Saucony Ride ISO – personlig test med de skarpeste priser

saucony ride topSaucony Ride er en løbesko fra Saucony hvis popularitet er steget kraftigt de sidste mange år. Skoen kommer både til herre og damer, og har særligt kønsspecifikke detaljer, som fremhæver hvert køns anatomi på den bedst mulige måde.

Saucony Ride 10 er en sko til løbere med en neutral løbestil, som skal bruge en sko til hverdagsløb.

OBS: Spar 815 kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.350 kroner, så udnyt det i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning Saucony Ride ISO

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 535 DKK Til butik
5-7 dage 605 DKK Til butik
2-5 dage 712 DKK Til butik
2-5 dage 749 DKK Til butik
4-7 dage 817 DKK Til butik
1-7 dage 969 DKK Til butik
3-5 dage 1.139 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
1-2 dage 1.350 DKK Til butik
 

Prissammenligning Saucony Ride 10

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
2-5 dage 599 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
1-7 dage 1.245 DKK Til butik
1-2 dage 1.400 DKK Til butik
 

Saucony Ride bliver til Saucony Ride ISO

Vi har igennem mange sæsoner været vant til at versionsnummeret på Saucony steg når Saucony Ride fik sin årlige eller halvårlige opdatering. Men sådan skal det ikke være mere. Eller jo, der kommer helt sikkert et versionsnummer på næste gang. Men fremadrettet skal vi vende os til at skoen nu hedder Saucony Ride ISO. Lidt ligesom Saucony har lavet deres Triump model om til ISO, og deres nye modeller (eksempelvis Saucony Freedom ISO) hedder således.
Hele det grundlæggende fundament i skoen er ret beset det samme. Vi har stadigvæk med en løbesko til den neutrale løber at gøre. Saucony Ride har stadigvæk et drop på 8mm.

Skal vi tage et kig på hvor Saucony Ride ISO skiller sig ud fra sin forgænger Saucony Ride 10. Eller vi måske skal sige version 9. I Saucony Ride 10 var der implementeret Everun mellemsål, og det er der naturlig stadigvæk i Saucony Ride ISO. Den her elegante, lette og super responsive mellemsål som er herlig at løbe på.
ISO forkortelsen på skoen i Saucony Ride indikere at nu er overdelen på lavet med ISO-fit. Et materiale ind over din vrist som gør overdelen endnu mere unik og med en endnu bedre pasform. Ja det kan lade sig gøre. Saucony har ellers altid været kendt for deres super tilgang til at skabe løbesko med høj komfort. Har i mine øjne igennem flere år været en “Mini-Asics” Og med det mener jeg den her skum-blød-sokke-lignende-jeg-sidder-godt-på-dine-fødder-agtige tilgang til det. Det har Saucony også været rigtig gode til.

Saucony Ride ISO har i overdelen også FlexFilm som bruges til unik støtte omkring din fod. FlexFilm sørger for at holde foden på plads, og det er med en minimal vægt. Virkelig et godt tiltag og en god feature. Tri-Flex ydersålen er god på rigtig mange underlag, og så er den bare, som navnet måske indikere, super fleksibel. Du mærker intet til den når du løber.

Hvad var nyt i Saucony Ride 10

Saucony Ride har altid været, som du måske allerede er bekendt med, en neutral løbesko til ham eller hende som ønskede sig en løbesko til mange kilometer. Den såkaldte mængdetræning.
Nu er skiftet fra Saucony Ride 9 til Saucony Ride 10 så lavet, og hvad betyder det så for dig som løber?

En langt bedre overdel kan du glæde dig til. Hele overdelen i Saucony Ride 10 har fået en overhaling og en opdatering, således at du som løber nu vil opleve et meget let og yderst ventilerende overdel. Det højner komforten væsentligt. Overdelen er ligeledes nu fremstillet uden potentielt generende syninger, og den støtte der skal være er der stadig. Du vil opleve at Saucony Ride 10 giver dig et tættere fit omkring foden, og derved bliver din fod mere ét med skoen.

Mere plads til dine tæer. Har du haft den fornemmelse i en af de forgående Ride modeller fra Saucony at dine tæer havde en smule tendens til at blive klemt, så skulle denne del også være på plads nu. Saucony Ride 10 er udstyret med bedre plads til tæerne.

