Årets test af løbesko 2015 i kategorier

test-løbesko-2015Vi har vanen tro testet masser af løbesko i 2015, og er nu klar til at give dig et overblik over vores bud på de bedste løbesko i 2015. De er selvfølgelig vurderet ud fra rigtig mange parametre. Nedenstående finder du vores bud på bedst i test løbesko fra 2015. Du får her 2 muligheder i hver løbesko kategori. Der er lagt link på de enkelte sko så du kan klikke dig ind og læse omkring dem, og naturligvis finde den bedste pris på dem. Du finder ligeledes et link til overblikket over alle sko i den givne løbesko kategori. Der er som sagt rigtig mange ting der spiller ind når man skal lave løbesko testen 2015. Det er masser af små finesser og input der giver det store samlede resultat. Lige herunder har vi listet 2 af de mest oplagte generelle parametre op som løbesko testen er lavet ud fra, og længere nede nogle mere specifikke punkter.

Generelle løbe aspekter:

 • Kundernes tilbagemeldinger og vurderinger af de givne løbesko
 • Vores egen individuelle vurdering efter test af løbeskoen

Funktioner i løbeskoen:

 • Holdbarhed / kilometer pr. krone
 • Pasformen & komforten i skoen
 • Prisen på løbeskoen
 • Materiale valg

iloebesko.dk har de mest detaljerede anmeldelser. Vi er en uafhængige side med test af løbesko. Du kan læse hvem, der står bag siden her.

iloebesko.dk har de mest detaljerede anmeldelser. Men husk altid at en test og en vurdering er individuel. Derfor kan en vurdering fra os sagtens være anderledes i forhold til den test/vurdering som du kommer med. Men brug vores test til vejledninger, så går du ikke helt galt i byen.

Testvindere 2015 – NEUTRAL LØBESTIL

De 2 vindere i den neutrale løbestil er begge 2 løbesko hvor løberne virkelig får noget for deres penge. Især nummer 2 er vi ganske sikre på lander der fordi du får så meget løbesko for forholdsvis små penge. 1 pladsen er måske en overraskelse for nogle. Men du får altså bare en løbesko der rummer så mange ting. Især den lave vægt, og dens megen støddæmpning er værd at fremhæve.

Asics Gel Cumulus vinder på dens value for money. Et fantastisk alternativ til f.eks. Asics Nimbus eller New balance 1080. En fortjent løbesko på denne liste.

Testvindere 2015 – OVERPRONATION

Skoene i kategorien overpronation er vurderet ud fra rigtig mange aspekter – langt flere end dem vi nævner i toppen af artiklen. Der er en klassiker på listen, og det er ikke fordi den SKAL være der – det er simpelthen fordi Kayano er en suveræn mængdetrænings løbesko.

Testvindere 2015 – KONKURRENCESKO

Konkurrence løbesko kan være en svær størrelse. Hvad er det man går efter i sådan en sko. At betegne en konkurrence løbesko kan være 10 vidt forskellige ting blandt 10 løbere. Men vores hovedvægt ved valget af vindere er lagt på den samlede pakke. Den gode kombination af fornuftig lav vægt, en god støtte og en god dæmpning.

Testvindere 2015 – TRAILLØB

En god trail løbesko er efter min/vores mening en sko der kan klare terrænet, og som opfylder de enkle krav vi har til terrænløb. Den skal kunne modstå vind og vejr, og så skal den bare have det optimale greb i underlaget. Trailløb er en løbestil der vinder mere og mere frem. Mange af vores brugere siger det er fordi det er mere udfordrende, og mange løber trailløb uden at have fokus på tid – men mere fokus på udfordringen og det fede anderledes løb. Begge vinderne skiller sig ud på hver deres måde. Salomon PRO er på denne vinder liste fordi Salomon har formodet at opgradere deres Speedcross til en trailsko der rent faktisk løser hvad den skal, og så ramer den løbesko bare så bredt. Så mange løbere kan anvende denne trail løbesko.

Løbesko test 2015 – opbygningen

De forskellige test kategorier ser således ud.

 • Mængdetrænings løbesko til neutral løbestil (mere om løbestil / test din løbestil)
 • Mængdetrænings løbesko til overpronation
 • Konkurrenceløbesko
 • Trail løbesko
 • Natural running løbesko

Vores test er ikke altafgørende

At vi laver test af rigtig mange løbesko betyder ikke at vi vurdere dem lige som dig. At træde ned i en løbesko er individuelt fra løber til løber – stort set hver gang. Så brug vores test og anmeldelser til rettesnor – læs dig frem til features, og hvad andre synes om skoen, og gør så selv dine egne overvejelser. Det er dine fødder og din krop – husk at lytte til den. Gå til alle vores anmeldelser af løbesko.

Opsummering af testen

Der er rigtig mange gode løbesko på markedet – og sådan har det også været i året 2015 (som i skrivende stund endnu ikke er helt afrundet) Der er rigtig mange måder at vurdere sko på. Hvilke parametre skal spille ind når vi kårer en vinder? Vi hos iloebesko.dk har vores måde, og vores synspunkt på hvordan det skal gøres. Der er andre der gør det ud fra andre parametre.

Men for at runde denne løbetest anno 2015 af – så er vores klare vurdering. Et super løbe år. Der er så mange fede løbesko på markedet, og vores fornemmelse/finger på pulsen siger at kvalitet af løbesko kun går en vej. Og det er op. Så glæd dig. Dine fødder bliver forkælet fremover.

About the Author:

En passioneret løber der elsker at nørde med både løbesko, og selvfølgelig også alt det fysiologiske omkring det at løbe. Ja, jeg har rigeligt med løbesko, det siger min kone i hvert fald. Men jeg kan altså ikke lade være.....

Skriv en kommentar