Omregn km/t og min/km

Ved du hvor hurtigt du har løbet i km/t, men ønsker du at finde din hastighed i min/km (eller omvendt), så kan du benytte dette værktøj.

Beregneren omdanner dine tal fra km/t til min/km eller fra min/km til km/t alt efter hvilken hastighed du i forvejen kender.

Værktøjet er gratis at bruge ligesom de mange andre løbeberegnere her på siden.

Udfordringer? Se videoforklaring af beregneren

 

Hastigheds prediktion
Km/t

 

Andre beregnere og værktøjer til løbere

Når du har prøvet værktøjet synes jeg også du skal smutte en tur forbi alle de andre løbeværktøjer og beregnere. Det er altid sjovt at teste forskellige ting med ens løbetider. Det er i hvert fald noget jeg personligt bruger meget tid på. Siden jeg linker til her ovenfor indeholder også min størrelsesberegner samt guides til at finde de bedste løbebutikker. Vil du alene lege med forskellige beregnere til løbere, skal du se på denne side med løbeberegnere.

Gå til alle beregnere

Hvad bruger folk mest – min/km eller km/t?

Det er vidt forskelligt om løbere benytter hastighed målt i kilometer i timen eller minutter per kilometer. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Det er min overbevisning at langt størstedelen af løbere benytter minutter per kilometer, men jeg har personligt af og til været ude at løbe med andre som bruger kilometer i timen. Det var årsagen til at jeg byggede ovenstående værktøj til at beregne og konvertere min/km til km/t eller omvendt.