Brooks Glycerin 12 – anmeldelse og prissammenligning

Brooks lancerede for mange år siden en ny topmodel ved navn Brooks Glycerin 12. Det blev en løbesko til løbere med neutral stil, som viste sig at blive den ultimative løbesko. Læs her:

 • Alt du behøver om Glycerin 12
 • Hvad er mindre godt ved skoen
 • Prissammenligning / oversig med priser

OBS: dagens besparelse gennem iloebesko: 1.101 kroner. Butikspris: 1.500 kroner. Slå til i dag.


 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 399 DKK Til butik
2-5 dage 899 DKK Til butik
3-5 dage 1.064 DKK Til butik
3-5 dage 1.286 DKK Til butik
 

Brooks Glycerin – et superhit til neutral løbestil

Glycerin 12 blev døbt og har siden hen oplevet massiv fremgang år efter år. Brooks Glycerin 12 holder mange kilometer – det er en rigtig slider. Udviklingen går én vej og det er fremad. Brooks Glycerin 12 er på alle måder en løbesko til løberen, der ikke går på kompromis med kvalitet.

brooks glycerinHar du neutral løbestil, så skal du simpelthen have prøvet Brooks Glycerin – end of discussion. Med Brooks Glycerin får du en fabelagtig løbesko, der giver en perfekt stødabsorbering og en utrolig komfort, som man sjældent ser ved andre sko.

Det er en meget luksuriøs løbesko på kun 270 gram. Normalt er denne type løbesko +300 gram. Du får mindre materialer, men det er kun en god ting. Med en vægt på 270 gram synes jeg at skoen egner sig til både rolige ture og de lidt længere ture. Droppet fra hæl til tå er på kun cirka 9 mm, hvilket er ganske lavt for en mængdetræningssko. Vil du gerne arbejde lidt med den naturlige løbestil, så vil det være et stort skridt på vejen at løbe i denne sko fra Brooks.

Det er vanskeligt at sammenligne Brooks Glycerin med andre løbesko, da den skildrer sig så meget ud. Det er nok lidt en blanding af den neutrale løbesko New Balance 1080 og tankerne bag alle løbesko fra Inov8.

 

Must know

 • Løbestil: neutral
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1500 DKK

Nice to know

 • Full-Length DNA Layout
 • Universal Platform
 • 3D Fit Print
 • Biomogo

Fun to know

 • Vægt: cirka 270 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 9,2 mm
 • Hæl højde: 32,6 mm

 

Hvad bliver der sagt om Glycerin

Overdelen er lavet med den nyeste Screen-Printing teknologi. I stedet for at lime eller smelte delene sammen, er der brugt denne metode til at mindske irritationer og give dig en bedre løbeoplevelse. Det er en noget dyrere metode til sammenstøbning af løesko, men det er hver en krone værd. Det er en teknologi, der ikke kan sammenlignes 100% med noget andre mærker laver. Desuden giver det et designmæssigt touch udover hvad man kan forvente fra et par løbesko.

Der findes mange typer af stødabsorbering. Inden for stødabsorbering kan du have en blød dæmpning og en hårdere dæmpning. Brooks Glycerin har en meget blød absorbering. Det betyder at du nærmest ikke mærker at du løber på beton, asfalt eller hvad ud løber på af hårde underlag.

Se med i denne video om Brooks Glycerin – lavet af Brooks selv. Den giver et godt indblik i hvilken type løbesko det er. Alternativt kan du besøge Brooks hjemmeside og læse hvad andre Brooks løbere synes om Brooks Glycerin.

Hvad består Brooks Glycerin af?

Vigtigst er for mig at nævne Biomogo mellemsålen. Materialemæssigt minder det på mange måder om analytical DNA støddæmpningsmaterialet i de andre sko. Fordelen ved Biomogo er at det er 100% nedbrydeligt. Der er altså tale om et mærke (læs Brooks), som nu også vil tage højde for jordens bæredygtighed – dog uden at gå ned på kvaliteten – tværtimod.

Ydersålen af lavet af Catterpillar Crash Pad. Funktionen af dette kommer sig til udtryk i landingen. Det giver dig en blød og meget fleksibel landing. Nogle løbesko går i stykker i overdelen af materialet på grund af slid ved eksempelvis landing. Med Catterpillar Crash Pad er Brooks kommet let og elegant uden om denne kattepine.

Sidst vil jeg nævne Omni Grooves – en teknologi brugt i mange andre Brooks løbesko. Det er simpelthen “bare” det materiale der giver dig et “smooth” rul fra hæl til tå når du løbetræner. Alt i alt er super lækkert materiale, som er med til at give skoen det sidste touch. Overordnet set er Brooks Glycerin en meget enestående løbesko, som varmt anbefales her fra.

 

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 399 DKK Til butik
2-5 dage 899 DKK Til butik
3-5 dage 1.064 DKK Til butik
3-5 dage 1.286 DKK Til butik