Løbebutikker i Danmark og udland

Jeg har samlet et hav af online løbebutikker og lavet en oversigt over hvilke typer produkter de forhandler, mærker og hvilke lande de er fra. Søger du specifikke produkter, vil du elske denne lille søgemaskine. Nogle af dem er fra Danmark, mens andre er fra Sverige, Tyskland og England.

 

 

Din søgning
1Foretrukket land:

Vælg her dit foretrukne land. Typisk er leveringstiden hurtigere i Danmark. Til gengæld er udlandets priser lavere.

  • Alle
2Produkt type:

Vælg den type produkt du leder efter. Måske leder du efter flere typer af produkter? Her kan du vælge \”Alle\” hvis kategorien er underordnet for dig.

  • Alle
3Mærke:

Her vælger du det mærke du søger. Alle butikker i Danmark og udlandet er gennemgået for hvilke mærker de fører. Er selve mærket underordnet, men søger du derimod bare et par løbesko, kan du vælge \”Alle\”. Scroll ned i bunden for at se de bedste butikker efter du har valg mærker.

  • Alle
Dit resultat
Butik Leveringstid Land Direkte link
 

Køb løbesko i udlandet?

Normalt er det lidt billigere at købe løbesko i England eller Tyskland. Så hvis du går efter selv de helt små besparelser, skal du ind i de udenlandske forretninger at kigge. Dog er de danske løbebutikker også rigtig billige efterhånden. Samtidig tilbyder flere af dem lynhurtig levering, god returnering og exceptionel kundeservice. Man skal ikke tvinges til at købe løbesko, løbesokker og pulsur i Danmark, men vi bør naturligvis støtte vores danske forretninger. Jeg er ikke altid tilhænger af at vi benytter de udenlandske løbebutikker – for ser man det med danske briller, så skal vi jo holde vores eget samfund igang. Det skal også siges at mange af de danske online butikker og special butikker er blevet bedre til at matche udlandet. Mange gange kan man finde en mellemvej hvor produktet måske er en lille smule dyrere, men til gengæld får du så den danske vejledning, den gode service og alt det med i handlen.

Du kan naturligvis også gå i en af de fysiske forretninger du finder rundt omkring i landet. Hvis du vil i en fysisk løbebutik, har du et hav af forskellige muligheder. De fysiske løbeshops, der har tilknyttet en online forretning er naturligvis med i oversigten ovenfor.

løbebutik

Løbebutikker: Mine favoritter

Det er faktisk meget forskelligt hvor jeg køber mine løbesko. Skal jeg “bare” have et par nye af samme tidligere model, køber jeg hvor det er billigst og hvor sikkerheden er i orden. Det ender ofte med at være i udlandet, og så kan man sige at jeg ikke støtter de danske butikker og deres set up, men når nu jeg ert vant til at handle på udenlandske hjemmesider, jeg kender deres service, og jeg så oven i købet kan spare penge, så synes jeg at jeg er berettiget til det. Det er dog langt fra altid tilfældet at jeg skal have en lignende sko. Af og til er jeg på udkig efter særlige løbesko, som kun få løbebutikker har – da bliver produktudvalget den primære faktor. Og så er der rigtig mange af de danske butikker som kan fungere – for er der noget som de danske løbebutikker er gode til, så er det at tilpasse sortimentet til de kræsne danske forbrugere.

Jeg handler særligt i Danmark, England og Tyskland. Er jeg meget sulten efter nyt gear køber jeg fra en danske løbebutik da jeg oftest får leveret på 1 dag. Er du helt ny til nethandel, er der ingen tvivl om at en danske løbebutik vil være at foretrække. Er du vant med nethandel er det bare at springe på, hvor du finder butikker der kan tilfredsstille dine behov.