Nike Zoom Structure 22 – anmeldelse og prissammenligning

Nike Zoom Structure 22 er blandt mange løberes favoritløbesko. Zoom Structure 21 er til dig moderat til kraftig pronation. Til dig der ønsker masser af støtte og en god løbeoplevelse. Her på siden får du:

 • Al viden om Nike Zoom Structure
 • Fordele og ulemper
 • Teknisk gennemgang af Nike Structure
 • Brugertest af Structure fra Nike
 • Prisoversigt

OBS: Køb nu og spar 369 kroner. Vejledende pris er 1.000 kroner – se forhandlere længere nede.

 


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning på Nike Structure 22

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 631 DKK Til butik
2-5 dage 637 DKK Til butik
3-5 dage 783 DKK Til butik
1-2 dage 799 DKK Til butik
3-5 dage 839 DKK Til butik
1-7 dage 999 DKK Til butik
2-4 dage 1.000 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
5-7 dage 1.005 DKK Til butik
3-5 dage 1.028 DKK Til butik
 

Prissammenligning på Nike Structure 22 SHIELD

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 699 DKK Til butik
1-7 dage 789 DKK Til butik
3-5 dage 1.108 DKK Til butik
 

Prissammenligning på Nike Structure 21

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 624 DKK Til butik
2-5 dage 682 DKK Til butik
1-7 dage 979 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
 

Nike Structure 22 – Hvad kan du forvente af denne version?

Structure fra Nike er en løbesko som vi i Danmark, eller alle løbere på verdensplan har kunne nyde rigtig godt af i rigtig mange år. Se blot på versionsnummere. Vi går nu fra Structure 21 til Nike Structure 22. Og hvad har den fantastiske løbesko fra Nike så at byde på denne gang?

Det er ikke sådan at du kan forvente dig den helt store revolutionerende ændring i denne nummer 22 version af Nike Structure. Men der er derimod optimeret lidt på rigtig mange ting i skoen. Denne opdatering har haft til formål at løfte helhedsindtrykket på skoen, og derved give dens ufattelige mange fans en endnu bedre løbesko med en total oplevelse.
Nike Structure 22 er en løbesko med bl.a. en fuldstændig sømløs og yderst svedtransporterende overdel som sikrer dig den absolut bedste parform, og giver dine fødder en unik mulighed for at ånde og derved opretholde en høj komfort inde i skoen.

De fantastiske Zoom Air puder som gør at skoen er så lækker blød at løbe i er laceret anatomisk korrekt i sålen, således at du får den bedste støddæmpning lige der hvor du har brug for den.

Skoen er naturligvis stadigvæk til den pronerende løber. Din fod støttes på indersiden af Nike Dynamic Support. Nike Dynamic Support er den her perfekt måde at vedligeholde din pronation på, i stedet for at bremse den med en hård kile. Den her metode er langt mere fleksibel.
Flywire kablerne i skoen fra snørresystemet og ned til sålen giver brugeren mulighed for at få den helt rette støtte og den unikke pasform omkring foden.

Så hvis du gik og ventede på den helt store og meget revolutionerende opgradering af Nike Structure i den 22. version, så må vi (Nike) desværre skuffe dig. Det blev til en opgradering på rigtig mange små parametere for at løfte helhedsindtrykket.
Vender man det om kan man sagtens forstå denne dispostion. Nike Structure er en løbesko der fungere som den er, hvorfor så lave store ændringer på den.

Nike Structure 22 findes i flere udgaver

Denne Nike Structure 22 er udgivet op mod efteråret 2018. Og derfor er der nærmest traditionen tro også lavet en “vinter model” af skoen. Det er der også til Nike Structure 22. Den hedder Nike Structure 22 Shield. Det er den her Shild overdel som er bygget mere til den hårdere og koldere vejr. Den er ikke nær så “åben” og kold. men giver lidt mere beskyttelse og varme til dine fødder i den kolde tid.

Hvad kunne Nike Structure 21 byde på?

