Hvilke nye løbesko tester vi nu?

Nedenstående har vi valgt at give dig et overblik over de løbesko vi har på vej igennem maskineriet lige nu. Vi prøver så vidt det er muligt at teste så mange af de nye løbesko på det danske marked som overhovedet muligt. Vi sondere hele tiden terrænet for hvad der kommer af nye spændende løbesko, og vores tætte samarbejde med vores partnere og de danske distributører af løbesko gør at vi hele tiden har et godt overblik over hvad der sker på løbesko markedet.

Igangværende test af nye løbesko:

Nedenfor finder du en liste af de løbesko som vi er igang med at anmelde og teste netop nu. Når de står på denne liste er anmeldelsen ikke udgivet endnu, og det du ser her er blot de kolde facts omkring den enkelte sko. Når en anmeldelse er helt færdig vil du kunne se den på vores side med mere en 100 anmeldelser af løbesko fra bl.a. Nike, Asics, Adidas, Saucony og mange mange flere.
Det er meget forskelligt hvor mange test vi har i gang. Nogle gange vil der være perioder hvor der ikke er nogle test af nye løbesko, mens der på andre tidspunkter sagtens kan være 3-4-5-6 test igang på én gang. Det er typisk i perioderne hvor de nye kollektioner køres i stilling hos de forskellige løbebrands. Og hvis nu der er mange brands der lancere nye modeller eller opdaterer deres nuværende modeller i løbesko.

Er der nogle modeller du savner i vores store arkiv af testede modeller eller her, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail@iloebesko.dk og ønske lige netop de løbesko du ønsker til test. Du må endelige ikke holde dig tilbage med at give dine input til test af løbesko. Vores mission er at skabe så bredt et udvalg af testede løbesko. Så hvis du har en sko du synes vi skal teste, så tøv ikke med at skrive til os.

 

Det her tester vi nu:

Adidas Solar BOOST

Adidas Solar Boost er ikke en Ferrari men heller ikke en Lada. Det er den her bundsolide Toyota som giver dig masser af det du elsker, og som bare kører derud af.
Det er nok det bedste billede jeg kan tegne på den her neutrale løbesko fra Adidas. Solar Boost er til ham eller hende som vil have rigtig god komfort, via den unikke styring af din fod som findes i skoen (Propulsion Rail support). Du er tilhænger af masser af blødhed og effektivitet (Boost mellemsålen) Og du elsker måske en løbesko med en god, fast og støttende pasform (TechFit overdel med fiber forstærkninger)
Adidas Solar Boost er en mængdetrænings løbesko som du benytter til den daglige træning. Ganske enkelt fordi at du giver dine fødder de bedste betingelser.

Kolde facts om Adidas Solar Boost

 • Mængdetrænings løbesko
 • Drop: 10mm (hæl 27mm, forfod 17mm)
 • Denne sko koster vejledende 1300,-
 • Vægt: 288 gram str. 43 1/3

 

Prissammenligning på Adidas Solar Boost

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
2-5 dage 675 DKK Til butik
1-2 dage 879 DKK Til butik
3-5 dage 896 DKK Til butik
1-2 dage 928 DKK Til butik
1-7 dage 929 DKK Til butik
3-5 dage 1.064 DKK Til butik
1-2 dage 1.300 DKK Til butik
3-5 dage 1.331 DKK Til butik
 

Adidas Solar Drive

Adidas laver sko til hr. og fru. Danmark. Eller rettere, de laver OGSÅ sko til hr. og fru Danmark. Nogle gange er Adidas en smule glemt når det kommer til de her “almindelige” hverdags løbesko som vi alle sammen bruger.
Med lanceringen af Solar serien fra Adidas er vi kommet lidt ud over den forhindring. Adidas Solar Drive er et svar på dette. Det er den her neutrale løbesko som egner sig perfekt til alt mellem 5 og 50 km løb. En løbesko hvor du med masser af Boost materiale er sikret den optimale støddæmpning, den perfekte komfort og masser af kilometer.

Kolde facts om Adidas Solar Drive

 • Mængdetrænings løbesko
 • Drop: 10mm
 • Denne sko koster vejledende 1000,-
 • Vægt: 324 gram str. 43 1/3

 

Prissammenligning på Adidas Solar Drive

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 516 DKK Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
2-5 dage 599 DKK Til butik
3-5 dage 618 DKK Til butik
3-5 dage 712 DKK Til butik
4-7 dage 713 DKK Til butik
1-7 dage 719 DKK Til butik
 

Adidas Solar Glide

Adidas Solar Glide findes i 2 versioner. En til den neutrale løber, og så findes der en til den pronerende løber. (ST)
Når man ser og kigger på Adidas Solar Glide, så ser man måske nok en skikkelse der kunne minde en smule omkring Adidas Supernova. Og det er meget forståeligt. For de 2 løbesko minder faktisk en del om hinanden.
Solar glide er overordnet set en sko som rummer 2 store overskrifter. Komfort og styring.
På komfort siden har vi ikke kun et, men hele 2 lag Boost i mellemsålen hvilken giver dig masser af blødhed. En sømløs overdel sørger for perfekt fit i overdelen, og den innovative Fitcounter hæl fra Adidas giver dig masser af komfort i hælen.
Når vi påtaler styringen i Adidas Solar Glide, så er det fordi at Adidas virkelig har gjort meget ud af at lave den perfekte kombination af komponenter når det kommer til styring og støtte. Deres Propulsion Rail support system kombineret med Torsion systemet giver bare en sublim styring af din afvikling.

