Nike Zoom Fly Flyknit: Løbesko med en flyvende fornemmelse

Nike Zoom Fly Flyknit er som udgangspunkt noget af en letvægter. Men indeholder den egentlig meget mere end blot at være let? Vi har testet Zoom Fly fra Nike som er lillebror til den meget populære VaporFly 4% som jo bekendt var den sko der løb et marathon på 2:00:25. Kan dens lillebror noget af det samme? Få svaret herunder:

 • Gennemgribende review af Nike Zoom Fly
 • Fordele og ulemper ved Zoom Fly Fra Nike
 • Vores gennemgribende brugertest
 • Find bedste pris på Nike Zoom Fly
 • Teknisk gennemgang af Nike Zoom Fly

OBS: Find skoen gennem iloebesko og spar 432 kroner. Normalpris: 1.250 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning Nike Zoom Fly (Flyknit)

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 818 DKK Til butik
1-7 dage 859 DKK Til butik
2-5 dage 900 DKK Til butik
1-2 dage 998 DKK Til butik
1-2 dage 1.300 DKK Til butik
3-5 dage 1.331 DKK Til butik
 

 

zoom fly anmeldelse

 

Nike Zoom Fly er blevet endnu bedre

Hvis ikke det var nok, at den her irriterende gode løbesko, som jo bekendt er lillebror eller lillesøster til Nike Zoom Vaporfly Elite 4%, var god nok i forevejen, så er den altså lige blevet en tand bedre.
Nedenstående anmeldelse tager udgangspunkt i den første Nike Zoom Fly, og i forhold til det den var den gang, så skal du hæfte dig ved det vi skriver her. For de opdateringer som Zoom Fly har modtaget er ikke bare hvilke som helst opdateringer, de er banebrydende.

Nike Zoom Fly – nu med Flyknit i navnet

Overdelen er ikke længere Flymesh som det var i den oprindelige version. Nu har Nike Zoom som mange af de andre top løbesko fra Nike også fået sig en Flyknit overdel. Det er den her overdel som har en pasform som en strømpe, den er super åndbar, og så er den fremstillet i en tråd, så overdelen på Nike Zoom Fly Flyknit har slet ingen syninger. Derved mindsker du risikoen for gener betragteligt.

Mellemsålen er blevet opgraderet, wow

I den første udgave af Nike Zoom Fly der sad en ellers fremragende Lunarlon mellemsål på skoen. Den er nu blevet erstattet er en REACT mellemsål. Top modellen indenfor mellemsålen hos Nike i skrivende stund. Så det bliver ikke meget bedre end det.

Det her skulle du bemærke ved Nike Zoom Fly

Nike er kendt for ikke at være bange for at tænke i nye baner. De er ikke bange for at stikke næsen frem og sige at “se vi har lavet noget af det bedste der findes” De er klar til at tage de tæsk det måtte medføre hvis ikke det passer. Det er bare meget sjældent at det sker. Altså det faktum at de producere noget der ikke fungere.
Nike VaporFly 4% har du måske hørt om. Skoen der skulle få den første løber under de 2 timer på marathon distancen. Nok en af de løbesko i nyere tid som har fået aller mest omtale.

Nike Zoom Fly er dens lillebror eller lillesøster. Og hvilken en af slagsen. Det du især skal lægge mærke til ved Zoom Fly fra Nike er først og fremmest den lethed. Den er med sine 248 gram i størrelse 43 en rigtig letvægter, og det mærker du straks du træder ned i den første gang. Det er i hvert fald ikke vægten der kommer til at tynge dig.
Du skal også bide mærke i den lette og fleksible overdel, som er “strammet op” med Flywire systemet, som sikrer den optimale pasform når du snørre skoene.

Noget du helt sikkert også vil bemærke når du træder ned, eller i hvert fald løber din første tur i Nike Zoom Fly er den her mellemsål og støddæmpning som giver så meget energi tilbage til dig. Du “bouncer” sådan på en nærmest ubeskrivelig måde, og det gør at Nike Zoom Fly er ufattelig god at løbe i når vi kigger på blødhed.

Den sidste ting jeg vil fremhæve her er ikke nødvendigvis en positiv ting. Men jeg blev meget overrasket over hvor meget plads der i forfoden. Ikke at det patu er en ulempe, men havde egentlig en forstilling om at skoen ville sidde fuldstændig tæt til foden, men det gør det umiddelbart ikke.

