Saucony Cohesion

saucony cohesion topSaucony Cohesion 7 er den nyeste skokollektion i Cohesion-serien.

Denne sko har alle basisteknologierne, som Saucony-skoene er kendt for at have.

En god ting ved denne sko er at den er til at betale, hvilket gør den perfekt for folk, som er meget bevidste omkring deres budget. Udover dette giver Saucony Cohesion 7 løberen både sikkerhed og komfort – også hvis den bæres hele dagen.

OBS: Spar (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id ‘175’) kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.000 kroner, så udnyt det i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
 

Hvad er nyt i Saucony Cohesion 7?

Saucony Cohesion 7 indeholder en masse opdaterede egenskaber, der skal sikre at alle løbere, der ifører sig denne sko vil opnå en fantastisk løbeoplevelse. Disse egenskaber er især fokuserede på at give foden optimal støtte under løb, mens andre af skoens egenskaber giver en optimeret åndbarhed. Alle egenskaberne samlet gør skoen til en stor hjælp for løbere, der ønsker at løbe længere distancer.

Denne anmeldelse vil fotrælle dig mere om skoens egenskaber og teknologier, hvilket vil være meget behjælpeligt i beslutningen om hvorvidt denne sko er den rigtige sko for dig eller ej.

Den nye Saucony Cohesion-løbesko er især eftertragtet blandt løbere på grund af de nye opgraderinger, der er indkorporeret i denne version af skoen.

Den nyeste version af skoen har en redesignet overdel, som giver optimeret komfort og støtte til din fod. Dette er meget vigtigt for især langdistanceløbere.

Hvis den sko, der bæres under løb ikke beskytter løberen fra de forskellige elementer, der ligger på jorden og som man ofte støder på under sin løbetur, vil løberen hurtigere føle sig træt.

Saucony Cohesion pris billig tilbud

En anden egenskab ved Saucony Cohesion er det ikke-synlige Grid-system. Dette system reducerer gennemslagskraften ved fodens landing på grund af den stabile støddæmpning, der er indlagt i hælen. Dette system medvirker også en jævn og behagelig overgang i gangcyklussen.

Udover dette er både herre- og damemodellen af Saucony Cohesion en letvægtsmodel. Herremodellen vejer omkring 286 gram, mens damemodellen vejer 232 gram. I sammenligning med andre løbesko på markedet er denne sko altså relativt let, hvilket gør den behagelig under løb.

Fordele ved Saucony Cohesion

 

Fordele

Komfort

At løbe iført Saucony Cohesion er uden tvivl en meget behagelig oplevelse. Mange af de optimerede egenskaber har fokus på komforten. For eksempel har den HRC Strobel Board, hvilket sørger for, at løberen føler en øjeblikkelig komfort samt en optimal støddæmpning, når de ifører sig skoen. Derudover er skoens hæl lavet af skum for at sikre at den indlagte støddæmpning også føles behagelig. Komfort under løb er meget vigtig for hele oplevelsen, da dette vil betyde, at du vil kunne løbe længere distancer uden at føle dig træt. Skoens overdel er derudover meget åndbar, hvilket gør, at du kan bære skoen hele dagen uden at føle nogen former for ubehag.

Solidt greb

At have en sko med et solidt greb er vigtigt, og det især hvis du løber i et vådt terræn. Med et mindre solidt greb vil chancen for at glide og derfor måske blive skadet være større – dette kan du undgå, hvis du vælger at investere i Saucony Cohesion. Skoens ydersål er lavet af en form for blødt og støddæmpet gummi, Blown Rubber, hvilket udover støddæmpningen giver skoen det solide greb. Derudover har den også en XT600-ydersål, der også bidrager til det solide greb og gør skoen anvendelig og ideel til løb på veje.

Sikker og tryg

Sikkerhed og tryghed er også meget vigtige, da en usikker følelse under løb vil gøre chancen for skader større. For at undgå dette kan du med fordel vælge en sko som Saucony Cohesion, der garanterer dig en sikkerhed og komfort, der vil gøre, at du føler dig tryg mens du løber. Støddæmpningen medvirker derudover også til, at du ikke i så høj en grad vil føle stødet ved landing op igennem benet, hvilket kan være meget smertefuldt.

Ulemper

Tung løbesko

Nogle folk oplever problemer med at løbe i Saucony Cohesion, da løbeskoen er en del tungere end andre løbesko på markedet. Disse folk bruger derfor udelukkende skoen for kortere løbe- og gåture. Det er dog ikke noget som alle vil opleve. Er du vant til at løbe i tungere løbesko, vil du helt sikkert ikke mærke nogen forskel, hvis du skifter over til Saucony Cohesion.


 

Hvem henvender skoen sig til?

Saucony Cohesion pris

Den vejledende pris på Saucony Cohesion er ca. 599 kr. I sammenligning med andre løbesko er denne sko altså utrolig billigt, på trods af alle de fordele denne sko vil give dig. Derudover vil du også finde mange egenskaber ved denne sko, som ikke findes i andre sko. Det er en meget billig løbesko, hvor du får meget for pengene. Især hvis du kan finde Saucony Cohesion på tilbud.

