Asics Gel Cumulus 21 – Priser, test og anmeldelser

asics-cumulus-topBlandt klassikerne fra Asics’ løbeprogram. Asics Gel Cumulus er en sværvægter i programmet fra Asics, og en af løbernes favoritter:

 • Fuldendt anmeldelse af Asics Gel Cumulus
 • For og imod til denne løbesko
 • Prisoversigt, find bedste pris idag

OBS: Køb denne uge gennem iloebesko og spar 506 kroner. Normalpris: 1.200 kroner – gode tilbud lige nu.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning på Asics Cumulus 21

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 694 DKK Til butik
2-5 dage 750 DKK Til butik
1-2 dage 782 DKK Til butik
1-2 dage 799 DKK Til butik
4-7 dage 859 DKK Til butik
3-5 dage 914 DKK Til butik
1-2 dage 928 DKK Til butik
1-7 dage 960 DKK Til butik
2-5 dage 1.049 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
3-5 dage 1.200 DKK Til butik
 

Prissammenligning på Asics Cumulus 20

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
4-7 dage 593 DKK Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
2-5 dage 675 DKK Til butik
1-7 dage 720 DKK Til butik
5-7 dage 762 DKK Til butik
3-5 dage 843 DKK Til butik
2-5 dage 899 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
1-2 dage 1.200 DKK Til butik
 

Asics Cumulus 21 bliver lanceret

Asics Cumulus kan mange ting. Den kan bl.a. byde Asics Gel Nimbus op til dans. Ja du hørte rigtigt, Cumulus er ikke bange for at tage udfordringen op med den vel nok mest populære model af løbesko i Danmark.
Du kan bl.a. læse vores sammenligning af de 2 modeller (tidligere versions numre, men overordnet holder konklusionen stadigvæk)

Asics Cumulus er en løbesko til den neutrale løber. En løbesko som løbere i hele verden er rigtig glade for. Og med god grund, for det er en djævlens god løbesko.

Vi er nu kommet til den 21. version af Asics Cumulus. Og hvad kan den så i forhold til Asics Cumulus 20. Det er nemt at svare på. Stort set det samme.
Det er ikke de vanvittig revolutionerende ting som asics har hevet op af hatten til denne Asics Cumulus 21 version. Men selvfølgelig er der kommet nogle opdateringer, for ellers ville det ikke give mening at ændre versions nummeret.

Asics Cumulus 21 største ændring er nok hælpartiet. Hælen og indsteppet er blevet højere og en smule mere tæt. Det giver en lidt mere stabil pasform, da du vil føle at skoen griber bedre fat om din fod generelt.
Skoen er også blevet en lille smule tættere omkring foden, og især med fokus på forfoden. Der vil du opdage at mesh sektionen ikke er helt så løs som den var før.

Men kigger vi på teknologier over-all, så har Asics Cumulus 21 de samme som i Cumulus 20. Vi arbejder stadigvæk med FlyteFoam Propel som er det her yderst bløde materiale som ligger øverst på mellemsålen. FlyteFoam er den nederste del af mellemsålen. FlyteFoam er den her unikke og lettet støddæmpning som Asics har haft vanvittig stor succes med at indføre i snart deres fleste modeller.
Så med henblik på at de ikke er vanvittig store de ændringer der er lavet på Cumulus 21, så ville det undre os rigtig meget hvis ikke den får minimum lige så stor succes som Asics Cumulus 20. Skoen i sig selv bliver i hvert fald med at imponere.

Hvad tilbyder Asics Cumulus 20?

Cumulus fra Asics er en løbesko med rigtig mange år (versioner) på bagen. Vi går denne gang fra version 19 til version 20 i Asics Cumulus. Og alene det faktum at vi er så højt oppe i versions numre gør at vi allerede nu ved at det er en løbesko der er elsket af folket. Ellers ville den være blevet pillet ud af produktion for lang tid siden.
Asics Cumulus 20 er den nyeste model i denne serie, men hvilke forskelle er der fra den tidligere version Asics Cumulus 19?

