Garmin | Komplet samling af test på pulsure

Garmin er blandt de førende når det kommer til at fremstille GPS udstyr. I mange år har Garmin arbejdet for at blive de bedste på deres felt. I forbindelse med især løb, men også outdoor, så tester vi jævnligt nogle af de fede Garmin produkter. Vi giver dig her:

Her på siden finder du:

 • Test af Garmin pulsure og aktivtetsure
 • Personlige tests og anmeldelser af produkter
 • Prissammenligning på pulsure

Klik dig ind på de specifikke modeller og lær om modellerne fra Garmin. Det er ikke alle modeller vi har testet, men vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at få flere på listen. Inde på hver test af hvert pulsur der kan du finde alle de relevante oplysninger som du skal bruge.

 
Garmin Forerunner
Garmin Fenix
 • Garmin Fenix
 • Garmin Fenix S
 • Garmin Fenix Pro Sapphire
Garmin Vivo serien
 • Garmin Vivofit
 • Garmin Vivoactive 4S
 • Garmin Vivosmart
 • Garmin Vivosport
 • Garmin Vivomove
 • Garmin Vivomove S
 • Garmin Vivomove Style
 • Garmin Vivomove Luxe
 • Garmin Vivoactive
 • Garmin Venu

Garmin Instinct
 • Garmin Instinct
 • Garmin Instinct Tactical
Garmin Edge (cykel serie)
 • Garmin Edge 530
 • Garmin Edge 830
 • Garmin Edge 1030
 • Garmin Edge 130
 • Garmin Edge Explore

 

Historien om amerikanske Garmin

Et brand der startede tilbage i 1989. Et brand som har været omkring mange forskellige aktiviteter, men i Danmark vel nok er mest kendt for deres bil-navigationer og deres puls og aktivitetsure.
Garmin har den dag i dag kontorer over hele verden, og er blevet verdenskendt for sin tilgang til gps opsatte komponenter. De har i deres relative korte levetid også været forbi mindre heldige aktiviteter, så som fremstilling af mobiltelefoner m.m.

De har en ambition om at være markedsledende indenfor det felt de operere i. Og man må sige at det er lykkes, i hvert fald hvis vi kigger på det danske marked. Og hovedsageligt kigger på de 2, for os interessante områder, som hedder sport og outdoor. Garmin bevæger sig også i brancher som biler, marine, luftfart.

Da Garmin i sin tid introducerede de første GPS ure i sportsbranchen var der både folk der grinede og folk der kiggede en anelse skævt. For dengang var urerne ikke helt så elegante som de er i dag. Der var det “større klodser” du skulle spænde på din arm og løbe med. Men man må sige at brandet i DK har taget revanche. De er nu markedsledende indenfor GPS pulsure og outdoor ure i Danmark, og der må sidde nogle konkurrenter med bekymrede miner.

garmin gps pulsure

Garmin Connect – en genial træningsmakker

Garmin Connect er din virtuelle træningsmakker. Du kan på stort set alle enheder nyde godt af denne intuitive opsætningen, som du kan tilgå både via desktop og via APP. Det er både et individuelt og træningsfællesskab. Du kan finde alle oplysninger omkring din træning, din velvære og dine generelle form hvis du vil i Garmin Connect.

Garmin Connect er et overbliksbillede i realtime. Har du app’en installeret på din telefon, så kan den (hvis du ønsker det) holde øje med dig og din dag. Den fortæller dig gerne om både og dårlige tendenser, eller måske du vil have en opdatering på dit stressniveau? Al data fra din dag og din træning bliver i Garmin Connect kogt sammen til anbefalinger til dig. Alt sammen præsenteret på en sådan måde at alle kan være med.

Garmin har et motto der hedder: Beat Yesterday.
Den er Garmin Connect en stor del af. Herinde kan du både kæmpe mod venner og familie, eller du kan kæmpe mod dig selv.

Personlig træner i Garmin Connect

Hvis du har en kompertibel enhed, så har du muligheden for at benytte Garmin Coach, som er en del af Garmin Connect. Her får du koblet en personlig træner på, og så er der ellers “personlig træningsplan” til dig, direkte på din enhed. Læs mere om Garmin Coach her

Lav dine egne træningsprogrammer med Garmin Connect

Der findes i Garmin Connect en funktion hvos du kan fremstille og bygge dine egne træningsplaner. Og derefter overføre dem til din enhed. Alt sammen er bygget op så alle kan være med. Det er nemt at forstå.

