Saucony Hurricane ISO – anmeldelse og de største besparelser

saucony hurricane topSaucony Hurricane Iso 2 er en rigtig lækker og smidig løbesko til den moderat pronerede løber der rigtig godt kan lide at løbe langt.
Hurricane er en klassiker snart i Saucony’s program af løbesko, men hver gang den skifter version og nummer, så bliver det lige en tak bedre.
Du får i Hurricane ISO 2 en fantastisk løbesko der vil dække 7/10 løberes behov. Nedenstående finder du:

Bedste pris på Saucony Hurricane
– De kølige facts omkring skoen – brugbare data
Hvad siger andre om Hurricane iso 2
– Og selvfølgelig fordele og ulemper ved denne løbesko

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
2-5 dage 674 DKK Til butik
2-5 dage 719 DKK Til butik
1-2 dage 756 DKK Til butik
3-5 dage 832 DKK Til butik
1-7 dage 1.335 DKK Til butik
1-2 dage 1.600 DKK Til butik
 

Hvad kan du forvente af Saucony Hurricane ISO 2

Du kan forvente dig en rigtig fed løbesko, som dækker rigtig mange behov. Du kan forvente dig en sko til at løbe i, som vil det bedste for dine fødder. Skoen er bygget op til den moderat pronerende løber, hvilket vil sige at der er en lille smule støtte og stabilitet på indersiden af mellemsålen.
Skoen er og bliver rost meget for sit fit. Den har i selve foden en rigtig god tendens til at sidde rigtig godt på og omkring foden. Det gøres via ISOFIT teknologien i løbeskoen.

Så for dig der er vant til at løbe i Saucony Hurricane, der får du en løbesko der lige er blevet den smule bedre.
Og til dig der for første gang overvejer at springe i Hurricane ISO 2, I får en fantastisk løbesko som med 90% sikkerhed løser jeres behov på landevejen.
Hvis vi skal fremhæve 3 gode overskrifter fra skoen så må det være:

Den unikke pasform

Den generelle komfort

Alsidighed på alle parametre

Skoen får store roser fra os og mange andre for pasformen. Den sidder ganske godt omring foden, og slutter rigtig godt til på din fod. Lige som at tage en sok på foden.

Generelt har skoen bare en rigtig lækker generel komfort. Forstået på den måde at når jeg træder ned i skoen så virker den bare behagelig og god at have på, og det er jo et meget godt udgangspunkt for en god løbetur.

At denne løbesko er alsidig på alle parametre kan forståes sådan at den kan hvad den skal på alle parametre. God dæmpning, god komfort, god fleksibilitet og en god åndbarhed. Så passer denne løbesko dig i stil, så er jeg sikker på du vil blive tilfreds med den.

 

Kølige facts om Saucony Hurricane

Generelt

 • Løbestil: Moderat pronation
 • Pasform: Normal (Bred forfod)
 • Størrelse: Almindelig
 • Underlag: Faste underlag
 • Træningsformål: Mængdetræning
 • Vejledende pris: 1600 DKK

Herre

 • Vægt: 306 gram str. 42
 • Drop: 8 mm
 • Forfodshøjde: 22 mm
 • Hælhøjde: 30 mm

Dame

 • Vægt: 266 gram str. 39
 • Drop: 7 mm
 • Forfodshøjde: 22 mm
 • Hælhøjde: 30 mm

Hvad siger andre om Saucony Triumph ISO 2

Tejs Andersen, En god løbesko

 • En rigtig fornuftig løbesko. Jeg synes den er rigtig blød og lækker og løbe i, og det er ligemeget om det er 5 eller 15 kilometer jeg løber.–Tejs Andersen

Mathias Jørgensen, Jeg blev overrasket

 • Var blevet anbefalet at prøve et par Saucony løbesko, og valget faldt på Hurricane. Har jeg bestemt ikke fortrudt–Mathias Jørgensen

Også andre løbere har vurderet skoen. Generelt får den gode anmeldelser fra brugerne. Du kan læse flere “internationale” anmeldelser af Saucony Hurricane hos RunRepeat

Fordele og ulemper

 

Fordele

God støtte

Den har en fornuftig stabilitet - ment på den måde at den ikke har for meget, eller at støtten og kilen er for mærkbar på indersiden. Den er lige som den skal være.

God pasform

En fordel der er nævnt på næsten alle Saucony sko her på siden. Og det er fordi jeg synes virkelig at Saucony har formådet at udvikle en ISOFIT teknologi som bare gør noget specielt ved pasformen på mine fødder. Ved godt det kan være individuelt, men synes stadig det er en klar fordel.

Lidt af det hele

Synes det skal nævnes som en fordel at skoen har lidt af det hele på alle parametre. Der er ikke et sted hvor man ligesom kan sige at den falder igennem. Og på den baggrund kan den dække rigtig mange løbers behov

Ulemper

Den er lidt dyr

Uheldigvis for forbrugerne har Saucony været fantastiske til at skabe sig en brand hvor man er kommet frem på kvalitet og teknologier, og ikke prisen. Det er også en af grundene til at du ikke i alle og enhver sportsbutik kan finde Saucony på hylderne. Men Hurricane har en vejledende udsalgspris på 1600,- og det er helt sikkert en pris der vil holde nogle fra at købe denne løbesko. Jeg synes personligt at man får alt det man skal bruge, så man får noget for sine penge. Så synes jeg det er fair nok med sådan en pris hvis jeg føler mig tilfredstillet. Men det er langt over den magiske 1000,- som mange sætter af til løbesko, så derfor er den med på den røde liste.