Kompakt massagepistol | Flowgun Pocket

massage pistol

Massage er generelt godt. Ikke kun som velvære, men også generelt godt for din krop.
En uddannet massør, der virkelig kan sit kram, det må være den ultimative løsning. Der er dog lige et par udfordringer ved den tese. Det er både dyrt og tidskrævende, hvis du skal have massage hver dag eller bare hver anden dag. Men hvad er så det næstbedste?
Du kunne overveje en massagepistol.

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige, både gode og dårlige, massagepistoler på markedet. Faktisk er den her artikel/test nummer to vi laver af en massagepistol. Man kan være fræk at kalde den her test for re-review, i og med at det er test af en stor og lille udgave af næsten samme produkt. Eller det er i hvert fald det vi finder ud af i nedenstående.
Iloebesko.dk har før testet Flowlife Flowgun (HUSK HUSK HUSK link) men nu er turen kommet til dens lillebror. Artiklen her tager udgangspunkt i Flowlife Flowgun Pocket. Som navnet antyder, så er det en “lomme-model” af den populære og virkelig stærke Flowgun fra Flowlife. Men kan allerede nu godt afsløre. Lad vær med at lade dig snyde af navnet. Bare fordi man er mindre, så kan man sagtens være stærk.

 

Se vores video review af Flowgun Pocket

Her er hvad vi sagde første gang vi vi så Flowgun Pocket

 

Hvad skal du bemærke ved Flowgun Pocket

Du skal være opmærksom på at du får en virkelig powerful maskine i lommestørrelse. Spøg til side, men tror virkelig godt jeg kan love at du vil blive overrasket over hvor meget power der kommer ud af sådan en lille Pocket Flowgun.

Du skal bemærke at du i den “store” Flowgun får 2 massagehoveder mere med, end du gør i Flowgun Pocket. Der er 4 hoveder med i Pocket modellen. Dog skal du være beredt på at der ikke findes helt så mange styrkeniveauer i den lille model som i den store. I Pocket udgaven må du nøjes med 3 niveauer.
Jeg har ikke de helt nøjagtige tal (beklager) men der er også forskel i batteri levetiden. Således at du ikke får helt den samme levetid i den lille som i den store Flowgun.

 

Fordele & ulemper ved Flowgun Pocket

Nedenfor finder du nogle få udvalgte fordele og ulemper ved Flowgun Pocket.

Fordele

Fleksibiliteten

Alle i vores familien kan bruge den. Den fleksibilitet elsker jeg. Har ejet den oprindelige Flowgun i halvandet år inden jeg købte mig en Flowgun Pocket. Og må bare sige at fleksibiliteten i Pocket er så meget større. Den kan komme med på arbejde, den kommer med til sport og så er der plads til den i rygsækken på de længere vandreture.

Restitution alle steder

Det er dæleme lækkert bare at kunne medbringe sin "egen massør" når man har været til sport. Flowgun Pocket er lille og kompakt. Nem at have med, og meget neutral i brug.

Prisen

Prisen er nede hvor man kan kalde den "familie venlig" Den oprindelige Flowgun som koster 3900 SEK er i den dyre ende. Og vil nok skræmme nogle fra at købe den. Flowgun Pocket er nede i en pris der hedder 2300 SEK, og det er langt mere spiseligt for de fleste.

Letheden

500 gram lyder ikke af meget, men det er det. Det er det når du skal massere dig selv i nakken, eller det er mindre arme der bruge pistolen. Den lette Flowgun Pocket er i hvert fald et hit hos vores to drenge, som selv kan uden problemer kan bruge denne massagepistol. Vel og mærke uden at det bliver en styrkeprøve hver gang.

Ulemper

Poweren

Jeg synes at poweren i Flowgun Pocket er god, når man kigger på den størrelse. Så spørgsmålet er om det egentlig er en ulempe når jeg skriver her. Men hvis man kigger på dens to storebrødre, Flowgun og Flowgun GO, så må man nøjes en lille smule i Flowgun Pocket. Det er aldrig sjovt at nøjes.