En gammel dreng i klassen efterhånden. Nike Structure er en løbesko fra Nike som har været på markedet rigtig længe efterhånden. Det indikere versionsnummret også med al klar tydelighed. Vi er nu nået til den 21. udgave af Nike Air Zoom Structure. Den skal naturligvis afløse Nike Structure 20, som er en løbesko der er blevet taget rigtig godt imod på det danske marked. Så en lidt tung arv skal løftes af den nye Structure 21 fra Nike.

Men der er bestemt også sket en del i Nike Air Structure 21 i forhold til 20. udgave af selvsamme løbesko. Der er blevet skruet på nogle rigtig fede features i forhold til at forbedre oplevelse ved at løbe i Structure for løberen. Structure har alle dage været en sublim og solid løbesko til den pronerende løber, og det er den for såvidt stadigvæk. Den er bare lige blevet lidt mere smooth og let.

Overdelen er optimeret OG blevet lettere

Overdelen i Structure 21 er blevet merkant anderledes. Ikke alene er det blevet et andet materiale, men materialet i Structure 21’s overdel er også blevet mere smooth og let. Man har skiftet det tidligere Flymesh materiale ud med Warp-knit materiale, og dette alene resultere i en væsentlig nedgang i vægt. Det giver dig en hurtigere løbesko som ej heller vil tynge dig lige så meget på de længere ture.
Og i en kombination med den Air Zoom støddæmpning som er i foden på løbeskoen så får du altså den helt perfekte kombination af sublim blødhed, stabilitet og så hurtighed/hurtigt afsæt. Virkelig en forbedring som du som løber vil kunne mærke.

Ydersålen er blevet med mere greb i underlaget

Egentlig også en forbedring i Nike Structure 21 i forhold til 20’eren som du nok vil kunne mærke i afviklingen og afsættet. Men nok ikke nær så meget som den reducerede vægt. Men en forbedret ydersål i Duralon materiale gør at du får både et bedre greb, men nok endnu mere vigtigt, et bedre afsæt fra underlaget.

Men ellers der udover så er Nike Air Zoom Structure stadig den løbesko til ham eller hende der er på jagt efter en løbesko med super meget komfort, et 10mm drop og naturligvis en pronationskile til at støtte din pronation. Den er stadig med rigtig blød og støttende Dynamic Support mellemsål, og det perfekt Flywire system fra Nike som giver den optimale støtte og det perfekte hold i din overdel på løbeskoen.

Hvad var nyt i Nike Zoom Structure 20

Nike Zoom Structure er ved at være lidt af en gammel hest i stalden hos Nike. Men det er den kun fordi at det er en ganske fantastisk løbesko, som virkelig mange danskere (og andre nationaliteter) elsker at løbe i.

Nike Structure 19 er nu blevet afløst af den nye Nike Zoom Structure 20. Og i den forbindelse er der selvfølgelig kommet nogle opdateringer på skoen. Selv denne løbesko er voldsom populær, så stiller løbere altid flere og flere krav, eller måske ændres løbevanerne, og det er bl.a. Nike rigtig gode til at opfange, og opdatere deres nye løbesko efter.

En forbedret støtte til din fod:
Der er langt arbejde i at give Structure 20 en bedre støtte i hele skoens afvikling. Således at du fra eventuel hællanding og frem til afsæt får en rigtig god hjælp fra den Dynamic Support der lægger i Nike Structure 20. Her vil du virkelig kunne mærke en forbedring.

Et bredere udgangspunkt i hele løbeskoen:
En an feature der er lavet for at give en mere stabil løbesko med en bedre støtte, er at skoen generelt set har fået en bredere base. På den måde er Structure 20 blevet langt mere stabil. Og selvom effekten er svær at forklare på skrift, så kan du forestille dig at du komme lidt tættere på jorden.

Og der udover er Nike Air Structure selvfølgelig stadig udstyret med alle de fede features som vi kender.

OrthoLite indersålen som giver en bedre pasform, og en bedre støddæmpning.