Hælen på Saucony Ride 10 giver det sidste. Du oplever et hælparti som har den helt korrekte mængde skum og polstring, således at den føles både dejlig blød, men samtidig har du fornemmelse af det helt rigtige hold omkring hælen/foden.

Saucony Ride 10 har et drop på 8mm, og en blød Everum mellemsål i hele skoen. Saucony Ride 10 bliver helt sikkert en lige så stor succes som sin forgænger Ride 9 hvis du spørger os. Og vi er måske nok en smule opsatte på at succesen bliver større, for det er nogle rigtig fine opdateringer der er kommet i version 10.
En fin lille detalje ved Saucony Ride 10 er at den leveres med flade snørrebånd. Det giver en merkant nedsat risiko for at snørrebåndene går op under løbeturen.

Hvad var nyt i Saucony Ride 9?

Saucony Ride er en neutral løbesko som vinder mere og mere markedsandel på det danske løbemarked.
Denne 9. udgave har fået nogle rigtig lækre opdateringer i forhold til sin forgænger Saucony Ride 8.

Det mest spektakulære i Ride 9 er at hele støddæmpningen i fodens længde nu er blevet Everrun. Everrun er den nye optimerede støddæmpning fra Saucony, som giver dig en helt unik oplevelse når du løber. Den erstatter Powergrid støddæmpningen som lå i Saucony Ride 8.

Der er også sket en lille smule på vægten på skoen. Den er blevet et par gram lettere, og det giver dig naturligvis et hurtigere løb. 2 gram er ikke alverden, men lidt har også ret. Hellere lettere end tungere.

Udover at have inkorporeret nye features i skoen har Saucony også opdateret og forbedret nogle af de allerede eksisterende features, for at sikre dig en mere responsiv og komfortabel løbeoplevelse.

For dig som har lyst til mere smidighed og en responsiv følelse har Saucony Ride 9 noget til dig

Skoen har den smarte Flexfilm overdel som giver løberen der anvender Saucony Ride 8 et helt fantastisk fit, og en smooth følelse omkring foden. Et fit der i forevejen er rost af mange er bare blevet endnu bedre. Vi får næsten lyst til at råde hurra.

saucony ride 1 løbesko

En anden ny feature er den forbedrede forfod. Dette giver skoen en bedre platform som ligger grund for et kraftfuldt afsæt. Samtidigt støtter skoen op omkring forfoden i det kritiske øjeblik når al din kraft overføres til asfalten. Dette gør det nemmere at løbe, da det tvinger din fod op mens du løber.

Med de nye teknologier vil du få et mere komfortabelt og lettere løb med Saucony Ride 8. Udover de nye teknologier, som jeg har beskrevet ovenfor, har de også opdateret de eksisterende teknologier. De har bl.a. opdateret deres PowerGrid, som er med til at stabilisere din fod og absorbere stress fra de gentagne stød på asfalten. Saucony Ride er endnu en spændende kreation fra Saucony, som vil hjælpe mange neutrale løbere.

Min test og anmeldelse af Saucony Ride

Efter at have løbet med Saucony Ride, kan jeg ærligt sige at den har været super komfortabel. Både i hæl og forfod er der effektiv støddæmpning, som er den primære grund til at mit løb har været komfortabelt og sikkert. Jeg har også oplevet at skoen er særdeles holdbar. I min testperiode holdt jeg løbende øje med om skoen blev slidt eller gik op de forkerte steder. Det har jeg overhovedet ikke oplevet. Det er en af de absolut bedste sko, som jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange. Saucony Ride giver et responsivt løb, noget jeg ikke har oplevet i mange andre løbesko. Jeg er meget glad for at have fået skoen, så jeg har kunnet opleve den fremragende performance.

Førstehåndsindtryk

Mine første indtryk af Saucony Ride er at det er en let, holdbar og komfortabel løbesko. Jeg lagde bl.a. mærke til at den neutrale løbesko blot vejer omkring 269 gram. Sammenlignet med andre lignende løbesko får du rigtigt meget komfort gennem den støddæmpende hæl og forfod, selv ved lange løbeture. En af grundene til at Saucony Ride er mere holdbar er at dens ydersål giver 20% mere kontakt til jorden. Det at løbe med en løbesko, som har alt hvad du behøver giver dig en fantastisk og stressfri løbeoplevelse.