Lige lidt info omkring Asics Cumulus

Asics Cumulus er i fagsproget kendt som den perfekte lillebror eller lillesøster til Asics Nimbus.
Læs vores artikel omkring sammenligning på Asics Nimbus og Asics Cumulus her

Asics Nimbus og Asics Cumulus dækker begge det neutrale segment af løbere. Men faktum er at Cumulus er en lettere og mere respnsiv løbesko, hvilket betyder at du rent faktisk, hvis du eksempelvis er en lettere løbere, kan opnå en væsentlig forbedring ved at vælge Cumulus fremfor Nimbus. Det er der rigtig mange der ikke ved, og derfor tager mange det sikre valgt omkring Nimbus hver gang.

Overdelen er merkant forbedret i Asics Cumulus 20

Jacquard Strech Mesh hedder den nye overdel i Asics Cumulus 20. En overdel som er en væsentlig forbedring af den oprindelige overdel som var i både Asics Cumulus 18 og Cumulus 19.
JMS overdelen er en overdel i 3 lag, hvor det inderste lag har til opgave at give dine fødder den bedste oplevelse i form af hold og støtte. De 2 sidste overdel danner yderdelen på overdelen og sørger for at dine fødder hele tiden kan ånde og føle sig friske og fine. Tråde og opbygningen på de 2 yderste lag gør at du med en JMS overdel opnår en fantastisk ventilation.

Mellemsålen har fået en væsentlig opgradering

Førhen har Cumulus været bygget op på en “almindelig” EVA mellemsål. men de tider er nu (heldigvis) overstået. Den nye mellemsål i Asics Cumulus er den meget populære og roste FlyteFoam mellemsål. En mellemsål som holder sig hel og frisk på hele løbeturen, og en mellemsål som er super responssiv. Den meget energiske respontivitet skyldes også den “propel” som er i den her nye mellemsål på Asics Cumulus. Den giver en fantastisk bounceeffekt og en fantastisk afvikling ind i næste skridt.

Alt i alt er denne opgradering af Cumulus fra version 19 til version 20 virkelig en opgradering der er værd at tage og føle på. For hold da op hvor har Asics valgt at kræse for nogle meget centrale punkter på skoen. Vores mening omkring dette er at Asics Cumulus nok går en endnu større fremtid i møde. Især hvis nogle tør tage det naturlige spring fra Asics Nimbus til Asics Cumulus.

 

Hvad var nyt i Asics Gel-Cumulus 19?

Asics Gel-Cumulus har i vores optik altid været lidt af en undervurderet sko. Nu har Asics sendt endnu en opdateret version på gaden. Asics Gel Cumulus er blevet afløst af Asics Gel Cumulus 19.
Det er løbeskoen ikke blevet et dårligere valg af, nok nærmere tvært imod. Vi har sammenlignet Cumulus med Asics Gel Nimbus, i denne artikel kan du læse om fordele og ulemper ved henholdsvis storebror og lillebror. Du bliver overrasket.

Når der kommer en ny version af en løbesko, når nummeret skifter, så sidder alle vi nørder med julelys i øjnene og venter spændt på hvilke nye features eller opdateringer producenten nu har fundet på. Og der er sket lidt må man sige i Asics Cumulus 19 i forhold til Cumulus 18.

Overskriften på alle opdateringerne må være VÆSENTLIG FORBEDRET LØBEKOMFORT. Asics har i Cumulus 19 virkelig brugt nogle kræfter på at skabe en sko der er noget behageligere at løbe i en dens forgænger. Og der har de skruet på nogle forskellige punkter i løbeskoen for at få det til at lykkes.

Bedre hælkappe giver mere komfort i Cumulus 19

Hælkappen er et af de steder hvor Asics i denne omgang har valgt at optimere. De har gjort det i Cumulus 19 i forhold til forgængeren Cumulus 18 , at man har reduceret højden en lille smule på hælen. Det giver en bedre komfort i den forstand at du ikke på samme måde mærker hælkappen mere. Men stadigvæk uden at den har mistet noget støtte og hold omkring din hæl.

Asics Cumulus 19 har fået en bedre inder-sål

Der er også inde i Cumulus 19 kommet langt bedre komfort. Her har Asics valgt at opgradere til en SpEVA 45 indersål som giver dig en meget blødere fornemmelse som løber. En blødere landing og et bedre afsæt.

Ortholite Sockliner er blevet bedre

Selve socklineren i skoen er også blevet opgarderet. Ganske simpelt bare for at give en bedre pasform i hele skoen omkring din fod.

