Beregn sluttid

Af og til kommer du ud for at have tilbagelagt en distance, men er nysgerrig efter hvilken tid du ville have løbet på en længere distance.

Det kan du med dette lille værktøj.

Bemærk at værktøjet kun er gældende hvis du har holdt et tempo, som du vurderer du ville kunne holde på en længere distance. Så hvis du bruger beregnere til at vurdere ud fra din hurtigste 5km tid, holdt op mod en halvmaraton tid, så vil beregneren give et forkert billede. For det er urealistisk at du kan holde et tempo i den kaliber i alle 21.1 kilometer på et halvmaraton. Se eksempel længere nede i denne artiklen (under selve beregneren).

Løber du dig helt ud, og ønsker du at finde din sluttid på en anden distance, hvor du også løber dig helt ud, skal du se på beregneren der konverterer distancer.

Udfordringer med at få beregneren til at virke? Se video

 

Beregn sluttid
km
tt:mm:ss eller mm:ss
km
Sluttid:

 

Optimistisk eksempel på beregnet sluttid

Du kan se indsat resultet som vi har lavet med beregnere. Det er nogle af mine egne tider, og for mig personligt vil det være en fuldstændig “ikke kunne lade sig gøre” opgave at holde det tempo jeg løber 5 kilometer med kontra det jeg bruger på min halvmaraton. Selv om det begge steder er for at løbe hurtigt muligt. Det skal siges at min bedste tid på halvmaraton i skrivende stund er 1.29.52. Så er der lige pludselig langt ned til 1.23.20

beregn din løbe sluttid

Andre beregnere og guides til løbere

Du kan også gå til beregner sektionen, hvor jeg har samlet alverdens nyttige beregnere til løbere. Derudover kan du på guide sektionen her på siden benytte dig af adskillige sprøde løbeværktøjer, der måler og analyserer din performance.

Gå til alle beregnere

Det er vigtigt for mig at pointere, som jeg gjorde i introen, at dette værktøj alene multiplicerer (ganger) din hastighed op til at være tilpasset den nye distancer du ønsker at måle din estimerede sluttid på. Det er et værktøj til at beregne din sluttid, men ud fra antagelsen om at du kan holde samme tempo.