Adidas Solar Glide findes som skrevet i 2 versioner. Den neutrale udgave som bare hedder Adidas Solar Glide, og så den udgave der er fremstillet til pronerende løbere, der skal du kigge efter Adidas Solar Glide ST.

Kolde facts om Adidas Solar Glide

 • Mængdetræning, findes i 2 versioner
 • Drop: 10mm (hæl 32mm, forfod 22mm)
 • Denne sko koster vejledende 1100,-
 • Vægt: 294 gram str. 43 1/3

 

Prissammenligning på Adidas Solar Glide

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
5-7 dage 605 DKK Til butik
1-2 dage 659 DKK Til butik
3-5 dage 686 DKK Til butik
2-5 dage 697 DKK Til butik
1-7 dage 789 DKK Til butik
1-2 dage 828 DKK Til butik
3-5 dage 926 DKK Til butik
1-2 dage 1.100 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik

Prissammenligning på Adidas Solar Glide ST

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 603 DKK Til butik
2-5 dage 727 DKK Til butik
1-7 dage 789 DKK Til butik
1-2 dage 828 DKK Til butik
3-5 dage 846 DKK Til butik
1-2 dage 1.100 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
 

Nike Zoom Streak

Skal du bruge en supertid på det halve eller det hele maraton? Nike Streak er en letvægter med en overraskende komfort, som egener sig perfekt til løb i højt tempo og til konkurrencer. Lad være med at lede efter henholdsvis herre og dame udgave. det findes ikke. Det er en unisex udgave.

Kolde facts om Nike Zoom Streak

 • Unisex, ingen herre og dame opdeling
 • Drop: 8mm
 • Denne sko koster vejledende 900,-
 • Vægt: 196 gram str. 43

 

Prissammenligning på Nike Zoom Streak

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 663 DKK Til butik
1-2 dage 730 DKK Til butik
3-5 dage 930 DKK Til butik
 

For nyligt testede løbesko:

Hvis du har haft kigget på denne side og set en løbesko og nu ikke kan finde den mere, så er det fordi den fulde anmeldelse er færdig, og du vil nu være i stand til at kunne læse den store fordybende test og anmeldelse af løbeskoen. Se listen herunder med for nyligt færdiggjorte test af nye løbesko:

Vi tester de nye løbesko på markedet

Vores primære mission på sitet er at klæde ham eller hende på der har en eller anden form for tvivl i forbindelse med køb af især løbesko, men også andet udstyr til løb. Vi gør alt hvad vi kan for at komme forbi langt de fleste løbebrands indenfor løbesko, og på den måde give vores brugere det bedste og største udgangspunkt når de skal ud og vælge nye løbesko.
Vi har på forhånd valgt en del kriterier ud som alle vores løbesko tests skal indeholde. Du kan bla. altid finde “de kolde facts” på en løbesko. Hvad vejer den, hvad koster den og hvem kan bruge den. Du vil ligeledes også (næsten) altid kunne en pristabel med links til vores partnere der udbyder salg af den testede løbesko, og på den på måde finder du ud af hvor du kan købe skoen billigst på dagen. Vi samarbejder med partnere i både Danmark, England, Tyskland og Holland. Vi prøver så vidt det er muligt altid at præsentere vores forbrugere for et bredt udvalg af både indlandske og udenlandske partnere/webshops.
Vores tests indeholder også dybere information som udstikker på baggrund af vores egen test af løbeskoen. Vi tester skoen i det fundament og på den underlag som den er skabt til og så laver vi en uvildig anmeldelse af den pågældende løbesko.

Test og anmeldelse alig med nye rigtige løbesko

Når du vælger at bruge en anmeldelse og en test fra vores side er du et skridt nærmere det rigtig valg af dine nye løbesko. Ikke dermed sagt at vores anmeldelse er lov, for det er vigtigt at huske på at dine nye løbesko skal vælges af dig. Vores test og anmeldelser er vejledende og foretaget af os. Det vil sige at de “kolde facts” på skoen kan du være 100% sikker på. Men når det nærmer sig brug, præstation, pasform og andre udtalelser omkrings dine nye løbesko’s kvaliteter, så skal man huske på at det er for så vidt en “personlig mening” omkring skoen, foretaget af en af vores testere.
Vi forsøger naturligvis altid at gøre både vores tests men især også vores anmeldelser så objektive som overhovedet muligt. Men de vil altid bære en smule præg af ham eller hende der har testet skoen’s mening.

