Løbesko test 2013 – stor test af de bedste løbesko i 2013

skotest 2013 bedste løbeskoOBS: Denne test er blevet opdateret til en 2014 version – læs den her.

Det er blevet tid til årets test af løbesko. Vi kårer “bedst i test”. År efter år bliver der løbet millioner af kilometer i de forskellige løbesko, der findes på markedet. Iform, Aktiv Træning, Løb, LøbeMagasinet og mange andre publiserer test af løbesko hvert år. Du får her en opsummering

Verdens mest solgte løbesko nogensinde

Der er mange måder at gøre de bedste løbesko op på. Den mest solgte er ikke nødvendigvis den bedste, men det er uden tvivl den mest populære, så helt dårlig kan den ikke være. Vinderen er:

Det er en fantastisk populær løbesko til vejledende priser, der svinger mellem 1100 kroner og 1300 kroner i Danmark. Den kan købes i danske løbebutikker for 7-900 kroner online.

Opsummering af løbesko test 2012

I 2012 lancerede Brooks en ny serie af løbesko under kaldenavnene “Flow”, hvoraf der var Pure og mange andre. En international afstemning kårede der verdens bedst i test løbesko gennem Runnersworld. Vinderen blev:

De bedste løbesko i 2013

Brugerne har stemt, løbe magasinerne har stemt, og en samlet vurdering er en blanding fra mange forskellige mærker. Her får du listen over de brugerbestemte og magasinbestemte bedste løbesko 2013:

Løbesko Test 2013

Når du læser test af forskellige løbesko, skal du være opmærksom på at disse test er meget subjektive. Du kan læse løs på adskillige blogs omkring løbetræning og test af løbesko for 2013 og andre år, men du skal altid vide det er subjektivt.

Løbesko test 2013 er subjektivt. Derfor bør løbemagasiner ikke opgøre de forskellige bedste løbesko, men det bør brugerne selv. Har du løbet i et par løbesko, hører vi meget gerne din anmeldelse, som du kan placere på hver enkelt anmeldelse. Gå til alle løbesko anmeldelser her.

About the Author:

Mit navn er Ronni og jeg er en passioneret løber. Jeg elsker at nørde og anmelde løbesko. Det er mig der skriver de fleste artikler og anmeldelser på iloebesko. Følg mig på Google+, find iloebesko på Facebook, eller læs mere om mig her på iloebesko.

Skriv en kommentar