Mizuno Wave Paradox

mizuno paradox topHvis du er på udkig efter en kvalitetsløbesko, der tilbyder både god støddæmpning, stabilitet og exceptionel komfort er Mizuno Wave Paradox en af de allerbedste muligheder du har.

Denne sko giver dig stabilitet selv efter mange, mange kilometers løb og du kan med god grund forvente, at denne sko vil gøre din løbetur både sikker og behagelig.

OBS: Spar 1.001 kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.200 kroner, så udnyt det i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 499 DKK Til butik
1-7 dage 969 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik
 

Introduktion

Der er mange forskellige egenskaber og teknologier inkorporeret i Mizuno Wave Paradox. Disse egenskaber er så fremtrædende, at det vil være noget af det første du lægger mærke til ved skoen – de er skabt for at skoen kan skille sig ud.

Under våde forhold vil skoens egenskaber føre dig sikkert frem.

Hvis du er på udkig efter en ny løbesko og er lidt i tvivl om hvad du vil vælge er det en rigtig god ide at læse denne anmeldelse, og på denne måde lære denne sko lidt bedre at kende.

Ved at sætte dig godt ind i skoens teknologier, egenskaber og kunnen vil du bedre være i stand til at vurdere om dette er en sko for dig.

Denne anmeldelse vil lade dig vide hvilke fordele du vil drage af denne løbesko.

Hvad er nyt?

For at forbedre enhver løbers præstation er der tilføjet nye egenskaber ved Mizuno Wave Paradox. Mange mennesker er interesserede i at købe løbesko ud fra dens nye og opdaterede tilføjelser, og dette har denne sko. Alt i alt vil det give dig en bedre løbeoplevelse.

Mizuno Wave Paradox løbesko billig pris

En af de usammenlignelige teknologier, som er implementeret i Mizuno Wave Paradox er U4IC-mellemsålen. Denne teknologi reducerer stødet ved landing og afsæt samt omdirigerer det væk fra foden. Dette er især en af de teknologier, der vil give dig en god og sikker følelse i underfoden under løb.

Udover den nye teknologi brugt i undersålen har denne sko også Dynamotion Fit™ systemet, som skaber en interageren mellem overdelen og fodens bevægelser. Som resultat af dette opnåes en harmonisk og konsekvent pasform.

Sammenlignet med tidligere tekonologier absorberer SR Touch, som er støddæmpningen specifikt i hælen, stødet og chokket bedre, således at dette reduceres, hvilket vil mindske enhver form for smertefølelse.

Fordele og ulemper ved Mizuno Wave Paradox

 

Fordele

Komfort

Denne sko vil på ingen måde skuffe dig med den høje komfort den tilbyder. Faktisk vil dette være dig ekstra behjælpeligt, da det betyder, at du højst sandsynlig vil kunne løbe længere ture uden at føle dig træt. Derudover har skoen en høj åndbarhed, hvilket også fremmer komforten. Dette vil sikre, at din fod altid vil føles kølig og tør frem for varm og fugtig. Personlig kan jeg ikke sætte en finger på Mizuno Wave Paradoxs komfort.

God stabilitet

Når det kommer til skoens stabilitet er dette heller ikke noget du på nogen måder behøver at bekymre dig om. Skoens gode stabilitet vil give din fod støtte under løb, hvilket er nødvendigt, da dette hjælper dig med at undgå skader og ulykker. Det, der især er godt ved denne sko er, at den tilbyder rigtig god stabilitet uden at være en tung og upraktisk sko.

Ulemper

Dårlig holdbarhed

En af de ting jeg ikke bryder mig om ved Mizuno Wave Paradox er dens relativt ringe holdbarhed. Det er klart, at man ved købet af nye ting gerne ser, at de er meget holdbare, hvilket også var hvad jeg forventede ved denne sko. Den er sammensat af meget slidstærke materialer, og burde efter mit hoved derfor også være holdbar, men jeg blev skuffet over den relativt korte tidsperiode jeg fik sammen med mine sko.

Højt hæl-til-tå drop

Det relativt høje hæl-til-tå drop vil uden tvivl gøre det svært for nogle løbere at anvende denne sko. Det kan nemlig resultere i skader, hvilket selvfølgelig ikke er noget man ønsker. Jeg er personlig en af dem, der synes, at denne sko var svær at løbe med, og jeg håber at hæl-til-tå droppet vil blive forbedret i den næste udgave af Mizuno Wave Paradox.


 

Hvem henvender skoen sig til?