Serier i Garmin sport og outdoor ure

Det kan du som mange andre også er rendt en smule vild i overblikket over de mange forskellige puls og GPS ure der findes fra Garmin. Men det er faktisk ikke så svært at overskue, for Garmin inddeler dem i forskellige serier, og så findes der under-kategorier indenfor den enkelte serie. Men hvis du kan overskue hoved-kategorierne (serierne) så er du rigtig godt på vej. Og vi har herunder forsøgt, kort at ridse op, hvad den enkelte serie står for.

Garmin indså meget hurtigt at der er ikke mange løbere der er ens, eller tænker ens. Og ud fra den tese har de udviklet de forskellige serier og ure.

Garmin Vivo-serien

Vivo-serien fra Garmin er serien der henvender sig til ham eller hende der ønsker at træne smartere. Vivo urene er fremstillet med henblik på smart design og masser af trænings, wellness og hverdags funktioner.

Garmin Forerunner serien

Den bedst sælgende serie i Danmark. Af flere årsager. Både på grund af et lavere gennemsnits prisleje, men også fordi produkterne dækker langt de flestes behov. Forerunner serien er primært forbeholdt og udviklet til løbere. Men serien indeholder så ure til både datanørden, udstyrsnørden eller den almindelige motionsløber der bare ønsker noget enkelt data på sine løbeture.

Garmin Fenix serien

Vel nok den serie der må anses for at være top-serien fra Garmin i forhold til løb og outdoor. Det er her du finder de mest avancerede funktioner, og den bedste robusthed i produkterne. Det er den her serie du kan kigge efter hvis du er ultraløber, outdoor-entutiast eller bare ganske almindelig udstyrsnørd. Husk at Garmin Fenix urene ikke er de mindste ure.

Garmin Instinct serien

Instinct serien er primært til dig som gerne vil have en kombination af Forerunner og Fenix. Serien er en robust serie, og skal man vælge mellem sport og outdoor, så er det vel sagtens en outdoor serie mere end det er en sports serie.

Garmin Edge serien

Garmin cykel serien. Så har ikke direkte så meget med løb og outdoor at gøre, men den skal med alligevel for den hører ligesom med under sports-segmentet.

Garmin pulsure på tilbud og udsalg!

Vi skal gøre vores for at hjælpe dig med at finde de bedste priser på Garmin pulsure og outdoorure. Garmin strækker sig over et bredt prispunkt. For du kan købe pulsure og aktivitetstrackere helt ned fra 400,- og op til 7000,- Det hele afhænger af hvor meget vil du have dit ur skal kunne.
En gang imellem har Garmin (heldigvis) tendens til at lave modeller som de laver ekstra gode priser på. Og det er ikke fordi urene er dårligere eller noget, men det er set fra vores stol, mere fordi de vil beholde deres markedsandele.

Køb Garmin pulsure i udlandet

Du har også den mulighed at købe dit pulsur i udlandet. Hvis du eksempelvis handler dit Garmin pulsur i Tyskland, så er der mulighed for at finde det en del billigere. Grundet en lavere tysk moms, og en øget konkurrence i et større marked, så er det ikke usandsynligt du kan finde dit nye Garmin ur billigere i udlandet.

Er personligt forelsket i Garmin

Personligt er jeg kæmpe stor fan af Garmin. Og det er jeg af nogle helt simple årsager. De laver produkter der er robuste og som holder. De tænker innovativt og nyt hele tiden. Og så kan jeg godt lide høje ambitioner. Og det har garmin. De vil være markedsledende på deres enkelte felter. Og det er min klare vurdering, at det er de i hvert fald når det kommer til puls og outdoor ure.

Video review: Hvorfor jeg elsker Garmin

Se vores video og bliv klogere på brandet, og hvorfor det er at vi holder så meget af brandet.

Garmin Pay – deres eget betalingssystem

Garmin har udviklet deres eget trådløse og sikre betalingssystem. Et betalingssystem du altid har ved hånden. Nu behøver du ikke længere være afhængig af at huske dine betalingskort eller dine kontanter. Har du mulighed for at koble Garmin Pay op via din enhed og dit pengeinstitut, så har du altid betalingsmiddel i umiddelbar nærhed.

Det er ikke alle danske pengeinstitutter der understøtter funktionen, men du kan se her hvilke danske banker der understøtter Garmin Pay

Garmin Pay er et unikt og perfekt system som er indbygget i dit Garmin ur (primært i nyere modeller af Garmin ure) Og så er det egentlig så enkelt at du holder uret op til betalingsautomaten. Præcis som du kender fra dine kontaktløse betalingskort.
Det er en meget fleksibel løsning, og du har altid penge ved hånden. Perfekt til løberen der gerne vil handle morgenbrødet på vej hjem, eller til cykelisten der lige skal smage den lokale kanelsnegl.

Det hele sættes op via Garmin Wallet, og det gøres i små og meget enkle trin. Alle kan være med.