Brooks Adrenaline GTS 14 – review og priser

Brooks har en enorm portefolie af løbesko, her iblandt finder du Brooks Adrenaline GTS 14, som er den ideele løbesko til løberen med pronationsløbestil. Her får du:

 • Fordele / Ulemper ved Adrenaline GTS 14
 • Min anmeldelse
 • Prisoversigt / prissammenligning

OBS: dagens pris spar 650 kroner. Butikspris: 1.300 kroner. Slå til i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Hvad der er værd at vide om Brooks Adrenaline

Tests viser gang på gang at Brooks Adrenaline 14 er blandt brugernes foretrukne løbesko. Skoen er bedst på hårdere underlag som asfalt og grus, da sålen er uden yderligere struktur.

I og med at Adrenaline GTS 13 er den bedstsælgende sko fra Brooks, så kommer den i flere farvekombinationer. Jeg ved godt at “farven betyder ikke noget”. Det gør den for mig, og det gør den også for mange andre løbere. Jeg er med på at det er det tekniske i skoen, der er vigtigst. Når det så er sagt, er der vel ikke nogen der har noget i mod at have et par vakse sko frem for et par grimme grå klodser?

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: let / moderat pronation
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1300 DKK

Nice to know

 • Biomogo sål
 • Anatomical DNA Layout
 • Omega Flex Grooves
 • Omni Grooves

Fun to know

 • Vægt: cirka 320 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 35,5 mm
 • Hæl højde: 10,9 mm

 

Opsummerende anmeldelse af Kristina Schou Madsen

Jeg har testet Brooks Adrenaline GTS 14 og jeg må sige, at den bestemt falder i min smag og lever op til de krav jeg har som maraton- og ultraløber. Jeg løber mellem 40-80 km i ugen enten LSD, trail eller interval, og her bidrager Adrenaline med en effektiv støddæmpning, der dog lige skulle bruge et par løbeture på at finde sig til rette. Jeg er ret kræsen med hensyn til en mængdetræningssko, da jeg bl.a. ofte bøvler med vabler og klemte tæer, men Adrenaline har en god evne til at tilpasse sig min fods form.

Brooks Adrenaline GTS – allround til pronationsløbere

Trods den konstante buzz, der er omkring minimalistiske løbesko sælges en tradionsrig løbesko som Adrenaline bedre end nogensinde før. Du ved hvad du får. Dette er den bedstsælgende løbesko fra Brooks – en klassisk stabilitetsløbesko, der giver pronationsløbere den support de har brug for.

Den 13. udgave af skoen kommer med en progressiv midtersål, der afhjælper din pronation. Rent praktisk får pronationskilen din fod til at “rulle” helt neutralt og ikke falde indad, som er kendetegnet for os pronationsløbere. Selv udtager de om skoen at det er en solid løbesko til den daglige træning for løbere, der overpronerer. Spot on!
Med Brooks Adrenaline går man aldrig galt i byen. Det er en gammel klassisker af en løbesko, som købes igen og igen af samme og nye løbere. Hvis du er til noget af verdens bedste stødabsorbering, så er Brooks Adrenaline GTS 13 en mulighed du skal overveje.

Lidt (nørdet) teknologividen om skoen

Brooks Adrenaline 13 kommer med Anatomical DNA støddæmpning. Det er et system af støddæmpning, du ikke siger andre mærker udmærke sig med. Ved Asics har de GEL, ved Adidas har de Formotion osv. Dette anatomiske system tilpasser dig din vægt, skridtlængde og hastighed. Med andre ord din belastning. Udsætter du kroppen for meget belastning, vil stødabsorberingen virke bedre.

På den teknologiske side har Brooks Adrenaline også Profile Sockliner og Profile Elementer i overdelen. Det er den teknologi, der giver dig den gode holdbarhed, som de netop er kendte for. Samtidig indeholder den også gode ventilationsmuligheder.

Sidst men ikke mindst vil jeg kort berøre Biomogo mellemsålen. Bio kommer af at materialet er 100% nedbrydeligt. Der er således intet “affald” i dette produkt. Det er en tendens, som jeg tydeligt ser i løbebranchen. Vi begynder at bekymre os mere om bæredygtigheden. Den bølge er Brooks helt med på – særligt med Brooks Adrenaline 13 i GTS serien.

 

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 650 DKK Til butik
3-5 dage 797 DKK Til butik
2-5 dage 899 DKK Til butik
3-5 dage 1.139 DKK Til butik