Nike Zoom Elite 9 – min anmeldelse og de billigste priser

Nike har med Nike Zoom Elite produceret en løbesko med en meget fornem stødabsorbering. Skoen er en alsidig løbesko med rigtig mange muligheder. Neutral løbestil og en meget fair pris. men hvad kan skoen egentlig? Vi giver dig:

 • Vores vurdering af Nike Zoom Elite
 • Fordele og ulemper ved Zoom Elite
 • Vores gennemgribende brugertest
 • Bedste pris på Nike Zoom Elite
 • Teknisk gennemgang af løbeskoen

OBS: Find skoen gennem iloebesko og spar 521 kroner. Normalpris: 980 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning Nike Zoom Elite 9

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-7 dage 459 DKK Til butik
1-2 dage 679 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
 

Prissammenligning Zoom Elite 8 eller tidligere modeller

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
2-5 dage 525 DKK Til butik
1-7 dage 599 DKK Til butik
1-2 dage 679 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
 

 

zoom elite løbesko

 

Dette er nyt i Nike Zoom Fly 9

Hvis du spørger os så er der ikke den store forskel på den 8. version og den 9. version af denne letvægts løbesko fra Nike. De minder utrolig meget om hinanden, og det store opdateringer har vi måtte kigge langt efter. Men det siger jo så noget helt andet om skoen. Nemlig at det er en løbesko der i nuværende udgave løser opgaven.
Det 8mm høje drop giver stadigvæk løberen en unik følelse af tempo og fremdrift. Den lave vægt er naturligvis også bibeholdt, og det giver dig masser af komfort. Faktisk stadigvæk så meget at man nærmest ikke bemærker at man har skoen på.

Skoens overdel er opdateret en smule i sin struktur. Men indeholder naturligvis stadigvæk Flywire kabler til støtte omkring foden, og materialet er stadigvæk den lækre og tynde mesh overdel.
Zoom støddæmpningen i forfoden er der stadig. Det ville også være rigtig dumt at fjerne denne, da det ligesom er en del af skoens identitet. Det er en unik følelse at løbe på denne Zoom Air støddæmpning. Og den giver dig masser af fremdrift og power.

Hvad var nyt I Nike Elite Zoom 8

Skoen er stadig en letvægter løbesko – denne løbesko vejer kun 261 gram i en str. 42 til herre. Nike har formodet stadig at holde fast i en super smidig trænings løbesko, med en smidigt design, som rigtig mange løbere holder rigtig meget af. Model nummer 8 har fået en opdatering i at forfoden er blevet forbedret – du vil virke kunne mærke at den air støddæmpning der lægger i forfoden er blevet lidt mere hurtig og aggressiv. Det er også derfor at Nike Zoom Elite 8 passer rigtig godt til løbere der primært lander på mellem og eller forfod.

Hvis du eksempelvis er vant til at løbe i Nike Air Pegasus, så kan du sagtens vælge Zoom Elite som de kombinations løbesko. Du skal blot være opmærksom på at Nike Zoom Elite nok har en mere rummelig pasform, hvor der især er god plads til tæerne. Det er en smagssag om man kan lide det, men jeg vil fremhæve det som en fordel. Jeg var yderst begejstret da jeg havde prøvet det.

 

zoom elite er letvægs løbesko

 

 

Nike Zoom Elite herre / dame

Nike Zoom Elite kan godt være lidt vanskelig at finde både i fysiske forretninger såvel som online forretninger. Derfor har vi som en hjælp samlet online forhandlere af Nike Zoom Elite dame og Nike Zoom Elite herre.

Løbeskoen her kan på flere punkter sammenlignes med Nike Free og Nike Lunarglide, der har fokus på et smidigt design med lækre farver, men som samtidig er ganske fornuftige løbesko, særligt til de hurtigere og korte løbeture.