Saucony Ride imponerende mig selvom der er mange løbesko, som også er lette og komfortable, så er det dens holdbarhed, der adskiller den fra mængden. Andre løbesko som er holdbare og lette, har ofte ofret komforten, hvormed dit løb kommer til at føles akavet eller ukomfortabelt. Med Saucony Ride er det hele balanceret, hvilket jeg personligt har sat stor pris på.

saucony ride 11 samlet sko til mængdetræning

Efter 120 km

Jeg løber sædvanligvis mindst 30-70 kilometer om ugen. Nogle gange når jeg er ved at forberede mig til et større løb overstiger jeg det tal. Jeg har løbet i Saucony Ride i et par måneder nu. Den gode nyhed er at jeg ikke er i nærheden af at skulle skifte skoen ud. På grund af den stærke holdbarhed er det ikke nødvendigt for mig at skifte skoen ud endnu. I mellemsålen sidder skoen SSL EVA. SSL EVA er Sauconys fremmeste materiale til at forlænge holdbarheden. Derudover har skoen en XT-900 ydersål, som forbedrer grebet på underlaget uden at komprimere skoens holdbarhed.

saucony ride 3 kile og pronation

Nogle løbere foretrækker at udskifte deres løbesko efter 400 km for at sikre at deres løbeudstyr er i tip-top stand. Dette er meget forståeligt, fordi det i løb er meget vigtigt at have fungerende gear for at undgå skader. Dog er jeg af den holdning af de fleste sko sagtens kan klare +700 km.

Fordele og ulemper

 

Fordele

Lav vægt

Mange løbere elsker at løbe i sko som er lette, fordi det får løbet til at føles let og behageligt. Saucony Ride til herre vejer 264 gram mens dame versionen vejer 232 gram. Med en letvægtssko vil du få en komfortabel løbeoplevelse, både til kortere og længere distancer.

Holdbarhed

Når du skal ud og købe løbesko er det meget vigtigt at du kigger på skoenes holdbarhed. Da man desværre ikke får løbesko forærende gratis, er det vigtigt at finde de holdbare for at du ikke hele tiden skal ud og købe nye løbesko. Selvom skoen er let, er Saucony Ride også utroligt slidstærk og du kan løbe rigtigt mange kilometer i dem inden du skal skifte dem ud.

Komfort

Saucony Ride er utroligt komfortabel at have på. Det er intet problem at løbe længere distancer eller krævende løb. Skoen har fået et redesignet overdel som er lettere og mere åndbart. Dette resulterer i at skoen føles både kølig og komfortabel. Derudover har den Sauconys egen HRC+ Strobel Board som øger støddæmpning og komfort. Udover disse features har der været flere nye og vigtige forbedringer for at øge komforten i Saucony Ride.

Ulemper

Smalt fit

Hvis du bare hurtigt kigger på Saucony Ride virker det til at alt perfekt med de mange features og teknologier som er blevet inkluderet i skoen. Der er dog mange løbere som har noteret at skoen har et smalt fit, hvilket gør at skoen sandsynligvis ikke vil være det bedste valg for løbere med bredere fødder. Dig med smalle fødder vil ikke have nogen problemer med skoen, mens dig med bredere fødder måske vil få problemer med det smalle fit.


 

Hvem henvender skoen sig til?

Saucony Ride pris

Prisen på Saucony Ride ligger et sted mellem 750 og 1000 kr. Sammenlignet med andre løbesko, får du med Saucony Ride rigtigt meget løbesko for pengene med alle dens højteknologiske features og teknologier.

Lige nu er Saucony Ride billigst hos Loebeshop til bare 899 kroner

Løbestil

Saucony Ride er perfekt til neutrale løbere. Når det kommer til pronationskontrol er Saucony Ride oplagt til løbere med moderat pronation. Rent faktisk så kan moderat pronerende løbere bruge alle slags løbesko. Men det er naturligvis bedre at bruge de rigtige og specialiserede løbesko, som giver den optimale komfort og støtte.

saucony ride 10 frontbillede

Terræn

Saucony Ride kan bruges på hårdt og fladt terræn som vejen. Vær opmærksom på at skoen ikke har de features og den ydersål som er krævet til at løbe trailløb, hvilket betyder at vi ikke kan anbefale at bruge skoen til selvsamme. Du kan dog godt bruge skoen på underlag som eksempelvis grus. Du behøver ikke bekymre dig om regnvejr, da skoens XT-900 ydersål giver en stærkt greb på hårdt underlag. Så der er ikke længere nogen undskyldninger for ikke at komme ud og løbe, selv når det regner.

