Danske løbebutikker – overblik og anmeldelser

overblik og løbebutikker i danmarkDer findes knap 1 million danske løbere. For at afdække alle løbernes behov, findes der naturligvis mange danske løbebutikker. De fleste løbebutikker er fysiske butikker på gågaderne i de lokale byer, hvor der ikke er mange penge at spare. Køber du i stedet for dine produkter online, er der store besparelser.

Det kan være vanskeligt at skildre de gode fra de mindre gode forretninger. Ovenfor er min vurdering af de bedste danske løbebutikker, der har salg online. Der findes også andre mindre online løbeforretninger, men disse er de største og mest kendte blandt de danske løbere. Samtidig er er det butikker som jeg på alle måder kan stå inden for.

For mig er en god dansk løbebutik en butik, hvor jeg kan få de varer jeg efterspørger til en fornuftig pris. Alt efter formålet går jeg også op i leveringstid.

Fysiske løbebutikker versus online danske løbeshops

Det er for mig vigtigt at understreje at online butikker i langt de fleste tilfælde ikke kan levere samme service som fysiske forretninger kan. Spørgsmålet er om du har brug for den service? Personligt går jeg i en fysisk løbebutik når jeg skal prøve et nyt produkt, et særligt teknisk produkt eller bare er nysgerrig efter inspiration.

Står du ikke og mangler den service, er det klart fordelagtigt at handle online, hvilket også er min foretrukne kanal. Ikke nok med at det er billigere at købe sko og tøj online, det er også mere bekvemt. De danske løbebutikker står over for en stor udfordring med online handlen. Løbestilsanalyser og indlæg i løbesko er én måde at fastholde en kundeskare. Dog tror jeg at der skal mere til på langt sigt.

Find de bedste danske løbebutikker herunder:

Herunder finder du et udvalg af rene danske løbe og eller sportsbutikker. Alle sammen butikker med høj service, gode priser og et rigtig godt udvalg til løberen.

 

LØBESHOP.DK

Loebeshop.dk er DK’s størte løbebutik – og det er uden sammenligning. Et koncept der holder hele vejen igennem. De har simpelthen alt til ham eller hende der gerne vil løbe. Online konceptet er ligeledes bakket op af fysisk butik i Århus. Den alene er en kæmpe oplevelse.

 

Besøg Løbeshop.dk her Læs mere om Løbeshop.dk her

 

 

DK's største løbebutik

Høj service og hurtig levering

Alt til løb. Kæmpe sortiment


 

 

 

Stort udvalg til løb

Stort udvalg til mange andre sportsgrene

Køb på nettet, byt i butik

SPORTMASTER.DK

Mon ikke alle der ved en lille smule om sportsudstyr og sportsforretninger har hørt om Sportmaster. En fantastisk webshop med en rigtig fornuftigt udvalg til løberen, men samtidig krydret med masser af andet sportsudstyr til diverse sportsgrene.

 

Besøg Sportmaster her Se deres Trustpilot score her


 

BILLIGSPORT24.DK

Samme genre som Sportmaster. Sportsprodukter til mange forskellige sportsgrene. Et rigtig fornuftigt udvalg i både løbetøj og i løbesko.

 

Besøg Billigsport24 her Læs mere om Billigsport24 her

 

 

God kundeservice

Hurtig levering

Fornuftige priser


 

 

 

Sport & mode i et

Kæmpe udvalg i mange kategorier

God service og okay levering

STYLEPIT.DK

Et kæmpe foretagende, og sporten/løbet er kun en mindre del af det. Men det alene er stort, så det hele er kæmpe. Det er det gamle smartguy, smartgirl og smartsport som nu er samlet under et samlet tag

 

Besøg Stylepit.dk her Se deres Trustpilotscore her


 

SPORTAMORE.DK

Sportamore er repræsenteret på både dansk, svensk og finsk. I Danmark får butikken rigtig gode anmedelser, og ros for deres store udvalg, og masser af forskelligt sportsudstyr. Masser af udstyr og løbesko til løberen

 

Besøg Løbeshop.dk her Se deres Trustpilot score her

 

 

Hurtig levering og god service

Kæmpe stort sortiment

Gode priser


 

 

 

Fantastisk trail sortiment

Ufattelig hurtig levering

Høj høj service

A-PULS.DK

En butik der skiller sig lidt ud fra andre brede sportsbutikker eller løbebutikker. Denne butik er mest på outdoor og trail, og så har de bare det man skal bruge, og de leverer det ASAP. Prøv dem, du vil ikke blive skuffet

 

Besøg Apuls.dk her Se deres Trustpilot score her