Inov8 Trailroc 245 – min anmeldelse og de billigste priser

Inov8 Trailroc 245 er en glimrende løbesko til løb på grusstier af mindre og større afart. Det er den mest populære sko i Trailroc serien. Her får du:

 • Alt nødvendig viden om Trailroc 245
 • Sammenligning med andre trailsko
 • Prissammenligning

OBS: køb i dag og spar 5 kroner gennem iloebesko. Butikspris: 1.200 kroner. Slå til i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-7 dage 1.195 DKK Til butik
 

Allround top performance trail sko fra Inov8

Skoen til sten og løst underlag – Inov8 Trailroc 245. Skoen er designet specifikt til at løbe på grus, sten og løse klipper. Skal du bestige mindre bjerge eller lave danske rekordforsøg på nogle af de mindre kendte trailruter, er Inov8 Trailroc 245 er oplagt valg. Skoen er super god til stisystemer og meget varierende underlag. Se mit video review, og se om skoen er for dig.

Med sine 245 gram er Inov8 Trailroc 245 blandt de absolut bedste sko fra Inov8 – og måske den bedste til dags dato. Dog er andre modeller som Inov8 X Talon 212 og Inov8 Oroc 280 også ekstremt gode sko, som har andre kvaltieter.

Hvad er Trailrocen så god til? Først og fremmest ligger den i midten af Trailroc serien vægtmæssigt, hvilket gør det til en utrolig alsidig sko. Der er en tilpas mængde sålmateriale til at imødekomme stød fra hårde underlag.

 

Kølige facts om skoen

Nice to know

 • Løbestil: N/A – alle
 • Pasform: natural
 • Underlag: grus / sten
 • Vejledende pris: 1200 DKK

Fun to know

 • Protec-Shank
 • Trailroc sål
 • EVA midtersål

Drop og vægt

 • Vægt: cirka 245 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 3,0 mm
 • Hæl højde: 9,0 mm
 • Forfod højde: 6,0 mm

 

Specifikationer og de mindre detaljer

Der er støtte i sålen til race og træning, hvilket er baseret på MetaShank gen3 teknologien, hvilket er med til at øge underfodens beskyttelse.

Trailroc 245 fra Inov8 har en anatomisk pasform, der giver plads til lidt bevægelse og fleksibilitet. Der er alene 3mm drop, hvilket giver dig et rigtig godt jordfæste og let og hurtig accelleration. Modellen er unisex og fås i størrelserne EU 37 op til EU 48 hos udvalgte forhandlere.

Generelt om Trailroc serien

Inden for Trailroc findes der forskellige modeller. Trailroc 245 er uden tvivl den mest populære i serien. Trailroc serien er bygget til at klare de hårdt pakkede sten og grusruter. Der er 3 ydersåle komponenter, som dig en blød og behagelig landing på selv meget hårde underlag – det på trods af en meget lav sål på kun 6 mm, hvor traditionelle asfalt løbesko har såle på +20 mm.

Hvad siger folk og Inov8 Trailroc 245?

Der er generelt en positiv mening om Trailroc 245. Jeg har indsamlet lidt forskellige information, fra forskellige reviews, som giver et godt indblik i hvad der er af fordele ved at vælge netop denne løbesko.

Du kan starte med at læse et interview af den kære Moses – en fantastisk trailløber. Han udtaler blandt andet:

Jeg løber i Inov-8 helt nye Trailroc 245 som har 3 mm. drop. Havde egentlig valgt en f-lite 230 da det var usikkerhed om de nye sko ville nå frem i tide. Trailroc´en er dog lidt bredere passer min fod perfekt

Også Thomas fra Run4ever er tilfreds med udfaldet af den nye topmodel fra Inov8:

Jeg har i skrivende stund logget tæt ved 200 km i dem – og det duer!!!

Overordnet set har jeg været super tilfreds med skoen. Stødabsorberingen er tilpas (hvis du har kendskab til natural running). Er du ikke til den naturlige løbestil, men foretrækker at lande på hælen, så er jeg ikke sikker på at du skal hoppe i sko fra Inov8 generelt. Der skal du nok nærmere over i nogle tungere løbesko fra Asics eller stabile sko fra New Balance.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-7 dage 1.195 DKK Til butik