Brug

Saucony Ride er designet til daglig træning og et højt kilometerantal. Du vil få en god oplevelse med lange distancer pga. skoens komfort og fit som holder foden sikkert på plads. Jeg har snakket med andre løbere, som har brugt Saucony Ride, og de har ligeledes oplevet af skoen performance har været helt i top. Du vil knække inden skoen gør det.

Holdbarhed

Når det kommer til holdbarhed er denne sko i særklasse. Saucony Ride har flere features som sikrer kvaliteten og holdbarheden af skoen. SSL EVA i mellemsålen giver effektiv støddæmpning uden at gå på kompromis med styrken og dermed holdbarheden.

Størrelse og fit i Saucony Ride

Med hensyn til størrelsen, behøver du ikke spekulere så meget. Saucony Ride er true-to-size, så du kan bare vælge din almindelige størrelse og skoen vil passe perfekt til den fod. Med skoens redesignede overdel med færre overlap og syninger er fittet blevet endnu bedre. Derudover har skoen også ComfortLite Sockliner som støtter op om foden på de kritiske punkter og sikrer det tætte fit uden prespunkter.

Vægt

Både for herre og dame hører Saucony Ride ind under letvægtskategorien. Herre versionen vejer 269 gram, mens dame versionen vejer 232 gram. Grundet skoens lave vægt bliver langdistanceløb til en leg. Du vil få en glimrende løbeoplevelse uden at blive træt af at have skoen på.

Hælhøjde

Hælhøjden i Saucony Ride til herre er 3,27 cm og i dame versionen 3,34 cm. Den komfortable hæl er med til at gøre løbet mere behageligt og hjælper samtidigt med at modvirke foden fra at blive træt.

saucony ride 8 8mm drop fra hæl til tå

Forfodshøjde

Forfodshøjden i herre versionen er 2,4 cm og er nærmest identisk i dame modellen, hvor højden er 2,46 cm. Det er vigtigt at have en vis højde i forfoden for at give komfort til længere distancer for at undgå smerter i forfoden.

Hæl-til-tå drop i Saucony Ride

Som du kan se ud fra de to ovenstående underafsnit er hæl-til-tå droppet i Saucony Ride ca. 8 mm. Hvilket er i den lavere ende. Du skal derfor være opmærksom på at du har styr på din løbestil og er vant til at løbe i fladere sko.

Skoens opbygning

Ydersål

Ydersålen i Saucony Ride er lavet af XT-900, som er et carbon gummi materiale. Det er primært blevet brugt i hælen for at øge skoens greb uden at komprimere holdbarheden i skoen. Med det forbedrede greb er der mindre chance for at glide, selv hvis underlaget er glat.

saucony ride 4 ovenfra test

Derudover har ydersålen og iBR+, som er placeret i forfoden. Det lette og fleksible materiale giver et responsivt løb og effektiv stødabsorbering. Dette giver også noget til skoens overall komfort.

Mellemsål

I mellemsålen af Saucony Ride er der features som forbedrer holdbarheden og fleksibiliteten af skoen. SSL EVA (Saucony Super Light EVA) er det fremeste mellemsålsmateriale fra Saucony og sikrer dig lav vægt, komfort, holdbarhed og responsivitet. Alle løbere vil opleve en effektivt støddæmpende mellemsål. I forfoden har skoen Vertical Flex Groove, hvilket øger forfodsfleksibiliteten. Det betyder at skoens følger fodens bevægelser og beskytter foden mod skader.

saucony ride 6 closeup real

Overdel

Overdelen i Saucony Ride har mange features som øger sikkerheden og komforten. Det åbne mesh materiale dækker hele overdelen og er skabt i et åndbart og letvægtsmateriale. Med svejsede overlap får du et syningsfrit fit. Med RunDry teknologien bliver fugt og sved effektivt transporteret væk fra foden. Derudvoer tilpasser ComfotLine Sockliner sig din fod, hæl og svang, hvilket reducerer presset på foden uden at komprimere det performancefremmende tætte fit.

Den tekniske konstruktion i Saucony Ride

Saucony Ride er den ledende neutrale og letvægtssko hos Saucony. Skoen giver dig en optimal kombination at lav vægt, stødabsorbering, komfort og holdbarhed. Med de mange lette features får du et mere responsivt løb gennem bedre transitioner og fodfleksibilitet. Og her har jeg ikke engang nævnt den forbedrede stødreducering. De mange tekniske løsninger og konstruktioner i Saucony Ride vil give dig et fornøjeligt løb.

En af de komfortable features er unDry teknologien, som sikrer og opretholder en bedre ventilation for at holde din fod tør hele vejen igennem løbet. Svedende fødder er ofte et problem for løbere, da det er ukomfortabelt. Med RunDry har Saucony løst det problem. En anden teknologi, som er værd at nævne, er skoens Landing Zone og Bevelled Heel. Har har Saucony designet skoen således at den kan støtte forskellige måder at lande på foden. Det giver skoen en større fleksibilitet for at tilpasse sig forskellige løbestile. Skoens Vertical Flex Grooves og Forefoot Configuration giver også fleksibilitet til skoen og øget støtte omkring din fod. Især er der god støtte omkring forfoden, som hjælper til at stabilisere din fod under afsættet.

saucony ride 5 powergrid teknologi i løbesko

Meshmaterialet i overdelen er ekstremt let og tilpasser sig din fod, hvilket betyder at det er en vigtig del af skoens overordnede fit. Den kraftige åndbarhed vil også hjælpe til med at holde din fod tør og komfortabel. For at reducere skoens vægt og give mere fleksibilitet har de fjernet midtfodens skaft.

Mens vi snakker om komfort og stødabsorbering, er det værd at nævne den nye IBR+ feature, som er 33% procent lettere end tidligere versioner og giver samme effektive støddæmpning. Stødabsorberingssystemet er meget holdbart pga. det superlette SSL EVA. Mens du løber vil du opleve at skoen kan vende tilbage til dens originale form selv under landinger. Dette er med til at sætte en tyk streg under hvor holdbar og stødabsorberende Saucony Ride er.

Med SRC Crashpad vil du opleve en mere jævn og glidende transition henover foden. Cashpad’en er placeret ved midtfoden. Det den gør er at sikre din fod den mest optimale position i løbebevægelsen og øge støtten der hvor du har allermest brug for den. For at øge holdbarheden bruger Saucony deres ContourLast teknologi. Denne feature findes ikke i nogen andre løbesko på markedet. Mange løbere kigger efter komfort og holdbarhed og det er præcis hvad Saucony Ride tilbyder.

saucony ride 7 flot billede

Tilbud og udsalg

Det er næsten altid muligt at finde gode tilbud eller udsalg på Saucony Ride, da det er en af de mest populære løbesko på markedet. Derfor er der mange løbebutikker, både online og fysiske, som vil sikre at de har den laveste pris på Saucony Ride, således at du vil vælge at købe skoen hos dem. Ofte vil du finde gode udsalg eller tilbud op til ferier og i starten, og slutningen, af løbesæsonen. Jeg har prøvet at hjælpe dig med at finde den laveste pris på Saucony Ride i prissammenligneren øverst i anmeldelsen.

Saucony Ride herre og dame

Stødabsorbering i hælen

I både herre og dame versionen er stødabsorberingen i hælen rigtigt god, hvilket er med til at sikre den høje komfort. I herre versionen er stødabsorbering blevet rated til 67 ud af 100, mens dame version er rated til 70 ud af 100. Uanset hårdheden af underlaget vil du være sikret en behagelig løbeoplevelse gennem skoens komfort.

Forfodsstøddæmpning

Ligesom i hælen så har Saucony Ride også en velfungerende stødabsorbering i forfoden, til både herre og dame. I herre versionen bliver forfodsstøddæmpningen vurderet til 85 ud af 100, mens dame versionen bliver vurderet til 96. Stødabsorberingen er endnu mere udtalt i forfoden end i hælen. Det gode ved Saucony Ride er at den giver dig lige præcis så meget komfort som din sko har brug for.