 

Nike Zoom Fly er lillebror til Nike VaporFly 4%

Du køber Nike Zoom Fly hvis du er på jagt efter en hurtig og let løbesko

Du køber Nike Zoom Fly hvis du elsker stor "bounce effekt"

Du køber IKKE Nike Zoom Fly hvis du skal bruge en allround løbesko, som du også kan løbe en tur i skoven i

 

 

test af nike zoom fly

 

nike zoom fly set fra oven

 

Hvad har andre sagt om løbeskoen?

Se nedenstående hvad andre har sagt om Nike Zoom Fly

Krista Kristiansen, En fin og let løbesko

 • Nike er som regel den løbesko der passer bedst på mine fødder. Jeg er glad for Zoom Fly fordi den er så let og elegant.–Krista Kristiansen

Carsten Sørensen, God og rummelig

 • En rigtig fin løbesko der passer perfekt til mit temperament. Overrasket over hvor god plads der er til fødderne/foden. Det kan jeg rigtig godt lide.–Carsten Sørensen

Marianne Bøgsted, både korte og lange ture

 • En ganske fantastisk løbesko synes jeg. Er virkelig glad for mine Nike Zoom Fly. Jeg kan løbe både lange og korte ture i skoen.–Marianne Bøgsted

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Mellem
 • Underlag: Hårdt underlag
 • Vejledende pris: 1.250 DKK

Nice to know

 • Fly-mesh
 • FlyWire
 • Lunarlon sål
 • Fiberplade

Fun to know

 • Vægt: ca. 248 gram (43)
 • Hæl til tå drop: 10 mm
 • Hæl: 33mm Forfod: 23mm
 • Allround løbesko (distance)

 

 

nike zoom fly løbesko

 

Første løbetur og første fornemmelse af Nike Zoom Fly

Hvis man er en lille smule på de sociale medier, eller på anden måde bevæger sig rundt i løbe universet, så kan det næppe være gået din næse forbi at Nike har lavet en løbesko der hedder VaporFly 4%. Den vel nok mest profilerede løbesko i nyere tid. Og alene på den baggrund var det med stor spænding da der blev trykket “bekræft købet” og dens lillebror Vapor Fly startede sin rejse ned til min postkasse. For hvad kunne den her lillebror eller lillesøster løbesko om du vil. Havde den det i sig. Indrømmer gerne at jeg var en smule skeptisk. Det er sådan et gen jeg åbenbart har. Når noget bliver blæst op til at være SÅ fantastisk, så kan det næsten kun skuffe.

Men lad os bare slå fast med det samme. Nike Zoom Fly skuffer ikke. Den har nogle enkelte punkter jeg ville have gjort anderledes, men ellers er det nok den løbesko jeg har følt mig bedst tilpas i, siden jeg modtog Nike LunarEpic Flyknit. Og det siger en hel del.

Du mærker det med det samme du ser og mærker skoen. Hvad jeg egentlig synes ligner en tungere løbesko, er i virkelig en letvægter. Når du får skoen i dine hænder, vil jeg æde min gamle hat på at du bliver overrasket. Og det er til den positive side.

Den første løbetur er altid noget specielt. Ikke så meget målt på distance eller tempo, men for sådan en som mig (sagde hunden) der er det altid mega spændende aller første gang man skal afsted i en løbesko som skal testes. Hvad kan den? Hvordan sidder den? Er der mærkbare gener? Alt det her som gerne skulle ende i en anmeldelse og et review som vores læsere skal nyde godt af. Når du træder ned i skoen for første gang, så tør jeg også næsten garantere at du står med samme følelse som jeg gjorde. At skoen nærmest “tvinger” dig til fremdrift, og det er på den gode måde.
Første løbetur i Zoom Fly var vel omkring de 5-6 kilometer. Må ærligt indrømme at jeg ikke som sådan hæftede mig ved længden på turen, men til gengæld hæftede jeg mig ved noget andet. Hold da op en oplevelse. Fra det sekund jeg trådte ned i Zoom Fly følte jeg mig “flyvende” Det er en mærkelig fornemmelse, og også lidt svært at forklare. Men skoen rummer virkelig en blødhed på en meget speciel måde. Kan vel bedst beskrive det som “bounce” Det kan lyde banalt og som noget der ikke passer. men når Nike skriver at denne sammensætning af sålen giver energi tilbage til dig i form at det her bounce, så er det helt præcist den fornemmelse man står med.

Den aller første tur var rigtig fin, men det var også der hvor jeg til min store overraskelse opdagede den megen plads der er i skoen. Det er ikke som udgangspunkt en ulempe ved skoen – i hvert fald ikke for alle – men må indrømme at jeg på en mærkelig måde via research og fornemmelse havde forestillet mig en sko der sad noget mere til omkring min fod. Ved egentlig ikke hvorfor, men måske fordi at sådan plejer det at være. Men det kan man ikke altid stole på med Nike. Der er det ikke altid som det plejer at være.

Nike Zoom Fly. Flere ture, flere fede oplevelser

Du vil hurtigt opdage hvis du læser videre, at Zoom Fly fra Nike er en løbesko lige efter min smag, og har måske nok en smule svært ved at skjule min begejstring. Er fuldt ud klar over det selvfølgelig kommer an på hvilken type løber man, hvilken fod man har og alt det her. Løbesko er individuelle, men derfor er denne her Zoom Fly altså stadig fantastisk set med mine øjne.
Det bekræftede og bekræfter skoen stadigvæk overfor mig. Skoen har jeg stadigvæk stående på hylden, og den bliver jævnligt brugt. Det er bestemt ikke alle løbesko der får den ære. Det fortæller en del om hvor glad jeg er for den.

Men har efterfølgende i forhold til testen og den første tur, både været på flere korte ture og på længere +12km ture. Og det jeg så godt kan lide ved skoen er at det er den samme følelse lige meget hvilken form for tur jeg løber. Der er da også sneget sig en enkelt eller 4 intervaltræninger ind i testen. Også her kan Nike Zoom Fly være med. Mine intervalture eller intervaltræninger svinger mellem 4½ og 8 kilometerture. Men det er nu ikke så meget længden på turene der er vigtigt, men nok nærmere skoens vægt (og derefter skoens pasform og opførsel) Her vejer Nike Zoom Fly i min størrelse lige i underkanten af 250 gram pr. sko. Og det er en rigtig fin lav vægt når man kigger på den store bounceeffekt og blødhed som Nike Zoom Fly giver tilbage til dig som løber.
Jeg nævner i ovenstående afsnit det omkring den megen plads til især forfoden i skoen. Efter snart en del ture kan jeg godt tillade mig at konkludere at det rent faktisk ikke er noget jeg sådan mærker når jeg løber afsted. Jeg kan inden turen stå og se ned på mine Nike Zoom Fly, og så kan jeg se med det blotte øje at der er meget plads. Hvis jeg tager fat i stoffet/overdelen i forfoden, så kan jeg mærke der er overskydende stof. Men når jeg løber i skoen, så er det altså ikke noget jeg skænker en tanke.

 

 

Valg af størrelse i Zoom Fly

Gå efter centimetermålet i skoen. Det er altid mit klare budskab når folk spørger hvordan man finder den korrekte størrelse. Det kræver naturligvis at du har noget at kigge efter. Så hvis du har et par løbesko i forvejen, så kig efter centimeter målet i dem, og køb så dit næste par ud fra det. Så er du sikker på at de passer i længden.
I forhold til Nike Zoom Fly, så er der ikke sådan noget ekstraordinært du skal være opmærksom på. De passer fint størrelser med andre mærker. Jeg bruger normalt, set over en bred kam c str. 43 eller 43½ når det kommer til løbesko. Mine Nike Zoom Fly passer perfekt i en størrelse 43 (27.5 centimeter) Nogle gange kan jeg være nødsaget til at gå en halv centimeter op i Nike grundet bredden på skoen. Men det er meget få modeller hvor det har været nødvendigt. Så som udgangspunkt så gå efter din almindelige størrelse hvis ikke du køber efter centimeter mål.
Du er også meget velkommen til at bruge vores størrelsesguide

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Prisen

Jeg synes faktisk godt man kan tillade sig at nævne prisen som en klar fordel. Hvis du se på hvad du får for en løbesko i Nike Zoom Fly, så synes jeg man får rigtig meget for sine 1.250,- Og det er jo næppe prisen du ender med at give, for langt de fleste løbesko handles jo i dag med rabat, så en pris omkring de 900,- er en rigtig god pris hvis du spørger mig.

