Nike Zoom All Out Flyknit | Komplet test og anmeldelse

Nike Zoom All Out Flyknit. Alene navnet siger rigtig meget. Når Nike allokere All Out, så må man også sige at de er gået All Inn. Nike Zoom Flyknit er ikke alne en særpræget løbesko at se på, det er også en lidt særpræget løbesko at løbe i. Find ud af hvorfor?:

 • Stor anmeldelse af Nike Zoom all out Flyknit
 • Fordele og ulemper ved Nike Zoom All Out Flyknit
 • Find den bedste deal på Nike Zoom lige nu
 • Hvad har andre sagt om skoen
 • Tekniske detaljer om denne løbesko

OBS: spar her [afpsaved id=”226″] kroner. Butiksprisen er 1.800 kroner. Slå til i dag.

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

[afp id=”226″]

 

Hvad er fantastisk ved Nike Zoom All Out Flyknit

Der er masser af fantastiske ting man kan fremhæve. Og så synes jeg der er en smule malurt i bægeret, og det er mest taget i betragtning af at det er en forholdsvis dyr løbesko til vejledende 1.800,-
Men noget af det mest sublime der er kommet ud af Nike og deres løbesko udviklinger er Flyknit overdelen. Den er ultra let, og så sidder den helt tæt omkring din fod. Der er både for og imod denne pasform, for der findes massere af løbere rundt omkring i verden der ikke bryder sig om at det sidder så tæt. Men set fra min stol, så er det en klar fordel. Overdelen sætter sig bare, uden så mange dikkedarer.
Der ud over kan man ikke komme uden om at Nike har smidt rigtig meget støddæmpning i denne løbesko. Både med den frække gennemsigtige Zoom sål, men også godt understøttet med det meget smidige Cushlon ST mellemsål. Det er en kombination man som løber ikke kan undgå at komme til at elske. Den smule malurt der er i det berømte bæger er så at jeg synes det er en smule mærkeligt at stoppe den Zoom Air sål 3/4 inde i sålen. Nike har selvfølgelig haft sine grunde til det, men for mig (sagde hunden) og min løbestil, så gør det intet godt. Det vil jeg også komme mere ind på senere i anmeldelsen.

Du vælger at købe Nike Zoom All Out Flyknit hvis du er neutral løber

Du elsker at dine løbesko smyger sig om dine fødder. For overdelen er tætsiddende

Du vælger ikke denne løbesko hvis du vil have "frie" ankler under din løbetur. Indelukket fornemmelse.

 

 

Hvad har andre sagt om løbeskoen?

Der er andre som har løbet i Nike Zoom All Out Flyknit. Dui kan læse udtalelser fra andre løbere herunder.

Vika O’Neill, løber 2-3 gange om ugen

 • For mig løser Nike Zoom All Out Flyknit fint de forventninger jeg har til mine reletive korte løbeture 2-3 gange om ugen.–Vika O'Neill

Klaus Sanderhauge, Løber 5km på 19min

 • Jeg er glad for hurtige og korte ture. Nike Zoom All Out løbeskoen er ikke mn yndlings, men jeg ynder alligevel engang imellem at tage den på, da jeg synes at den gør noget godt for både støddæmpning og støtte. Skal jeg nævne et lille minus, så må det være vægten. Jeg synes den vejer for meget til mine korte intervalture.–Klaus Sanderhauge

Joan Husted, Motionist løber

 • Efter at have vænnet mig til den noget lukkede overdel så synes jeg denne Nike Zoom All Flyknit er en rigtig lækker løbesko. Jeg er stor fan af Nike løbesko, så undrer mig egentlig ikke at jeg også kan lide den her.–Joan Husted

 

nike zoom all out par

 

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Medium bredde
 • Underlag: Fast underlag
 • Vejledende pris: 1.800 DKK

Nice to know

 • Zoom Air Sål
 • Cushlon ST mellemsål
 • Flyknit overdel
 • Dynamic Flywire system

Fun to know

 • Vægt: 306 gram (herre str 44)
 • Hæl til tå drop: 10 mm
 • Lethed og støtte
 • “Støvle” løbeskoen

 

 

nyt par nike zoom all out flyknit

 