Stivhed

Stivheden i Saucony Ride er ligeledes høj. Dette gælder for både herre og dame modellen. Fordelen ved en stivere sko er at den ikke bøjer alt for meget i afsættet. For herre modellen er stivhedsratingen 98 og i dame modellen 96. For at undgå skader er det en fordel med en stivere løbesko.

saucony ride 2 anmeldelse

Stabilitet

For begge modeller er stabiliteten blevet vurderet til 51 ud af 100. Selvom skoen måske ikke er den mest stabile sko, så kan du stadig uden problemer stole på Saucony Ride. Det har jeg oplevet på egen krop. Skoen er udstyret med stabilitetsfremmende features som PowerGrip, hvor Saucony har kombineret Powerfoam materiale med deres Grid teknologi. Udover at hjælpe med stabiliteten i foden absorberer PoowerGrid også stød.

Lignende løbesko

Løbesko på markedet i dag er fyldt med brugbare features, gennem de mange forskellige teknologier, der bliver brugt til at konstruere skoene. Komfort og holdbarhed er for langt de fleste den bestemmende faktor, når det skal besluttes om en sko er god eller ej. Saucony Ride har gennem dens mange forskellige versioner blevet redesignet og forbedret for at give en lettere og bedre performende løbesko. Du får masser af komfort med dens åndbare og lette overdel, som tillader sved og fugt at forsvinde ud igennem skoen.

Hvis du skal overveje andre lignende løbesko eller modeller, så vil jeg anbefale at kigge på New Balance 1260, Brooks Glycering 12 og Asics Kayano. Alle disse sko tilbyder ligeledes fremragende komfort. Hver især har de deres egne fordele og ulemper, da de tilbyder forskellige features. Alt er naturligvis afhængigt af dine præferencer.

saucony ride 9 anmeldelse og test af iloebesko

New Balance 1260 er en rigtigt god allround træning, som du kan bruge til træning på asfalt. Den er ekstremt slidstærk og fleksibel, hvilket gør at den kan bruges til al slags løb. Den er ikke helt lige så let Saucony Ride. NB 1260 er en af verdens mest populære løbesko og det er ikke uden grund. Pga. af dens kraftige holdbarhed er den meget populær blandt løbere, som bevæger sig ud på lange distancer. Som oftest bruges New Balance 1260 som træningsløbesko. Især er den god til daglige træninger. Prismæssigt ligger den sædvanligvis lidt over prisen på Saucony Ride.

En anden glimrende løbesko, som også bør fange din opmærksomhed er Brooks Glycerin. Denne sko har en meget høj performance og er særdeles slidstærk. Den er rigtigt god til tungere løbere. Skoens meget komfortable støddæmpning og fit gør at mange løbere holder fast i skoen. Især for tunge løbere vil Glycerin effektivt beskytte din fod og gøre dig mindre udsat for skader. Dette sker gennem skoens effektive støddæmpning i særdeleshed hælen.

En tredje sko, som kan anbefales er Asics Kayano, som jeg personligt selv har løbet med i mange år. Det er en rigtigt god konkurrent når det kommer til komfort og støddæmpning. Skoen tilpasser sig effektivt skiftende underlag og kan bruges til et hav af forskellige løbetræninger og konkurrencer. Det er en af verdens mest populære løbesko, hvilket også gør at konkurrencen på prisen er høj og du vil ofte kunne finde Asics Kayano på tilbud eller udsalg.

Opsummering

Saucony Ride er eftertragtet på grund af dens mange cool features. Rent faktisk så har skoen vundet priser for dens komfort, sikkerhed og evne til at give løbere en god oplevelse. Saucony har fået sammensat en løbesko, som på bedste vis giver dig hvad du har brug for til lange daglige træningspas.

Det er måske ikke en perfekt løbesko, men det er ikke langt fra og du vil uden tvivl komme til at sætte pris på skoens høje kvalitet. Og samtidig så er skoen ikke særligt dyr og du vil få rigtigt meget løbesko for pengene, hvilket gør at jeg efter min test og anmeldelse, klart kan sige at Saucony Ride er en af de bedste value-for-money køb på markedet i dag.

 

Prissammenligning Saucony Ride 10

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
2-5 dage 599 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
1-7 dage 1.245 DKK Til butik
1-2 dage 1.400 DKK Til butik