Reebok

For mange årtier siden startede Reebok deres første kollektion af sportstøj. Siden da har de udviklet sig kraftigt med op og nedture. For tiden forsøger Reebok at søge nye markeder , hvilket er kommet til udtryk i deres serie af crossfit sko. De går direkte ind og konkurrerer med Inov8, der ellers har sat sig fornuftigt på markedet. Når det er sagt, må det erkendes at Reebok crossfit sko er af den ypperste kvalitet, og kan ikke direkte sammenlignes med andre produkter, da de er fremstillet helt unikt.

 

[table id=1 /]

 

De mest efterspurgte Reebok produkter

  • Reebok Crossfit Nano
  • Reebok Crossfit OLY Lifter
  • Reebok Zigkick

Fordele ved at købe Reebok crossfit produkter

Reebok er et enormt firma med produktion af løbetøj, håndboldtøj og tøj til mange andre sportsgrene. Det gør dem i stand til at trække på ressourcer fra de forskellige afdelinger. Af samme grund kan de holde kvaliteten helt i top. Reeboks sko til crossfit er i en positiv udvikling, og det lader til at crossfit folket har taget godt imod deres produkter.

Også Alicia Keys bruger Reebok:


Reebok

Reebok Crossfit Nano – crossfit for real

Reebok Crossfit Nano kommer i nogle lækre farver, som bestemt er værd at tjekke ud. Reebok Crossfit Nano er en meget fleksibel sko, der er lavet i et ganske stærkt materiale, således at du undgår slid.

Derudover er overdelen af åndbar mesh, som sikrer et behageligt klima for dine fødder. Med Reebok Crossfit Nano får du en helt særlig god ventilation. Sidst men ikke mindst har skoen DuraGrip, der øger holdbarheden af skoene gevaldigt når du dyrker crosstræning.

Bedre løft, bedre stabilitet – oplev den nye Reebok Crossfit OLY Lifter

Reebok Crossfit OLY Lifter er en klassisk sko til crossfit. Der er et passende drop fra hæl til tå, der giver dig nogle gode muligheder for stabile løft. Du får med andre ord optimeret din løfteteknik ved at træne i disse sko. Køb skoene i dag og ha dem leveret allerede i morgen. Se også de andre fede crossfit sko: Reebok Crossfit Nano og Reebok Zigkick.

Stødabsorbering og komfort – helt i top ved Reebok Zigkick

En af udtalelserne efter at have prøvet skoene var:

“Jeg prøvede disse sko. Det er de mest behagelige løbesko jeg nogensinde har haft, og de sad helt perfekt. Jeg har haft dårlige knæ tidligere, men det gik super fint i disse sko. Jeg er så lykkelig over at have fundet den perfekte sko til mig. Jeg anbefaler bestemt Reebok Zigkick til andre løbere, motionister og sportsfolk.” Tobias Jensen.