Brug for nye løbesko, vælg de rigtige løbesko

Det er altid vigtigt at vælge de rigtige løbesko. Derved opnår du langt den bedste oplevelse når du skal ud og løbe, det siger lidt sig selv. Rigtig mange webshops og fysiske butikker sælger nye løbesko. Alle butikker bugner af gode tilbud på løbesko, men det kan nogle gange godt være lidt en jungle at finde rundt i godt og skidt.
Derfor er det altid en rigtig god ide at sætte sig en smule ind i hvilke nye løbesko det er man er ved at købe. Læse lidt om hvad skoen kan og hvem den henvender sig til. Er der andre der har prøvet skoen og udtalt sig om denne? Ikke dermed sagt at det SKAL være vores anmeldelse der danne grundlag for dit næste køb af nye løbesko, for der findes rigtig mange dygtige testere rundt omkring og der findes også masser af andre portaler med test af løbesko. Men hvis vores mission skal lykkes så skal en bruger ikke ende op med et forkert køb af et par løbesko. Derfor gør vi rigtig meget ud af både at teste løbeskoene til bunds, men også få så mange forskellige vinkler på vores anmeldelse så du som forbruger kan følge dig tryg ved at bruge vores “leksikon”

Vi hjælper dig til valg af nye løbesko

Som du sikkert allerede har opdaget så laver vi uvildige og let-overskuelige test af nye løbesko på markedet. Vi hjælper dig med at skabe et overblik over hvilke løbesko der passer til dig og hvilke løbesko du vil gøre klogt i at holde dig fra. For det er ikke “bare” at gå ud og købe et par nye løbesko. Det kan du sagtens, men en lille bitte smule dedikation og research vil helt sikkert give dig en bedre oplevelse med dine nye løbesko.

Skal du have testet dine nye løbesko?

Selvom vi gør alt hvad vi overhovedet kan for at følge med og teste og anmelde så mange løbesko som overhovedet muligt, så kan det sagtens være der er både moddeller eller brands som vi har overset. Så mangler du test eller anmeldelse af en ny løbesko som vi ikke allerede har på listen, så er du mere end velkommen til at skrive det til os og så vil vi naturligvis skrive den op på vores “to-do-liste” Vores mission er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at vælge de rigtige sko til løb når der skal købes nye.

Vores mest populære anmeldelser af løbesko

Vi har igennem snart mange mange år lavet anmeldelser af de neste løbesko på markedet. Så nogle af dem vi lavede til at starte med er selvfølgelig blevet ældre. Men vi gør hele tiden det at når en løbesko eksempelvis skifter versionsnummer så kommer der i langt de fleste tilfælde også en eller anden form for opgradering på skoen, men den grundlæggende status i skoen er der stadigvæk. Så gør vi det at vi giver dig overblikket via en test af de nye versionsnumre i løbeskoen og så opdatere vi vores anmeldelser, således at du hele tiden kan være sikker på at test er up to date.
Det sker naturligvis at en løbesko ikke skifter navn men skifter anvendelsesmetode (hvilken løber der skal vælge den) og så bliver der naturligvis lavet en helt-fra-bunden ny løbesko’s test af den pågældende løbesko.

Igennem de snart mange år som Iloebesko har eksisteret har vi nogle klare favoritter af anmeldelser. Ikke vore egne favoritter men forbrugerens favoritter i løbesko. Det hænger naturligt nok ikke så meget sammen med at vores den ene anmeldelse og test af løbesko er bedre end den anden, men nok nærmere at de løbesko er sko som har været på markedet i rigtig rigtig mange år, og som forbrugeren køber igen og igen. Du kan se vores liste herunder

(1) Asics Gel Nimbus
(2) Asics Gel Kayano
(3) Nike Air Pegasus
(4) Nike Air Structure
(5) Asics GT-2000

Vi tester både herre og dame løbesko

Du vil opdage når vi skriver vores anmeldelser at mange af dem er lavet ud fra herre tests. Det har en helt naturlig forklaring. Alle os bag ved Iloebesko er herre, og det er hovedsageligt os selv der står for at udføre test af løbesko.
Det hænder at vi laver bruger tests af løbesko, og der bruger vi naturligvis både herre og dame løbesko i vores anmeldelser.

Men betyder det så at det kun er herrene der kan bruge jeres anmeldelser? Nej på ingen måde! Vi gør selvfølgelig vores hjemmearbejde ordentligt og fremstiller alle vores anmeldelser så både herre og damer kan få noget ud af dem. Vi skriver anmeldelserne på et overordnet niveau, og forsøger altid så vidt det er muligt at få tørre facts med omkring løbesko til både damerne og herrene.