Letheden

Nike Zoom Fly er ikke ultra ultra ultra let, men stadigvæk er det en letvægts løbesko. Og det er naturligvis en kæmpe fordel. Især når man ser på hvor mange forskellige distancer skoen dækker over. Normalt plejer jeg at have udfordringer med letvægts løbesko og distancer på +12km, men ikke med Nike Zoom Fly. Den klarer distancer helt op til i skrivende stund 21 kilometer.

Multi løbesko

Ganske kort: så er det for mig en kæmpe fordel for Nike Zoom Fly at den kan bruges til både længere distancer og små korte og hurtige intervalture. Nogle elsker at have forskellige sko, jeg ser det som et stort plus at det findes i én og samme sko

Støddæmpningen

Her vil du vide hvad jeg snakker om hvis du har haft skoen på, eller når du træder ned i skoen for første gang. Du kan fra første sekund mærke den her specielle "bounce effekt" som skoen er fremstillet med. Og den bliver du altså afhængig af.

Ulemper

Holdbarheden

Som det er med mange andre letvægtere, så er der jo sparet på materialet - også i overdelen. Og der kan jeg altså godt se og mærke allerede nu at der allerede efter 200 kilometer er ved at være slidspor i overdelen. Ikke noget der har nogen effekt eller er generende, men hvis du også mærker på overdelen vil du kunne mærke og føle et materiale der er blødt og lækkert, men ikke særlig holdbart.

Forfoden

Af mangel på bedre ulemper så nævner jeg den brede forfod på Nike Zoom Fly. Har tidligere nævnt at det ikke er noget der generer mig under løb, men alligevel kommer det på ulempe listen. Jeg tror at nogle vil kunne blive irriteret over den lidt for meget plads.

Snørrebånd

Det er ikke fordi at de ikke fungere, for det gør de faktisk. Og det er måske en lidt søgt ulempe, allermest fordi jeg skal. Men har flere gange taget mig selv i at tænke at det er irriterende at snørebåndene snurre rundt om sig selv. Giver et mindre irritations moment når man snørre sine Nike Zoom Fly


 

 

 

Analysedel 1: Hvem bør løbe i Nike Zoom Fly

Denne analyse del 1 tager udgangspunkt i hvilken type løber der skal løbe i Nike Zoom Fly.

Hvilken løbestil

Nike Zoom Fly er pr. definition en løbesko til den neutrale løber. Men synes ikke man kan kalde det en decideret neutral løbesko. Eller jo selvfølgelig kan man det, men det jeg vil sige med det, er at jeg har det præcis som jeg havde med Nike LunarEpic Flyknit. Jeg er selv over-pronations løber (hvis jeg skal sætte en betegnelse på) Men er samtidig af den overbevisning at man kan løbe i alle løbesko. Og det er vi selvfølgelig også nød til når vi tester så mange forskellige løbesko om året.
Men Lunar sålen gør altså et eller andet godt. For hvis jeg igennem et længere stykke tid har testet en pronation løbesko, og skal over og teste en neutral, så ville jeg lyve hvis jeg sagde at kroppen ikke skulle bruge noget tilvænning. Men oplever slet ikke det samme med Nike Zoom Fly. Kunne bare træde ned i den, løbe og ikke mærke nogle gener som sådan i dagene efter. Så at betegne den som ren neutral løbesko, det får man mig ikke til. Den dækker begge dele, i hvert fald i mit tilfælde.

Pasform

Overordnet set så har skoen en rigtig fin pasform. men vil også tillade mig at dele den op i 2. For hvor bagenden af skoen – fra hælen og frem til forfoden sidder forholdsvis tæt omkring foden, så er det en anden snak når vi når ud i selve forfoden. Den er lidt mere loose og har en mere rummelig pasform. Som jeg tidligere har været inde på, så er det ikke et decideret problem når jeg løber i skoen, men derfor synes jeg det er en vigtig detalje at nævne, trods alt.