Mizuno Wave Paradox pris

Prisen på Mizuno Wave Paradox er vejledende 1200 kr. Løbeskoen ligger derfor i et mellemleje mellem de billige løbesko og premium løbesko. Heldigvis er det næsten altid muligt at finde Wave Paradox på kraftige tilbud med rabat på helt op til 50%. Der kan være mange penge at spare på Mizuno Wave Paradox ved at købe løbeskoen online.

Svangstøtte og pronationskontrol

Mizuno Wave Paradox er en stabilitetsløbesko, som giver dig den nødvendige støtte under løb. Løbere med høj svang er dem, der vil få mest ud af at bruge denne sko. Derudover er denne sko behjælpelig til at kontrollere overpronation. Når du skal vælge den rette løbesko er det meget vigtigt at tage højde for både svang og pronationstype, da enhver løber har specifikke behov, som er meget vigtige at møde.

Mizuno Wave Paradox online guide review copy

Terræn

Denne stabilitetsløbesko er perfekt at bruge i terræn såsom baneløb, grus og løb på vej. Disse terræner er ikke specielt udfordrende, men dette betyder ikke, at du ikke har behov for den helt rigtige mængde støtte fra din løbesko. Det har du her, og med denne sko kan du løbe rigtig langt uden at blive træt i benene. Derudover har skoen et rigtig godt greb, hvilket gør den nyttig ved løb i regnvejr.

Brug

Mizuno Wave Paradox er god til brug ved ganske almindelig træning, og vil forbedre din generelle præstation. Dog er denne sko lidt tung, hvilket begrænser de aktiviteter skoen er brugbar til. Den er eksempelvis ikke god til intervaller og konkurrencer, hvor du klart vil få mest ud af det med en lettere sko.

Holdbarhed

Med henblik på skoens holdbarhed har den, som før nævnt, inkorporeret U4IC-mellemsålen, som giver en øget holdbarhed ligesom den også giver en mere behagelig løbetur. Jeg vurderer dog, at denne sko ikke er holdbar nok til, at man kan bruge den til mere end omkring samlet set 400 km løb. Hvis du ønsker dig en løbesko, som du kan have og udnytte i rigtig lang tid er Mizuno Wave Paradox ikke den rigtige sko for dig. Der findes mange stabilitetsløbesko, som er meget mere holdbare.

Størrelse og pasform

Hæl, mellemfod og forfod af en gennemsnitlig størrelse vil sagtens kunne passe Mizuno Wave Paradox. Dette betyder, at rigtig mange vil kunne få gavn af denne sko. En for løs eller stram løbesko vil påvirke dit løb, og løbere med en gennemsnitlig størrelse vil opleve en meget sikker pasform, hvilket betyder, at de ikke behøver at bekymre sig om noget som helst under løb

Du skal gå efter din normale størrelse, når du køber denne sko. I modsætning til mange andre løbeskosmodeller behøver du ikke at gå hverken op eller ned i størrelse, hvilket mindsker forvirringen. For at være helt sikker, kan du bruge min størrelsesberegner til løbesko.

Vægt

Herremodellen vejer 323 gram, mens damemodellen vejer 249 gram. Dette betyder, at denne model falder indenfor den normale vægtkurve for en stabilitetløbesko, hvilket betyder, at den ikke kan betragtes som en meget tung løbesko, men heller ikke som en letvægtsløbesko. Om man finder den tung eller ej kommer an på hvilken type aktivtitet man har tænkt sig at bruge skoen til.

Hælhøjde

Herremodellen har en hælhøjde på 33,9 mm, mens damemodellens er 32,8 mm. Dette indikerer kun, at skoen kan give dig rigtig god beskyttelse mens du løber. At støde på diverse genstande, affald osv. på jorden når du løber er uundgåeligt, og det er derfor vigtigt at skoens hælhøjde kan beskytte foden fra disse.

Forfodshøjde

Herremodellen har en forfodshøjde på 22,3 mm, mens damemodellens er 22,2 mm. Ligesom hælen er det også nødvendigt at beskytte forfoden fra diverse genstande på jorden, hvilket nødvendiggør en bestemt forfodshøjde. Grunden til at hælhøjden som regel er en del højere en forfodshøjden er, at de fleste løbere lander på deres hæl, og derfor behøver mere beskyttelse og støddæmpning i området deromkring.

Hæl-til-tå drop

Hæl-til-tå droppet i Mizuno Wave Paradox måler 11,6 mm i herremodellen og 10,6 mm i damemodellen, hvilket er relativt højt. Mange løbere vil føle sig besværet af en sko med et højt hæl-til-tå drop, mens disse løbere ofte også vil foretrække det lave hæl-til-tå drop for at få en ”barfodsoplevelse”.