Dynamic Fit teknologien, som er med til at sikre den tætte og behagelige pasform som er i Nike Structure. Det er virkelig en af de features man hører nævnt flest gange når løbere skal rode Structure fra Nike. Så det er naturligvis bibeholdt i version nummer 20.

FlyWire teknologien for en optimeret og mere individuel pasform.

Skoen har et 10mm drop, som jo som udgangspunkt ikke er særlig lavt, og måske går lidt mod tendensen. Men det er også med til at skabe den klassiske løbesko som Structure 20 er. Og samtidig er det stadig en løbesko som er optimal til hæl-landere.

En sublim alsidig løbesko er genskabt

Et af de mange kendetegn ved Nike Zoom Structure succes’en er den evige udvikling som Nike har foretaget på netop denne model. Det er en model fra deres gamle Bowerman koncept – et koncept der gik ud på at man kunne være sikker på at modellen blev skabt igen. Det koncept er måske forsvundet en smule, men Nike Structure er stadig på markedet, og det er den af den simple årsag, at det er en fantastisk løbesko, der rammer en rigtig stor målgruppe på løbemarkedet.

Sjældent har man set Nike ofre så mange penge på én løbesko. Og det betyder kun for dig som løber i Nike Zoom Structure, at du får en fantastisk løbe oplevelse hver gang du træder ned i denne sko og løber dig en tur.

Det betyder ikke at de ikke investerer mange penge i deres andre løbesko, men ved Nike Zoom Structure har de lagt særligt mange udviklingstimer for at udforme den bedst mulige stødabsorbering og komfort til løberen der løber alt fra 5 kilometer til marathon.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Overpronation
 • Pasform: Normal bredde
 • Underlag: Hårdere underlag
 • Vejledende pris: 1000 DKK

Nice to know

 • Dynamic Support
 • Nike+
 • Shield
 • Flywire

Fun to know

 • Vægt: Cirka 295 gram (herre str 44)
 • Intelligent mellemsål
 • Crash Pad

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Meget alsidig løbesko

En løbesko som henvender sig til rigtig løbere. En løbesko der har været på markedet i mange år. Nike arbejder hele tiden på at gøre skoen mere amvendelig til flere og flere løbere. Det lykkes i langt de fleste tilfælde med opdatering og optimering på deres mellemsål

1000+ kilometer

Kendetegnende for Nike Structure er mange gange at folk synes der er rigtig mange kilometer i skoen. Det må siges at være en klar fordel at du kan ramme 1000 eller måske flere kilometer i denne løbesko inden det er tid til nye løbesko.

God stabilitet

Som pronations løber får du bare en god stabilitet. That it. Den bliver hele tiden optimeret, og KUN til det bedre

Zoom Air

En fantastisk fornemmelse når du løber. En rigtig god blødhed der giver dig en god oplevelse i Nike Structure hver gang

Ulemper

Lidt klodset

Har i mange år haft et ry for at være klodset - Nike er kommet rigtig godt efter det, men derfor synes vi stadig at den er på ulempe listen. Selvom det er blevet meget bedre.

Mellemsålen

Kan blive en ulempe at markedet mere og mere går i retning af natural running m.m. Vi krydser fingre for at Nike ikke sætter sig mellem 2 stole med hensyn til mellemsålen og støtten i denne løbesko.

Kun asfalt

En lidt tynd ulempe (hvilket også er tegn på vi har med en god løbesko at gøre) Men den er lidt ømtålelig overfor andet end løb på asfalt. Tager du med i skoven et par gange eller 3 så kan du desværre godt se det på dine løbesko.


