Saucony Kinvara 10 – komplet test og de bedste priser

saucony kinvara topSaucony Kinvara 10 er det seneste skud i Kinvara kollektionen.

Oveni de gode features fra tidligere versioner har denne løbesko fået flere nye teknologier, som gør den endnu bedre end tidligere versioner.

Her kan du læse min anmeldelse af Saucony Kinvara, som jeg har testet gennem en længere periode.

OBS: spar 689 kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.250 kroner, så udnyt det i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning Saucony Kinvara 10

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 561 DKK Til butik
5-7 dage 605 DKK Til butik
2-5 dage 674 DKK Til butik
2-5 dage 817 DKK Til butik
3-5 dage 1.102 DKK Til butik
3-5 dage 1.108 DKK Til butik
1-2 dage 1.200 DKK Til butik
 

Prissammenligning Saucony Kinvara 9

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 561 DKK Til butik
2-5 dage 749 DKK Til butik
2-5 dage 817 DKK Til butik
3-5 dage 1.108 DKK Til butik
1-7 dage 1.195 DKK Til butik
1-2 dage 1.200 DKK Til butik
 

Saucony Kinvara 10 erstatter Kinvara 9

Saucony Kinvara er stadig den her letvægts løbesko som virkelig egner sig godt til hurtige ture og til personlige rekorder. Det faktum ændrer versions-skiftet ikke på. Saucony Kinvara er nu på gaden i sin 10. version. Saucony Kinvara 9 bliver erstattet, og det gør den med nogle mærkbare opdateringer til den ellers populære løbesko.

Saucony Kinvara 10 har blandt andet fået et mere sublimt indstep ved hælen. En lille ting som giver en noget bedre komfort i og omkring hæl området. Faktisk er det sådan at de fleste af de opdateringer der er lavet på Saucony Kinvara 10 i forhold til Saucony Kinvara 9 går i retning af forbedret komfort.
Hvis vi kigger inde i skoen, så er det her du vil opleve den mest mærkbare opdatering. En indlægssål i selve skoen som nu har fået noget af et face-lift. Den følger din fods form meget bedre nu, og øger komforten betragteligt. Det er virkelig en fantastisk opdatering i denne sko.

Saucony Kinvara har fra dag nummer et været sådan en lidt speciel størrelse i mine øjne. En udpræget konkurrence og eller tempo løbesko med et lavt drop. Men havde sådan et lidt mærkeligt udseende og virkede som en løbesko der trådte en smule ved siden af. Det er blevet bedre nu, men stadig er skoen for mig lidt en svær størrelse at have med at gøre. I Saucony Kinvara 10 er der dog igen forsvundet lidt Flexfilm fra overdelen, så den er kommet et skridt tættere på at se mere normal ud. Det er svært for mig at forklare hvad det er jeg mener. og det er jo ikke fordi skoen er dårlig. Nærmere tvært imod, for når du versions nummer 10 i en serie, så har skoen jo vist sit potentiale og sin anderkendelse i markedet.

Saucony Kinvara er gået fra 8 til 9

Kinvara er snart en aldrende herre på markedet. Det vidner versionsnummret også om. Saucony Kinvara har i snart mange år gjort det rigtig godt for mange løbere.
Denne gang er den Kinvara 8 der er blevet til Kinvara 9. Og for at være ærlig, så er der IGEN i vores øjne ikke den helt store revolutionerende ændring at komme efter. Vi skrev det samme da versionsnummeret skiftede fra Kinvara 7 til Kinvara 8. Og nu er det altså lidt det samme.

Saucony Kinvara 9 er stadig den her hurtige lette og fleksible neutral løbesko. Og er du ikke den tungeste løber i verden, så kan du rent faktisk sagtens bruge Saucony Kinvara løbeskoen som almindelig hverdags mængdetræningssko. Kinvara 9 er udstyret med en fuld-længde EVERUP topsål. Den er både med til at give dig en fantastisk landing og et godt afsæt efter hvert skridt. Men samtidig er du også sikret at trykket hver gang du lander er fordelt over en stabilt og større område. Det højner din komforten i skoen en hel del.
Og som sædvanlig fristes man til at sige, så får du også i denne løbesko fra Saucony en blød og fleksibel overdel som smyger sig efter foden, og som ånder rigtig fint. Alt sammen noget der er med til at højne komforten i særlig grad. For er der et bestemt ord man skal sætte på Saucony Kinvra 9, så er det komfort. Super lækker løbesko med mange gode egenskaber.