Der ud over er der også på Asics Cumulus 19 reduceret i sømmene som er på skoen i forhold til Cumulus 18. Det betyder for dig som løber at der er færre steder og mindre risiko for gnave-skader eller andre gener på grund af for merkante syninger.
Asics Cumulus 19 har stadig mange af de gode dyder som vi har kendt i denne model i gennem snart rigtig mange år. Fuld støddæmpning i hele fodens længde, Fluidride, Guidane line og så har Asics Cumulus 19 et drop på 10mm og en ca. 320 gram for en herre.

Hvad var nyt i Asics Gel Cumulus 18

De tidligere modeller af løbeskoen:

 • Asics Gel Cumulus 15
 • Asics Gel Cumulus 16
 • Asics Gel Cumulus 17

Endnu en opdatering til denne klassiker fra Asics har nu ramt butikkerne, og endnu engang gør Asics noget godt for løberne.

Asics Cumulus har fået sig et lille bitte løft. I denne 18. udgave er der gjort en lille smule ved støddæmpningen i skoen, i forhold til sin forgænger Asics Cumulus 17. Således at der stadig er en Fluidride 2.0 der lægger i skoens mellemsål, og det hjælper på at skoen bliver mere afsættende og responsiv. Så løbere der vælger at løbe i Asics Cumulus 18 vil kunne mærke at hele følelsen omkring blødhed og afvikling har fået et nyk opad. Den er optimeret mere i Cumulus 18, i forhold til Cumulus 17.

Asics ser stadig Cumulus som en rangerende lillebror eller lillesøster til Nimbus, og flere og test viser faktisk at hvis du er en lettere løber, så er oplevelsen ved at løbe i Cumulus bedre fremfor at løbe i Asics Nimbus. Det hænger sammen med at Cumulus giver en anderledes løbeoplevelse da mellemsålen er lavere. Du får et lavere løb som virker mere konstant og ligetil. Men er du en “tungere” løber, så kan det godt være du skal kigge mod en Nimbus igen, da du får noget mere dæmpning i denne løbesko.

Cumulus har et drop på 10mm, og er en mellemvægter i løbesko kategorien med sine ca. 305 gram for en str. 9.

Asics Gel Cumulus 18 er stadig en løbesko der henvender sig mest til dig der løber oftes på asfalt. Den kan selvfølgelig sagtens bruges på grusstier m.m. også. Det er en mængdetrænings løbesko som lægger i kategorien “Value for money” løbesko. Meget mere om det senere i min vurdering. Men kort fortalt, så synes jeg du får rigtig meget for dine penge, når du vælger at købe Cumulus skoen fra Asics.

asics-cumulus-test

 

Kølige facts om skoen

Generelt

 • Løbestil: Neutral / supination
 • Pasform: Normal
 • Størrelse: Normal
 • Underlag: Asfalt og grus
 • Vejledende pris: 1200 DKK

Teknologier

 • Fluidride
 • GEL (forfod & hæl)
 • AHAR+
 • Comfordry Sockliner

Sjovt at vide

 • Vægt: 320 gram str. 42
 • Træningsformål: Mængde træning
 • Betegnes som bror Nimbus

 

Test af Asics Gel Cumulus

Førstehåndsindtrykket er altid det vigtige

Lad det være sagt på forhånd – jeg underdriver ikke når jeg siger at jeg i den grad glædede mig til at komme i Asics Gel Cumulus, og så komme på landevejen. For at sige det lige ud, så er det jo lige mig. En mængdetrænings løbesko, til løbeturen på landevejen. Det burde passe som fod i hose. Men gjorde det nu også det?

asics-cumulus-herre

 

En anmeldelse af denne klassiske løbesko fra Asics starter som alle andre. Med at skoen pakkes ud, og man danner sig det første indtryk af skoen. Og findes der noget bedre en synet og duften af et par spritnye løbesko. Asics laver nogle flotte løbesko, så denne oplevelse med Asics Gel Cumulus var ikke nogen undtagelse. Jeg var positiv fra start. Og sådan starter en god anmeldelse.

asics-cumulus-anmeldelse

Skoene bliver pakket ud, sat på fødderne, og så er jeg ellers klar til en af mine ture på landevejen. Længden på denne tur var ikke fastlagt fra start, men jeg kan sige så meget at jeg lagde ekstra 5 kilometer på turen, både fordi Asics Gel Cumulus er en god løbesko, men selvfølgelig også fordi at der er altid noget fedt ved at trisse afsted i et par helt nye sko.

