Inov8 Bare XF 260 – anmeldelse og prissammenligning

Inov8 Bare XF 260 er en ekstremt effektiv sko til crossfit og styrkeløft. Den er meget flad, og reagerer lynhurtigt på dine bevægelser – optimalt til træning. Lær her mere om:

 • Mine erfaringer
 • Hvilke lignende modeller findes
 • Prissammenligning

OBS: Spar (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id ‘114’) kroner i dag via iloebesko. Normalprisen er 1.300 kroner, så udnyt det i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
 

Inov8 Bare XF 260 – til dig der ikke går på kompromis med kvalitet

Inov8 Bare XF 260 er den ultimative sko til crossfit træning krydret med forskellige løft. Hvorfor? Fordi skoen har samlet de bedste elementer fra crossfittens naturlige bevægelser og styrketræningens behov for et stabilt og sikkert fodtøj. Fra Inov8 er dette efter min mening den bedste sko til crossfitteren, der også laver tunge olympiske løft. Inov8 Bare XF 260 er en flad sko med et 0mm drop, som alle de nødvendige teknologier til den ambitiøse crossfitter.

Inov8 Bare XF 260  – crossfit skoen over dem alle. Denne sko er designet til ethvert element af Crossfit træning. Med et zero-drop fra hæl til tå får du en meget jordnær fornemmelse, der giver dig optimal performance. Der hvor XF 260 skildrer sig ud fra XF 210’eren kommer primært til udtryk gennem

Derudover er der velcro straps til at stramme crossfit skoene lynhurtigt. Det skaber samtidig maksimal stabilitet. Inov8 Bare-XF 260 er yderligere udstyret med Rope-tec™ grip and guidance systemmet, der giver dig støtte of 360 graders bevægelighed til ræbklatning og andre særlige discipliner.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: N/A – alle
 • Pasform: naturlig
 • Underlag: primært gulv / indendørs
 • Vejledende pris: 1300 DKK

Nice to know

 • 3mm sticky gummisål
 • Bare-XF sål
 • Rope-Tex™ grip

Fun to know

 • Vægt: cirka 260 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 0,0 mm
 • Hæl højde: 3,0 mm
 • Forfod højde: 3,0 mm

 

De rå facts

Inov8 Bare XF 260 er en 260 grams kompakt sko med et anatomisk fit der består af syntetiske materiale for at begrænse vægten mest muligt. Sålen er 3mm høj og skoen har et 0 mm drop. Zero droppet giver dig en utrolig nærfølelse af underlaget. Du står godt fast, og du kan få det hurtigste afsæt. Sålen er ganske klæbrig. Bruger du rebklatring meget, er skoen også ganske velegnet. Du kan være overbevist om at få en sko, der ikke går i stykker efter 10 sæt, som løbesko og mange andre crossfit sko gør.

Skoen kan bruges af herre såvel som damer da Inov8 Bare XF 260 er unisex. Skoen fås fra størrelse 37 til størrelse 47 (48). Denne sko har også en “lillebror” – nemlig Inov8 Bare XF 210, som var den første udgave af Inov8s crossfit serie af sko.

Billeder af Inov8 XF 260

Her nedenfor kan du se andre farver af måske verdens bedste crossfit. I øjeblikket kan du vælge mellem den lidt militærinspirerede udgave og så denne sorte/går udgave. Bemærk at det alene er farven der er forskellen. Skoene kommer med velcro lukning. Årsagen til dette valg springer ud af at du skal kunne få skoen på og af hurtigt under dine WOD og styrkeløft hvis du supplere flere øvelser samtidigt eller laver cirkeltræning, hvor du ikke skal have sko på i alle øvelserne.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om hvad andre synes om Inov8 Bare XF 260, kan du tage et kig på dette review. Der er desværre ikke rigtig andre danske anmeldelser af denne vægtløftersko / crossfit sko, så du må nøjes med den engelske udgave. Til gengæld er reveiwet godt gennemarbejdet.

Prissammenligning

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik