Årets test af løbesko 2014. Test af +50 sko.

løbesko test 2014OBS: Testen er opdateret denne uge

Vi har testet +50 løbesko 2014. Enhver sko er vurderet, testet og anmeldt. Du får her et overblik over vores bedst i test løbesko anno 2014. Du kan klikke dig ind på hver enkelt af de nævnte løbesko og læse detaljerede anmeldelser og test af skoene. Da vi allerede har lavet meget detaljerede anmeldelser i 2014, får du her alene links ind til de bedste anmeldelser og til test af løbesko i 2014, som har fået den højeste vurdering i deres review.

iloebesko.dk har de mest detaljerede anmeldelser. Vi er en uafhængige side med test af løbesko. Du kan læse hvem, der står bag siden her.

Neutral løbestil – testvindere 2014

Vinderne i neutral løbestil er løbesko med glimrende støddæmpning, god holdbarhed, flot design og med gennemtænkte teknologiske features, som giver dig en behagelig komfort, som også er gældende efter +800 kilometer. Vinderne står herunder.

Overpronation – testvindere 2014

En god sko til overpronation har vi vurderet ud fra +20 forskellige parametre – nogle mere tekniske end andre. Der var ingen tvivl om vinderen, mens flere fik 4 ud af 5 stjerner.

Konkurrenceløb – testvindere 2014

Grundlaget for vores test af konkurrenceløbesko har været at vurdere skoene ud fra en række forskellige parametre, herunder: pasform, vægt, afsæt, hæl til tå drop, kompakthed og mange flere. Her er testvinderne inden for kategorien konkurrenceløbesko 2014.

Trailløb – testvindere 2014

Vores test af trail løbesko 2014 har været ganske udtømmende. Der er naturligvis trailsko, som ikke er blevet testet, men det er vores vurdering at vi har testet et meget bredt sortiment af markedet inden for trailsko. En god trailsko, skal efter vores vurdering være let, efterkomme de udfordringer som kommer undervejs, og sidde behageligt selv på længere distancer i meget ujævnt terræn.

Natural running – testvindere 2014

En god natural running løbesko er i test 2014 regi en løbesko med minimal støtte, som giver lidt eller ingen støddæmpning. Der skal være et lavt hæl til tå drop og vægten skal være minimal. Her er testvinderne, som blev kåret blandt mange andre natural running løbesko.

Løbesko test 2014 – opbygningen

Vi har valgt at dele de forskellige løbesko op i følgende katerogier:

  • Mængdetrænings løbesko til neutral løbestil (mere om løbestil / test din løbestil)
  • Mængdetrænings løbesko til overpronation
  • Konkurrenceløbesko
  • Trail løbesko
  • Natural running løbesko

Vurder selv – vores svar er ikke sandheden

Det er vores vurdering vi har delt i disse anmeldelser. Det betyder ikke at du vil have samme vurdering af et par sko magen til. Vær kritisk når du læser anmeldelser af løbesko. Gå til alle vores anmeldelser af løbesko.test løbesko 2014

About the Author:

Mit navn er Ronni og jeg er en passioneret løber. Jeg elsker at nørde og anmelde løbesko. Det er mig der skriver de fleste artikler og anmeldelser på iloebesko. Følg mig på Google+, find iloebesko på Facebook, eller læs mere om mig her på iloebesko.

Skriv en kommentar