Mine første erfaringer med Nike Zoom All Out Flyknit

I skrivende stund af denne anmeldelse af Nike Zoom All Out Flyknit, der har den konstruktion med den høje støttende ankelbandage været fremme i et stykke tid på fodbold siden. Det er første gang jeg skal stifte bekendtskab med den støtte. Ej heller i mine fodboldstøvler har jeg prøvet at spille med den slags støtte, og det er så selvsagt også de første løbesko med sådan en støtte jeg skulle i gang med at teste.
Det er et spændende koncept, som nok er bedre kendt som “Magista” overdelen. Det er en støvleformet overdel, der ikke bare støtter bedre, men også giver både ankel, fod og underben bedre mulighed for at arbejde som en enhed.
Flyknit teknologien har jeg på det her tidspunkt stiftet bekendtskab med, og der er jeg fan. Den har vel på det her tidspunkt omkring 4 år på bagen, og jeg elsker det koncept med den lette og tætsiddende overdel, som smyger sig efter ens fod. Så allerede der, alne på sin Flyknit overdel er Nike Zoom All Out Flyknit godt på vej ind i mit blødende løbesko hjerte.

Selv om jeg er flintrende ligeglad med hvordan mine løbesko ser ud, så vil jeg da gerne indrømme at man lige skal vænne sig til at se på en løbesko der i bund og grund er støvle formet. Men bare rolig, man vænner sig hurtigt til synet.
Og du vænner dig endnu hurtigere til det når du træder ned i skoen, for det er en rigtig fed oplevelse. Jeg kan huske at jeg tænkte at det var da egentlig en rigtig behagelig følelse at have lidt mere støtte omkring anklerne. Du kigger på en løbesko som kombinere rigtig mange af de bedste elementer fra Nike udviklings haller. Du ser også en gennemsigtig Zoom Air sål, og det gør altså skoen en lille smule cool at se på.

Tilbage til pasformen. Lige da jeg pakker skoene ud kan jeg naturligvis ikke nære mig med lige at veje skoen. 306gram for en str. 44. Og det overraskede mig faktisk en del, havde forventet at se et lettere tal, jeg ved ikke hvorfor, men det havde jeg forestillet mig oppe i hovedet. Da jeg træder ned i skoen og begynder at gå lidt rundt i den, der kan jeg med det samme mærke det super tætte snit som skoen har, og jeg kan især mærke den meget eftergivende Zoom Air. Jeg glæder mig til at komme ud og løbe i den. Dog kan jeg allerede ved at gå i skoen mærke at der er et eller andet spøjs ved den, og den mistanke bliver bekræftet allerede på 1. løbetur i Nike Zoom All Out Flyknit.

Min første løbetur i Nike Zoom All Out

Lige så fed som pasformen er, lige så fed som Zoom Air støddæmpningen er, lige så underligt er det at jeg i den grad kan mærke at der kun er Zoom Air i 3/4 af sålen. Altså lad det være sagt med det samme, det er ikke sådan at jeg ikke kan løbe i skoen, faktisk synes jeg det er en fed sko fra førrste skridt. Men mig og min måde at løbe på bryder sig ikke 100% om den konstallation af Zoom Air sålen. Det er rigtig godt at lande på Zoom Air, og du har en fedt rul hen over midten når du løber, men lige efter midten, der følte jeg i den grad at min fod/fødder klappede mod underlaget. Det er svært at beskrive med ord, men nærmest som om at jeg løb på det blødeste underlag det meste af min afvikling, for til sidst så er “snuble ud over kanten”
Pasformen kan jeg dog intet sige til, den er bare helt perfekt og jeg, som jeg også nævnte højere oppe, er bare kæmpe fan af Flyknit overdelene i Nike løbesko. Jeg synes det er et super fedt koncept.

Flere ture i Nike Zoom Flyknit

Jeg har nu haft fornøjelsen af at løbe i Nike Zoom All Out Flyknit flere gange. Det er en løbesko for mig, som ikke bliver en af mine foretrukne. Der er nogle super fantastiske ting i denne løbesko, men synes også at der er nogle store mangler.
Har bl.a. været afsted på 2 ture over de 10 kilometer, ja nærmere betegnet faktisk på henholdsvis 13 og 11 km. Begge ture har lignet hinanden fuldstændig. Der er ingenting i starten af en længere løbetur, men når jeg kommer op omkring de 10km, så har jeg begge gange oplevet at få ømhed i forfoden. Og som jeg også er inde på med denne sko, så kan jeg ikke se “effekten” af at stoppe Zoom delen 3/4 inde i skoen. Det virker som om på mig, når jeg løber med skoen, at det er det faktum der gør at jeg får ondt i forfoden. Der er ikke problemer med resten af foden. Der vil jeg faktisk sige at denne Zoom støddæmpning gør det ganske fortrinligt når vi snakker om blødhed og absorbering.