 • Størrelse: Almindelig
 • Hæl: Tæt pasform
 • Midtfod: Tæt pasform
 • Forfod: Loose pasform
 • Skosnude: Rummelig
 • Svangstruktur: lav
 • Skoform: Almindelig

Underlag og konditioner

Som det er med mange lettere og mere smidige løbesko som vi må erkende Nike Zoom Fly hører ind under, så er de som regel noget mere skrøbelige i deres opbygning. Det gælder også for denne model (desværre)
Men hvis du holder dig til forskrifterne, og udelukknede bruger den på hårdt under (asfalft, beton eller lign.) og holder den måske også væk fra det aller værste våde vejr. Så er jeg sikker på du har løbesko i mange fantastiske kilometer i Nike Zoom Fly

Prisniveau

Nike Zoom Fly koster i Danmark vejledende 1.250,- Og alene den pris er ikke vanvittig i sig selv. Men jeg kan allerede nu også afsløre at jeg har fundet skoen masser af gange online til en pris under de magiske 1.000,- Og går man ud fra det punkt, så får du en fantastisk løbesko til en fantastisk pris. Mere er der ikke at sige om det.

Hvad vejer Nike Zoom Fly

Ikke særlig meget. Men man skulle tro den gjorde. Som jeg indledte med at skrive, så havde jeg en formodig om da jeg så skoen, at den ville være tungere. Og når man så tillige med efter mange ture i Nike Zoom Fly ved at den er stabil og blød på alle slags ture, så er det kun endnu mere imponerende at den i en str. 43 vejer sølle 248 gram. Det er intet mindre end fantastisk.

 

hvad vejer nike zoom fly

 

Pleje og vedligeholdelse af Zoom Fly

Vedligehold den som en almindelig løbesko. Du kan læse vores guide omkring vask og vedligeholdelse af løbesko her.

Drophøjde i Nike Zoom Fly

Nike Zoom Fly er udstyret med et drop på 10mm. Det vil sige at det er et forholdsvis højt drop som er i løbeskoen. Det er en drophøjde som passer rigtig mange danskere. Det er det drop som kaldes det “normale” drop. Det er drop i den højde +/- 2mm som du vil finde i mange af de populære modeller fra andre løbebrands bl.a både Asics Kayano og Asics Nimbus.

Drophøjder:
Forfodshøjde: 23mm
Hælhøjde: 33mm

Analysedel 2: Tekniske gennemgang af Nike Zoom Fly

Her går vi efter alle de tekniske detaljer i løbeskoen. Derfor kan det også sagtens være der er et enkelt eller to fagudtryk. Men vi gør altid vores bedste for at holde det så simpelt som muligt.

Ydersålen

Ydersålen er på ingen måde profileret, men det skal den heller ikke være når Nike Zoom Fly er udviklet til landevejsløb. Både ydersål og mellemsål nyder godt af den carbon plade som er lagt i skoen for at skabe fremdrift og ikke mindst stabilitet. man kan godt ane på ydersålen at de gummityper og mængder som er brugt, der har man hele tiden haft vægten i kikkerten. Der er ikke for meget og ej heller for lidt. Du vil opleve at Nike Zoom Fly er utrolig stiv i sin sålopbygning. Føles mærkeligt, men det er for at hjælpe dig med at bringe energien tilbage i hvert skridt, og det skyldes primært den carbon plade som er i mellemsålen

 

 

 

 

Mellemsål

Hvis vi holder Nike Zoom Fly op mod andre “race løbesko” så skiller den sig ud. For der er det nærmest mere reglen end undtagelsen at skoen har lavt drop og er meget minimalitisk i sin mellemsål. Der går Zoom Fly fra Nike i hvert fald i en anden retning. Der er en mellemsål som er op til 3cm tyk, og skoen har som bekendt et drop på 10mm. Kombineret med den carbonplade der er i mellemsålen, så giver det dig fornemmelsen af stabilitet og fremdrift. Hvor der i VaporFly var benyttet den nye ZoomX skum, så må vi almindelige dødelige nøjes med LunarLon skum materialet i Nike Zoom Fly. Men det skal vi ikke være så kede af. Det er et fremragende og meget let materiale. Jeg er personligt stor tilhænger af denne mellemsål fra Nike.

 

 

Hæl

En fin blød og ikke mindst stabil hælkappe sørger for at holde din fod fint på plads under løb.

 

 

Støddæmpning

Støddæmpningen i skoen kommer fra den tykke Lunarlon mellemsål. Og du kan være ganske rolig. Den giver dig masser af blødhed og bounce-effekt når du løber. Du har nærmest den her “vuggende” fornemmelse, selv når du går i skoen. En fantastisk følelse, og klart en af Nike Zoom Fly’s forcer.

 

 

Forfod

En forholdvis høj forfod når vi kigger på sålen. Det er ikke normalt i letvægtere. I forhold til pasformen i forfoden, så nævner vi lige igen (og for sidste gang) at den er forholdsvis rummelig i forfoden. Der er i hvert fald plads til dine tæer. Det kan være godt for nogle, men skidt for andre. Jeg har hverken stemplet det som en fordel eller en ulempe. Jeg mærker det ikke under løb i Nike Zoom Fly

Overdel

En meget “sparsom” overdel at kigge på. Ikke så meget hokus pokus. Den er fremstillet meget enkelt og i FlyMesh materiale. Det sikre løberen en meget let, smidig og super åndbar overdel som fødderne har det godt i. Overdelen er også til snøresystemet udstyret med FlyWire system. De “kabler” der gør at snøringen af dine Nike Zoom Fly gøres langt mere smidig og individuel. Disse kabler løber fra snørebånd og ned langs med skoen, hvor de også er med til at skabe stabiltet i selve overdelen.
Kan godt lide det meget enkle design. Det gør også at skoen er super cool at kigge på. Plejer ikke at nævne det, men gør det så denne gang.

Sammenligninger til Nike Zoom Fly

Den er lidt sværere. Da den løbesko vi har med at gør her er meget unik, og umiddelbart sin første af sin art hos Nike. Så bliver det svært at drage en direkte sammenligning hos Nike. Men alligevel synes jeg der er nogle ligheder (mest i mellemsålen og pasform) med Nike LunarEpic Flyknit (findes både i high og low)
Skal du opleve lidt den samme blødhed hos andre mærker, så vil jeg stille mig op i koret og sige at så kan du med fordel kigge på Saucony Kinvara skoen. Den har lidt af det sammen, uden at du får mig til at sige at de er direkte sammenlignlige.

Opsummering

Hvis du har set videoen i toppen af denne anmeldelse, eller for den sags skyld læst hele anmeldelsen. Så er du nok ikke et sekund i tvivlom at jeg er fan af denne løbesko. Jeg synes virkelig Nike går ind og rammer et marked eller i hvert fald producere en sko i Nike Zoom Fly som rammer bredt, og til rigtig mange målgrupper. Det kan jeg rigtig godt lide.
Man kan måske allerede nu sidde og drømme om opdateringen til skoen. Så kan de finpudse de få mangler den har, og så er jeg sikker på vi står med en rigtig top-sælger.

Hvis den her Nike Zoom Fly får sit indtog på markedet som jeg mener den har forudsætning for, så er der helt sikkert nogle modeller hos Nike såsom Lunarglide eller Nike Air Pegasus som ikke længere kan føle sig sikker på at være det oplagte valg. Og for den sags skyld også andre brands må stå forskud. Jeg står med samme følelse i forhold til støtte og stabilitet i Nike Zoom Fly, som jeg gør ved eksempelvis Asics Gel Kayano. Det er tankevækkenede.

Nike VaporFly 4% kan du ikke købe mere

Det som hele den her anmeldelse i bund og grund springer ud af er skoen Nike VaporFly 4%. Den sko som Nike lancerede i forbindelse med deres såkaldte Breaking2 projekt. Som i korte træk gik ud på at Nike VaporFly var skoen der for første gang skulle få en løber under 2 timer på marathon distancen. Det lykkes som bekendt ikke helt, men meget tæt på. 2:00:25 blev tiden.
Men du kan som helt almindelig forbruger ikke i skrivende stund gå ud og købe Nike Vaporfly. Den er forbeholdt eliten og der er lukket for slag til almindelig løbere. Så var du en af de heldige der i den spæde start fik erhvervet dig et par, så skal du være glad for dem. De er unikke.
Nike smider nu det meste af deres fokus og energi fra denne linje i Zoom Fly modellen.

Det betyder også at denne Zoom Fly model fra Nike er den første i serien, og derfor er der ikke rigtig nogen sammenligninger at drage – altså lige bortset fra at den skal fremstå som lillebror til Nike VaporFly.

Prissammenligning på Nike Zoom Fly

Vores automatiske opdatering holder hele tiden øje med de bedste priser på Nike Zoom Fly for dig. Herunder finder du de bedste priser netop nu hos vores løbesko partnere.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
5-7 dage 818 DKK Til butik
1-7 dage 859 DKK Til butik
2-5 dage 900 DKK Til butik
1-2 dage 998 DKK Til butik
1-2 dage 1.300 DKK Til butik
3-5 dage 1.331 DKK Til butik