New Balance Størrelsesguide med tabeller til dame og herre

I tvivl om din New Balance størrelse? Læs vores New Balance størrelsesguide, og find lynhurtigt ud af hvilken US, EU eller UK størrelse du skal bruge. Alternativt kan du bruge den super præcise størrelsesberegner, som konverterer din størrelse fra andre mærker til den størrelse i New Balance, som vil passe dig bedst.

Gå til New Balance løbesko

New Balance størrelser i sportssko, løbesko og normale sko

New Balance laver sko der tager udgangspunkt i US-størrelser. Det er amerikanske måleenheder, som efterfølgende konverteres til UK og til EURO. For både damer og herre er der altid en forskel på 0,5 fra US til UK. Når du har valgt din størrelse, kan du få et overblik over de bedste priser på New Balance sko i Danmark her. Linket indeholder guides og priser på alle skoene.

Herre

new balance herre størrelse

Dame

new balance dame størrelse

Nogle gange bliver der sprunget EU størrelser over i NB sko – der findes eksempelvis ingen New Balance størrelse 43,5 – det skyldes at de konverteres fra US, hvorfor der vil være et spring af og til.

Er problemet derimod at du allerede kender din New Balance størrelse, men gerne vil vide hvilken størrelse du skal bruge i andre mærker, eksempelvis Nike, Adidas eller Asics? Prøv vores smarte størrelsesguide til løbesko, og du skal hurtigt finde en løsning, der passer dig!

Gå til New Balance løbesko