Opbygning i Wave Paradox

Ydersål

I området omkring hælen og forfoden vil du finde X10, som er et materiale, der er lavet af meget holdbart karbongummi, som forbedrer skoens greb. I regnvejr vil det underlag du løber på selvfølgelig blive vådt, og uden en sko med ordentlig beskyttelse og greb kan dette godt være en farlig oplevelse. Men gennem brugen af X10-materialet sikrer Mizuno Wave Paradox, at du altid vil kunne føle dig sikker.

Mellemsål

Mellemsålen er lavet af et letvægtsmateriale kaldet U4ic. Dette materiale er både med til at styrke holdbarheden og til at øge skoens chok absorbering. Alt dette er nødvendigt, hvis du skal kunne få en mere robust og konsekvent løbeoplevelse.

Derudover har mellemsålen også teknologien The Smooth Ride, hvilket minimerer fodens acceleration og deceleration.

Overdel

For bedre åndbarhed er Mizuno Wave Paradox lavet af AIRmesh-materiale. Dette betyder, at din fod vil holde sig afkølet og tør under hele din løbetur. Folk, der ønsker denne form for komfort, bør klart gå efter en sko med en mesh-overdel, og Mizuno Wave Paradox er perfekt til dette. Ortholite Sockliner er derimod det, der sikrer foden et sundt miljø nede i skoen. Den er antimikrobiel, og forsøger derudover at absorbere den fugt, der vil opstå under løbeturen.

På den mediale og den laterale side af Mizuno Wave Paradox vil du finde Printed Overlays, som hjælper med at holde foden på plads. Dette vil sikre, at du på bedst mulig kan undgå ankelskader. Derudover vil du heller ikke blive distraheret af, at din fod glider rundt i skoen.

Derudover er en Strobel Last tilføjet for at give en behagelig følelse omkring underfoden, hvilket de fleste løbere foretrækker.

Mizuno Wave Paradoxs tekniske konstruktion

Løbesko er designet med henblik på at opnå nogle forskellige funktioner og egenskaber. Nogle sko designes og produceres specielt med henblik på trailløb, og nogle med henblik på løb på asfalt. Det der gør, at nogle sko skiller sig ud fra mængden, er de gode komponter, som skoen er sat sammen af, og som giver skoen en meget høj kvalitet.

Når man taler om komfort og stabilitet vil Mizuno Wave Paradox hurtigt blive nævnt, idet det er en sko, der er kendt for både høj kvalitet, komfort og god støddæmpning – det sidstnævnte især omkring hælen. Stabilit er en af denne skos bedste egenskaber, idet det giver en god støtte samt beskytter foden under løb.

Hovedegenskaben ved Mizuno Wave Paradox er dog den specielle Mizuno Wave-teknologi, der er udviklet med henblik på ideel støddæmpning. Den beskytter din fod fra stød og smerter, hvilket vil redcucere risikioen for både skader og andre problemer under løbeturen.

Dynamotion Fit™-teknologien er endnu en vigtigt komponent i Mizuno Wave Paradox, da denne giver en mere sikker og stabil pasform, som på samme tid vil gøre dine bevægelser mere naturlige.

The Smooth Ride er også en meget brugbar egenskab, da denne betyder, at skoen først vil føles meget fleksibel og senere hen mere stabil. Denne form for proces har vist sig at være meget effektiv idet den giver din energi et boost.

Under alle former for løb vil der være tidspunkter, hvor man vil opleve at fodens temperatur stiger, og man kommer til at svede. Dette fører ofte til ubehag, og derfor er det en klar fordel, at Mizuno Wave Paradoxs overdel er lavet af AIRmesh, som giver rigtig høj åndbarhed og hermed også komfort, hvilket vil afværge fugtigthed og lugt.

Selvom at denne sko er en smule tung er især støddæmpningssysterne og alle de andre førnævnte, og meget brugbare, teknologier med til at give dig den eftertragtede komfort, samt lade dig mærke hvor god en præstation denne sko kan give dig. Læs alt om de avancerede teknologier i Mizuno Wave Inspire.

Tilbud og rabatter

Generelt er denne sko lettilgængelig idet den har en pris, der tillader de fleste at erhverve sig den. Derudover har mange butikker rigtig gode tilbud og rabatter på denne sko, og du vil derfor, med lidt indsats, sagtens kunne finde den til en endnu bedre pris. Vær især opmærksom på udsalg omkring sommer og jul, hvor denne sko meget muligt kunne være sat yderligere ned.

Mizuno Wave Paradoxs herre- og damemodeller

Støddæmpning i hælen

Støddæmpningen i hælen i Mizuno Wave Paradox får 9 ud af 10 stjerner i herremodellen og 7 ud af 10 stjerner i damemodellen. Det er en pålidelig sko, som uden tvivl vil kunne beskytte din fod fra stød og give dig en god chok absorbering, hvilket er meget vigtigt for at undgå skader.