Virker det også efter mange løbeture og masser af kilometer

Nu har jeg snart haft mine mange ture i denne Cumulus løbesko, og lad mig bare pointere nu. Skoen lever helt klart op til mine forventninger til en value for money løbesko. Asics har i denne sko en fantastisk lillebror til Asics Gel Nimbus, og jeg får langt hen af vejen den samme oplevelse med Asics Cumulus nå jeg løber på landevejen. Min vurdering er at der er rigtig mange kilometer i skoen, og den vil sagtens (selvom det er på hårdt underlag) kunne klare +900 kilometer.

asics-cumulus-loebesko

At løbe i Gel Cumulus Fra Asics må siges at være godkendt. Jeg vil helt sikkert komme til at kunne bruge rigtig mange timer i denne løbesko (hvis altså ikke der fandtes så mange andre der skulle testes og prøves) Den er min klare overbevisning at jeg sagtens ville kunne få en fantastisk halvmaraton tid i disse sko, kombineret med at fødderne ville have det godt. Der hvor jeg måske nok ville sige at det ikke blev denne sko alligevel på 21 kilometer distancen, det var vægt faktoren. Der synes jeg måske godt Asics kan optimere Cumulus skoen en smule mere.

asics-cumulus-billede

Hvad andre har sagt om denne sko

Joakim, Bornholm, Erfaren løber på asfalt

 • Disse løbesko er fra min side godkendt. Jeg er inkaneret Asics løber, og da denne sko passer min løbestil, så tænkte jeg. Hvorfor ikke prøve den? Og sagt meget præcist, så er den godkendt.–Joakim, Bornholm, Erfaren løber på asfalt

Martin Larsen, Ørslev, Hyggeløber

 • Gode at have på, masser af blødhed (til tider dårligt knæ) Så de opfylder mine simple krav til de sko jeg skal løbe i. Men jeg er nok heller ikke den sværeste at stille tilfreds.–Martin Larsen, Ørslev, Hyggeløber

Kim Jørgensen, Svinninge, Fokus på fart

 • Jeg er glad for Asics Gel Cumulus generelt set. Som altid en drøm at træde ned i et par Asics løbesko. Men skal jeg komme med et lille minus, så vil jeg mene at vægten er en smule for høj. Jeg ville ikke tage mine hurtige ture i de sko.–Kim Jørgensen,Svinninge, Fokus på fart

Skoen Cumulus får generelt gode anmeldelser fra dens brugere. Det er selvfølgelig også derfor den har været i Asics’ program igennem så mange generationer.

 

Størrelse i skoen – hvordan vælger du bedst

Asics Gel Cumulus har en almindelig og standard løbesko størrelse. Det er intet problem at finde den rigtige størrelse Asics Noosa Tri, da du roligt kan bruge størrelsen fra din gamle løbesko til at finde den rette størrelse i Noosa Tri. Vær dog opmærksom på at den kan føles en smule smal i forfoden, hvor volumen er i den lavere ende.

Herre størrelser:  39 – 50.5

Dame størrelser: 35.5 – 46

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Masser af features

Jeg synes jeg får rigtig meget for mine penge i denne løbesko. Den er ikke i topklasse hvad angår prisen, men alligevel har Asics proppet rigtig mange gode ting og features ind i denne løbesko.

Anvendelse af skoen

Den er nem og smidig at tage af og på. Jeg føler at skoen sætter sig til mine fødder når jeg træder ned i den. Den giver mig en rigtig god oplevelse, allerede inden jeg er begyndt at løbe.

Slidstyrke

En af ulemperne var at mesh i forfoden går let i stykker (ved ikke korrekt og anbefalet brug) Men skoen skal have ros for at kunne holde til mange kilometer på rå asfalt.

Ulemper

Dens for høje vægt

Hvis Asics gerne vil have denne sko ind i kategorien for lettere løbesko, så er de simpelthen nød til at finde en måde at reducere vægten på.

Mesh i forfoden

Skoen er mest henvendt til asfalt og stier. men skulle du bevæge dig i skoen med den, så er den meget følsom i sit meget åndende mesh på forfoden. Det går simpelthen for let i stykker.

