Inov8 Bare XF 210 – udtømmende anmeldelse og de bedste priser

Inov8 Bare XF 210 er en crossfit specialistsko, som du dog også kan bruge til styrketræning. Skoen er let og meget aggresiv. Lær her om:

 • Hvad siger anmelderne om Bare XF 210?
 • Sammenligning med andre modeller
 • Prissammenligning

OBS: Spar 130 kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.100 kroner, så udnyt det i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
4-5 dage 970 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik
 

Inov8 Bare XF 210 – til vindertypen

Inov8 Bare XF 210 er den perfekte sko til crossfit træning og styrketræning. Du får en utrolig let sko på kun 210 gram, med et fast grip og en flad sål, der tilsammen giver dig de bedste forudsætninger til din crossfit træning. Skoen sidder meget naturligt omkring din fod med et nogenlunde tæt fit. Der findes også Inov8 Bare XF 260, som fokuserer mere på vægtløftningsdelen for 210´eren er til allround crossfit.

Inov8 XF 210 findes i flere forskellige farver, som du kan se her på siden. Det er en crossfit sko til typen, der vil have det bedste, sejeste og hurtigste. Skoen er anatomisk opbygget, hvilket betyder at du får at tæt og performanceorienteret fit. For at gøre Inov8 Bare XF 210 så let som mulig, er der ingen midtersål og et zero drop fra hæl til tå. Nedenfor ser du den mest populære udgave af modellen – sort og minimalistisk. Skoen findes i et hav af størrelser, helt fra størrelse 37 til 48 og findes i de fleste butikker, der forhandler Inov8s produkter. Det skyldes at modellen simpelthen er blevet så populær blandt cross trænere. Skoen i sig selv er meget hård og er designet unikt til crossfit.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: N/A – alle
 • Pasform: naturlig
 • Underlag: primært gulv / indendørs
 • Vejledende pris: 1100 DKK

Nice to know

 • TPU lacing support
 • 3mm sticky gummisål
 • Bare-XF sål

Fun to know

 • Vægt: cirka 210 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 0,0 mm
 • Hæl højde: 3,0 mm
 • Forfod højde: 3,0 mm

 

Genialiteter…

Der er en lækker gummisål, der er dit element til et fast grip når du løfter vægte. Derudover kommer Inov8 Bare XF 210 med et robust materiale på inder- og ydersiden af skoene, der sikrer at skoene ikke går hurtigt i stykker som normale løbesko eller andre indendørs sko typisk ville gøre. Det er ideelt når du til crossfit skal klatre reb eller at dine sko på anden måde har kontakt ved andre overflader.

Billeder / farver af Inov8 Bare XF 210

Skoene kommer i et hav af lækre farvekombinationer. Det er dog ikke altid muligt at finde alle Inov8s produkter i butikkerne, men du kan altid spørge om det er en model butikkerne kan skaffe hjem. Læs også om de andre lækre sko fra Inov8 til crossfit og styrketræning: Inov8 F Lite 230, Inov8 F Lite 195 og Inov8 Bare XF 260 –  den ultimate vægtløftersko. Her får du lige nogle af de andre farver skoen kommer i (ikke sikkert de er i Danmark).

Skal crossfit sko have lav profil og zero drop?

Ikke nødvendigvis. Crossfitbølgen er kommet sammen med natural running, økologi og bæredygtighed. Af samme årsag fokuserer mange crossfit sko på at have en meget flad sål og et lavt drop. Det giver dig en meget naturlig løbestil, crossfit stil og vægtløfterstil. Der foregår en religionsdebat angående hæl til tå droppet i vægtløftersko og crossfit sko. Det har jeg skrevet lidt om i min artikel om valg af crossfit sko.

Overordnet set går jeg ind for at løfte vægte så naturligt som muligt. Det kan du med Inov8 Bare XF 210. Laver du meget rene styrkeløft, kan du som nævnt tidligere overveje at hoppe over til Bare XF 260 modellen. Har du ikke fået nok af min vurdering af Inov8 Bare XF 210, kan du læse et engelsk gennemarbejdet review her.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
4-5 dage 970 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik