Tyske løbebutikker er ekstremt billige – se oversigt

udtømmende guide til køb af løbesko i tysklandHar du mod på at bestille dit udstyr i udlandet vil du med garanti spare penge. Løbesko i Danmark er generelt meget højt. Det skyldes at Asics, New Balance, Nike osv. er dygtige til at diktere priser på trods af at det ikke er lovligt. Derfor har vi også Danske løbebutikker, der opererer online og som tilbyder lynhurtig service og gratis levering.

Tyskland byder på billige løbebutikker:

Tyskland er på som så mange områder også billigere med løbesko, løbetøj m.m. Det skyldes til dels den differencerende moms, men nok også den lidt lavere dæknings grad på især løbesko. Hvis du spørger os så kan du HELT sikkert sagtens handle løbesko i Tyskland. Alle de butikker vi har kigget på, og som du finder længere nede på siden, er alle butikker med stort udvalg til løberen, og samtidig med et højt service niveau.

 

Se nogle af de bedste tyske løbebutikker herunder:

 

21RUN.COM

En KÆMPE løbe butik online. Har kan du finde alt hvad du har brug for af både løbesko, løbetøj, tilbehør til løb. Ja alt hvad hjertet begærer til ham eller hende der løber. Over 100 forskellige løbe varemærker har de i sortimentet

 

Besøg 21run.com her Læs mere om 21run.com her

 

 

KÆMPE stort udvalg

Hurtig levering

Over 100 forskellige løbemærker


 

 

 

Flot udvalg til gode priser

Nem og overskuelig webshop

Højt service niveau

RUNMARKT.DE

Runmarkt er en flot løbebutik online. Der findes hos Runmarkt masser af lækre varemærker som Adidas, Garmin, TomTom, 2XU m.m. Du vil helt sikkert ikke gå forgæves her.

 

Besøg Runmarkt.de her


 

BERGFREUNDE.DE

En flot butik som er lidt mere nieche præget. Den går meget efter outdoor og trail løberne, men der har de også et kæmpe stort sortiment. Tysk koncept, men webshop findes også på dansk

 

Besøg Bergfreunde.dk her Se deres Trustpilot score her

 

 

Rigtig flot Trail nieche butik

Mange relevante varemærker

Gode tilbud på trail løbesko


 

 

 

Online sportsbutik - stort udvalg

Hurtig levering og gode priser

God service

PLUTOSPORT.DE

Plutosport er egentlig en sportsbutik med masser af sportsudstyr til mange sportsgrene. Men de har også en rigtig stor løbeafdeling der rummer varemærker som Asics, Nike, Mizuno m.m.

 

Besøg Plutosport.de her