Batteri levetiden

Tænker det hænger naturligt sammen med størrelsen på pistolen. Men engang imellem tager jeg mig selv i at ønske mig en lille smule længere batteritid.


 

Køb Flowgun Pocket hos Flowlife

 

 

Kort omkring restitutions massage

Same history as last time….
Restitution er vigtigt. Faktisk nærmest lige så vigtig som din træning. Det er ved restitution at dine muskler bygger sig op igen og bliver stærkere. Har du nedbrudt dine muskler, så tænker kroppen helt naturligt at næste gang skal jeg være stærkere. Så dine muskler bygger sig stærkere.
Det dårlige ved restitution er ventetiden. Man orker ikke at vente, man vil bare gerne træne igen. Sådan tænker mange, men det er desværre også den tankegang at mange brænder nallerne på. Husker du ikke at restituere ordentligt, så kommer der hurtigere skader og skavanker.

Men her kan din Flowgun Pocket i den grad hjælpe dig. Massage (restitutionsmassage) på nedbrudte muskler øger blodcirkulationen. Når din blodcirkulation øges, så er der mere ilt til dine muskler. Med bedre og mere ilttilførsel, så heler dine muskler bedre. Derved kan du opnå hurtigere restitution ved at bruge Flowgun Pocket.
Dine muskler får simpelthen bedre arbejdsvilkår hvis du hjælper dem lidt på vej med lidt massage.

 

Hvem er Flowlife

Flowlife er svensk. En firma der har specialiseret sig i at give dig flow i livet. Egentligt startede Flowlife med at fremstille produkter til den indistruelle verden, men har nu bevæget sig ind på det private marked.

Flowlife hjælper dig bl.a. med behandling, med nemmere motionsvaner, bedre livskvalitet og naturligvis øget restitution.
Det gør de ved at fremstille kvalitetsprodukter, der med sin virken hjælper dig på vej. Fælles for langt de fleste af Flowlife’s produkter er, at de henvender sig til alle. Så det er lige meget om du er sportsmand eller ej! Det er lige meget om du konkurrere på højt eller lavere plan. Alle kan opnå et bedre flow med deres produkter. Her på siden har vi blandt andet testet deres Flowfeet. En fodmassage maskine du kan have derhjemme.

 

Den bedste kompakte massagepistol ?

Der findes virkelig mange forskellige udgaver af massagepistoler nu. Markedet er eksploderet over de sidste par år.
Om Flowgun Pocket er den bedste kompakte massagepistol? Det ved jeg reelt ikke, da jeg ikke har prøvet alle. Men med dem jeg har prøvet på egen krop, så er der ingen tvivl. Flowgun Pocket er virkelig en hidsig lille sa.. når man tænker på dens størrelse og vægt.
Jeg kan sagtens se og mærke, at der er flere muligheder i den almindelige Flowgun, men snakker vi kompakte massagepistoler, så er Flowgun Pocket altså i min optik unik.

 

Køb Flowgun Pocket hos Flowlife

 

Flowgun Pocket vs. Flowgun

Vi har sammenlignet de 2 massagepistoler fra Flowlife som vi har haft fingre i. Listen er ikke udtømmende, men blot et udvalg som vi har vurderet er relevant.

VÆGT
En væsentlig ting, når du skal arbejde med massage i eksempelvis nakken. Hvis du selv skal føre pistolen, så betyder vægten rigtig meget. Og her er der i min verden stor forskel. Flowgun vejer omtrent den dobbelte af Flowgun Pocket.
Flowgun = 998 gram
Flowgun Pocket = 536 gram

INDHOLD I KASSE
Der er ikke så stor forskel. Men du får 2 massagehoveder mere med i den almindelige Flowgun. Ellers er indholdet identisk.

PRIS
Der er kæmpe forskel i prisen. men det er selvfølgelig også 2 forskellige produkter man køber. Hvis du spørger mig, så er det en “Premium” model og en “Family” model. Det kan godt komme til at lyde negativt, men det er det ikke. Flowlife er kendt for deres fremragende kvalitet, så deres “Family” model er på fuld omgangshøjde, og måske endda højere end andre gode brands på markedet.
Flowgun = 3990 SEK
Flowgun Pocket = 2290 SEK
Find kursen her og se hvad du skal give i danske kroner

BRUG
Som udgangspunkt giver begge pistoler massage. Så brugen må da være den samme. Ikke helt. For når noget er mindre og mere kompakt, så giver det nogle flere eller andre muligheder.
Flowgun Pocket er hos os mere til hverdagsbrug, hvor imod den almindelige Flowgun er til udvalgte tidspunkter.