Hælens opbygning

Som alle andre Asics løbesko så kan du desværre godt komme ud for at denne lbesko får en brist i hælpartiet. Det er selvfølgelig super ærgerligt.


 

Du skal købe Asics Gel Cumulus hvis….

 • du søger en solid løbesko
 • du ønsker dig mange features for dine penge
 • du elsker en sømløs overdel
 • du er rigtig glad for god stødabsorbering
 • du er neutral løber

Analysedel 1: Hvem henvender skoen sig til?

 

Løbestil

Asics Gel Cumulus henvender sig primært til løberen med den neutrale løbestil, eller hvis du er en af de få som rent faktisk suponere når du løber. Denne løbesko er ikke en letvægter i mine øjne, og derfor nok heller ikke en konkurrence løbesko. Men det er der imod en sublim løbesko til dig der mængdetræner.

Pasform

Pasformen i Cumulus er “normal” Forstået på den måde at der er ikke noget ekstra ordinært du skal være opmærksom på. Har du løbet i Asics løbesko før så vil pasformen være den samme. Du må lære at leve med den helt igennem gode pasform omkring din fod.

Underlag

En asfalt løbesko. Strukturen og opbygningen i ydersålen er skabt til at give dig bedst muligt udgangspunkt når du vælger at løbe på asfalt og eller grus stier.

Ydersålen er designet til at gribe fast, og give dig det bedste udgangspunkt på asfalt. Naturligvis sker der ikke det store ved at du løber omkring grusstier, og for den sags skyld skovstier. Så længe du holder dig på stien.

Prisniveau

Hvis du vælger at gå i butikken og købe Asics Gel Cumulus lige når den er landet, så er den vejledende pris 1200,- Det er for så vidt ikke galt for denne løbesko hvis du spørger mig. Synes at du får rigtig meget kvalitets løbesko for pengene. Men venter du en lille rum tid, så er jeg sikker på at du snildt kan spare et par hundrede kroner.

asics-cumulus-anmeldelse

Vægt

Herre vægt: 306 gram i størrelse 42

Dame vægt: 275 gram i størrelse 39

Asics Gel Cumulus ligger i et niveau hvor jeg vil mene at man skal vælge side. Skal løbeskoen henvende sig til letvægterne eller vil du henvende dig til dem der mængde træner. Men det ændrer ikke på min opfattelse af at denne løbesko er et fantastisk godt alternativ til Adidas Supernova Glide, Nike Air Pegasus eller New Balance 1080

Type sko

Asics henvender skoen til hr. og fru Danmark hvis du spørger mig. Det er en løbesko til det brede publikum. Den har mange ting med i rygsækken. En fornuftig støddæmpning, et flot design og masser af gode Asics teknologier

Holdbarhed

Gel Cumulus vil jeg betegne som en løbesko med en fornuftig holdbarhed. Ydersål og overdel er fremstillet i rigtig gode materialer – og holder du dig til forskrifterne, så har du her en løbesko til rigtig mange kilometer. Yder / slidsålen lader sig ikke sådan slide op, og støddæmpningen inden i skoen er også meget svær at “dræbe” Eneste minus er deres hæl-konstruktion som tidligere omtalt. Men det arbejder Asics hele tiden på at forbedre.

Analysedel 2: Opbygning

 

Ydersål

En “Solid Rubber Outsole” er det der giver dig en fantastisk levetid på din ydersål. Det gør at den kan tåle mange tæsk, og du har ydersål i rigtig mange kilometer.

Mellemsål

Asics Gel Cumulus indeholder både Speva 45 og Fluidride midtsåle teknologier fra Asics. Det er alt sammen det der gør at du føler dig fantastisk tilrette i denne bløde løbesko.

Hæl

Asics er kendt for deres blødhed – og i Cumulus er det inden undtagelse. Det er i hælpartiet at det sker. Der er lagt en kæmpe stor Gel pude ind i hælen som giver dig den bedste (og blødeste) landing samt et fornuftigt afsæt når du skal videre i din afvikling af skridtet.

asics-cumulus-dame

Forfod

Forfoden på Gel Cumulus er udstyret med en god Gel støddæmpnings pude som sikrer dig et blødt og lækkert afsæt hver gang du tager et skridt.

