Saucony Freedom ISO 2 – Test, review og bedste pris

Saucony Freedom ISO er endnu en løbesko fra Saucony med rigtig stort potentiale. Som navnet så smukt indikere så er det en løbesko hvor du føler dig fri og i stand til masser af løbeture. Saucony har for år tilbage lanceret deres Everun mellemsål, og den er naturligvis også i Freedom ISO fra Saucony. Det er en verdensklasse mellemsål med så mange muligheder. Nedenfor finder du bl.a:

 • Review og test af Saucony Freedom ISO
 • Fordele og ulemper ved Freddom ISO
 • Brugertest af Saucony Freedom
 • Find bedste pris på Saucony Freedom ISO
 • Teknisk gennemgang af Freedom ISO fra Saucony

OBS: Find skoen gennem iloebesko og spar 806 kroner. Normalpris: 1.500 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning Saucony Freedom ISO 2

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 694 DKK Til butik
1-2 dage 699 DKK Til butik
3-5 dage 708 DKK Til butik
2-5 dage 825 DKK Til butik
4-7 dage 984 DKK Til butik
1-7 dage 1.119 DKK Til butik
1-2 dage 1.500 DKK Til butik
 

Prissammenligning Saucony Freedom ISO

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
2-5 dage 794 DKK Til butik
4-7 dage 1.064 DKK Til butik
3-5 dage 1.139 DKK Til butik
3-5 dage 1.331 DKK Til butik
1-2 dage 1.600 DKK Til butik
 

 

test af saucony freedom

 

Hvad kan du forvente af Saucony Freedom ISO 2

Saucony Freedom Iso er nok en sko som er en smule undervurderet. En Neutral løbesko med et forholdsvis lavt drop på kun 4mm. Alle de her grundlæggende aspekter er der ikke rørt ved (naturligvis fristes man til at sige) i opgraderingen fra Saucony Freedom Iso til Saucony Freedom ISO 2.
Derimod er der rørt ved en meget central ting på skoen, nemlig overdelen. Saucony har valgt at fokusere på pasformen og den gode fornemmelse i deres opgradering til Freedom ISO 2.

Overdelen er lavet i en ISOKNIT overdel. Hvilket lige hat højnet standarden væsentligt. Det er store ord, også taget i betragtning af Freedom ISO jo egentlig havde en ganske fantastisk overdel før, men den her nye opgradering giver altså lige skoen endnu et nyk opad mod den ultimative overdel. Saucony er rigtig god til at have fokus på disse ting når de laver og opbygger løbesko. Og det er også grunden til at man tager fat i en overdel, som egentlig fungere rigtig fint, og så forfiner man den.

Saucony Freedom ISO er en løbesko til den kræsne løber. For det er en løbesko i høj kvalitet og med masser af fede features. Det hele understøttes rigtig fint af at Saucony i forbindelse med nogle af deres forhandlere går ud og tilbyder en tilfredshedsgaranti. Det gør man kun hvis man ved man har et eller flere produkter der kan bære dette.

 

saucony freedon iso 2 til herre

 

 

Saucony Freedom ISO, hvad var specielt ved den?

Freedom ISO fra Saucony har rigtig mange fordele, og en enkelt ulempe. Og skal vi så ikke starte med den enkelte ulempe. Prisen!! Mange vil nok proklamere at løbesko generelt er for dyre. Det er jeg på ingen måde enig i. Men jeg synes nu alligevel at Saucony Freedom ISO har prisen en smule imod sig fra start af. 1.600,- er den vedledt til, og det er et meget højt udgangspunkt.
Men alligevel så går Saucony ud til nogle forhandlere og giver dem den garanti at de kan love tilfredshedsgarati til deres kunder. Det gør at jeg er lidt mere stille og rolig omkring det. For så ved de altså at de kommer med et godt produkt. Et andet alternativ kunne selvfølgelig være at handle den online, der kan du med garanti finde den billigere.

Men den enkelte ulempe skal ikke overskygge de mange fede fordele som du skal lægge mærke til ved Saucony Freedom ISO. Der er rigtigt at tage af. Du kan, hvis det ikke allerede er sket, også se vores videogennemgang i toppen. Der kommer vi ind på de fleste, samtidig med at vi giver vores uforbeholdne mening om dens evne som løbesko.

Men når vi snakker Saucony, så kommer vi ikke udenom at nævne deres fantastiske mellemsål. Navnet er Everum, og den er selvfølgelig også at finde i Saucony Freedom. I hele fodens længde lægger det her fantastiske og energiske materiale som sørger for du får en blød og behagelig løbetur. Og det er faktisk lidt lige meget om det er 5 kiloemter eller det er 42 kilometer du skal ud på.

Det bringer os videre til en anden af de ting jeg vil fremhæve. Saucony Freedom’s evne til at favne så bredt. Det er en løbesko som dækker rigtig mange forskellige distancer. Den er faktisk anvendelig på korte og hurtige ture, også selvom vægten på 272gram ikke ligefrem indikere at det er en temposko. Men hele dens opbygning gør at vægten bliver sat lidt i baggrunden. Skoen har en rigtig god evne til at blive et med din fod.

ISO FIT er navnet på det materiale der danner grundlag for det meste af overdelen på skoen.
Det er et materiale som er ganske blødt og har samtidig en rigtig god evne til at sætte sig godt på selv de mest vansklige fødder. Det betyder at Saucony Freedom ISO er en sko som passer (i pasform) rigtig godt til rigtig mange fødder.

Saucony Freedom ISO er på mange måder en løbesko som jeg spår en rigtig stor fremtid. Det eneste jeg sådan lige kan komme på skulle være en dræber for den ikke slår rigtig stort igennem er prisen. Men det kan kun tiden vise. Og viser det sig at være en for stor ulempe, så vil det hurtig kunne ses på salgstallene.

 

saucony freedom set forfra

 

set bagfra saucony freedom iso

 

 

Everun fra Saucony er deres mellemsål som så mange løbere har taget fantastisk imod. Unik støddæmpning og en evne til ikke at ændre sig, også selv ved markante temperaturskift. Altid den samme blødhed.

Du køber Saucony Freedom ISO hvis du gerne vil have en forholdsvis lavt drop, og derved komme længere frem på midt -eller forfoden og løbe.

Du køber Saucony Freedom ISO hvis du er kæmpe tilhænger af rigtig meget støddæmpning og en fornemmelse af at dine løbesko er en strømpe du tager på fødderne..

Du køber IKKE Saucony Freedom ISO hvis du ikke vil have den her sugende og tætte fornemmelse på dine fødder.

 
 

 

løbesko fra saucony

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: tæt pasform
 • Underlag: Asfalt
 • Vejledende pris: 1.500 DKK

Nice to know

 • ISO FIT
 • Everun mellemsål
 • Tri Flex

Fun to know

 • Vægt: ca. 272 gram (43)
 • Hæl til tå drop: 4mm
 • Dækker mange distancer
 • Dynamisk løbesko

 

 

vægt på saucony freedom iso

saucony freedom iso

 

 

….Der er mere på vej. Glæd dig