STYRKE & POWER
Der er forskel, selvfølgelig er der det. Der er bl.a 140watt i forskel i performance på de 2 massagepistoler. Flowgun går afsted med 240watt, hvor Flowgun Pocket går afsted med 100watt.
Omdrejninger i minuttet. Der kan de begge nå op på hele 3200 omdrejninger i minuttet. Forskellen ligger her i, at Flowgun starter på 1400, hvor Pocket modellen starter på 2000. Så du kan nuacere mere i den almindelige Flowgun.

Der er forskel på 2 niveauer på de to massagepistoler. Flowgun har 5 forskellige niveauer, og Flowgun Pocket har “kun” 3

OPBEVARING
Det siger sig selv at en større pistol fylder mere. Men især “rejse aspektet” er værd at bemærke synes jeg. Her er der væsentlig forskel på fylde (størrelse på opbevaringskasserne)
Flowgun = 30cm x 24cm x 8cm
Flowgun Pocket = 22cm x 22cm x 6cm

Du kan også se vores sammenligningsvideo herunder.

 

 

Fleksibilitet ved Flowgun Pocket

Personligt synes jeg at Flowgun Pocket har en langt større fleksibilitet. Og det er udelukkende på grund af dens størrelse og vægt. Det er bare en del nemmere at tage den her lille pistol med sig rundt.
Når jeg er på en af mine lange gåture, så betyder 500 gram altså en hel del. Flowgun Pocket vejer jo mindre end den almindelig Flowgun. Og de 500 gram betyder rigtig meget når vi snakker gåture på +40km.

Størrelsen har selvfølgelig også stor betydning. Den kan være i en lomme, eller den tager markant mindre plads i rygsækken. Og hvis jeg igen skal drage en konklusion i forhold til mine længere gåture. Så kan jeg sagtens finde andre ting som kan den plads i rygsækken. Så kan man selvfølgelig spørge, hvorfor jeg ikke bare lader den pistol blive hjmme? Det kunne jeg sagtens, men når man rammer +40 kilometer, så kan massage i lænd og nakke altså være din redning, hvis du kigger ind i 40km mere.

En anden form for fleksibilitet er hvem der kan bruge den. Herhjemme kan mine to drenge ikke holde til at sidde med den store Flowgun i særlig lang tid af gangen. Der passer Pocket modellen altså meget bedre. Den er meget mere smidig at agere med.

Vi har lavet en lille video der viser hvad der er i kassen og hvordan du nemt kommer i gang med at bruge Flowgun Pocket.

 

Kompakt massagepistol i aktion

Som du nok allerede har konkluderet, så ser jeg langt mere fleksibilitet i Flowgun Pocket end i min almindelige Flowgun.
Du kender de dage hvor man vågner med ondt i nakken. Der er det altså en fin frihed at have, lige at kunne stikke en kompakt massagepistol i tasken.

Når man går lange ture (træning til Mammuth march) så er det altså luksus at kunne tage en pistol som Flowgun Pocket med. Når man går ture over 40-50 kilometer. Så opdager man nemt muskler der kan gøre vrøvl. Der fylder pistolen selvfølgelig lidt, og giver også lidt ekstra vægt (500-600 gram) men det lever jeg gerne med. For selvom den ekstra vægt er træls, så giver den altså flere fordele. Massage undervejs kan være en gave hvis dine muskler er begyndt at “krampe op”


 

Køb Flowgun Pocket hos Flowlife

 

About the Author:

En passioneret løber der elsker at nørde med både løbesko, og selvfølgelig også alt det fysiologiske omkring det at løbe. Ja, jeg har rigeligt med løbesko, det siger min kone i hvert fald. Men jeg kan altså ikke lade være.....

Skriv en kommentar