Saucony – samling af vores anmeldelser af Saucony løbesko

saucony løbesko topSaucony løbesko er meget omtalte i diverse løbefora. Desværre er de svære at få fat på. Her på siden får du følgende:

  • Anmeldelser af Saucony løbesko til herre og dame
  • Fordele og ulemper
  • Danmarks billigste priser

Klik på en model herunder. Læs anmeldelsen og find den billigste forhandler.

 

1. Overpronation ( ? )

Mest populære

Andre

2. Neutral løbestil ( ? )

Mest populære

Andre

3. Natural running ( ? )

Mest populære

Andre

  • Saucony Virrata
  • Saucony Powergrid Kinvara
  • Saucony Powergrid Mirage

 

saucony

Saucony løbesko udvikles af passionister

Når vi snakker om mærker Saucony, og især deres fremstilling af løbesko. Så snakker vi her om mennesker der ved hvad de har med at gøre. Det er passionerede løbere som har viet deres liv og deres tanker til at fremstille fantastiske løbesko til dig og mig. Og man må sige at de gør det godt. I DK vinder mærket Saucony mere og mere terræn, og det gør de kun fordi at det er kvalitets løbesko de fremstiller.

Saucony har udviklet løbesko side 1898

Det er ikke et nyt og hipt mærke der lige pludselig er dukkert op af jorden. Nej det er et brand med mange år på bagen, og derved også stor rutine i at fremstille løbesko af høj kvalitet.
Det hele startede i Pennsylvania i 1898, hvor 4 daværende unge forretningsmænd valgte at starte Saucony Shoe Manufacturing. Allerede i 1920 var der godt gang i butikken, på daværende tidspunkt sendte man omkring 800 par sko ud af døren om dagen. Og sådan går det slag i slag op igennem 90’erne. Der kommer flere og flere atleter ind over Saucony som sko og løbemærke. Men det er især i 1990’erne og 00’erne at vi her i DK har kunne se mærkets indtog i de danske løbebutikker.
I 2011 gik man fra i sine daværende topmodeller at ændre hæl til tå droppet fra 12mm til 8mm – og det må man sige var noget som danskerne tog rigtig godt imod. Saucony løbesko er nu et mærke som langt de fleste løbere kender til – på linje med New Balance, Brooks, Inov8 m.m.

Typer af løbere som Saucony rammer

I Danmark ser vi Saucony mest som en mærke der leverer løbesko til ham eller hende der gerne vil løbe på landevejen. De har nogle enkelte trail løbesko som har ramt markedet med succes, men skal man kigge bredt på hvilken slags løbere de rammer, så er det dem der mest bevæger sig på det faste underlag.

saucony-powergrid

Hvad er så godt ved Saucony løbesko

Der er rigtig mange fede ting ved Saucony. Men skal man fremhæve nogle så er det at man kan være sikker på at det der kommer på markedet – det er gennemtestet og afprøver. Det er nøje afmålt til den opgave de løbesko skal løse. Alt hvad der kommer ud af Saucony testcenter plejer at være i aller højeste kvalitet. Og det er en meget fed sikkerhed at have som løber.
En anden ting der er værd at fremhæve er helt sikkert deres måde at bygge skoene på. Du hører meget meget sjældent nogle sige at en Saucony løbesko sidder dårligt, eller har skavanker i den retning. De har et rigtig fedt fit, og gør rigtig meget godt for dine fødder.

Fede teknologier i Saucony sko

Der findes rigtig mange tanker og udviklingstimer bag de teknologier der er i de Saucony løbesko du finder på hylderne i de danske løbebutikker. Herunder er kun et lille udpluk af de mest fremtrædende:

Powergrid+ :
Er deres sålkonstruktion der giver dig de 21mm højde i forfoden og 29mm i hælen. Det er en konstruktion som bare giver dig en super lækker fornemmelse når du løber, og så selvfølgelig masser af støddæmpning. En sålkonstruktion som holder i rigtig mange kilometer, uden at “dø og blive flade”

Everun:
Det er et ekstra lag af støddæmpning – men meget tættere på fodens bund. Det er et materiale der lægges ind i sålen, og som returnere op til 83% af energien tilbage til løberen. Det er blandt andet denne teknologi der gør at Saucony løbesko er så super bløde, og super fede at have på.

Isofit:
En anden ting som gør at dine løbesko fra Saucony sidder sublimt på foden er deres ISOFIT. Det er en soklignende metode der ligger inde i skoen, og sørger for at give dine fødder den støtte der skal til. Det er et ultra blødt materiale, som samtidig er fremstillet i meget svedabsorberede mesh, så dine fødder kan ånde rigtig godt.

saucony-isofit-teknologi

 

powergrid+teknologi-saucony

Saucony herre og dame løbesko online – de er til at finde

Det er svært at finde dem, men udvalgte forhandlere har de omtalte Saucony sko til løb. Mange af de forhandlere som vi støder på er i udlandet – men de gør det så også i stor stil indenfor Saucony løbesko. Vores udenlandske forhandlere, Wiggle, Milletsports og 21Run gør rigtig meget i at have et flot udvalg i Saucony sko til både herre og dame.

De er knap så populære som Asics, New Balance og Nike, men de produceres af mindst samme niveau af kvalitet og de er langt mere holdbare end mange andre mærker.

Saucony kvinde løbesko har en tendens til at holde længere end Saucony herre løbesko, men her har vægten naturligvis også indflydelse. Foruden vægten har din løbestil meget indflydelse på slitagen af dine Saucony løbesko.

saucony-xt900