Asics Størrelsesguide – oversigt og guide til herre og damer

Er du på udkig efter Asics løbesko, men er du i tvivl om størrelsen? Læs denne Asics størrelsesguide, så er du ikke længere i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge. Alternativt kan du bruge den 98% korrekte størrelsesberegner (GRATIS), som beregner hvilken størrelse du skal bruge i Asics ud fra hvilken størrelse du bruger i andre sko.

Gå til Asics løbesko

Asics skostørrelser

Her kan du se en samlet størrelsesguide til Asics. Kender du bare én af målene, kan du lynhurtigt se hvilken størrelse du skal bruge. Gå bagefter direkte til Danmarks billigste priser på Asics løbesko. På siden bliver du guidet til at vælge/finde den Asics sko, der passer dig. Alle modeller er listet samt alle forhandlere der findes.

Herre

asics herre størrelse

Dame

asics dame størrelse

Herre vs dame størrelse

asics herre vs dame størrelse

Asics størrelser generelt og ift. andre mærker

Generelt kan man sige at Asics er delt op i forskellige måleenheder. I Danmark bruger vi primært EU som vores primære mål, men også mange kender deres Asics skosstørrelse i US eller UK. Disse er særligt brugt på udenlandske webshops, selv inden for europas grænser.

Kender du din Asics størrelse, men er du i tvivl om din størrelse i andre mærker, så kan du bruger for beregner størrelsesguide til løbesko.

Gå til Asics løbesko