Inov8 størrelsesguide – guide til størrelser i Inov8 sko

Inov8 størrelser er lidt særlige sammenlignet med andre løbesko. Jeg deler her mine personlige erfaringer med Inov8 størrelser og giver dig et tabeller du kan bruge til at konvertere din størrelse fra de forskellige måleenheder: US, UK, EU, CM. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge i Inov8 sko kan du prøve mit gratis størrelsesværktøj.

Gå til Inov8 løbesko

Skostørrelser ved Inov8

Jeg giver dig her et par forskellige størrelsestabeller fra Inov8 til herre og damer. Som du kan se er dame størrelser og herre størrelser lidt forskellige. Derfor har jeg også lavet en oversigt nederst som sammenligner herre størrelser og dame størrelser fra Inov8. Hvis du har fundet din størrelse kan du gå til min enorme oversigt over Inov8 sko, hvor jeg guider dig til hvilken sko du skal vælge og fremviser de billigste forhandlere.

Herre

inov8 herre størrelse

Dame

inov8 dame størrelse

Herre vs dame størrelse

inov8 herre vs dame størrelse

Personlige erfaringer med Inov8 størrelser sammenlignet med andre mærker

Jeg er selv stor fan af Inov8 sko og køber jævnligt nye over nettet. Første gang du køber Inov8 sko kan du godt få lidt problemer med størrelsesvalget. Det er min klare anbefaling at købe Inov8 sko i samme størrelse som dine normale hverdagssko (altså ikke dine løbesko). Jeg bruger 42 i de fleste mærker. I Inov8 bruger jeg også 42, men 41,5 ville også fungere fint. Størrelserne måles oftest i UK størrelser, da Inov8 er der fra.

Gå til Inov8 løbesko