Engelske løbebutikker – guide til køb af løbesko i england

oversigt over de bedste engelske løbebutikkerBrug for nye løbesko? Køber du dine løbesko i England, kan du typisk finde store besparelser.

Undersøgelser viser at du kan spare cirka 20% i gennemsnit sammenlignet med handel i danske internetbutikker.

Danske internetbutikker er desuden 20% billigere end de fysiske forretninger, og på den måde kan du spare i gennemsnit 38% ved at købe billige løbesko i England.

På denne side guider jeg dig til hvilke britiske løbebutikker, som er gode, og hvilke du skal undgå.

De bedste engelske løbebutikker

Der findes mange engelske løbebutikker. Som det er med alt andet, findes der gode og mindre gode butikker. Nogle af de bedste engelske løbebutikker er Wiggle, Sportsshoes og Milletsports. De udgør en stor del af det britiske salg af løbesko, hvorfor de på mange måder skal overvejes. Her på siden finder du:

  • En oversigt over engelske butikker, som jeg har gode erfaringer med
  • Et skriv om hver af de butikker, og nogle af dem finder du en mere uddybende anmeldelse af.

Herunder finder du fordele ved de gode engelske løbebutikker

 

WIGGLE.CO.UK

Wiggle Sport er måske en af de mest kendte udenlandske løbe eller sportsbutikker i danskernes ører. Kæmpe udvalg af løbeudstyr og sportsudstyr, og til meget konkurrencedygtige priser

 

Besøg WIGGLE SPORT her Læs mere om WIGGLE her

 

 

Alt hvad dit løbe-hjerte begærer

Levering er hurtig

Høj service og gode priser


 

 

 

Meget til løberen, mere til cyklisten

RIGTIG gode priser

Nem kommunikation og gode priser

CHAIN CYCLING REACTION.COM

Som navnet også antyder lidt, så er det cykling der har været, eller stadig er det primære område. Men mange cyklister løber også, og der er et flot sortiment til løberne også.

 

Besøg CCR her


 

ACTIVINSTINCT.COM

En gedigen engelsk sportsbutik online. Her kan du finde masser af sportsudstyr, og ikke mindst løbeudstyr. Masser af fede løbemærker, så der er helt sikkert også noget til dig.

 

Besøg ActivInstinct her 

 

 

Nem og overskuelig webshop

Rigtig gode tilbud på løbeudstyr

Nem levering


 

 

 

Stort udvalg - gode priser

Masser af fede løbemærker

Eksisteret i mange år

MILLETSPORTS.CO.UK

Milletsports er en online sportsbutik som selvfølgelig har masser af løbesko, løbetøj og andet udstyr til løb. Alt sammen til rigtig gode priser, så der er helt sikkert også noget til dig.

 

Besøg Milletsports herLæs mere om Milletsports her 


 

Hvilke mærker finder du i England

I England kan du finde næsten identiske modeller af hvad du finder i Danmark. Typisk har modellerne en lidt anden farve end de har i Danmark, men overordnet set er skoene ens. Du kan således trygt købe ind derovre fra. England har generelt mange flere mærker end du finder i Danmark, og de har alle standardmærkerne:  Adidas, Asics, New Balance, Nike, Brooks, Mizuno, Saucony, Salomon m.fl.

Hvorfor det er billigt at handle i UK

Jeg har tidligere drevet en løbeforretning, og ved derfor hvordan handlen med løbesko foregår. UK er et stort marked. Der er flere årsager til at priserne er lavere end i Danmark:

  • De vejledende priser er generelt lavere. Hvis den vejledende pris i Danmark er 1600 DKK, er den typisk 140 pund = cirka 1300 DKK. Allerede der har du en besparelse på 300 DKK.
  • Fordi markedet er større, er der også mere priskonkurrence. I Danmark er der meget få løbebutikker sammenlignet med England.

Endnu en fordel ved at handle i England, eller en af de tyske løbebutikker for den sags skyld, er at udvalget og tilgængeligheden er langt større. Hvis du handler i de større engelske butikker, bliver du altid præsenteret med en række forskellige farvekombinationer. Desuden vil du oftere have mulighed for at købe meget billige løbesko. Læs her vores guide til køb af billige løbesko.

Udfordringer ved køb uden for Danmark

Én ting er at prisen er i bund, men mindst lige så vigtig er troværdigheden, leveringsmulighederne, returmuligheder, fragtpriser osv. Et par kommentarer herom:

  • I alle vores anmeldelser af løbesko, finder du priser, estimerede leveringstider og fragtpriser. Typisk er leveringsomkostningerne mellem 50 og 80 kroner. Leveringstiden er oftest 3-4 dage. Skal du bruge dine sko i morgen, nytter det ikke at købe i udlandet.
  • Det kan være udfordrende at foretage returneringer fordi du skal lægge ud for returneringen til England. Jeg oplever dog at det er langt mindre besværligt end hvad folk gør det til. Du skal lige kende til hvor meget porto du skal have på, og så er det ellers bare at skyde pakken afsted. Det er mit indtryk at de engelske butikker håndterer returneringer mindst lige så godt, som de danske løbebutikker gør.
  • De snakker ikke dansk i England. Har du særlige udfordringer med din ordre, kan kommunikationen blive en udfordring hvis du ikke er komfortabel med det engelske sprog.

Personligt handler jeg oftere i udlandet end jeg handler i Danmark. Jeg vil dog ikke sige at det ene er bedre end det andet. Det afhænger af hvad du efterspørger. Er du på prisjagt, er jeg overbevist om du bliver godt tilfredsstillet ved at søge udenlands.