Hvad skulle du bemærke i Saucony Kinvara 8

Den voldsomme populære Saucony Kinvara 7 står nu over for en udskiftning. Det er blevet tid til den 8. generation af Kinvara skoen fra Saucony. Det er lidt af en arv som denne nummer 8 skal ud på landevejen og løfte. Saucony Kinvara 7 var en rigtig puplikums favorit, og det var den fordi at det var en super fin og alsidig løbesko som gjorde rigtig meget godt for løberen.

Det kan måske være en af grundene til at Saucony ikke har lavet den store revolutionerende ændring på Kinvara 8 i forhold til dens forgænger. Det er stadig en en konkurrence eller speed løbesko med en ultra lav vægt og en rigtig god pasform, primært på grund af den meget fleksible overdel.
Skoen vejer omkring de 225 gram, og Saucony Kinvara 8 er krydret med endnu mere EVERUN, som er den del af Saucony løbesko som gøre at komforten er så høj. Så de parametere som der er drejet på i Kinvara 8 i forhold til Kinvara 7 er primært komfort parametrene. Men det skal man heller ikke kæmmes af. For det virker som om at en rigtig god løbesko bare lige er blevet den tand bedre.

Overdelen er stadigvæk en historie for sig selv. Den er fremstillet i FlexiFilm, som er den her lidt “shiny” overdel som både er ultra fleksibel, meget holdbar og egentlig bare indikere fart og tempo. Der er ligeledes i Saucony Kinvara 8 bibeholdt et drop på 4mm

Hvad var nyt i Saucony Kinvara 7?

Saucony Kinvara er nået til sin 7. version. Og hvilken fantastisk løbesko dette er. Det er stadigvæk, som Saucony Kinvara 6 var det, en neutral tempo og konkurrence løbesko. Det er det fordi at skoen vejer stadigvæk ufattelig lidt. Vi snakker om en vægt på 218 gram for en Saucony Kinvara 7 (det er en str. 42) Og alene det faktum at den vejer så lidt bør gør det til en drøm for mange løbere.
Men ikke alene vejer den meget lidt, der er stadig en mega god komfort i Saucony Kinvara 7. Det er ellers et af de steder man som løber mange gange må gå lidt på kompromis når man gerne vil have en let løbesko. Men jeg synes at Saucony i denne udgave af Kinvara har formået at kombinere den lave vægt med en forholdsvis høj komfort rigtig godt.

Denne løbesko er med en 4mm drop (hælhøjde 22mm og forfod 18mm), så det er et noget lavere drop end du er vant til at se i en “almindelig løbesko” Det betyder at du føler dig tættere på underlaget, og du vil automatisk kommer til at løbe en lille smule mere på mellem og forfoden.
Overdelen er fremstillet i den populære FLIXFILM fra Saucony. En overdel der invitere til fart og tempo. Den er super feksibel, det har en høj komfort og sidder godt på foden, og så ikke mindst, så har den en ekstrem høj åndbarhed som sikrer dig en høj komfort inde i skoen også. Er især god på de varme dage.

Saucony Kinvara 1 test

En anden ny feature i skoen er platformen i mellemsål og på ydersål. Den er blevet mere slidstærk end tidligere og er lavet i et forbedret EVA+ materiale. På grund af denne platform er der et godt fundament for ydersålen, hvilket giver dig højere komfort og den nødvendige beskyttelse mod ujævnheder i underlaget.

Strategisk placeret iBR+ gummi giver også øget holdbarhed. Udover det så hjælper det også med til at sikre den gode stødabsorbering på yderfoden. Saucony Kinvara 5 har RunDry i overdelen, som er et nyt materiale, der hjælper med at transportere fugt og sved vægt fra foden. Skoens stramme, men komfortable fit, sikrer at din fod ikke glider rundt nede i skoen. Hvilket blandt andet kommer med PRO-LOCK teknologien, som er et dynamisk fit, der bevæger og bøjer sig med foden. Dette gør at skoen føles som en forlængelse af kroppen. Teknologien er efterspurgt blandt mange elite atleter.

