget mere om skoen og om den er god til dit behov. Lær om:

 • Folks erfaringer med XT Wings
 • Fordele og ulemper
 • De bedste priser

OBS: Spar i dag (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id ‘112’) kroner gennem iloebesko. Butikspris: 1.200 kroner. Slå til i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
 

LAB nyhederne vælter ind – Salomon XT Wings er klart noget værd

Med Salomon XT Wings på fødderne og et kompliceret trail terræn forude, kan du være sikker på at du kommer sikkert hjem. Salomon XT Wings er uden tvivl Salomons mest avancerede løbesko til trail, som er optimeret til grusløb og løsere underlag, som græs og mudrede stier og vandløb.

Du kan sagtens bruge Salomon XT Wings på asfaltstrækninger – det er ingen hindring. Skoen har en lækker komfort, der sjældent giver smerter når du træner. Salomon XT Wings kan på mange måder sammenlignes lidt med Salomon Speedcross eller Salomon XA Pro, men det må erkendes at denne trailsko er en serie over de fleste andre trail løbesko

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: pronation
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: skov / trail
 • Vejledende pris: 1200 DKK

Nice to know

 • EVA midtersål
 • QuickLace
 • Lace Pocket
 • Sensifit

Fun to know

 • Vægt: cirka 380 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 9,0 mm
 • Hæl højde: 27,0 mm
 • Forfod højde: 18 mm

 

 

Hvem er denne sko til?

Der er ikke nogen tvivl om at den seneste udgave af Salmon XT Wings er blevet forbedre gevaldigt til det lidt mere ujævne terræn. Skoen kan bruges som en allround trailsko med god støddæmpning og en behagelig support. Salomon selv kalder det en letvægter – det er en udtalelse jeg er meget uenig i. 380 gram for et par trail løbesko er meget. Sammenligner du med de tunge løbesko fra Inov8, så vejer de sjældent over 300 gram. Jeg vil til enhver til foretrække lette løbesko, men er du til den sikre side, så får du her en løbesko, der har hele pakken.

Jeg har fanget en fremragende video af den kendte Kilian, som er sponsoreret af Salomon. Han er mange gange verdensmester i skyrunning, trailløb og et hav af ultraløb. Meget inspirerende som person og som forbillede inden for trailløb. Se med her.

Hvem er ham Kilian?

Er du inden for trailløb, bjergløb eller lignende kategorier, så skal du simpelthen kende den gode Kilian Jornet Burgada. Har du ikke stiftet bekendtskab med ham endnu, kan jeg kraftigt anbefale dig først at læse om Kilian på wikipedia, og tjekke hans personlige hjemmeside ud efterfølgende. Han har en stor fanskare. Derudover er han utrolig populær blandt andre trailløbere. Han er meget respekteret i miljøet.

Teknologisk perspektiv på Salomon Wings

Et hurtigt kig på Salomon XT Wings afslører hurtigt at vi har med en meget teknologisk løbesko at gøre. På godt og ondt. Jeg elsker personligt løbesko, hvor der er kredset for detaljen. Omvendt bliver jeg hurtigt træt af ligegyldige detaljer. Det afhænger således meget af min type af træning, hvilke sko jeg er på udkig efter.

Salomon XT Wings kommer med Contagrip. Det giver dig et utroligt grip og afsæt under løb i ujævnt terræn og på våde sten. Løber du meget i områder med store sten, eksempelvis bjergløb, vil du elske XT Wings. Du får nemlig en sikring forrest på skoen der gør at du ikke kan skade dine fødder ved fejltrin.

Trailskoen fra Salomon har et lille pronationskile. Det giver dig en stabil afvikling af dit løb. Dog er løbestil i traditionel forstand ikke noget du skal gå for meget op i når du træner i skovens bløde og utilregnelige underlag.

Elsker du også Salomon? Følg med på deres facebookside, hvor de deler nogle fede billeder og sprøde videoer i ny og næ.

 

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik