Anmeldelse af de bedste løbeforaer i Danmark

løbeforumI Danmark er der i omegnen af 500.000 løbere. Cirka 10% af Danmarks befolkning løbetræner i ny og næ. Du har med garanti en masse spørgsmål til hvordan du får mest muligt ud af din træning, hvordan du skal opbygge din træning, om intervaltræning er godt og så videre.

Den efterspørgsel har startet en række forskellige forums for løbere. Jeg har her listet de bedste i prioriteret rækkefølge:

 1. Loebesiden.dk
 2. Dourun.dk
 3. Motion-online.dk
 4. Iform.dk

Slå et smut forbi en af de største danske løbefora og blive inspireret til din træning. Du vil med garanti kunne få svar på de fleste af dine spørgsmål inden for ganske kort tid på eksempelvis loebesiden.dk, som er den største og bedste i Danmark efter min mening.

Løbesiden

Loebesiden.dk er startet af Thomas Skytte, som tidligere har præsteret ekstremt flotte tider på alt fra 5 km under 16 minutter til marathonløb i nærheden af 2 timer og 30 minutter. Loebesidens forum er det største løbeforum i Danmark. Tonen er god, og løbere er generelt gode til at hjælpe hinanden.

Dourun

Dourun er et løbeforum, som må siges at have haft sin storhidstid år tilbage. Dynamikken på siden er nærmest ikke eksisterende og du kan ikke altid forvente at få svar på dine spørgsmål. Specielt ikke hvis det er spørgsmål der tidligere er blevet svaret på i forummet. Dog kan du finde svar på nærmest alt løberelateret på siden, som har mange år på bagen.

Motion-online

Motion Online er en glimrende side, med en masse spændende artikler omkring motion og sundhed. Det er ikke en decideret løbeside, hvilket du hurtigt vil opleve når du ser på de mest brugte kategorier i forummet. Ikke desto mindre er der af og til meget interessante diskussioner om løb og træning derinde.

Iform

Iform har naturligvis også et forum for løbere og motionister, hvor der typisk debateres kost og sundhed i forhold til løbetræningen.

Måske finder du svar på dine spørgsmål i vores kartotek af løbeartikler her på siden?

About the Author:

Mit navn er Ronni og jeg er en passioneret løber. Jeg elsker at nørde og anmelde løbesko. Det er mig der skriver de fleste artikler og anmeldelser på iloebesko. Følg mig på Google+, find iloebesko på Facebook, eller læs mere om mig her på iloebesko.

Kommentarer

 1. Natasha Low  september 1, 2017

  Hej Ronni.

  Jeg er en kvinde på 23. Lige pt løber jeg en femmer på 00:24:55 min, men har et mål om at kunne gøre det på 00:23:00. Realistisk, hvor lang tid vil det tage mig at skære næsten to min af tiden?

  Jeg træner hver 2. dag (nogle dage roning og styrke, andre dage kun løb), jeg vejer 67 kg og er 172 høj.

  På forhånd tak for din tid og ekspertise!
  Mvh Natasha

  svar
  • Ronni Andersen  september 4, 2017

   Hej Natasha.

   Mange tak for din besked :-)
   I frygt for at komme til at gentage mig selv, så vil jeg alligevel vove pelsen og spørge hvor meget interval løb der er i dine træninger. For det er en en rigtig god måde at vride noget ekstra fart ud af benene. Og du vil hurtigt opdage at en koncentreret indsats på intervallerne betyder at dine kilometertider falder, og derved også en forbedret sluttid.

   Intervaller er vejen frem, og træner du allerede intervaller nu, så kan det være du skal kigge på om de skal sammensættes lidt anderledes?

   Håber du kan bruge svaret, og som altid så er du naturligvis velkommen til at skrive igen hvis der er flere spørgsmål.

   God jagt på de 23min :-)

   svar
 2. Lars  marts 16, 2019

  Jeg har et par Brooks ghost 7 løbesko som jeg har brugt ca 5 gange. De er lidt for store og derfor ikke brugt mere. Nu har de bare stået i et års tid. Nu er dupperne på sålen hårde bagpå (altså under sålen) og det lyder som om der sidder grus eller et søm der i når jeg går (det sidder der intet af). Nogen der har erfaring med det?

  svar

Skriv en kommentar