Overdelen er sublim, jeg elsker deres Flyknit tanke gang, og det er også en af grundene til at jeg selvfæølgelig nok vil bevæge mig afsted i denne løbesko engang imellem. En lille sjov observation er at “trykket på sålen” virker en smule ustabilt. Når man lander på sålen, og skal afvikle sit skridt, så er det lige som om at foden lige ryster en lille smule. Det er heldigvis ikke noget der kan mærkes efter løbeturen eller noget, men blot en observation.

Udseendet kan man så diskutere, men er sikker på det afholder nogle fra at vælge at løbe i Nike Zoom All Out Flyknit. For det er ikke en hemmelighed at man får en smule opmærksomhed på den. Personligt er jeg ligeglad med hvordan mine løbesko ser ud, og det ra… mig en høstblomst hvad folk siger og tænker, men jeg ved at ikke alle har det sådan.

Valg af størrelse

Faktisk skiller denne Nike Zoom Flyknit sig for mit vedkommende en lille smule ud. Normalt vil jeg altid anbefale at man køber et halvt eller et helt nummer større end man plejer (det gjorde jeg også med denne sko) Men lige præcis i denne model tror jeg faktisk godt jeg kunne have holdt mig til min normale størrelse. Der er i hvert fald rigeligt med plads i denne løbesko til mine fødder. Du kan eventuelt bruge vores størrelsesguide

 

nike zoom all out set fra siden

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Høj komfort

Alt i alt har denne løbesko en voldsom høj komform. Hvis man ser bort fra alle de "små skæve ting" så sidder skoen fantastisk på foden, den har en unik støtte, og den giver dine fødder lov til at ånde rigtig godt. Så selvom den måske ikke for dig er den bedste løbesko, så er jeg sikker på at langt de fleste vil give mig ret i at den har en voldsom høj komfort.

Flyknit overdel

En faktor der spiller væsentligt ind i den før omtalte komfort, er Nike's fantastiske Flyknit materiale som ligger i overdelen på denne sko. Det er et super smidigt og rigtig åndbart materiale som smyger sig til foden. Materialet har også den fantastiske evne at virke meget støttende.

God støddæmpning (nogle steder)

Selvom jeg også vil tage støddæmpning med under ulemper, så synes jeg faktisk at den støddæmpning der er i skoen - altså i de første 3/4 af sålen er fantastisk. Og hvis jeg ser bort fra egen test, så kan det sagtens være at denne opbygning vil virke for andre. Derfor synes jeg helt klart at kombinationen af Zoom Air og en ST Cushlon mellemsål er til en fordel

God plads til fødderne

God plads til fødderne. Nogle kan lide det, andre kan ikke. Men jeg synes alligevel at i en løbesko som denne, der er det en stor fordel, og egentlig også flot at man har kunne kombinere det tætte udtryk i overdelen, med så god plads til tæerne. Der er god bevægelsesfrihed til dine tæer.

Ulemper

Stiv sål

Når man tager fat i skoen, så er det bestemt ikke en af de mest fleksible løbesko som jeg har haft fingre i. Og det bekræfter mine løbeture også. Men det er egentlig først når man kommer ud til slutningen af ens afvikling at jeg synes man kan mærke den lidt for stive sål.

Støddæmpningen

Som sagt er støddæmpningen også taget med som en ulempe. Det er den på den baggrund at min test af skoen viser at den i hvert fald ikke passer 100% til alle slags løbere. Jeg synes godt jeg kunne mærke når de 3/4 af Zoom Air slap op, og så var det som om mine fødder "klappede mod asfalten" Derfor er støddæmpning, eller mangel på samme også taget med under ulemper

Pris

Med en vejledende pris omkring de 1800,- så har vi her at gøre med en løbesko i det dyre segment. Og der synes jeg altså skoen er for dyr når jeg kontant kigger på hvad jeg får. Hvis jeg havde 1800,- til løbesko og andet, så tror jeg bestemt jeg havde valgt anderledes. Selvfølgelig kan du være rigtig heldig at finde den til en god pris online. Men min vurdering er at denne løbesko max kan trække 1200,-

Udseendet

Det er som sådan ikke en ulempe for mig at denne løbesko ser ud som den gør. Men det tror jeg at det er for andre. Derfor skrives det på som en ulempe for Nike. Vi tror at nogle vil fravælge at købe denne sko på grund af dens lidt underlige udseende.