Jeg har samlet internettes laveste priser til dig i prissammenligneren øverst. I øjeblikket finde du den bedste pris hos (Produktet er udgået) til (Produktet er udgået) DKK.

Svangstøtte og pronationskontrol

Saucony Cohesion er optimal til løbere, der har en lav svang, hvilket betyder, at det meste af sålen kommer i kontakt med jorden. Folk med en lav svang har en tends til at lade foden bøje indad under løb.
Når det kommer til skoens pronationskontrol er skoen perfekt til neturale løbere. Neutrale løbere har den fordel, at de faktisk med succes kan anvende mange forskellige løbesko, men det er selvfølgelig stadig bedst for dem at anvende en neutral løbesko, hvis støddæmpning og støtte er passende til deres løbestil.

Saucony Cohesion løbesko anmeldelse review

Terræn

Saucony Cohesion er anvendelig både til trailløb samt løb på asfalt. Som tidligere nævnt er det uundgåeligt at komme til at løbe på et vådt underlag, men skoens ydersål tilfører skoen en holdbarhed, der gør, at du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt din sko tager skade af dette.
Derudover kan skoen også bruges til løb i et sandet, plant terræn. Det vil måske være svært at bruge den på et meget ujævnt og uplant underlag, hvilket vil slide på skoen. Derfor vil det være bedst ikke at anvende skoen på alt for udfordrende ruter.

Brug

Saucony Cohesion er designet specifikt med henblik på daglig brug, hvilket gør skoen optimal for en løber som mig, der ikke kan undvære den daglige løbetur. Designet og skoens egenskaber vil også være med til at booste din præstation. Udover løb kan skoen også bruges til let gang.

Holdbarhed

Når det kommer til skoens holdbarhed bidrager især XT600-teknologien til, at denne er ganske høj. Teknologien er strategisk placeret for at optimere holdbarheden, og du kan derfor sagtens have tillid til denne sko, hvis du ønsker en sko, der er meget slidstærk.

Pasform og størrelse

Saucony Cohesion er en af de sko, der udover dens høje komfortniveau også brillerer på dens udemærkede åndbarhed og støtte.

Med hensyn til størrelse og pasform er Saucony Cohesion også en meget behagelig sko. Dens pasform er rigtig god, og skoen slutter tæt om foden. Dens overdel er lavet af et åndbart, syntetisk materiale, som nemt tilpasser sig din fod. Skoen kommer i mange forskellige størrelser, der gør det nemt at finde en, der passer din fod helt perfekt.

At iføre sig en sko med perfekt pasform er helt essentielt for din løbeoplevelse, og er derfor meget vigtig at gå efter ved købet af nye løbesko.

Hælhøjde

Saucony Cohesions hælhøjde er 2,8 cm, hvilket er lige tilpas i forhold til komfort under løb. Hvis du nogensinde skulle komme til at træde på genstande på jorden vil det ikke føles smertefuldt overhovedet, da hælhøjde vil beskytte dig fra at stødet. Derudover vil hælhøjden give foden en følelse af mere styrke, hvilket vil forbedre hele oplevelsen.

Forfodshøjde

Saucony Cohesions forfodshøjde er 1,6 cm. Dette er måske en lidt lav forfodshøjde, hvilket kan medvirke en smertefornemmelse i forfoden, hvis der med denne trædes på en genstand på jorden. Dog vil hele skoens opbygning samlet stadig reducere denne fornemmelse væsentligt.

Hæl til tå drop

Saucony Cohesions hæl til tå drop er 1,2 cm. Sammelignet med andre løbesko er dette relativt højt, hvilket muligvis for nogle vil besværliggøre løbet en smule – især folk, som ikke er vant til at bære en sko med højt hæl til tå dop. Dette er ikke nødvendigvis en ulempe, men det er vigtigt at være bevidst omkring dette for bedst muligt at undgå skader.

Skoens tekniske opbygning

Ydersål

Saucony Cohesions ydersål er som sagt lavet af blown rubber, og fordelene ved dette er beskrevet tidligere i anmeldelsen.

Mellemsål

Saucony Cohesions mellemsål er lavet af EVA-skum, hvilket øger støddæmpningen i denne del af skoen. Støddæmpningen er vigtig for både den overordnede komfort og sikkerheden i skoen.

Overdel

Skoens overdel fokuserer, som tidligere nævnt, på især åndbarhed, hvilket vil være en stor hjælp for løbere, der har tendens til at udvikle en høj grad af fodsved under løb. Dette betyder at overdelen vil en langvarig komfort, der gør hele oplevelsen behagelig.

Læs mere om den tekniske opbygning i Saucony Cohesion på Sauconys hjemmeside

Tilbud og rabatter på Cohesion

At investere i Saucony Cohesion-skoen behøver ikke være nogen større overvejelse – dette især på grund af prisen. Dette køb vil ikke være det, der vælter budgettet og på trods af dens lave pris er det stadig en kvalitetssko. Hvis du ønsker at opnå en endnu bedre pris er der mange forskellige forhandlere, både fysiske og online-forhandlere, der har gode tilbud på denne sko. En god ide vil være at tjekke de sæsonudsalg vi typisk ser omkring jul og sommer, da det er meget muligt at du her vil kunne finde Saucony Cohesion til en yderlige nedsat pris. Den vil generelt ikke være svært at finde, da kvalitet og pris gør skoen meget eftertragtet.

Saucony Cohesion herre- og damemodeller

Støddæmpning i hælen

Støddæmpningen i skoens hæl er som før nævnt både meget stabil og behagelig.

Støddæmpning i forfoden

I forfoden er Saucony Cohesions støddæmpning ikke så veludviklet som i resten af skoen. Dette er en af ulemperne ved skoen, da det kan gøre det langdistanceløb besværligt. Dette kan dog også være et spørgsmål om tilvænning, hvilket jeg tror det er.

Stivhed

Saucony Cohesion er relativt stiv, hvilket dog er en stor fordel, da dette forhindrer din fod i at bevæge sig alt for meget inde i skoen, hvilket mindsker risikoen for skader i anklen. Dette er klart en fordel, da sikkerheden er det allervigtigste at tænke på når du løber.

Stabilitet

Saucony Cohesions stabilitet kan der ikke sættes en finger på. De førnævnte teknologier er alle med til at optimere denne, og som med den overvejende del af denne skos egenskaber er dette udviklet med henblik på at give en optimal sikkerhedsfølelse.

Lignende løbesko

Af andre populære løbesko, der minder om Saucony Cohesion kan Adidas Adistar Boost, Asics GEL-Hyper Speed og Brooks Ravena blandt andet nævnes. Alle disse sko er kvalitetssko, som mange løbere anvender.

Løbeskoen Adidas Adistar Boost er beregnet til løb på asfalt af høj kvalitet, som også tilbyder en høj hæl og god støddæmpning. De materialer skoen er konstrueret af bidrager også til en høj stabilitet, og skoens overdel er derudover meget fleksibel, hvilket ligesom hos Saucony Cohesion giver høj komfort og åndbarhed. Den differentierer sig fra Saucony Cohesion ved at være en relativt tung sko.

En anden lignende sko af god kvalitet er den lette Asics DS Racer. I modsætning til Adidas Adistar Boost er denne sko en utroligt let letvægtssko, hvilket giver dig fornemmelsen af at løbe barfodet. Dette vil have en virkning på løberens fart samt give fornemmelsen af en mere glidende overgang under løb. Det eneste problem ved Asics DS Raser er at dens støddæmpning er begrænset samt at den er lidt for bøjelig, hvilket sænker skoens stabilitet.

Brooks Transcend er også en sko af høj kvalitet, som tilbyder både en høj hæl og støddæmpning i forfoden. Disse egenskaber spiller en stor rolle i fodens komfort under løb, mens det på samme tid giver dig en større beskyttelse og mere stabilitet. Det store fokus på støddæmpning og stabiliet er især det, der har medvirket til at Brooks Transcend er blevet en så populær løbesko, og den betragtes endda som en af de bedre sko på market. Hvis du ønsker en god sko til lange løbeture og mange km på landevejene er Brooks Transcend helt sikkert værd at prøve af.

Det at vælge en løbesko afhænger i høj grad af dine præferencer. Disse sko er selvfølgelig alle rigtig gode med henblik på både kvalitet og præstation, og det er derfor nødvendigt at kigge på materialer, teknologier og egenskaber for bedre at kunne vurdere hvilken sko, der vil være den helt rigtige for dig.

Opsummering

Saucony Cohesion er en sko, der henvender sig mest til neutrale løbere med en lav svang. Den er især anvendelig, hvis du løbetræner hver dag, idet dens vægt og brug af forskellige teknologier vil være med til at booste din præstation. Derudover er den anvendelig i flere forskellige terræner – dog skal man være opmærksom på, at det mest optimale er plane terræner, og ikke de mere udfordrende. Trailløb er ikke hvad denne sko primært skal bruges til, men hvis du er omhyggelig i udvælgelsesprocessen kan det dog godt lade sig gøre.

Saucony Cohesion er en must-have sko for de løbere, som ikke kun går op i at holde et fornuftigt budget, men som også vægter skoens kvalitet højt. Skoen er i sin helhed måske ikke perfekt, men til prisen er både komfort, sikkerhed, stabilitet og holdbarhed helt i top, og du vil helt sikkert føle dig tryg iført denne sko.

Et godt råd vil være at rådgive dig med professionelle trænere eller folk med stor forstand på løb, da jeg ikke kan understrege nok hvor vigtigt det er at finde et par løbesko, der passer til både din løbestil og dine præferencer. Hvis opfylder dette for dig vil Saucony Cohesion uden tvivl være en rigtig god investering.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik