Salomon størrelsesguide til trailsko til herre og damer

Salomon størrelser kan godt være lidt tricky når det kommer til løbesko. Det gør det ikke nemmere når de forskellige løbeforretninger ikke viser størrelser i alle mål (US, UK, EU), men ofte kun ét eller nogle gange to mål. Brug størrelsestabellerne nedenfor til at aflæse din størrelse i Salomon med de forskellige enheder.

Er problemet at du ikke ved hvilken størrelse du skal bruge i Salomon løbesko helt overordnet kan jeg anbefale dig denne størrelsesberegner. Værktøjet omregner din størrelse fra andre mærker til Salomon sko.

Gå til Salomon løbesko

Salomon størrelsestabeller

Her kan du se størrelsestabeller for dame og herre. Bemærk hvordan Salomon benytter sig af 1/3-størrelser og 2/3-størrelser. Fordelen ved denne notation er at der på den måde vil være en mere ensartet forskel mellem de forskellige størrelser i EU mål. Ulempen er at det kan give vanskeligheder når du skal konvertere din størrelse fra et andet mærke. Har du fundet din størrelse? Gå til alle Salomon løbesko.

Herre

salomon herre størrelse

Dame

salomon dame størrelse

Det mener jeg om Salomon sko størrelser

Der er af og til lidt forvirring omkring størrelsesvalget, men jeg må sige at Salomon sko i de fleste tilfælde passer ganske udmærket. Salomon har intet incitament i at lave løbesko, som ikke passer brugerne. Der kan dog være særlige tilfælde hvor deres sko er særligt små i størrelserne. Er du i tvivl kan jeg anbefale dig at købe skoene ½ nummer større end hvad normalen er.

Gå til Salomon løbesko