Forfodsstøddæmpning

Støddæmpningen i forfoden får 4 ud 10 stjerner i herremodellen, mens den får 3 ud af 10 stjerner i damemodellen. På trods af at skoen har en relativt imponerede støddæmpning generelt så kan man ikke sige det samme om forfoden. Derfor skal du være opmærksom på dette, så du ikke kommer til at føle smerte i forfoden under løb.

Stivhed

Stivheden i Mizuno Wave Paradox får 9 ud af 10 stjerner i herremodellen og 10 ud af 10 stjerner i damemodellen. Skoen har kun lidt fleksibilitet, hvilket også klart er at foretrække ved denne type sko. Dine fødder vil ikke have særligt stor bevægelsesfrihed i skoen, hvilket vil give dig stor sikkerhedsfølelse under løb, samt være med til at forebygge skader. En stiv sko er en meget stabil sko.

Stabilitet

Med henblik på stabilitet får både Mizuno Wave Paradoxs herre- og damemodel 8 ud af 10 stjerner.
Den er stabil og yder sikkerhed, hvilket vil have stor betydning for din præstation.

Lignende løbesko

Mizuno Wave Paradox er en af de bedste sko du kan vælge, og især med henblik på støddæmpning i hælen, stivhed og stabilitet. Den vil yde det optimale under en løbetur, men der er dog stadig ting, der kunne forbedres for at gøre denne sko endnu bedre.

Hvis du er en af dem, der har besluttet dig for at Mizuno Wave Paradox ikke er en sko for dig, men du stadig er på udkig efter en sko med nogenlunde samme egenskaber, findes der mange andre lignende modeller, som minder om denne sko på mange måder.

Brooks Ghost, New Balance 880 og Nike Air Zoom Pegasus kan nævnes, som nogle af disse lignende modeller. Dog er det stadig vigtigt at huske, at man er nødt til at sætte sig ind i skoens egenskaber og teknologier for at sikre sig, at det er den helt rigtige sko.

Brooks Ghost er også en løbesko med rigtig god støddæmpning, som vil beskytte dig fra stød under både landing og afsæt. Derudover er den lige tilpas fleksibel, idet den mulliggør en behagelig bevægelse for fødderne, mens den på samme tid sikrer en vis stabilitet, der beskytter dig fra skader. Denne sko er dog også lidt tung, og nogle vil derfor foretrække andre frem for denne. Brooks Ghost er rigtig god til løbetræning.

New Balance 860 er endnu en sko, der minder om Mizuno Wave Paradox på mange måder. Uden at skulle bruge alt for mange penge for du rigtig meget generel kvalitet, god støddæmpning og stabilitet. Ligesom Brooks Ghost er den lige tilpas fleksibel. New Balance 860 er især egnet til løbere med tendens til overpronation.

Sidst, men ikke mindst, har vi Nike Air Zoom Pegasus. Denne er klart den letteste af alle nævnte modeller i denne sammenligning. Hvis du er en løber på udkig efter en letvægtssko, vil Nike Air Zoom Pegasus være et rigtig godt valg. Både hælhøjden og forfodshøjden i denne sko er blevet sænket med omkring 3 mm, hvilket også har reduceret mængden af chok absorberende skum ved underfoden.

Opsummering

Mizuno Wave Paradox-skoen er god især på grund af dens støddæmpning, stabilitet og generelle komfort. Den vil uden tvivl give dig en behagelig løbeoplevelse. Den er specifik designet til løbere med tendens til overpronation, hvilket er nødvendigt at være opmærksom på, så man kan undgå skader.

Mange løbere er interesserede i at vide endnu mere om Mizuno Wave Paradox. Hvad jeg personligt ikke bryder mig om ved den er den ringe holdbarhed. Hvis den var mere holdbar ville den uden tvivl være en af mine foretrukne modeller. Den opfylder klart størstedelen af de krav en løber stiller til sin sko, og jeg kan derfor kun anbefale at prøve den. Dem som er meget opmærksomme på at holde et stramt budget bør måske enten erhverve sig en anden sko eller gå på jagt efter rabatter og tilbud, da skoens holdbarhed gør, at det vil være nødvendigt at købe et nyt par efter en relativ kort periode, hvilket gør den lidt dyr.

Hvis du allerede har afprøvet denne sko vil jeg klart anbefale, at du skriver en anmeldelse af den, som kan gavne andre løbere med interesse i modellen. Det er altid en fordel at læse flere forskellige anmeldelser, for at kunne vurdere om det er den helt rigtige sko for dig.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 499 DKK Til butik
1-7 dage 969 DKK Til butik
3-5 dage 1.153 DKK Til butik