 

Find billig Nike Zoom Structure

Nike Zoom Structure er en løbesko med en vejledende udsalgspris på 1050 kr. Du kan dog ofte finde Nike Zoom Structure på tilbud eller til en bedre pris end den vejledende udsalgspris. Til prisen får du en ekstremt komfortabel og teknologisk løbesko, som er første skridt på vejen til en behagelig løbetur. Netop prisen på Nike Zoom Structure kan du være heldig at finde rigtig god. Nike er et kæmpe brand i løbeverden, og de skifter kollektioner en del flere gang i løbet af året end andre mærker. Så mange forhandlere har tit Nike løbesko på udsalg for at få plads til den næste 3 måneders kollektion

Lær mere om Zoom Structure

Hvis du er pronerende løber, passer Nike Zoom Structure til din løbestil. Løbeskoen er utroligt populær og er en aldeles glimrende allroundsko til alle med tendens til overpronation. Skoen har med dens Dynamic Support system en utroligt fleksibilitet og blødhed, som kombineres med god stabilitet. Dynamic Support Systemet kendes også fra Nike Lunaglide og Nike Lunareclipse. Skoens overdel er nærmest en stor refleks, hvilket giver højere synlighed på de mørke aftener.

Dynamic Support

Nike har nytænkt hele systemet bag pronationsstøtte. Deres Dynamic Support er resultatet. Med Dynamic Support er Nike Zoom Structures mellemsål bygget på så smart en måde at skoen, for hvert skridt tilpasser sig løbets afvikning og støtter, hvor det er nødvendigt. Dynamic Support ændrer dermed ved traditionen om at korrigere overpronation. Denne Dynamic Support bliver fra Nike’s side hele tiden opdateret, og de prøver hele tiden at optimere mod en mere smidig støtte, således at dine fødder ikke bliver bremset alt for hårdt i pronationen.

Crash Pad

Crash Pad er en del af Nike Zoom Structures støddæmpning. Med den effektive støddæmpning nedsætter skoen pronationshastigheden og styrer selvsamme. Herefter tager pronationskilen på indersiden over og foden sendes effektivt og kraftfuldt videre i afsættet. En vigtig brik i skoen.

Nike Zoom Structure komfort

Nike er gået langt for at give dig en behagelig løbeoplevelse med Nike Zoom Structure. Dens dobbelte dæmpningssystem giver et ekstra niveau af komfort. Skoen er syningsfri på indersiden, for at undgå irritation af foden og forbedret komfort, så du kan koncentrere dig om dit løb og din teknik fremfor komforten på din fod.

Nike Flywire

Nike er altid på forkant med teknologien og har med deres Flywire skabt et system, som giver stabilitet, samtidigt med at skoens vægt kan holdes på et minimum. Flywire fungerer ved at strategisk placerede nylon fibre, på skoens overdel, holder foden på plads. Når materialet får sin styrke fra nylonfibrene, kan der bruges et minimum af materiale og dermed en kraftig reduktion i skoens vægt. De stærke fibre sørger samtidigt for at reducere at foden glider rundt i skoen, så du får et mere kraftfuldt afsæt og tråd.

Bliv en del af Nike+ fællesskabet

Nike Zoom Structure er kompatibel med Nike+. Nike+ er et værktøj og fællesskab, som gør det nemt for dig at holde styr på dine løb og konkurrere eller blive inspireret af andre løbere verden over. Det er verdens største løbeklub. Med Nike+ kan du måle din distance, kalorier, tid, fart og meget mere. Det er uanset om du bruger Nike+ app, Nike Sportsur, Sportband eller Ipod Nano. I det store fællesskab kan du være en del af udfordringer, måle din fremgang og konkurrere mod dine venner.

Følg linket og bliv en del af Nike+ her

Nike Structure er naturligvis ikke den eneste populære løbesko som Nike har. Du kan se og læse alle vores relevante anmeldelser af Nike løbesko her

Prissammenligning

Med de gode priser, som du kan finde på Nike Zoom Structure er det ingen tvivl om at det er et værdifuldt køb for enhver løber med tendens til overpronation. Med dens højteknologiske opbygning, lave vægt og komfortable fit får du rigtigt meget løbesko for pengene og kan forvente en masse gode km på skoens foretrukne hårde underlag.

 

Prissammenligning på structure 21

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 624 DKK Til butik
2-5 dage 682 DKK Til butik
1-7 dage 979 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik