Løbeshop – personlige erfaringer og anmeldelse af forløb


løbeshop-løbebutikLøbeshop.dk
 er en løbebutik med et kæmpemæssigt stor L. Det er i denne online butik at du finder så absolut det største sortiment, og mest avancerede setup, hvis du er på jagt efter nyt løbegear.

Butikken er enorm i deres sortiment, og er hele tiden med fremme i skoene når man snakker om nye trends m.m. Hele deres univers drejer sig om løb, og kun løb. Så når du besøger Løbeshop.dk så er du ikke i tvivl. Det her styres og drives af personer der VIL løb, og de ved hvad de snakker om.

Det er en niechebutik, så du finder stort set kun produkter der er henvendt til løb hos Løbeshop.dk. Der er dog nogle kvadratmeter af deres butik som også henvender sig til cykling. Der er mange produkter fra løb og cykling der giver gode synagier på produkt porteføljen.

Danmarks bedste online løbebutik – uden tvivl.

Besøg Løbeshop.dk HERSe deres Trustpilot score HER

 

Hvad kan Løbeshop.dk?

Man kan fristes til at sige alt. Men det er ikke helt løgn. Når vi skal vurdere butikken som en online løbeting, så er det svært at komme i tanke om noget der mangler. Da butikken drives at folk med en kæmpe passion for løb, og som samtidig har en rigtig god forståelse for det at drive netbutik, så er det som om at alt går op i en højere enhed.

De er altid med fremme hvor det sker – er der noget nyt, eller noget der lægger og ulmer af nye produkter eller tiltag i løbeverdenen, så kan du være forvisset om at Løbeshop ved hvad det er – og endnu bedre, de er ikke bange for at tage fat i u-afprøvede ting, og prøve dem af. Det er til kæmpe gevinst for alle løbere.

Hvem er Løbeshop.dk?

De er en aldrende spiller på marked i Danmark (og nu er de også i andre lande) Men I DK var de vel nogle af de første der gik i luften med en sådan niche butik på Internettet som løbeshop er. De har dyb erfaring med nethandel og det at være på nettet – butikken løbeshop.dk er fra 2005

Butikken har til huse i Hadsten, og det er her at alle deres aktiviteter drives fra. Folkene bagved Løbeshop.dk har mere end 20 års erfaring i sportsbranchen – så de ved hvad de snakker om.

Løbeshop.dk er unik i Danmark?

Denne online butik er unik. I skrivende stund har de bevæget sig ud på det fysiske marked også med en fysisk butik i Aarhus. Det er et setup der er unikt i den forstand at hvis du ikke lige vil bestille dine nye løbesko eller dit nye løbetæøj over Internettet, så kan du besøge deres fysiske butik, hvor du ligeledes, ligesom i online butikken vil blive taget godt i mod af løbespecialister der står klar til at guide dig. Priserne i de fysiske butikker følger onlinepriserne, så ændres en pris på nettet, så ændres den også i den fysiske butik.

Fordele og ulemper ved Løbeshop.dk

 

Fordele

De er danske

Du vil ikke opleve nogle konflikter på sproget. Firmaet er pæredansk, og holder til i Hadsten. Så du er sikker på at der ikke sker misforståelser pga. sproget.

Høj service

Tag et kig på deres Trustpilot score HER - Det vil give dig et billede af en online butik med rigtig høj service. En butik der ved hvad de snakker om.

Billig fragt

Deres fragtrater lægger i et rigtig fornuftigt leje.

Løbe SPECIALISTER

Du mærker med det samme at du har med specialister at gøre. Både i produktbeskrivelser, men også hvis du snakker med dem i telefon eller over mail.

Gratis bytte

Skal du have byttet et produkt til en anden størrelse, så er der mulighed for at dette sker helt uden omkostninger for dig. Det er en rigtig god service.

Konkurrencedygtige priser

I Danmark er de stort set altid med på prisen - men de kæmper stadig også en ag for at følge med de udenlandske priser. og det er fedt. Nogle gange er de ikke langt fra de udenlandske priser - men så får man så en bedre og ikke mindst DANSK service med i prisen

KÆMPE udvalg – Danmarks bedste

Nok den online løbebutik i Danmark med det største udvalg. De har alt hvad en løber har brug for, og det er lige meget om du er ekstremløber, motionist eller anden form for løber. De dækker stort set alle behov.

Mulighed for fysisk butik

Denne geniale lille feature, at du har mulighed for at handle i deres fysiske butik, til præcis de samme priser, og med samme høje ekspertise

Alle varer er LAGERVARER

Alle deres varer er på lager - så du modtager din bestilling stort set dagen efter du har bestilt. Det går lyn-tjept.

Hurtig levering

Lidt det samme som ovenstående - men også den fordel med at du kan bestille rigtig længe på hverdage før at deadline nås. Du kan bestille helt frem til kl 19.00 nogle dage, og så modtager du det stadig dagen efter.


Ulemper

Høj grænse for fri fragt

Grænsen for fri fragt er på +1000,- Det er en lidt høj grænse, men på den anden side, så når man hurtigt derop når man handler hos dem. Man bliver inspireret til det.

Lidt sløvt site

Har et par gange eller 3 oplevet at deres site kan være lidt "langsomt" Det skyldes nok det store sortiment, og den megen belastning fra kudnerne, men det er lidt en ulempe at det går langsomt.