Saucony Kinvara 2 anmeldelse

Sidst, men ikke mindst, så er PowerGrid teknologien installeret i hælen, hvori Powerfoam og Grid teknologierne er blevet kombineret, så du ved hvert eneste skridt vil opleve fantastisk støddæmpning og responsivitet. Der findes også ProGrid versioner af Saucony Kinvara, hvori det er en unik blanding af stødabsorbering og responsivitet. Sko med ProGrid teknologi er snit 20% mere responsive end deres forgængere.

Min anmeldelse af Saucony Kinvara

Som løber er jeg altid på udkig efter løbesko som er komfortable, sikre og holdbare. Saucony Kinvara har det hele. Hver gang jeg løb i skoen, var jeg tilfreds og glad for mine sko. Med base i de mange features har skoen en stærk performance, som gør mit løb komfortabelt og sikkert. Udover det, så vejer Kinvara bare 218 gram, som er meget let for en løbesko. Det føles derfor meget befriende og naturligt at løbe. På grund af mine mange positive oplevelser med Saucony Kinvara ser jeg meget frem til at bruge skoene til mine fremtidige marathonløb. Indtil videre er jeg ikke blevet skuffet og forventer absolut heller ikke at det skulle ske i fremtiden.

Saucony Kinvara 14 mesh overdel

Førstehåndsindtryk

Når det kommer til den æstetiske del af det, så synes jeg at Saucony Kinvara er utroligt flotte. Det er en af grundene til at jeg i begyndelsen blev interesseret i at vide mere om løbeskoen. Du kan vælge mellem mange forskellige farver til både herre og dame. Efter at have læst en masse information omkring skoen, forventer jeg mig meget af Kinvara. Noget af det som imponerede mig fra start var skoens PowerGrid hæl, som hjælper med at stabilisere foden og absorbere stød fra underlaget. Samtidigt giver det et meget glidende og komfortabelt løb. Inde i skoen har du et meget sikkert fit, med memory foam i hælen, som tilpasser sig din fod og husker. Det er derfor ikke overraskende at mange løbere er vild med skoen.

Saucony Kinvara 3 bagfra

Jeg blev imponeret af de mange features i Saucony Kinvara, hvilket har ledt mig til at anskaffe mig disse. At løbe med dem har været både sjovt og komfortabelt.

Fordele og ulemper

 

Fordele

Lav vægt

Sammenlignet med andre løbesko er Suacony Kinvara meget leget let. Skoen vejer blot 225 gram. Detbetyder at det føles super nemt og naturligt at løbe i skoene. Alle skoens materialer og features er blevet vejet, målt og forbedret, for at holde vægten i bund.

Komfort

Når du skal vælge et par nye løbesko er det vigtigt at finde ud af om de er komfortable. Saucony Kinvara giver masser af komfort  mens du løber. Dens gode stødabsorbering sikrer dig et responsivt og komfortabelt løb. De strategiske placeringer af iBR+ gummi giver forbedret støddæmping på ydersålen. Denne sko giver dig komfort til enhver tid.

Æstetik

Blot ved at kigge på Saucony Kinvara vil du blive tiltrukket af den. Skoen ser lige så elegant ud som langt dyrere løbesko. Samtidigt så er der flere tilgængelige farver, så du kan vælge den sko der ser bedst ud til dig. Der er mange løbesko, som har en fantastisk performance, men ofte glemmer de hvor vigtigt det også er at have flotte løbesko.

Ulemper

Holdbarhed

Saucony Kinvara siges at ikke være alt for holdbare. Det er også den oplevelse jeg havde med mine løbesko, som desværre ikke holdt lige så længe, som jeg havde forventet. Og det er bedre at skifte løbesko ud lidt for tidligt end lidt for sent for ikke at risikere skader.


 

Hvem henvender skoen sig til?

Pris

Prisen på Saucony Kinvara har en vejledende pris på omkring 1300 kr. Og oftest vil det være muligt at finde Kinvara til nedsatte priser eller på udsalg, hvilket gør at skoen kan købes rigtigt billigt. Jeg har i prissammenligneren øverst fundet markedet billigste priser til dig.