Overdel

En sømløs overdel der sikrer dig en meget høj komfort. Når vi taler om sømløse overdele, så snakker vi samtidig omkring mindsket risiko for gener når du er ude på landevejen. Og det er der INGEN løbere der har noget imod

Indenfor

Skoen har indvendig en udtagelig “sockliner” Det giver dig et langt bedre inde miljø i skoen, og en meget bedre hygiejne. Du kan på den måde bedre lave udluftning og rensning af dine løbesko.

Udenfor:

Skoen er sikkerhedsmæssigt udstyret med 3M reflekser for en bedre sikkerhed når du løber i mørke. Sikkerhed er vigtigt – og det kan vi ikke få for meget af.

 

Forskelle i dame og herre Gel Cumulus

Asics Cumulus herre løbesko

Når vi snakker anmeldelse af Asics Gel Cumulus, så skal vi have for øje at anmeldelsen er lavet ud fra en hellere model af Cumulus. Der findes naturligvis forsjkelle på herre og dame model af Asics Gel Cumulus.

Asics Cumulus dame løbesko

Dame udgaven af Asics Cumulus er ret beset og stort set samme udgave som når jeg kigger på min egen herre udgave. Der er naturligvis lige de små-justeringer som der skal være. Dame løbesko er som regel altid i andre farvekombinationer, som henvender sig mere til den feminine side. Og så er der nogle mere tekniske forskelle….

Forskel i Asics Gel Cumulus til herre og dame

Der er i langt de fleste tilfælde forskel på herre og dame i opbygningen – og derved også hvordan ens løbesko skal reagere. Derfor vil du mange gange se at der er større Gel puder i Asics herre løbeskoene. De får en anderledes belastning. En anden indlysende forskel er hvordan løbeskoen er bygget op i bredden. Der findes det der hedder en herre-læste og en pige-læste. En pige løbesko vil typisk altid være lidt smallere i opbygningen.

 

Find Asics Cumulus på tilbud og udsalg

Tilbud

Konkurrencen er kæmpe stor – konkurrencen på Asics løbesko er om end det er muligt endnu større. De laver sublime løbesko, og derfor kæmpes der også om markedet. Så min vurdering er helt klart at du uden problemer kan finde en fornuftig og god rabat næste gang du handler et par Asics Gel Cumulus. Og det er lige meget om det er i fysisk butik eller du handler dem online.

Udsalg

Når der er udsalg i butikkerne – så er Asics Cumulus mange gange og en del af det udsalg. Det er en model som kommer igen og igen, og derfor skal butikkerne være gode til at gøre plads til nye farver og opgraderinger. Så du finder helt klart Cumulus på udsalg.

Cumulus er en del af en familie….

Det er velkendt blandt løbere at Cumulus modellen altid har gået for at være lillebror.

Rigtig mange løbere har vist det i årvis, og det er også Asics’ egen udlægning. At Asics Gel Cumulus er en lillebror eller en lillesøster til Asics Gel Nimbus. Der er rigtig mange ligheder i disse 2 sko, og de henvender sig til den samme løbestil. Der er selvfølgelig forskel på de 2 sko, og det er der også prismæssigt. Men er du ikke lige klar til at betale det mere for en Asics Nimbus, så kan Gel Cumulus være et fantastisk alternativ.

Asics Gel Cumulus pris

Sammenligning

Som tidligere beskrevet så er der nogle udgaver fra nogle af de andre løbebrands som er til direkte sammenligning. Vi snakker her om en mængde “Value for money” løbesko. Og skal vi drage den direkte sammenligning, så vil en Nike Zoom Vomero eller en New Balance 890 kunne dække dine behov.

Opsummering

Hvis nogle skulle være i tvivl så er jeg tilhænger af Asics Gel Cumulus. Det er en sko der henvender sig til masser af løbere. Ikke kun på løbestilen, men også i den generelle udseende og pris. Det er som før nævnt en sko med masser af gode teknologier, og når du holder det op i mod prisen. Så er det en ligning der går op i min verden. Så Cumulus fra Asics får en opretstående tommeltot fra min side.

Prissammenligning

Her finder du nettets skarpeste priser, de bedste tilbud og alle udsalgsvarer.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 859 DKK Til butik
1-7 dage 895 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
1-2 dage 1.200 DKK Til butik