Sig hej og læs om løberne bag iloebesko

iloebesko er et guide-site der giver dig de bedste forudsætninger for at købe de rigtige løbesko. Formålet med siden er at hjælpe dig til at finde den perfekte løbesko gennem detaljerede tests og anmeldelser. Det er vigtigt for os at pointere at man ikke behøver at være ekstremløber, eller løbe på landsholdet for at kunne lave en vurdering af en løbesko. Der er lige så stor værdi i at få en anmeldelse fra en “almen løber” da det er der hvor sitet rammer bredest.

Holdet bag iloebesko

Christian Daniel Zagal

Anmelder – Ultraløber

Jeg er født i Chile, men bor i Danmark. Jeg foretrækker løbedistancer omkring 200-250 km. Jeg har blandt andre gennemført Jungle Marathon (200 km), Atacama Crossing (250 km), Sahara Race (250 km) og Nepal Race (250 km). Jeg foretrækker selvforsynende ekstremløb, selvom korte ultraløb også kan være sjove og yderst udfordrende. Jeg har haft fornøjelsen at teste et hav af løbesko, hvilket giver mig dyb indsigt i hvad der kendetegner en god løbesko. Jeg vil primært teste de mest udholdende løbesko på markedet.

Andreas Bueno

Løbetræner – 1500m løber

Jeg er 1500m løber og er på landsholdet, hvor jeg repræsenterer Danmark til EM, VM, OL m.fl. Min PR på 1500m er 3:38,44 og jeg har løbet 5 km på 14:31 samt 10 km på 30:05. Jeg er løbetræner her på siden, hvor jeg hjælper dig til at få mest mulig ud af din løbetræning.

Jesper Kenn Olsen

Foredragsholder – Ekstremløber

Jeg har løbet marathon på 2:27:57, men foretrækker de mere ekstreme distancer (12 timer, 24 timer, 48 timer, 6 dages løb og gerne endnu længere). Jeg har 2 gange løbet rundt om jorden. Udover det sportslige laver jeg erhvervs motivations og målsætningsforedrag samt workshops og foredrag for løbeklubber og større organisationer. Her på siden vil jeg svare på spørgsmål og give rådning til løbetræning på de ekstreme distancer.

Christian Neergaard

Fysioterapeut – Mellemdistanceløber

Jeg er fysioterapeut, hvor mit speciale er løberelaterede sportsskader og løbestilsanalyser. Derudover er jeg lektor på Fysioterapiuddannelsen i København, hvor jeg har ansvaret for undervisningen i løbestilsanalyse og idrætsfysiologi. Jeg har desuden skrevet fagbøger om sportsrelaterede skader. På det sportslige plan er min personlige rekord en 10 km på 31:54. Her på siden bidrager jeg til viden omkring løbestil og løbeskader.

Ole Stougaard

Løbetræner – Triatlet

Jeg er til dagligt professionel løbetræner, hvilket jeg har været siden 1996. Jeg har tidligere været cheftræner i Odense Triatlon Klub og har en kandidat i idræt og sundhed. Sportsmæssigt har jeg været på det danske triatlonlandshold, vundet OstseeMan 2002 og vundet Norseman i Norge 2006. Min PR på Ironman distancen er 8:51:16 og min PR på marathon er 2:30:30. Jeg vil gøre mit bedste for at du bliver den bedst mulige løber.

Martin Schøber

Anmelder – Marathonløber

Jeg foretrækker de simple løbeture i bjergene, og er af den overbevisning at min krop tilpasser sig det miljø den placeres i. Mit speciale er trailsko. Min funktioner er at give dig sprøde anmeldelser af alt inden for trailløbesko, da det er mit ekspertområde.

Jens Jakob Andersen

Anmelder – kortdistance løber

Jeg elsker at holde løb simpelt – dog kender jeg vigtigheden af at vælge de rigtige løbesko. Min personlige bedste tid er 15:58 på 5 km. Jeg er ikke den hurtigste på holdet og desværre langt fra den mest udholdende. Til gengæld elsker jeg at teste løbesko. Min viden stammer fra at have testet +100 løbesko og gennem min tid som ejer af en løbebutik.

Ronni Andersen

Indehaver – kort & mellemdistance løber

Jeg har faktisk ikke altid kunne lide at løbe. Det er først i en alder af 29-30 år at jeg for alvor fandt glæden ved at løbe. Men nu er den så til gengæld heller ikke til at komme af med. Jeg løber helst korte eller mellemlange distancer, og har personelige bedste tider sådan her = 5km 19.05 Halvmarathon 1t 29min. Jeg elsker at teste og prøve nyt udstyr, og med tidligere ansættelse i onlinebutik (hovedansvar løb) så er dette et mekka for mig