Løbetræning

Løbetræning vs. styrketræning | Guide til korrekt kombination

Et af de mest hyppige spørgsmål som tikker ind i vores indbakke hos Iloebesko.dk. Det er om man kan kombinere styrketræning med løbetræning.
Eller måske mere specifikt på om hvorvidt man stadigvæk kan styrketræne samtidig med man følger et af vores løbeprogrammer!

Denne artikel giver dig et hurtigt overblik over hvad du skal være opmærksom på, og selvfølgelig lidt omkring styrketræning og konditionstræning (løb) i kombination.

 

Kulminationen på et gennemført løbeprogram

Det behøver for så vidt ikke have noget med løb eller sport at gøre. Men selve følelsen af at have gennemført noget, den følelse der giver dig kulminationen på noget. Den skal man ikke underkende. Det er en fantastisk følelse. Dette her indlæg tager udgangspunkt i en anden større artikel og et af vores egne løbeprogrammer. En lille “test” af vores eget løbeprogram, men med henblik på at ændre i strukturen og opbygningen. Men alt det kan du læse meget ...

Læs mere →

Raceday | 21 gode råd til løbsdagen

 

Findes der noget bedre end at stå med følelsen af succes? Findes der som løber, en bedre følelse end at føle man er klar? Findes der en dårligere følelse end at smide det hele på gulvet fordi man ikke lige gjorde den sidste forberedelse?
Raceday er for mange kulminationen på et forløb. Mange har trænet op til løb. Måske har du ...

Læs mere →

Løbeprogrammer skal være nemme og fleksible

Familievenlige, nemme og fleksible løbeprogrammer – findes de? Ja det gør de helt sikkert. Vi har hos Iloebesko.dk en del løbeprogrammer. Nogle af dem tager 8 uger, mens de fleste andre er bygget op efter 12 uger.
Der er forskellige sværhedsgrader i vores løbeprogrammer. Men skal man under eksempelvis den halvanden time på en halvmarathon, så siger det sig selv at man er nød til at smide en portion løbetræning og hårdt arbejde efter ideen, medmindre man har en vanvittigt ...

Læs mere →

Sådan løber du 10-20-30 interval

træn 30-20-10 intervallerDet er denne form for “peaks” du er på jagt efter i intervaltræning

 

Du har sikkert hørt om begrebet 10-20-30 løb. Det er et begreb som er frygtet af mange, men det er ganske unødvendigt. For 10-20-30 løb er faktisk en meget alsidigt og gavnligt intervalløb for de fleste.
For det første er der lige en ...

Læs mere →

Guide: Hvorfor er trailløb SÅ godt

løb trail og bliv mere fri

Trailløb er for nogle den ultimative oplevelse, mens det for andre er det her uudforskede land som man har hørt mange snakke om, men aldrig rigtig selv har besøgt. Trailløb er i Danmark et voksende fænomen. Flere og flere opdager denne her fantastiske måde at løbe på.

 

Hvad er trailløb egentlig

Kært barn har mange navne. Trailløb, trail ...

Læs mere →

Om skader, HIIT og intervaller

hvad tænker en løber

Vi har givet ordet til vores løbe og kost coach Mette Riis. Hun får taletid hos os fordi hun er en super dygtig løbecoach som ved hvad hun taler om.
I denne her artikel kigger Mette lidt på det fænomen der hedder HIIT træning, men kommer også lidt omkring de lange intervaller og styrketræning til løberne. Alle dele ...

Læs mere →

Er løbere dumme? Vi har snakket med løbecoach

Er vi løbere dumme? Find svaret her

Løberne løber fra den sunde fornuft

Iloebesko.dk har været i kontakt med løbecoach Mette Riis og fået en snak om hvordan løbere agere og reagere på deres egen krop og deres træning. Og lad mig starte med at sige, det blev en rigtig lærerig og spændende samtale omkring det at lytte til egen krops signaler, og ...

Læs mere →

Guide | 6 gode råd til sjovere intervalløb

sjov intervaltræning

Mange ser deres interval træning som et kæmpe stort onde. Noget der bare skal overståes, eller måske bare helt bliver droppet. Men sandheden er at intervaltræning er perfekt for din krop og din generelle træning af flere årsager. Det gør dig bedre, og din krop har super godt af at træne varieret. Du skal måske bare bruge et ...

Læs mere →
Page 1 of 3 123