Asics Gel DS Racer 11 – personlig test med de skarpeste priser

Asics DS Racer 11 er en letvægtsløbesko på godt 200 gram til neutral og supinerende løbestil. Afsættet er kraftfuldt. Her på siden får du:

 • Min anmeldelse af DS Racer 11
 • Fordele og ulemper
 • Prisoversigt

OBS: Køb i dag gennem denne side og spar (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id ’40’) kroner. Butiksprisen er svimlende 1.100 kroner.

 


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
 

Egne erfaringer med Asics Gel DS Racer

Jeg har selv brugt den som pronerende løber (det går jeg i detaljen med senere i min anmeldelse af skoen). DS Racer er blandt mine favorit løbesko til de kortere distancer. Personligt bruger jeg den til motionsløb, intervaltræning og tempoture. Du kan skære 2-4 sekunder pr minut af din hastighed med et par lette sko som denne

Jeg har i mange år løbet med Asics Gel Racer.

Jeg synes det er en fantastisk løbesko, selvom den ikke er lavet til pronernede løbere.

Jeg har en let pronation, og da jeg kun bruger Asics Racer på de kortere ture, går det fint at bruge den selvom jeg løbestilsmæssigt ikke er “egnet” til den.

Skoen har et stærkt grib på de hårdere underlag.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: supination / neutral
 • Pasform: normal bredde – tæt pasform
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1100 DKK

Nice to know

 • I.G.S.
 • GEL forefoot og midfoot
 • Trustic System
 • Solyte mellemsål

Fun to know

 • Vægt: cirka 210 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 11,0 mm
 • Hæl højde: 25,8 mm

 

Asics Racer til damer og herre

Køb Asics DS Racer online og spar penge. Ved at bruge en af online forhandlerne kan du være sikker på at finde Asics Racer på tilbud eller udsalg. Der er ingen grund til at betale for meget. Asics Racer kommer til damer og til herre, hvor skoen tidligere har været en unisex model er den i dag fordelt til mænd og kvinder. Hvis du mener skoen bliver for let for dig, kan du overveje Asics Trainer, der er lidt tungere, uden at være en mængdetræningsløbesko. Når du køber Asics herre og dame løbesko, skal du være opmærksom på forskelle – køb altid, hvis muligt, sko der er lavet til netop dit køn.

Derfor skal du IKKE købe Asics Racer 9

Hvis du har hang til at få skader bare du får den mindste belastning, vil jeg ikke anbefale dig at løbe for meget i DS Racer. Det er en meget let løbesko. Det betyder samtidigt at der ikke er voldsomt meget stødabsorbering i skoene. Det er en skrabet sko, der fokuserer på at du kan komme fremad. Det er noget jeg selv værdsætter meget – men skadesrisikoen er også større, og det skal man tage med.

asics racer

Asics Gel DS Racer kommer oftest i nogle hidsige farver – godt for os, der gerne vil ses.

Jeg anbefaler dig derfor at starte roligt ud med brugen af skoen. Start med kun at træne 1 gang ugentligt i skoen og se hvordan det går. Går det fint kan du skrue op til 2 gange ugentligt. Desuden skal jeg huske at sige at hvis du er en tung løber (+90 kg), så skal du passe lidt på med en sko som denne. Du kan læse hvad andre har gjort sig af erfaringer – eller bare springe ud i det.

Generelt om valg af lette løbesko

Jeg har i tiderne solgt rigtig mange Asics Racer løbesko til herre og damer. Jeg har også solgt mange andre lette løbesko. Generelt køber folk lette løbesko af følgende årsager:

 1. Jeg vil gerne forbedre min personlige rekord på X distance – det ved jeg at jeg kan med et par lettere løbesko
 2. Jeg har hørt meget godt om følelsen af at løbe i lette sko – rent psykisk skulle det være noget helt andet
 3. Jeg vil gerne have et par sekundære løbesko for at afveksle fra min normale træning og belastning af mine ben
 4. Jeg kan godt lide at løbe i sko med et lavt hæl til tå drop

Alle 4 grunde er valide og 100% accepterede årsager til at købe letvægtløbesko – i hvert fald i min bog. Der er så mange grunde til at købe et par konkurrence løbesko – det er bare at få det gjort. Jeg har fundet en artikel, som giver et fint overblik over mange af de letvægt løbesko der findes.

asics racer dame

Her ser du den meget feminine udgave af Asics Racer 9 til damer

Hvordan er denne letvægter egentlig?

Asics Gel-DS Racer 9 er en typisk konkurrence løbesko. Den har en lav vægt på kun 210 gram i følge Asics. Skoen er ideel til løb med høj hastighed, da der et et ufortræffeligt afsæt i skoen. Det gør den yderst velegnet til høje hastigheder, som du eksempelvis har under intervaltræning, tempoløb, fartleg eller konkurrenceløb.

Asics Racer henvender sig samtidigt til løbere der ønsker en mere naturlig og minimalistisk løbestil. Med et drop på kun 11,0 mm, og en lav hæl og forfod får du en god naturlig oplevelse af at løbe. Skoen ligger umiddelbart meget op til at træne mellemfods- eller forfodslanding/løb. Det kommer til udtryk i det lave drop og niveau.

Prissammenligning

Der er en let pronationskile i skoen – lavet af den kendte Duomax teknologi. Det giver lidt støtte til pronationsløbere, men det er ikke meget. Støddæmpningen i skoen er minimal – dog har der været plads til Asics’ kendte Solyte mellemsål og GEL i hælen. Helt uden stødabsorbering er den altså ikke.

Da det er en konkurrence løbesko sidder skoen meget tæt. Du skal være opmærksom på at du skal købe den ½ nummer større end dine normale løbesko fra Asics.

 

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik