Brooks Transcend – komplet test og de bedste priser

Brooks lancerede for nogle år tilbage Brooks Transcend – en glimrende sko til dig, der har behov for pronationsstøtte. God komfort og stabilitet. Her får du:

 • De skarpeste priser på Brooks Transcend
 • Hvad er godt og hvad er skidt
 • Min anmeldelse af Transcend

OBS: Køb her og spar 1.101 kroner. Butikspris: 1.500 kroner. Slå til i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 399 DKK Til butik
3-5 dage 1.331 DKK Til butik
3-5 dage 1.364 DKK Til butik
 

Brooks Transcend – til dig, der vil have det bedste!

Der findes både Brooks Transcend herre og Brooks Transcend dame, som begge to kan købes online.

Er man heldig kan man også ramme et godt tilbud på en af disse løbesko, og dermed spare mange penge. Af og til holder de online forretninger også udsalg på Brooks Transcend og andre Brooks løbesko.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: pronation
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1500 DKK

Nice to know

 • Biomogo
 • Analytical DNA
 • Caterpillar Crash Pad
 • Torsion teknologi

Fun to know

 • Vægt: cirka 350 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 9,7 mm
 • Hæl højde: 34,5 mm

 

Brooks Transcend til tunge løbere

Hvis du er en lettere tung til meget tung løber, er dette løbeskoen for dig. Du får en mængdetræningsløbesko, der har en støddæmpning kraftigere end langt de fleste sko. Skoen vejer cirka 350 gram, hvilket også er en god indikation af hvor god støddæmpningen er. For at den passer til dig, kræver det naturligvis at du har pronationsløbestil – men det har tungere løbere ofte.

Transcend kan med fordel bruges i periode med genoptræning. Det er på mange måder en meget sikker løbesko. Du får meget for pengene. Derudover er det den ideelle løbesko til lange løbeture. Du kan læse om løberes erfaringer med alternativer til de større modeller på dette link på loebesiden – blandt andet nævnes denne sko som et godt alternativ.

Den teknologiske opbygning

Brooks Transcend kommer med Biomogo, som er et 100% nedbrydeligt materiale. Brooks er således firstmovers hvad angår bæredygtighed, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på. Biomogo i sig selv er en del af den nye yderst effektive støddæmpning.

Pronationskilen i skoen er bygget med Pregressive Diagonal Rollbar. Det giver dig det optimale rul fra landingen på hælen til afsættet fra forfoden. Brooks Transcend kommer også med Caterpillar Crash Pad – en teknologi jeg er helt vild med. Caterpillar gør at støddæmpningen afhænger af din vægt, hastighed og skridtlængde – altså din belastning. Har du meget belastning på, virker stødabsorberingen mere effektivt.

Sammenligning med andre modeller

Brooks Transcend er en sand klassiker til de tunge drenge. Den kan sammenlignes lidt med New Balance 1260, som ligeledes er til tunge løbere med pronation. Forskellen på de to sko er at 1260’eren også understøtter løbere med kraftig pronation, hvor jeg vil anbefale Transcend til løbere med let/moderat pronationsløbestil.

Udover 1260’eren fra New Balance kan man overveje at springe i en New Balance 940. Det er dog en lidt mere skrabet model sammenlignet med 1260’eren. Udover pris og kvalitet minder de om hinanden.

Jeg har ikke personligt løbetrænet længere tid i Brooks Transcend. De få ture jeg har haft har været over al forventning. Det er en lidt tung løbesko, og derfor ville jeg ikke selv vælge skoen til din løbetræning (jeg vejer omkring 80 kg). For mænd vil jeg anbefale den til +90 kg folket.

 

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik