Adidas Supernova Sequence 8 – personlig test med de skarpeste priser

Adidas Supernova sequence 8 er en gammel klassiker af en løbesko til dig der pronerer (falder indad). Her har jeg samlet:

 • Vores vurdering af Snova sequence 8
 • Ting du skal huske inden du køber
 • Prisoversigt med skarpe priser

OBS: Spar 81 kroner gennem iloebesko. Butikspris: 1.100 kroner. Slå til i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik
1-2 dage 1.100 DKK Til butik
1-2 dage 1.110 DKK Til butik
 

Adidas Supernova Sequence til pronerende løbestil

Hvis du har en tendens til at overpronere (det vil sige du falder indad når du lander under løb), så er Adidas Snova sequence 8 et must at tjekke ud. Supernova serien fokuserer på value for money og er Adidas´ mest solgte serie af løbesko. Du får meget for pengene i denne sko, som typisk findes med store rabatter online

Uanset dit farvevalg kan du som pronerende løber få en top løbesko med sublim stødabsorbering. Du kan løbe på de hårdeste underlag og stadig føle at underlaget er blødt. Køber du Adidas Supernova Sequence online, så er du sikker på at finde den billigere end i de fysiske forretninger. Om du skal bruge herre eller dame modellen, vil du som regel kunne finde Adidas Supernova Sequence på tilbud / udsalg online. Dog skal du være opmærksom på, at du sjældent kan få lige så god service ved at handle online frem for at besøge en af de gode specialforretninger.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: let / moderat pronation
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1100 DKK

Nice to know

 • adiPRENE+ forefoot
 • adiPRENE heel
 • GEOFIT+
 • AdiWear yderdel

Fun to know

 • Vægt: cirka 320 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 10,9 mm
 • Hæl højde: 33,8 mm

 

Alt du behøver vide om løbeskoen

Adidas Snova Sequence har en behagelig pasform og rolig afvikling. Pasformen er en smule smal – som Adidas er kendte for. Det er en af de mest solgte løbesko fra Adidas. Det skyldes at mange der prøver skoen én gang kommer igen år efter år. Der udkommer årligt nye versioner af skoen – som på den måde konstant er opdateret med den nyeste teknologi.
Adidas Supernova Sequence
Personligt har jeg en pronationsløbestil og jeg har løbet i skoen adskillige gange. Som en midt-range sko, får den gode karakterer fra mig. Dog skal dog være opmærksom på, at du ikke får en premium løbesko, som eksempelvis AdiStar Salvation (den dyrere udgave af denne sko). Der er blevet gået på kompromis nogle steder, men alt i alt en god sko.

Her overrasker Adidas Supernova Sequence

Med Geofit i hælen får du en blød og smidig bevægelse og landing efter hvert afsæt. Det giver din fod en god naturlig følelse, som på ingen måder er belastende. Sammenlignes den nyeste model med de tidligere versioner, er der ingen tvivl om at der er blevet sat fokus på vægten. Sequence er blevet lettere år efter år. Derudover er skoen blevet en anelse mere smidig. Er der mere du vil vide om skoen (og er du medled af AktivTræning), kan du fordybe dig yderligere i Aktiv Trænings anmeldelse af skoen. Er du ikke medlem kan du læse et (engelsk) personligt review af skoen her, hvor der bliver gået i detaljen med en personlig indgangsvinkel.

Jeg synes det er skønt at Adidas har valgt at give skoen Continental sålen – teknologien som premiumskoene er kendte for at have. Det betyder for dig at du får en bedre og mere fast “grip” med underlaget – som typisk vil være Asfalt eller grus med denne sko.

Adidas Supernova Sequence tilbud og udsalg

Hvis du tidligere har løbet i Sequence (eller er overbevist om at det er skoen for dig), så er der ingen grund til at gå i en fysisk forretning og betale fuld vejledende pris for skoen. Du kan typisk finde Adidas Supernova Sequence på udsalg eller tilbud både til herre og damer i en eller flere af online butikkerne. Og så er det med at slå til. Om du køber 1,2 eller 5 par sko er op til dig. Som regel holder tilbudene ikke for evigt.

Prissammenligning

Her finder du nettets skarpeste priser, de bedste tilbud og alle udsalgsvarer.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik
1-2 dage 1.100 DKK Til butik
1-2 dage 1.110 DKK Til butik