Saucony størrelsesguide med tabeller og værktøj

Brug denne side til at finde din Saucony størrelse i forskellige mål. Mange netforretninger og fysiske forretninger nævner sjældent alle måleenheder når du køber sko. Nogle bruger US-størrelser mens andre foretrækker EU-størrelser. Og så er der naturligvis også UK-størrelser og CM-størrelser. Brug tabellerne til herre og damer nedenfor for at konveretere størrelsesenheder.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du generelt skal have i Saucony sko, kan jeg anbefale dig denne størrelsesberegner, der konverterer størrelser på tværs af mærker.

Gå til Saucony løbesko

Saucony størrelsestabeller til herre og damer

Dan dig et overblik over de forskellige størrelser i tabellerne nedenfor. Eksempelvis er en US 11 i herre lig med størrelse 46 i EU størrelse, mens US 11 for kvinder er størrelse EU 43. Der er således en forskel på dame og herre størrelserne som du også kan se af den sidste tabel, som sammenligner herre og dame størrelser fra Saucony. Når du har fundet din størrelse kan du springe til alle Saucony løbesko.

Herre

saucony herre størrelse

Dame

saucony dame størrelse

Forskel fra dame til herre størrelse

saucony herre vs dame størrelse

Min personlige anbefaling når det kommer til Saucony størrelser

Jeg bruger oftest størrelse 42 i Saucony løbesko. Det er samme størrelse som jeg bruger i andre mærker. Der er således ingen forskel på størrelserne i Saucony og fra de andre større løbemærker. Normalt er de lettere konkurrencesko lidt mindre i størrelserne, hvorfor de ofte købes et halvt nummer større.

Gå til Saucony løbesko