Løbesko udsalg – din personlige guide til gode besparelser

her finder du løbeko på udsalgLøbesko er dyre. Heldigvis er der som regel mulighed for at finde løbesko på udsalg når du handler online. Det gælder hele året rundt, og så er det dumt at betale fuld pris.

Jeg tror endnu ikke at jeg er stødt på løbesko, som jeg ikke har kunne købe billigere på udsalg. enten på en dansk eller på en udenlandsk løbebutik. Det er derfor altid værd at undersøge markedet inden du køber løbesko.

I alle mine anmeldelser af løbesko har jeg samlet de billigste online priser fra troværdige løbebutikker. Så slipper du selv for at finde den billigste pris. Mine pristabeller bliver opdateret dagligt.

Køb af løbesko online

Det er de samme ting du skal kigge på, uanset om du køber løbesko på internettet eller i en fysisk butik. Jeg har skrevet en dybdegående guide til køb af løbesko. Heri ligger der også en rigtigt fed infografik, som jeg har fået lavet, for at give dig et hurtigt overblik over de faktorer, som du skal kende til før du køber løbesko. Guiden vil jeg anbefale at du læser. Også hvis du skal ned i den lokale løbebutik og købe sko (hvor prisen garanteret vil være højere end i online butikker). Min guide til løbesko fortæller dig om hvilke elementer du skal vide noget om før du køber løbesko.

Et eksempel kunne være, hvilket terræn du løber på. Løber du på asfalt, skal du bruge asfalt løbesko. Mens hvis du primært skal løbe på trails, skal du bruge trail løbesko. Der er mange elementer, som har betydning for dit valg af løbesko. Jeg har dog forsøgt at gøre guiden så grundig og letforståelig at selv, hvis ikke du ved noget om løbesko i forvejen vil du kunne finde din næste løbesko på egen hånd.

Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit valg af løbesko for at få den billigere. Køber du ikke en løbesko som passer i størrelsen eller til din løbestil (hvad er løbestil?) er chancen for at det er penge ud af vinduet langt større.

Guide til køb af løbesko på udsalg

Hvis du står og mangler et par nye billige løbesko, skulle du overveje at købe dem på udsalg. De danske og udenlandske løbebutikker holder typisk udsalg i januar og august. Det er ude for den primære sæson og typisk disse tidspunkter, hvor der kommer nye modeller.

Som du kan læse i artiklen løbesko tilbud vil du opdage at online forretningerne altid har tilbud på løbesko. Der er nemlig en forskel mellem udsalg og tilbud.

Køb den gamle version

Opdateringen til de nye sko er typisk ikke særlig betydelig, hvorfor du ofte kan nøjes med den “gamle” version af skoen. De fleste løbefirmaer laver årligt opdateringerne til deres løbeskosmodeller, men der er næsten aldrig nogen forskel på en lidt ældre og en helt ny model. Designet er naturligvis blevet opdateret, men selve skoens teknisk er ret næsten identisk. Og medmindre du er ekstremt løbenørd, så vil jeg gerne garantere at du ikke kan mærke nogen forskel.

løbesko udsalg

Derfor er udsalg bedre online

Mange online løbebutikker har et kæmpe lager hvorfor de udsender deres mange sko. Det sker at der bliver købt for meget ind, hvorfor de skal af med alle deres varer inden der kommer en ny kollektion. Dette er i og for sig ikke forskelligt fra de fysiske løbebutikker. Forskellen ligger i at en fysisk løbebutik typisk er væsentlig mindre målt på omsætningen end en online løbeforretning, hvorfor der ligeledes vil være en prisforskel. Derfor er det bedste råd altid at købe dine løbesko på udsalg online – der sparer du mest.

Sikkerhed ved online løbebutikker

Er du i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at købe løbesko på nettet, så bør du absolut ikke være bekymret. Jeg har købt rigtigt mange løbesko online og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. Det har aldrig været et problem at klare eventuelle returneringer og har jeg haft brug for rådgivning eller stillet nogle spørgsmål har jeg hurtigt fået svar.

Find din næste løbebutik med mit værktøj til valg af online løbebutik i danmark eller udlandet.

Løbebutikker på nettet i Danmark

Som alternativ til de fysiske forretninger findes der rigtigt mange online løbebutikker i Danmark. Jeg henviser typisk til de samme løbebutikker, som er Runforest og Loebeshop, hvor du altid vil finde gode priser og få en god kundeservice. Når du køber online er der dog ærligt talt ikke den store forskel på at købe i en dansk eller en udenlandsk webshop.

Udenlandske online løbebutikker

Der findes rigtigt mange forskellige løbebutikker i udlandet. Typisk handler jeg i løbebutikker i Tyskland eller butikker i England. De har base i et større marked og fører derfor oftest en mere aggressiv prispolitik sammenlignet med danske løbebutikker. Det er også derfor at priserne gennemsnitligt er lavere i udlandet.

Så meget kan du spare

Ved at undersøge markedet og købe løbesko på udsalg, kan du gennemsnitligt spare 38% i udenlandske løbebutikker og 22% i danske løbebutikker. Mine tal er baseret på en kæmpe undersøgelse, hvor jeg har sammenlignet 1200 priser på løbesko. Det viser tydeligt at du kan spare mange penge ved at være opmærksom på, hvor du køber dine løbesko og undersøge markedet for den billigste pris.

Læs hele min store prissammenligning her