Smalle løbesko – en hjælp til dig med smalle fødder

guide til smalle løbeskoEr du på udkig efter smalle løbesko? Her på siden får du en grundig guide til smalle sko. Det kan være vanskeligt at finde disse sko, men jeg har gjort noget research og her får du alle guldkornene.

Et overblik over, hvad du skal være opmærksom på i smalle løbesko, hvilke brands du kan kigge på og hvordan du vælger dine næste løbesko, hvis du har smalle fødder.

Længere nede kommer jeg med mine bedste forslag på løbesko.

Hvornår har jeg brug for smalle løbesko?

Du har brug for en smallere løbesko, hvis du synes at foden sidder løst inde i skoen og at din fod, her skal du især være opmærksom på forfoden, glider rundt skoen. Hvis du kun har moderat smalle fødder, vil du sandsynligvis kunne stille dig tilfreds med en standard størrelse fra brands med sko, der typisk er lidt smalle i størrelsen som Saucony og Inov8. Har du meget smalle fødder, skal du dog finde løbesko, som tilbydes i forskellige bredder.

Bredder i løbesko

Bredden i løbesko bliver vurderet ud fra den samme skala på tværs af brands og på tværs af skomodeller. Bredden i løbesko går bevæger sig på en skala fra 2A og helt op til 6E. Der er dog forskel på, hvad der bliver vurderet til at være smalle løbesko afhængigt af om det er en herre eller en damemodel.

Hvor smalle løbesko kan jeg få?

Du kan få mange forskellige bredder af løbesko til både herre og dame. Som jeg nævnte, så er det lidt forskelligt hvilke bredder der tilbyde i dame løbesko og i herre løbesko. Det betyder dog ikke at en herre ikke kan bruge et par dame løbesko, hvis han har meget smalle fødder. En dame bredde B svarer til en herre bredde B.

Smalle løbesko herre

  • B (smalle)
  • D (normal)
  • 2E (brede)
  • 4E (ekstra brede)
  • 6E (ekstra ekstra brede)

Smalle løbesko dame

  • 2A (smalle)
  • B (normal)
  • D (brede)
  • 2E (ekstra brede)

De bedste løbesko til smalle fødder

Jeg har gjort min research og har samlet de bedste smalle løbesko til dig. Så hvis du er på udkig efter et par, kan jeg anbefale at starte med nedenstående modeller, som findes i flere bredder.

Kig på disse mærker

Mærkerne som du ser nedenfor er deciderede specialister i at lave specifikke sko til løbere med smalle fødder.

De store producenter har oppet sig i produktionen af løbesko og er blevet opmærksom på et stigende behov for smalle løbesko. Derfor er der gode chancer for at finde en løbesko, som passer perfekt. Jeg har oplevet at det er nemmet at finde smalle løbesko online, hvor udvalget er størst og priserne lavest. Jeg har anmeldt rigtigt mange løbesko fra førende brands og mangler du noget information, vil du typisk kunne finde det herinde på iloebesko.dk.

Har du nogen spørgsmål til smalle løbesko? Kommentér gerne herunder og jeg vil svare på bedste vis