Saucony Kinvara 4 profil review og test

Løbestil

Saucony Kinvara passer til neutrale løbere, hvilket betyder at alle dele af din fod rammer jorden på samme tid og med samme kraft. På samme tid er skoen god til overpronerende løbere, hvor foden ruller indad idet du skifter vægt fra hæl til tå. Det er meget vigtigt at vide hvilken løbestil du har for at kunne finde den bedste sko til dine behov. Dette er med til at gøre dit løb mere behageligt og minimerer risikoen for skader.

Terræn

Du kan løbe på trails, grus eller asfalt med Saucony Kinvara. Det gode ved denne sko er at den har et godt greb i underlaget, hvilket sikrer at du ikke glider. Selv hvis det er vådt og glat. Det sikre og tætte fit er også med til at holde din fod på plads, så du ikke vrikler om eller glider rundt nede i skoen, når du løber på ujævne underlag.

Brug

Saucony Kinvara er en minimalistisk løbesko som kan bruges daglig træning, intervaller eller konkurrencer. For dig som træner hver eneste dag, vil det være et rigtigt godt valg. På grund af dens lave vægt er Kinvara også oplagt til brug i intervaller og konkurrencer. Selv på så lange distancer som et marathon. Med dens effektive stødabsorbering kan du løbe et hav af kilometer.

Saucony Kinvara 5 16 closeup

Holdbarhed

For at forbedre løbeskoens holdbarhed har Saucony en del features inkluderet i skoen. Det har dog ikke været effektivt nok, da jeg i min test oplevede at skoen blev slidt uforholdsmæssigt hurtigt. Jeg havde dog forventet mere af en løbesko i dette prisleje.

Størrelse i Saucony Kinvara

Størrelsen i Saucony Kinvara er den samme som lignende løbesko. Den har en standard løbeskoslængde, hvilket betyder at du bare kan overføre din størrelse fra andre løbesko til Saucony Kinvara. Dette gør det også nemmere at købe skoen online.

Vægt

Vægten i Saucony Kinvara er bare 213 gram (størrelse 42). Det er virkelig en let sko, som vil gøre det nemt at tage lange og hurtige skridt. JEg har oplevet at nogle løbere har brokket sig lidt over at skoen er for let og at den kan være svær at kontrollere. Det er dog ikke noget jeg har oplevet og jeg er meget tilfreds med den lave vægt, som gør det meget naturligt at løbe.

Saucony Kinvara 9 version 5 review og anmeldelse

Hælhøjde

Hælhøjden i Saucony Kinvara er bare 22 mm. Med denne højde, vil du ikke føle noget ubehag i hælen, selv hvis du træder på store ujævnheder på vejen. Hælen giver dig al den beskyttelse og stødabsorbering, som du har brug for.

Forfodshøjde

Forfodshøjden i Kinvara er 18 mm. Denne højde giver en passende og komfortabel stødabsorbering, uden at komprimere det responsive og naturlige løb og afsæt i forfoden.

Hæl til tå drop i Saucony Kinvara

Droppet fra hæl til tå er bare 4 mm. Det er meget minimalt og minimalistisk, hvilket gør at det er en løbesko, som kan være svær at løbe i for nogen. Især hvis du har været vant til at løbe i sko med et højt drop. Jeg kan derfor anbefale en langsom tilvænningsperiode til Saucony Kinvara, især hvis du er udpræget hæl lander. Et lavt hæl til tå drop promoverer løb på midt- og forfod.

Skoens opbygning

Ydersål

Ydersålen i Saucony Kinvara er lavet i et Carbon gummi materiale, der kendes som XT-900 teknologien. Denne ydersål giver slidstærkt greb på ethvert underlag, som betyder at du kan løbe frit velvidende at du har et godt greb i underlaget. Du kan stole på Kinvara. Dermed er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at løbe hvis det regner. En anden god teknologi i ydersålen er skoens Triangular Lug Design som også er med til at sikre det stærke greb i underlaget. Samtidigt hjælper det også stødabsorberingen i skoen. Hvilket gør at skoens komfort allerede starter i ydersålen.

Saucony Kinvara 5 bagfra skråt

Mellemsål

I Saucony Kinvaras mellemsål finder du EVA+ materialet. Dette gør at du får samme effektive stødabsorbering som altid, men i et mere slidstærkt og let materiale. Med hælen PowerGrid teknologi er du sikret den mest effektive og lette stødabsorbering. Det giver et komfortabelt løb. Kombinationen af komfort og letvægtsperformance er unik for Saucony Kinvara og er med til at adskille den fra andre løbesko.