Generelt er det mit indtryk at løbere er meget begejstrede for Zoom Elite.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Supination / Neutral
 • Pasform: Medium bredde
 • Underlag: Hårdt underlag
 • Vejledende pris: 980 DKK

Nice to know

 • Flywire
 • Zoom
 • Carbon gummi hæl
 • Nike+ Kompatibel

Fun to know

 • Vægt: cirka 225g (str 43)
 • Type: Letvægts træningssko
 • Reflekselementer
 • Åbne meshelementer

 

Nike Zoom Elite er til dig der elsker lette løbesko

Du løber i Nike Zoom Elite hvis du eksempelvis vil løbe tempoture og eller intervalture

Du køber Nike Zoom Elite på grund af prisen. Du får vanvittig meget sko for under 1000,-

Lad være med at købe Zoom Elite hvis du løber i blandet terræn. Det holder den ikke til.

 

 

 

 

Mere information om Nike Zoom Elite

Nike Zoom Elite er en letvægtssko, som hovedsageligt er skabt til træning, men kan grundet sin lave vægt også sagtens bruges til konkurrence. Som konkurrencesko skal du dog være opmærksom på at Nike Zoom Elite hovedsageligt er henvendt til lettere løbere, da støddæmpningen ikke er tilstrækkelig for større og tungere løbere. I hele fodens længde har skoen Zoom Air i to hårdheder. Dette giver et kraftfuldt afsæt og sikker styring af foden.

Fordele og ulemper

 

Fordele

Hælkappen

Det er naturligvis en smagssag og meget individuelt. Men jeg synes at hælkappen på Nike Zoom Elite på en eller anden måde overrasker mig meget. Der er super godt styr på min fod og på min afvikling, og jeg har endnu ikke haft nogle gener fra hælpartiet.

Åndbarheden

At dine fødder inde i skoen har det godt er undervurderet. Men det mener jeg ikke man bør tænke meget mere på hvis du løber i Nike Zoom Elite. Den bløde og tynde mesh overdel sørger for at du kan ånde og komme af med rigtig meget varme fra dine fødder.

Letheden

Nu er det jo en letvægs løbesko, så ville næsten være ondt ikke at nævne dette somen fordel. Men gør det kun fordi det er en fordel. Synes ikke man lægger mærke til man har sko på når du løber i Zoom Elite skoen. Sølle 225 gram for en størrelse 43, og så med så meget støtte og stabilitet i skoen. Det er godt gået Nike.

Prisen

Den er billig. Så let kunne det siges. Men billigt får hurtig en negativ klang på den måde, og det er bestemt ikke meningen. Men med en vejledende pris på 980,- så synes jeg personligt du får vanvittig meget løbesko for dine penge.

Ulemper

Snørrebånd

Jeg har personligt haft lidt bøvl med snørrebåndende i Nike Zoom Elite. jeg synes de har en kedelig tendens til at gå op fordi de er for glatte. Det er lidt et irritations moment at skulle stoppe op for at snørre sine sko på ny.

Holdbarheden

Det er en af de ting man må tage med når man vælger en letvægs løbesko som Nike Zoom Elite er. Når du skal skære på vægten, så bliver skoen også mindre holdbar. Og når du mærker overdelen på skoen, så vil du med det samme kunne give mig ret i at denne føles en anelse skrøbelig. Men det bliver ej et problem hvis du holder dig til forskrifterne og udelukkende løber på landevej i skoen.

Pløsen

Jeg synes pløsen (den der sidder under snørrebånd) er en smule ivrig. Den skøjter lidt rundt under snørrebåndende, og det kan godt være en anelse forstyrrende. Og en smule irriterende at man hele tiden skal tænke på om den nu er sat som den skal


 

 

 

Teknik i skoen

I vanlig Nike stil er skoen fyldt med moderne teknologi, for at give dig en suveræn løbeoplevelse. Både i form af fart og komfort. Skoens åbne mesh paneler giver en åndbar overfod, hvilket resulterer i mindre svedige fødder og en forbedret komfort. Sammen med skoens lave vægt er det nærmest som at løbe barfodet, blot med alle de fordele, som løbeskoen giver.

