New Balance Boracay v2 – Test og anmeldelse

New Balance Borocay V2 er en FRESH FORM løbesko fra NB. En løbesko til dig der ønsker dig masser af lethed, meget høj komfort, og et lavt drop. Fresh Form teknologien er en teknologi der optimerer blødheden i dine løbesko.

 • Anmeldelse og kolde facts om Boracay fra New Balance
 • Fordele og ulemper ved løbeskoen
 • Den bedste pris her og nu på Boracay

OBS: Køb New Balance Boracay gennem iloebesko og spar 751 kroner. Normalpris: 1.200 kroner – gode tilbud lige nu.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning på New Balance Boracay

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 449 DKK Til butik
1-2 dage 528 DKK Til butik
5-7 dage 807 DKK Til butik
3-5 dage 975 DKK Til butik
1-7 dage 1.195 DKK Til butik
 

Nyt i New Balance Boracay v2

Da det er en forholdsvis ny sko på markedet, så er der ikke mange tidligere modeller i lige netop det der er Boracay serien fra New Balance. Men det er faktisk sådan at denne Boracay løbesko erstatter en anden model som havde kørt i New balance regi i et godt stykke tid. Tidligere rangering ser således ud:

 • New balance 980
 • New Balance Boracay v1

Som sagt så er New balance Boracay arvetager for New balance 980. Og allerede der blev denne løbesko sat på en opgave da den kom på markedet for første gang. Men man må sige at New balance har gjort sit hjemmearbejde, for New Balance Boracay er kommet rigtig flot ind på både det danske og det udenlandske marked.
Og version 2 er nu på gaden, og den har igen fået lavet nogle opdateringer i forhold til version 1 i denne løbesko.

Boracay v2 er stadig proppet med masser af støddæmpning i form af den ultra absorberende Fresh Foam teknologi som New Balance har haft vild succes med at lancere. En teknologi som du virkelig kan mærke når du er ude og løbe i New Balance Boracay skoen.

Den primære opdatering i New Balance Boracay 2 er lavet på overdelen. Men bare rolig, det er ikke til den dårligere side. Man har vurderet at det vil give en bedre løsning at dele overdelen op i 2 snit nu.
Så den del der sidder omkring din fod stadig er den super fleksible og sømløse meshoverdel som dine fødder vil have det hele fantastisk i. Denne inderste overdel er med til at skabe den meget høje komfort i Boracay, og sørger naturligvis (fristes man til at sige) for den høje åndbarhed i denne løbesko.
Ud over denne meshoverdel har man så skabt en støttende PU overdel, som er den del der giver dig støtten og det gode hold omkring foden. Det er denne del der er integreret med snørringen på skoen. Det giver dig mulighed for at tilpasse din løbesko endnu bedre omkring lige netop din fod, og på den måde vil du kunne mærke at Boracay 2 har en bedre komfort end tiligere modeller.

Yderdelen af overdelen er selvfølgelig lavet i så let materiale som muligt, og med mindst mulig dækkende effekt over den inderste mesh-overdel. På den måde kan bliver det både en lettere løbesko, men dine fødder kan også ånde langt bedre.

 

new-balance-fresh-foam-herre

 

 

Kølige facts om skoen

Generelt

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Normal (Bred forfod)
 • Størrelse: Almindelig
 • Underlag: Fast underlag
 • Træningsformål: Mængdetræning
 • Vejledende pris: 1200 DKK

Herre

 • Vægt: 270 gram US9
 • Drop: 4 mm
 • Forfodshøjde: 23 mm
 • Hælhøjde: 27 mm

Dame

 • Vægt: 216 gram US9
 • Drop: 4 mm
 • Forfodshøjde: 22 mm
 • Hælhøjde: 26 mm

 

Boracay løbesko fra New Balance

Første indtryk af New Balance Boracay – inden testen gik i gang

Det virker bare som en løbesko der kommer til at være super blød at løbe i. Min første indskydelse er faktisk om jeg personligt vil synes at den bliver “for blød” Forstået på den måde at jeg ikke synes om hvis en løbesko mister stabilitet, fremfor blødhed.
Overdelen virker virkelig lækker. Og når jeg går rundt i den er den super blød og smidig. Glæder mig til at komme på landevejen og teste den.

Test af New Balance Boracay

Det er altid sjovt, og også en lille smule usikkert når en løbesko der skifter serie skal overtage efter en anden populær model fra det respektive mærke. Sådan var det også for New Balance Boracay. Spørgsmålene var mange, kunne den løfte arven efter efter den populære New Balance 980? Var der lige så meget støddæmpning i denne løbesko? Dækkende skoen et lige så bredt publikum som NB 980 gjorde? Alt dette var usikkert.
Det var også med en smule spændthed at vi skulle teste denne sko. New Balance har som løbe producent altid gjort rigtig meget godt for løbe verdenen, og især for mine fødder personligt. Jeg er personligt en stor fan af New balance 1260, og det er vel nok den sko jeg har løbet flest kilometer i. Jeg har også løbet i et par New Balance 980, dog uden at det er nået op på mange tusing kilometer, men kendte bestemt godt dens svagheder og styrker.

New Balance Boracay er en neutral løbesko, og som udgangspunkt skal du helst være neutral løber for at bruge den. Det skriver jeg fordi at nogle neutrale løbesko i dag er bygget så stabilt op at en moderat pronerende løber sagtens ville kunne bruge disse sko. Her i denne New Balance Boracay vil jeg mene at en lille bitte smule pronation nok skal gå, men altså ikke for meget. [/notify_box style="blue"] Første gang man træder ned i et par New Balance Boracay, der er man ikke et sekund i tvivl om at det er et løbebrand med stor kvalitetskontrol der fremstiller denne løbesko. Et rigtig godt fit, og en ultra blød løbesko, det er hvad der møder en første gang man tager den på. Jeg har det rigtig godt personligt med New balance løbesko, da de passer mine fødder perfekt, men tror alligevel at du skal være en ille smule opmærksom på bredden i denne løbesko, for hvis jeg skal sige noget, så er den lige til den smalle side. Bare så du er opmærksom på det. Man skal være beredt på at denne løbesko kommer til at sidde tæt omkring foden Min første tur i denne løbesko er egentlig ikke så lang, 5-6 kilometer vil jeg tro. En tur hvor jeg havde valgt at lade uret være hjemme, og bare nyde naturen og stilheden, som kun man kan på en løbetur ud igennem den danske natur (bor på landet) Min fornemmelse for skoen er helt fra starten god, og havde selvfølgelig inden ankomst af løbeskoen læst en smule om både New Balance's forventninger til skoen men også andre løbere. Og noget af det som der blev stillet en del forventninger til var den nye FRESH FORM mellemsål. Og der synes jeg altså allerede fra start at jeg kan mærke at det er godt. At det her nok skal blive en succes. Men turen gik over forventning, som sagt ikke med hensyn til tempo eller andet præstations kriterier. Nej den gik godt med henblik på at få en fornemmelse af hvor New Balance Boracay lå henne i forhold til sin forgænger, og i forhold til andre neutrale løbesko i den prisklasse og det segment. Min tanke efter første tur er at den her løbesko komme til at konkurrere på lige fod med dem den skal ud og kæmpe med på markedet. Jeg har for nylig løbet i Asics Cumulus, og derfor er det nærliggende lige at sammenligne New Balance Boracay med den, da det ligger meget frisk i hukommelsen. Og de to løbesko, de er meget lig hinanden i komfort, støtte og generel opbygning. Jeg var fra første tur venlig stemt overfor Boracay, og du vil nok også opdage at nedenstående anmeldelse og test viser at jeg synes den her løbesko har stort potentiale, og mange plusser. Men der findes også nogle minusser, men sådan skal det være. Du kan jo læse anmeldelse og finde ud af det.   new-balance-fresh-foam-dame  

Hvad andre har sagt om Boracay

Palle, Vesterkøbing, Løber 3-4 gange om ugen

[raw]
 • Jeg synes New Balance Boracay er en god løbesko der løser de opgaver jeg stiller til den. En anbefaling herfra.–Palle

Knud Larsen, Østre Hurup, Har løber i 3 år

 • Fin løbesko med masser af støddæmpning. Lige som jeg elsker det.–Knud Larsen

Børge Svind, Fyn, Bruger den 3 gange om ugen

 • Skoen er dejlig blød og behagelig. Men er ked af at sålen går så hurtigt i stykker. Det må New Balance gerne øve sig i–Børge Svind

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

FRESH FOAM

Unægtelig en kæmpe fordel. Et materiale der gør meget for din løbetur, og som er både super responsivt, men ej heller FOR blødt. Det giver en stabil blødhed på hele din løbetur. Super godt lavet New Balance

[/raw]

Prisen

Ja, ved godt det er en smagssag, men når nu jeg skal anmelde den, så vil jeg gerne have prisen med som en fordel. Jeg synes man får meget for sine penge, og hvis du tænker på at den vejledende pris er 1200,- og du måske finder den online til 899,- Så synes jeg kun det er en endnu større fordel.

Komfort & Pasform

Den sidder godt omkring foden, har en god pasform, og sørger for at fødderne kan ånde og komme af med fugten. Det giver mig som løber nogle rigtig gode forudsætninger for en vellykket løbetur.

[/one_half]

Ulemper

Holdbarhed

Fresh Foam er genial i sin respontivitet, sin blødhed og hele sin struktur. Men den halter lidt på holdbarheden. Materialet er en smule skrøbeligt på ydersiden, og kan godt have tendens til at smuldre/krakelere. Det krydser vi fingre for New Balance får styr på i en eventuel Boracay 2 fra New Balance.

Læsten i skoen

Denne løbesko er lidt til den smalle side, eller den sidder i hvert fald godt til omkring foden (min fod) Det skal man være opmærksom på, og jeg har taget det med som en ulempe da den sidder mere tæt end den almene danske løber plejer at bryde sig om.

Mindre plads til tæer

Der kunne godt arbejdes lidt med "tå boxen" i skoen. Der er ikke voldsom meget plads til tæerne, og når fødderne/tæerne hæver så kan det give mindre gener.


 

Du vælger New Balance Boracay hvis du:

 • kan leve med masser af støddæmpning
 • elsker støtte omkring din fod
 • er glad for innovativ tankegang
 • holder af løbesko i høj kvalitet
 • gerne vil se smart ud når du løber

Størrelse i skoen – hvordan vælger du bedst

Asics Gel Cumulus har en almindelig og standard løbesko størrelse. Det er intet problem at finde den rigtige størrelse Asics Noosa Tri, da du roligt kan bruge størrelsen fra din gamle løbesko til at finde den rette størrelse i Noosa Tri. Vær dog opmærksom på at den kan føles en smule smal i forfoden, hvor volumen er i den lavere ende.

Herre størrelser:  40 – 50

Dame størrelser: 35 – 43

Fresh Foam er New Balance nye svar på en mellemsål. Der hvor denne støddæmpning / mellesål skiller sig ud, er ved at hele elementet er fremstillet i et stykke. Så du har en ens og meget stabil blødhed i hele fodens længde.[/notify_box style="blue"]

 

new-balance-boracay-tilbud

 

Analysedel 1: Hvem henvender skoen sig til?

Nedenstående har vi delt analyse delen op i 2. Analysedel 1 er rettet mod at du skal kunne finde ud af om New Balance Boracay er noget for dig, og om denne løbesko passer til dig.
Analysedel 2 tager mere udgangspunkt i de reelle fakta i skoen. Hvad indeholder den, og hvad kan du forvente af Boracay fra New Balance.

Løbestil

New balance Boracay er fremstillet til den neutrale løber. Og som nævnt længere op, så skal du helst være neutral løber for at få den optimale effekt ud af denne sko. Ikke noget med at være moderat pronerende og så bruge denne sko. Det vil du ikke få det optimale ud af.

Pasform

En ganske fremragende pasform. Boracay var i sin første version en smule tæt og overdelen var ikke helt som den skulle være. Boracay i version 2 er kommet med en rigtig fed opdatering på overdelen, og den sidder nu helt perfekt på foden. Det skyldes jo blandt andet den 2-delte overdel som nu er integreret i New Balance Boracay.
Sømløs overdel og Fresh Foam går rigtig godt i spænd når vi snakker om optimal pasform og komfort.

Underlag

Det er udpræget en asfalt løbesko. Der er faktisk det lille sjove fact at mange erfarer at New Balance Boracay gør sig aller bedst på hårde underlag. Hvis du kommer ud på for bløde underlag med skoen, så går den megen blødhed i skoen ikke så godt i spænd med det bløde underlag også. Så udpræget en asfalt løbesko, og du kan selvfølgelig også sagtens løbe på stisystemer m.m.

Prisniveau

Boracay er til ham eller hende der gerne vil under en tusindkrone når vi snakker om løbesko. Hvis du søger en smule online vil du opdage at denne løbesko som regel er under de magiske tusind kroner.
Og i det prisleje vil jeg sige at du får rigtig rigtig meget løbesko for pengene. Så det er bestemt ikke prisen der bør skræmme dig med New balance Boracay.

Vægt

Herre vægt: 270 gram i størrelse 42

Dame vægt: 216 gram i størrelse 39

Også her er skoen med i den gode ende. Du kan sagtens bruge denne løbesko til eksempelvis dine tempoture. Det er selvfølgelig ikke den ultra lette tempo løbesko, men alligevel jeg mene at den sagtens kan gå på de hurtige ture.

Type sko

En standard løbesko lyder så negativt, men ikke desto mindre er det hvad New balance Boracay er. Men når vi siger stadard, så mener vi nærmere at det er en løbesko der henvender sig til det brede publikum. Den sko som hr og fru danmark kan og vil løbe i. Altså ikke en specilist løbesko af nogen art.

Holdbarhed

Der har New balance noget at arbejde med. Både mellemsålen (Fresh Foam) og overdelen er en smule skrøbeligt. Jeg er ikke den eneste der har påpeget at materialet i mellemsålen nemt kan begynde at smuldre og krakelere. Men også overdelen er en smule udsat, den skal helst ikke i kontakt med blandt andet grene og torne, for så kan du være sikker på at der er flosser eller revner i dine løbesko.

 

nb-boracay-anmeldelse

 

Analysedel 2: Opbygning

Analysedel 2 giver dig et overblik over de forskellige elementer på skoen.

Ydersål

Ydersålen på New Balance Boracay er et tæt ydersål, så også her indikere New Balance, at det er en løbesko der primært henvender sig til løb på hårdt underlag. Der er ikke som sådan tænkt på at ydersålen eller slidsålen skal kunne gribe fast i noget ujævnt underlag.

Mellemsål

Fresh Foam. Mere behøver man vel ikke sige. En rigtig god mellemsål som er super responsiv, og giver dig de absolut optimale betingelser for en behagelig løbetur.

Hæl

En medium bred hælkappe som gør hvad den skal. Du vil nok ikke lægge så meget mærke til hælpartiet på denne løbesko, hvilket jo lige i denne forbindelse er en positiv ting.

Forfod

Der er en god fleksibilitet i forfoden på skoen. Det vil sige at når du afvikler et skridt, så gøres det nemt og bekvemt uden at du mærker gener. Der er selvfølgelig både Fresh Foam mellemsål og støddæmpning i forfoden, så den er blød og behagelig. Grundet sin gode evne til at være responsiv, så vil du få hjælp fra mellemsålen i forfoden hver gang du tager et skridt (sætter af)

Overdel

Overdelen er sømløs og meget behagelig. Den støtter rigtig godt op omkring foden, og har en god evne til at ånde. Der er fra 1. udkast af Boracay lavet en ændring i overdelen. Den er fra Boracay version og frem blevet 2 delt. Så den inderste sømløse overdel er den der giver den meget høje komfort rundt om foden, mens PU overdelen som ligesom er trukket ud over mesh overdelen er den der giver det gode hold i skoen og muligheden for den unikke pasform.

Forskelle i dame og herre Boracay

Der er ingen forskel på om det er herr eeller dame løbeskoen når vi snakker om selve opbygningen. Som altid vil der latid være forskel i brugen af materiale, så det er naturlig at en str. 43 vejer mere end en str. 38.
Men der er ingen funktionelle forskelle på de 2 sko.

New balance Boracay på tilbud og udsalg

Meget kan man sige om New Balance. De har i rigtig mange år kæmpet en stor kamp for at holde deres løbesko ude af den priskrig der er på løbesko. Det var i starten mest online, men nu også i de fysiske butikker. Det er til dels lykkes for dem. Hvis du bl.a. ser på modellerne 1080 fresh foam og 1260, så er det ikke mange online shops der har fået lov at fohandle dem. Der skal du i en specialist butik for at finde dem.
New balance Boracay kan du til gengæld sagtens finde på tilbud og til gode udsalgspriser. Som tidligere nævnt, så kommer denne her løbesko tit og forholdsvis hurtigt ned under en pris på 1000,- Så hvis du har lidt tålmodighed kan den sagtens findes til en skarp pris – både online og i fysiske butikker. Du kan eventuelt tjekke vores prissammenligning som præsentere tilbud på Boracay fra både danske og udenlandske løbe-webshops.

Boracay erstatter….

Vi har nævnt det tidligere. New Balance Boracay Fresh Form er den model der har erstattet den populære New Balance 980 (fresh foam)

Sammenligning

Hvis vi skal drage direkte sammenligninger til nogle af de andre løbebrands, så vil jeg sige at New Balance Boracay er på niveau, eller i samme klasse som Asics gerne vil have Cumulus til at være. Nike har deres Air Pegasus mens Saucony’s bud er deres Ride model

Opsummering

Jeg er fan. Dog ikke en hysterisk fan, men jeg synes at New Balance Boracay gør rigtig meget rigtigt. Den er holdt i et fornuftigt prisleje, og der er rigtig mange fede løbe-features i skoen. Så kan ikke se hvorfor den ikke skulle have sin berettigelse i markedet.
Jeg håber og krydser fingre for at New Balance lytter til de børnesygdomme som skoen har haft. At de fremadrettet optimere på holdbarheden, og måske også kigger lidt på bredden af skoen. Hvis det kommer på plads, så bliver det en løbesko som kan sælge i mange eksemplarer.

Prissammenligning

Nedenstående finder du den aktuelle bedste pris på New balance Boracay. Vi har rigtig mange samarbejdspartnere som lige nu har en god pris på denne sko

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 449 DKK Til butik
1-2 dage 528 DKK Til butik
5-7 dage 807 DKK Til butik
3-5 dage 975 DKK Til butik
1-7 dage 1.195 DKK Til butik