Overdel

Overdelen i Saucony Kinvara er lavet i et åbent mesh materiale, som er ekstremt åndbart. Mesh materialet er super let og dækker hele overdelen af skoen. På denne måde vil du uanset, hvor længe du løber, have et velventileret fod. Det er virkeligt vigtigt for komforten, især hvis du har problemer med svedige fødder. Materialet på indersiden af skoen er HydraMAX Collar Lining, som sætter sig tæt omkring foden og hjælper med til at transportere fugt væk.

Saucony Kinvara 6 frontparti

For at garantere det sikreste og tætteste fit har skoen Flex Film overlap, som er lavet i en ekstremt tynd film, som bliver svejset sammen med overdelen. Det hjælper med at holde foden på plads uden at skabe prespunkter og ubehageligheder for foden. Med det tætte fit, kan du træne hvad som helst i Saucony Kinvara, fra langdistance til sprint uden at skulle spekulere på din fod. Skoens memory foam i hælen har været en af de features, som jeg har været allermest tilfreds med, da det har været med til at give mig et ekstraordinært sikkert fit i hælen, som effektivt er blevet holdt på plads.

Teknisk konstruktion i Saucony Kinvara

Selvom der er mange løbere som foretrækker ældre versioner af Saucony Kinvara og mine egne bekymringer omkring holdbarheden af skoen, er der stadig en grund til at jeg foretrækker skoen over andre tilgængelige løbesko på markedet. En af grundene til det er den særdeles tekniske konstruktion af Saucony Kinvara, som jeg vil gennemgå herunder. Her vil du få en grundig introduktion til de vigtigste features og teknologier.

Saucony Kinvara 16 powergrid

En af de vigtigste elementer i Kinvara er dens PowerGrid stødabsorbering i hælen. Med denne teknologi, som kombinerer Powderfoam materiale med Grid teknologien sikrer foden stabilitet og absorberer de kraftige stød fra underlaget, som ellers kan give dig skabere. Denne teknologi er med til at sikre den ekstremt komfortable stødabsorbering i Kinvara. Selv på lange distancer vil du opleve en god og kraftig komfort.

Med dens PRO-LOCK teknologi, som bevæger og bøjer sig med foden, føles Saucony Kinvara nærmest som om den er blevet en del af din krop. Ved at følge fodens bevægelser, kan skoen beskytte dig mod underlaget og skader på ethvert tidspunkt. Samtidigt holder det din fod stabil inde i skoen, selv ved hårde træningspas.

Skoens sikre greb på underlaget bliver håndteret af flere forskellige teknologier. De mest udprægede er XT-900 ydersålen, som giver slidstærk og holdbart greb på mange forskellige underlag. Samtidigt er ydersålen designet med Triangular Lug Design som er en specialdesignet ydersål der ligger bunden for den effektive stødabsorbering.

Saucony Kinvara 12 pro flap

Jeg har snakket meget om stødabsorberingen og det er ikke uden grund. Kinvara stødabsorbering bliver foretrukket af mange løbere. En af grundene til dette er dens Gid Cushioning System som giver overlegen stødabsorbering og stabilitet, for den bruger vævede Hytrel filamenter i center hælen. Det absorerer og deflekterer stød og beskytter ikke bare din fod, men hele din krop mod skadende stød fra underlaget. ProGrid Cushioning System giver stødabsorbering og stabilitet uden at øge skoens vægt eller størrelse.

Udsalg og tilbud

Saucony Kinvara er absolut ikke den dyreste løbesko på markedet, men der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Jeg har derfor samlet markedets bedste tilbud og laveste priser i prissammenligneren øverst i anmeldelsen. Det er ikke svært at finde gode tilbud eller udsalg på Saucony Kinvara online, da konkurrencen er stor og alle butikker gerne vil være billigt. Generelt er løbesko billigere online.

Saucony Kinvara 7 sål ydersål

Herre og dame Kinvara

Stødabsorbering i hælen

Stødabsorberingen i hælen af Saucony Kinvara er rated til 8 ud af 10. Dette betyder at du kan være sikker på at få en sko med kraftig og effektiv stødabsorbering og -dæmpning i hælen. Komforten er derfor helt i top og risikoen for at blive skadet eller opleve smerter er kraftigt reduceret.

Støddæmpning i forfod

Som i hælen, så er støddæmpningen i forfoden rated til 8 ud af 10. Det bety der at du har en effektiv stødabsorbering i forfoden. Dette er med til at sikre skoens høje komfort og sikkerhed.

Saucony Kinvara 8 kile på indersiden

Stivhed

Når det kommer til skoens stivhed er Saucony Kinvara rated til 3 ud af 10. Med en bedømmelse som er tættere på 0 end 10, får du en meget fleksibel, hvilket gør at din fod kan bevæge sig mere frit og naturligt. Dette passer med skoens lave drop, det er dog også noget du skal være opmærksom på, hvis du tidligere har løbet i meget stive og støttende løbesko. Kinvara overlader mere af kontrollen til musklerne i foden.

Stabilitet

Stabiliteten bliver vurderet til 7 ud af 10. Sammenlignet med andre løbesko, kan det godt være en smule i den lavere ende. Det er dog fortsat en god score og du vil helt sikkert opleve en god stabilitet, bl.a. pga. skoens PowerGrid system. Når du vælger løbesko er det vigtigt at være opmærksom på hvilke stabilitets features din løbesko har for at beskytte dig selv mod fod- og ankelskader.

Sammenlignelige løbesko

Udover Saucony Kinvara er der mange af sammenlignelige løbesko, som vil kunne tilfredsstille dine krav som løber. Nogle af dem som du kan overveje at kigge nærmere på er New Balance Minimus, Asics DS Racer og Nike Flyknit Lunar. Du vil finde en lignende minimalistisk opbygning, features og lave vægt som du finder i Saucony Kinvara.

Saucony Kinvara 10 sål EVA

New Balance Minimus er en endnu mere minimalistisk løbesko end Kinvara. Den vejer bare 162 gram. For løbere som er meget vant til lette sko kunne det være en god idé at prøve disse sko. Sammenlignet med de andre sko, som jeg henviser til er det klart den letteste.

Når du først har vænnet dig til den minimalistiske opbygning og styrket dine muskler i foden, vil du uden problemer kunne løbe længere distancer med New Balance Minimus. Den flade sko vil tvinge dig frem på foden, hvilket vil resultere i et mere adræt og aggressivt løb.

Til kortere distancer og med større fokus på intervaller eller konkurrencer, kunne du overveje at kigge på den lette løbesko Asics DS Racer, som primært henvender sig til neutrale og supinerende løbere, men som jeg også har brugt, på trods af at jeg er en let pronerende løber. Det er adræt løbesko med fokus på performance og fart.

Saucony Kinvara 11 front fra profil

Nike Flyknit Lunar var en af de første løbesko, som Nike tilbød med den nye Flyknit overdel, som er konstrueret på en revolutionerende måde, hvilket sikrer at vægten er helt minimal. I Nike Flyknit Lunar har de kombineret den nye teknologi, med den ekstremt populære Lunar søtdabsorbering, som er kendt for at give alle løbere en komfortabel og behagelig løbeoplevelse.

Opsamling

Med Saucony Kinvara havde jeg det sjovt mens jeg løb. Dens mange forskellige features og teknologier har givet skoen en meget høj performance, som jeg har været rigtigt tilfreds med. For løbere som gerne vil løbe med et lavt drop uden at komprimere den komfortable stødabsorbering er Kinvara et oplagt valg.

Saucony Kinvara 15 fleksibilitet

Du vil helt sikkert ikke fortryde at købe skoene, da du får rigtigt meget performance og løbesko for pengene. Så hvis du er på et budget, men ikke vil gå på kompromis med dine løbesko, behøver du ikke kigge længere. Der er nogle enkelte ulemper ved Saucony Kinvara, men jeg synes at de bliver klart opvejet af de positive elementer i løbeskoen. Forskellige løbere har forskellige præferencer og behov. For at være sikker og komfortabel, er det vigtigt at du kender dine behov for at vælge den rigtige løbesko. Hvis du gerne vil i gang med at løbe mere minimalistisk og naturligt, så er Saucony Kinvara et rigtigt godt skridt på vejen.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 799 DKK Til butik
3-5 dage 1.064 DKK Til butik
1-7 dage 1.295 DKK Til butik
1-2 dage 1.300 DKK Til butik