Asics Roadhawk FF – test og gennemgang

En let og elegant løbesko på landevejen eller et par fede sneaks til hverdagen?. Der er lagt op til fart og tempo i RoadHawk FF fra Asics. Den neutrale løbesko er en løbesko der rummer meget høj komfort, og det er i hvert fald ikke vægten der kommer til at tynge dig når du jagter den nye PR i disse løbesko. Perfekt til intervalture, tempotræning og sågar konkurrence. Men hvad byder Roadhawk ellers på? Vi giver dig herunder:

 • Test og review af Asics RoadHawk FF
 • Fordele og ulemper ved Roadhawk FF fra Asics
 • Brugertest og videogennemgang
 • Bedste pris på RoadHawk FF
 • Teknisk gennemgang af Asics Roadhawk FF

OBS: Find skoen gennem iloebesko og spar 483 kroner. Normalpris: 1.000 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


Bemærk: Vægten på skoen oplyst i videoen er fokert. Teknikken drillede, beklager.


iloebesko er omtalt i:

 

 

asics roadhawk ff fra siden

 

Prissammenligning Asics RoadHawk FF

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
4-7 dage 517 DKK Til butik
2-5 dage 524 DKK Til butik
2-5 dage 524 DKK Til butik
1-2 dage 599 DKK Til butik
3-5 dage 731 DKK Til butik
1-7 dage 749 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik

 

test af asics roadhawk

 

 

Det her skal du bemærke ved Asics RoadHawk FF

Du vil støde på det her i vores beskrivelse et par gange, men det er rent fantisk lykkes Asics at fremstille en løbesko som også ser en smule smart ud. Det vil sige at skoen sagtens kan bruges til et par jeans eller shorts. På den måde har du muligheden for at give dine fødder de bedste betingelser hele døgnet?
Når det er sagt, så vil jeg samtidig gerne pointere at Asics RoadHawk FF er en fuldblods løbesko, så fordi at du kan bruge den som sneaks, så mister du altså ikke nogle løbemæssige aspekter i skoen. Du får en fremragende løbesko, som ganske vist er specialiseret i fart og tempo, men det gør den bare endnu mere unik.

RoadHawk FF fra Asics er en neutral letvægter til ham eller hende som i hvert fald ikke vil lade sig tynge af skoen når der skal sættes ny PR på distancen. Du vil meget hurtigt når du træder ned i Asics Roadhawk FF mærke at skoen er meget let, behagelig og responsiv. I vores test er den en størrelse 43.5 der er anvendt, og med sølle 236 gram så må man sige at Asics har formået at skære mange gram af skoen. Det er dog uden at gå på kompromis med komforten.
Skoen har ikke et decideret lavt drop, men alligevel lavere end andre af de gængse modeller som Asics kayano Asics Nimbus som du kender. Det 8mm lave drop “tvinger” dig en smule til at gå frem på foden, så der kommer større fokus på at lande på mellemfoden og ikke hælen.

Alt i alt er skoen bare let og elegant, både at se på og træde ned i. Overdelen fuldender ligesom oplevelsen omkring Asics RoadHawk FF. En meget let og sper åndbar overdel som sætter sig rigtig godt og tæt omkring din fod. Det giver en super oplevelse når du skal præstere godt at skoen sidder som den skal. Du skal bemærke at det er en forholdsvis tæt pasform. Så det skal du være tilhænger af.

Skoen er andre steder anbefalet til hurtigere men kortere ture. Og det er for så vidt heller ikke forkert. Men jeg vover den påstand at det også vil være en løbesko som kan bruges på de mellemlange distancer. Kunne sagtens være din næste løbesko til halvmarathon, hvor du agter at løbe efter ny PR

 

sålen på asics roadhawk

 

vægt på asics roadhawk

 

 

Asics RoadHawk FF er en hurtig løbesko der egner sig perfekt til hurtige tempoture eller til intervaller.

Du køber Asics RoadHawk FF hvis du ønsker dig en løbesko som gør det mega godt som løbesko, men som faktisk også er ret stilet. Kan sagtens bruges som sneaks

Du køber Asics RoadHawk FF hvis det er tid til at gøre et nyt forsøg på din PR. Skoen hæmmer dig i hvert fald ikke

Du køber IKKE Asics RoadHawk FF hvis du er på jagt efter den her super bløde og behagelige mængdetrænings løbesko. RoadHawk FF har fokus på fart og hurtig afvikling

 
 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Mellem
 • Underlag: Hårdt underlag
 • Vejledende pris: 1.000 DKK

Nice to know

 • FlyteFoam mellemsål
 • Jacquard mesh overdel
 • Mono sok i indstep
 • Speva

Fun to know

 • Vægt: ca. 236 gram (43.5)
 • Hæl til tå drop: 8 mm
 • Fede sneaks?
 • Tempo løbesko

 

 

roadhawk fra asics

 

asics roadhawk ff