 

snørrebånd i Nike zoom flyknit

 

 

Analysedel 1: Hvilke type løber henvender Nike Zoom All Out Flyknit sig til

Vi deler gennemgangen af vores løbesko op i flere analysedele. Denne del 1 er mest til hvilken type løber det er der skal bruge Nike Zoom All Out Flyknit.

Hvilken løbestil

Hvis vi skal bruge de klassiske dyder omkring det at sætte en løbesko op mod en løbestil, så er denne Nike Zoom Flyknit helt bestemt en neutral løbesko, altså til løberen med den neutrale afvikling. Men når det så er sagt, så vil jeg også gerne nævne, at den gang jeg blev “målt og vejet” i forhold til min løbestil, der var jeg det man kaldte pronationsløber, sågar med en kraftig pronation. Jeg har løbet mine testture og flere andre ture i denne sko, uden at jeg har kunne mærke nogle gener. Så enten er skoen forholdsvis stabil, eller også er tiden bare løbet lidt fra det med løbestil?

Pasform

Fan-tas-tisk pasform. Det har jeg været inde på tidligere, men når Nike bygger en løbesko op i Flyknit materialet, så kan man næsten være sikker på at den i pasformen bliver et hit. Denne Nike Zoom All Out Flyknit taber så en smule på sålens opbygning, hvis man kigger på pasformen som en helhed. Der snes jeg simpelthen at sålen bliver for stiv i forhold til den bløde og lækre overdel.

 • Størrelse: normal størrelse
 • Hæl: normal
 • Midtfod: normal
 • Forfod: God plads
 • Skosnude: normal
 • Svangstruktur: lav
 • Skoform: semikurvet

Underlag & konditioner

Jeg har haft testture i denne sko der både er gået forbi asfalt og skovstier med fugtige blade på. Og jeg har ikke en finger at sætte på skoen. Jeg synes ikke man lægger mærke til noget omkring greb i underlaget når man løber, og det plejer at være et rigtig godt tegn på at det fungere.
Nike’s anbefalinger går på at det er en løbesko til asfalt løb.

Prisniveau

Den er dyr, og jeg synes også den er for dyr. Når man nøgternt kigger på hvad man får, og hvad man giver, så synes jeg ikke det spiller 100% sammen. Med en vejledende pris omkring de 1800,- og en salgspris (i skrivende stund) på 1500,- der synes jeg skoen er sat for højt. Min vurdering, som også tidligere beskrevet vil være at der er løbesko for en 1200 eller max 1300,-

Vægt på Nike Zoom Flyknit

Her udspillede der sig en lille pudsig ting under vores test af skoen. Vi har testet en sko størrelse der hedder 44. Og hvis du ser vores video, så vil du opdage at der er et meget stort udsving på henholdsvis højre og venstre fod i det par vi købte hos Nike. Ved ikke om det er en enlig svale, men det var med en margen, som jeg synes var uacceptabel.

 

vægt på nike zoom all out flyknit

 

 

Type af løbesko

Det er en løbesko til alle distancer vil jeg vurdere. Da skoens vægt ligger på et middelpunkt, så vil jeg sige at den sagtens kan bruges på de korte og hurtige ture, men kan også sagtens se at man kan gennemføre et halvmaraton i den.

Drop og højder på forfod og hæl

Her har vi at gøre med et drop på 10mm fra hæl til forfod. Og det gælder både til herre og dame. 10mm er ikke et lavt hældrop i dagens Danmark, og indikere at man med denne løbesko ikke har nogle intentioner om at få løberen frem på mellemfod eller forfoden at løbe. Denne løbesko er en klar indikation på du er hæl-lander.

Herre:
Højden på hælen: 31mm
Højden på forfoden: 21mm

Dame:
Højden på hælen: 31mm
Højden på forfoden: 21mm

Analysedel 2: Teknisk gennemgang af Nike Zoom all out Flyknit

Det er her hvor vi nørder en lille smule mere. Der kan godt komme til at være nogle såkaldte fag-udtryk. Men denne analysedel er med henblik på at fortælle om alt det tekniske i Nike Zoom Flyknit. Du kan selvfølgelig også se vores video hvis det er nemmere.

Ydersålen

Det er den part på løbeskoen som jeg synes er med til at gøre den en smule stiv i sin opbygning. Men hvis vi vurdere den ud fra grebet i underlaget, så løber den jo sin opgave, den giver bare ikke meget til komforten.
Ydersålen har en wafflet opbygning med både små “prikker” og “lange linjer” Og det er den opbygning der er med til at sikre det gode greb.

 

sål på nike zoom all out flyknit

 

Mellemsål

Der har Nike valgt at bruge en kombination af Cushlon ST og så selvfølgelig deres Zoom Air. Det er 2 ting der fungere rigtig godt sammen. Og jeg er sikker på at de har en tanke med at sætte de 2 materialer sammen. For ellers arbejder de jo også med et mellemsåls materiale der hedder Lunarlon, som jeg synes er blødere og mere smidigt. Men når de bruger dette materiale, så skal mellemsål materialet også selv agere støddæmpning. Min tanke er at hvis du kommer Zoom Air oven´på Lunarlon, så vil du få en alt for blød og ustabil løbesko.

Hæl

Hvis du kigger på noget af vores billedemateriale, så vil du kunne se at hælen er markeret med en sort opbygning. Det er et stivere materiale som er med til at holde din hæl på plads. Indvendig i hælen er der ikke noget unikt i denne løbesko. Faktisk vil jeg sige at den ligger på den lave skala når vi snakker om komfort og polstring.

Forfod

Indvendig i forfoden synes jeg at skoen har det plus at der er plads til dine tæer – vel og mærke kombineret med at du stadig har den tætte fornemmelse fra Flyknit materialet. Men udvendig på forfoden er jeg, som du sikkert har lagt mærke til, langt fra tilfreds. Jeg synes denne løbesko har en mærkelig afslutning i sin afvikling. Det virker på mig alt for hårdt og for flads. Det kan selvfølgelig sagtens være individuelt at det opstå, eller det vil jeg faktisk håbe at det er.

Overdel

Det er her at Nike Zoom All Out Flyknit tager kegler. Det er en fuldstændig fantastisk overdel som både tillader dine fødder at ånde, samtidig med at det smidige og bløde Flyknit materiale sætter sig unikt omkring dine fødder, og giver dem det støtte der skal til. Der har jeg i skrivende stund kun prøvet en løbesko ud over denne her Nike Zoom Flyknit som gjorde det samme for mig, og den var sjovt nok også fra Nike. Det er Nike Free RN Flyknit. Den har samme fantastiske overdel og støtte.
Denne Zoom udgave har så til forskel fra Free RN, en støvle-lignende pasform, da Flyknit materialet er forsat op af din ankel. Det fænomen kom frem første gang i Nike fodboldstøvler, og er nu også gået over i deres løbesko. Jeg fik en meget positiv oplevelse med denne struktur. Troede egentlig det ville være generende når jeg løb, men det giver en fed følelse. Det eneste minus ved denne opbygning er nok at det kan være en smule besværligt at komme ned i løbeskoen.

Sammenligninger

Det er svært at finde direkte sammenligninger til denne løbesko. Men som jeg har nævnt, så kan Nike Free RN være en mulighed hvis du er på jagt efter samme fede pasform. Dog er der kilometer mellem disse 2 løbesko’s fleksibilitet. Du kan også vælge at se i retning af en Nike Odessey, den har samme drop og masser af blødhed, men er så ikke udstyret med den lækre Flyknit overdel.
Kan ikke rigtig finde præcis den sammenligning jeg gerne vil hos nogle af de andre leverandører, så du må nøjes med 2 Nike alternativer i denne omgang.

Opsummering

Jeg er ikke ubestridt fan, men jeg er heller ikke modstander af denne løbesko. Jeg er sådan lidt delt i 2 lejre. Skal jeg prøve at ridse det op, så synes jeg man har gjort rigtig mange ting rigtig godt med overdel og støddæpning. Det giver løberen en rigtig fantastisk følelse.
Men modsat synes jeg også at den stivhed der er i sålen, og den manglende blødhed i forfoden gør at jeg får en fornemmelse af at skoen ikke er fuldstændig færdig – i hvert fald ikke til mig og min måde at løbe på.

Prissammenligning på Nike Zoom all out Flyknit

Jeg er dagligt fordi en række forhandlere for at finde de billigste priser. De nyeste priser er super skarpe – se blot tabellen nedenfor.

 

[afp id=”226″]