Vi vil i det følgende gennemgå skoens masse tekniske features.

Flywire

Flywire konstruktion hjælper til at give Nike Zoom Elite dens ultra-letvægts support og komfort for din fød. Flywire får sin styrke dens tynde nylon fibre, som er strategisk placeret på overdelen, hvilket holder foden på plads og minimerer at foden glider rundt under løb. Dette tillader en massiv reduktion i skoens vægt, da der kun er brugt materiale, hvor det er nødvendigt for strukturen.

Nike Zoom

Nike Zoom dæmpning er en del af Nike Air familien og lige som dens søskende er den både letvægt og holdbart. Da Nike Zoom dæmpningen er så utroligt tynd, bringer det foden tættere på jorden og øger stabiliteten, især under hurtige bevægelser og bevægelser i flere retninger. Efter stød går de tæt strakte fibre inde i den sammenpressede luftenhed hurtigt tilbage til deres oprindelige form, hvilket giver en super responsiv følelse og en øget bevidsthed om underlaget i skoen.

Nike+

Nike+ gør det nemt at holde styr på dine løb. Du kan måle tid, distance, fart, kalorier og meget mere ved at bruge Nike+ Running App (Tilgængelig til både Iphone og Android), Nike+ Sportsur, Nike+ Sportband eller den seneste generation af Ipod Nano. Når du slutter dig til Nike+, kommer du samtidigt ind i verdens største løbeklub, hvor du kan se din fremgang, deltage i udfordringer, sætte mål, opmåle ruter og konkurrere mod dine venner.

Flere features i Nike Zoom Elite

Nike Zoom Elite har et væld af andre funktioner og teknologier. Dens carbon gummihæl giver forlænget holdbarhed og mere slidstyrke på de områder, hvor slitagen er størst. På ydersålen har skoen et Waffle Pattern, som giver ekstra godt greb på et forskellige underlag. Skoens Deep Flex Grooves som ligger i skoens længde og bredde af ydersålen for forøget fleksibilitet og et behageligt løb.

 

 

Hvad har andre sagt om løbeskoen?

Se nedenstående hvad andre har sagt om Nike Zoom Fly

Karina Pedersen, Kan godt lide den frie fornemmelse

 • Jeg synes Zoom Elite giver mig en fri fornemmelse når jeg løber. Uden at jeg egentlig har en følelse af at gå på kompromis med komforten–Karina Pedersen

Morten Hansen, Passer fint til mine fødder

 • Var egentlig bare på jagt efter en lettere løbesko til mine ture med mere fart. Og da denne Nike Zoom Elite sad perfekt og havde en meget fair pris, så blev det den. Jeg har ikke fortrudt ét sekund–Morten Hansen

 

 

Gennemtænkte detaljer

Alt i skoen er skabt med et formål. Dermed har de kunne holde vægten nede og performance så højt som muligt. Nike Zoom Elite har ingen syninger på indersiden af skoen, hvilket giver et komfortabelt og blødt fit. Udover disse performance orienterede features vil du bemærke at skoens reflekselementer på ydersiden gør dig mere synlig på de mørkere aftener. Reflekselementerne er perfekte til de mørke dage henover vinteren. Man stopper ikke med at løbe bare fordi det er mørkt.

Opsummering

Nike Zoom Elite er som alle Nikes produkter yderst velgennemtænkt og du vil mærke skoens kvalitet fra første løbetur. Den lette løbesko, på bare 269 gram, er hovedsageligt til træningsturene, men kan for lettere løbere også fungere som en konkurrencesko. Nike Zoom Elite henvender sig til den supinerede / neutrale løber.

Prissammenligning

Her får du markedets absolut skarpeste priser:

Prissammenligning Nike Zoom Elite 9

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-7 dage 459 DKK Til butik
1-2 dage 679 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik