Asics FuzeX Rush | City løbesko med lav vægt

Asics FuzeX Rush er endnu en løbesko fra Asics i deres snart velkendte fuzeX serie. En serie der bygges op omkring både tøj og løbesko. Asics FuzeX Rush er en løbesko som gør rigtig meget godt for løberen. Men hvad er det som fuzeX Rush gør så godt. Læs det her, du får bl.a.:

 • Udtømmende anmeldelse af Asics fuzeX Rush
 • Fordele og ulemper ved skoen
 • Find bedste pris på Asics FuzeX Rush
 • Hvad har andre sagt om denne sko
 • Den tekniske opbygnig af Asics fuzeX Rush

OBS: Køb gennem iloebesko og spar 501 kroner. Normalpris: 1.000 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning på Asics fuzeX Rush

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 499 DKK Til butik
3-5 dage 930 DKK Til butik
1-7 dage 999 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik
 

 

Asics fuzex Rush er testet her

 

Derfor skal du træne i Asics fuzeX Rush

Bemærk at overskriften siger “træne” og ikke “løbe” Det gør den fordi denne sko er en multi sko. Udviklet til løb, men rummer meget mere.
Hvis du mangler en løbesko der kan udfordre byens mange forhindringer, så tror jeg helt sikkert at Asics FuzeX Rush vil være en løbesko lige efter din smag. Hele filosofien omkring FuzeX Rush er at skabe en meget alsidig, stødabsorberende og dleksibel løbesko, som kan magte både tempo, smidighed og trappeudfordringer.
Asics FuzeX Rusk skulle gerne gøre din by til din legeplads.

FuzeX Rush fra Asics er skabt til dig som elsker lette og smidige løbesko hvor hvert et skridt du tager er ubesværet. Skoen er til dig der elsker en sko der sætter sig rigtig lækkert på fin fod, og på en magisk måde skaber en samlet enhed af fod og sko. Asics FuzeX Rush er samtidig (har jeg erfaret) meget mere end bare en let og behagelig løbesko til byen. Den rummer mange flere ting.
Så hvis du vil have en løbesko som måske lige dækker lidt flere behov end det daglige løb, så synes jeg bestemt også det ville være en fordel for dig at slå et blik på Asics FuzeX Rush. Grundet den lethed og smidighed som skoen indeholder så er det nærmest oplagt at skoen kan benyttes som trænings sko (i fitnesscenteret eller lignende) Og undertegnet har faktisk også med succes testet den som crossfitsko – der virker den også. Men det må du ikke gøre, med mindre du er indstillet på at skoen går i stykker. Crossfit er hårdt for fodtøjet (især hvis du klatre i reb) så vil overdelen på Asics FuzeX Rush altså ikke kunne følge med. Jeg gjorde det kun i test-øjemed for at kunne be- eller afkræfte det i denne artikel/test

Asics FuzeX Rush er i denne test anmeldt som en løbesko. Vi kommer naturligvis lidt mere ind på at skoen rummer flere muligheden, men udgangspunktet for testen er hvordan den performer med hensyn til løb.

Asics fuzeX Rush er noget for dig hvis du godt kunne bruge en løbesko til at udfordre "byen" med.

FuzeX Rush er for dig hvis du elsker lette og smidige løbesko, men der imod gerne giver lidt tabt på komfort

Du køber IKKE Asics fuzeX Rush hvis du løber 20-25 kilometer hver gang

 

et par asics fuzex rush

 

Hvad har andre sagt om løbeskoen?

Her under finder du andre personer mener om Asics fuzeX Rush.

Thomas Hansen, Minimalistisk løbesko?

 • Jeg har ikke løbet rigtig mange kilometer i skoen (endnu) Synes den virker lidt minimalistisk til mig. Er bange for min vægt kommer til at spille en rolle for komforten i skoen. Men nu må vi se.–Thomas Hansen

Mathias Dandanell, bruger dem til fitness

 • Jeg har haft en af de tidligere FuzeX modeller og den brugte jeg også til fitness og indendørstræning. FuzeX Rush er for mig blevet optimeret på flere punkter, men det er stadig den unikke gode pasform og lethed der tiltaler mig mest.–Mathias Dandanell

Bente Madsen, fin let løbesko

 • Jeg synes at Asics fuzex rush er en dejlig let løbe og eller gå sko. Jeg er sikker på den bliver et hit for mig de steder hvor jeg ikke kan gå i mine sandaler. Den virker meget luftig.–Bente Madsen

 

 

asics fuzex rush set fra oven

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Medium bredde
 • Underlag: Fast underlag
 • Vejledende pris: 1.000 DKK

Nice to know

 • SoLyte mellemsål
 • EVA Sockliner
 • FuzeGel
 • Sømløs overdel

Fun to know

 • Vægt: 254 gram (herre str 43½)
 • Hæl til tå drop: 8 mm
 • Afløser for Super J33
 • “Urban runner”

 

 

letvægts løbesko asics fuzex rush

 

De første erfaringer med Asics fuzeX Rush

Jeg glædede mig rigtig meget til at teste denne her løbesko. Og det gjorde jeg af flere årsager. Både positive, men måske også lidt negative. Jeg har testet en af de allerførste Asics FuzeX modeller, og der må jeg sige at konklusionen på den dengang var at de havde stadig en del vej til målet. Dengang konkluderede jeg at skoen sagtens kunne bruges, men ville nok for mit vedkommende mest blive brugt som fitness og crossfit sko. Derfor glædede jeg mig ekstra for at se hvor langt Asics var kommet med udviklingen. Det var jo en løbesko til hårde underlag i bylivet jeg skulle teste.
En helt anden ting der også var med til at sætte forventningerne lidt i vejret, var at 2 brugere, uafhængigt af hinanden rykkede os for en anmeldelse af lige netop den her model løbesko fra Asics. Der gik indikationer på at det kunne være afløseren for den populære Asics Super J33 løbesko. Det er også med til at give gejst til en ny test, at man ved at der er nogle der glæder sig til at se resultatet af ens test.

Man kan sige meget om Asics fuzeX Rush – den har udseendet med sig. Det er også en af de ting som Asics slår på i deres egen beskrivelse. Det er den her funktionelle, lette og smarte city løbesko. Den er rigtig lækker, ingen tvivl om det, men da jeg modtog kassen og åbnede den for først gang var jeg ærlig talt en smule i tvivl om det var den forkerte kasse jeg havde fået fat i. Den ligner godt nok Asics Nimbus 19. (skal skynde mig at sige at jeg har bestilt begge modeller i den her sort/grå udgave – og måske derfor de minder så ustyrligt meget om hinanden)
Men første gang du får Asics fuzeX Rush i hånden, der vil jeg bide spids på at du fornemmer hvor lækker denvil føles på dine fødder. For den er fra første øjekast ikke alene smart at se på, men når du tager den op af æsken kan du mærke materialet og mærke at den stort set ingenting vejer.

Min første løbetur i Asics FuzeX Rush

Den skulle naturligvis foregå i det rette element. Har dog ikke lige sådan en stor-by som alle reklamer og promoveringer af Asics fuzeX Rush viser. Men blev enig med mig selv om at mindre også kunne gøre det. Og alt i alt gjaldt det jo bare om at få konstateret om skuffelsen fra sidste Asics FuzeX test skulle vaskes væk. Og det gør man naturligvis bedst på det underlag som skoen er skabt til. Derfor røg jeg afsted på en 7 kilometer på asfalt i byen.
Når man træder ned i Asics fuzeX så mærker du med det samme at skoen har en ekstrem høj komfort. Skoen sætter sig blødt og behageligt omkring foden uden at den strammer for meget, og allerede der er min første løbetur i denne udgave af FuzeX begyndt bedre. Man kan sagtens mærke at Asics har arbejdet med komforten i skoen.

Min research inden ankomst af sko fortalte mig at der i denne nye udgave af Asics fuzeX Rush skulle være en speciel kombination af Solyte mellemsål og FuzeGel. En kombination der skulle være rigtig god til at bremse energien i landingsfasen på hælen og modsat giver energi i afsætter i forfoden.
Jeg ved ikke om jeg vil sige at det springer rigtig meget i øjnene, men synes sagtens jeg kan mærke at Asics har optimeret en hel del på blødheden og dæmpningen i denne løbesko.

Jeg kan sagtens se og mærke den der frie og legende fornemmelse som Asics gerne vil have koblet på skoen. Det synes jeg man mærker fra 1. skridt at det er i hvert fald ikke skoen der hæmmer dig med for megen vægt.

 

et par asics fuzex rush

 

Mere løb, mere erfaring med Asics fuzeX Rush

Jeg har både løbet, trænet og gået i disse sko. Og nu lovede jeg i starten at denne bedømmelse ville tage udgangspunkt i det løbemæssige aspekt i Asics fuzeX Rush. Så det holder vi fast i. Men siger det lige alligevel her, jeg tror bestemt jeg kommer til at løbe flere ture i denne løbesko, ingen tvivl om det, men jeg tror faktisk mere på jeg vil benytte den som en super lækker sommer/arbejds sko når jobbet kræver jeg går eller står længe. Derefter vil jeg “sponsorere” den videre til mit crossfit skab (efter det step er der ingen vej uden om – så er Asics FuzeX Rush nok ikke så anvendelig mere)
Men mere løb på det hårde asfalt gav mig flere erfaringer. Og jeg vil gerne have lov at indrømme at jeg blev mere og mere glad for skoen jo flere ture jeg løb i den. Jeg har måske i skrivende stund været afsted i skoen 10, måske 12 gange, og jeg har kun én gang været over 12 kilometer i skoen. Det bryder jeg mig ikke om, altså at komme længere ud i denne sko. Det kan sagtens være det er min kropsbygning og min krop generelt der er problemet, men jeg synes ikke Asics fuzeX Rush gør noget godt for mig på 10+ turerne. Så jeg vil helt klar sige at denne her sko er til løbeture under 10 kilometer.
Men der gør den det altså så også rigtig fint. Jo mere jeg fik løbet i Asics fuzeX Rush, desto bedre kom jeg til at synes om skoen. Pasform bliver kun bedre, og så kommer du altså meget hurtigt til at holde af den meget lave vægt og den modsat forholdsvis høje komfort (vurderet ud fra vægten) som der er i denne løbesko.

Det er en rigtig fed kombination af Solyte og FuzeGel som Asics har fremstillet. Det er en klar forbedring af de tidligere Asics FuzeX modeller. Jeg har flere gange med velbehag trukket i denne her sko når den stod på 30-20-10 intervaller eller et andet løbeprogram hvor jeg var bekendt med at der skulle fart på, og skoene i hvert fald ikke måtte tynge mig.
Så en mellem konklusion på Asics fuzeX Rush, inden vi går igang med de mere tekniske detaljer, må være at det er en sko der løser langt de flest af de opgaver den skal. Asics skriver selv det er en løbesko til det hårde city underlag og til både korte og lange distancer. Der er det så jeg er lidt uenig. Jeg synes primært den henvender til hurtigere korte ture. Men igen, det er jo min krop og min oplevelse. Og så bør det måske samtidig nævnes at jeg pr. definition selv er pronations løber, og Asics fuzeX Rush er en neutral løbesko. Så turer over de 12-15 kilometer, så kommer trætte ben/led/ankler også i spil, og det synes jeg ikke jeg behøver udsætte kroppen for.

 

asics fuzex rush vs asics nimbus

 

Valg af størrelse

Som du plejer. Er du vant til at løbe i Asics løbesko, så skal du blot gå efter den størrelse du plejer at bruge. Jeg bruger selv 43 ½ i stort set alle andre Asics løbesko, og det gør jeg også i FuzeX Rush. Det skal nok nævnes at skoen ikke er den bredeste, og derfor kan virke lidt “lille” men det er altså kun bredden, fordi den skal sidde tæt til foden.
Kommer du fra et andet mærke, så kig efter centimetermålet, det plejer at være det mest præcise. Ellers kan du bruge vores størrelsesguide

 

asics fuzex rush set bagfra

 

Fordele og ulemper ved Asics FuzeX Rush

 

Fordele

Ingen vægt

254 gram for en størrelse 43½. Det må siges at være en letvægs løbesko. Og selvom jeg selv var lidt ulm ved komforten i skoen til at starte med, så måtte jeg jo efter nærmere bekendtskab selv erkende at komforten, vægten taget i betragtning, var i orden. Så letheden er bestemt en af de primære grunde til hvorfor du skal vælge at købe FuzeX Rush fra Asics.

Lav pris

Asics fuzeX Rush koster i vejledende udsalgspris 1000,- og løbesko markedet taget i betragtning, så vil den her løbesko lande omkring de 750,- i pris. Og det synes jeg altså er en mere end acceptabel pris. Det er en vanvittig god løbesko til den pris.

Cool udseende

Når nu det skal være, så gør det sgu ikke noget at man samtidig kan se lidt godt ud. Man vil gerne "skille sig ud i bybilledet" Og det kan man sagtens med en cool løbesko. Det er lidt ligesom det løbetøj der bliver udviklet specielt til Urban Running, det er også altid lidt mere mode-præget, med henblik på at se godt ud. Asics fuzeX Rush kan sagtens bruges som et par fede sneakers til jeans.

Flere muligheder

Hvor mange aktiviteter Asics fuzeX Rush egentlig kan bruges til ved jeg ikke. Men undertegnet har i hvert fald stor succes med skoen i nu 3 sportsgrene. Så at denne løbesko kan rumme mere end bare løb er i min optik en klar fordel. Så får du også ligesom mere for dine penge.

Ulemper

Skrøbelig

Som der står på mange andre anmeldelser af lette og smidige løbesko her på siden, så må man leve emd den ulempe det er at materialet er super sensitivt, og nemmere går i stykker. Det er det man kalkulere med når man vælger at købe en letvægs løbesko med så god en smidighed.

Smal sko

Asics fuzeX Rush er forholdvis smal. Det skal man vænne sig til. Jeg er overbevist om at det er en del af konceptet som Asics har med denne sko/serie. Så er du ikke til tætsiddende løbesko, så kan det sagtens være en ulempe for dig.

Begrænsede kilometer

Den sidste ulempe jeg har med her er helt for egen regning. Det er mine erfaringer med skoen der taler her. Jeg vil ikke komme til at løbe lange ture i denne løbesko. Hvis jeg virkelig pressede mig selv, så kunne jeg sikkert godt gennemføre et halv marathon i Asics fuzeX Rush, men ville også være 100% sikker på at mine bben ville være forholdsvis smadret derefter. Men hvad gør man ikke for at sætte ny PR.


 

Analysedel 1: Hvem kan og hvem bør bruge Asics fuzeX Rush

Denne del af analysen af Asics FuzeX Rush tager udgangspunkt i hvem skoen henvender sig til. Hvilken bruger kan bruge denne løbesko. Denne del er der hvor vi kommer ind på punkter som løbestil, vægt, underlag m.m.

 

asics fuzex rush fra siden

 

Hvilken løbestil

Asics fuzeX Rush er udviklet som en løbsko til den neutrale løber. Alt den her snak om pronation eller ikke pronation. Der er vist lige så mange meninger omkring det som der findes løbere. Men er du det mindste i tvivl og har fået lavet en løbetest, så lyt til den, så går det ikke helt galt.
Undertegnet er pr. definition selv pronations løber, men ved også hvilke sko jeg kan tillade mig at løbe både langt og kort i. Så for mit vedkommende tager jeg det lidt som det kommer, dels fordi jeg snart har opbygget en del erfaring på området (har snart lavet adskillige tests) Som sagt, er du i tvivl, så gå efter hvad du er blevet testet tiul, og Asics fuzeX Rush er i den sammenhæng en udpræget neutral løbesko.

Pasform

Du skal regne med et tæt pasform. Skoen er forholdsvis tætsiddende, så er du tilhænger af masser af plads til dine fødder, så skal du højst sandsynligt kigge i en anden retning. Den bløde og fleksible overdel er meget blød, men også meget tætsiddende omkring dine fødder. Det er noget man sagtens kan vænne sig til.

 • Størrelse: Normal
 • Hæl: Smal
 • Midtfod: Smal
 • Forfod: Smal
 • Skosnude: normal
 • Svangstruktur: lav
 • Skoform: semikurvet

Underlag og konditioner

Hele ideen bagved Asics fuzeX Rush er jo at den er bygget til dit Urban løb. Det vil sige de udfordringer som din by kan give dig. Det er hovedsageligt hårdt underlag. Noget er hårdere end andet. Det anbefales at Asics fuzeX Rush bruges på asfalt, beton og eller præpererede stisystemer. Du må for guds skyld aldrig give dig ud i at løbe nogle former for terrænløb i denne løbesko. Både overdel og underdel er bygget til det.

Prisniveau

Jeg synes personligt at du får utrolig meget løbesko eller træningssko for dine penge. 1000,- er skoen vejledt til, og så ved vi jo alle sammen at både fysiske butikker og webshops sælger dem med rabt. Så hvis denne Asics fuzeX Rush lander på omkring de 700-750,- så synes jeg altså man får ufattelig meget sko for sine penge.

Vægt på Asics fuzeX Rush

At mine Asics fuzeX Rush kun vejer 254 gram i en str. 43½ (27½ centimeter) må siges at være ganske lidt. Det er i hvert fald ikke vægten der kommer til at tynge dig hvis du bruger den som løbesko.

 

vægt på asics fuzex rush

 

Type af løbesko

En alsidig løbesko vil jeg kalde det. Men når jeg nu om lidt kalder det en løbesko til de kortere ture, så er det igen for egen regning, for det kan sagtens være at denne sko for dig kan rumme længere ture. I Asics’ egen beskrivelse lægges der i hvert fald op til at det er en løbesko til alle distancer. .

Drop og højder på forfod og hæl

Asics fuzeX Rush har et hældrop på 8mm. Det er et hældrop der er placeret i det midle mellemleje. Du vil opleve med denne løbesko at den stadig har det “almindelig rul og afvikling” når du løber. Altså der hvor du lander på hælen (med mindre du selvfølgelig selv fremtvinger forfod eller mellemfods løbet)

Dame:
Højden på hælen: 19mm
Højden på forfoden: 11mm

Herre:
Højden på hælen: 19mm
Højden på forfoden: 11mm

 

tekniske detaljer om asics fuzex rush

 

Analysedel 2: Teknisk gennemgang af løbeskoen

Del 2 af analysen er afsnittet hvor vi kommer til at bruge nogle flere fagudtryk. Der hvor vi gennemgår hvilke features som skoen indeholder, og vores bud på hvad producentens tanke er bagved disse valg.

Ydersålen

Fleksibel ydersål, yderst fleksibel ydersål. Det er et af de momenter der gør denne løbesko så ufattelig lækker at løbe i. Kombinationen af den ikke profilerede ydersål, hvori Asics har tilført FuzeGel giver virkelig løberen en rigtig fed oplevelse. FuzeGel er støddæmpnings systemet i skoen, og hører for så vidt ikke til ydersålen, men det er vigtigt for mig at fremhæve kombinationen, det er den kombination der gør skoen utrolig behagelig og fleksibel.

 

sål på asics fuzex rush

 

Mellemsål

This is where the magic begins. Igen skal vi snakke om en kombination. I Asics fuzeX Rush arbejder vi stadig med en SoLyte mellemsål (flere af de andre nye løbesko fra Asics bliver lavet med FlyteFoam mellemsål) Men altså ikke i Asics FuzeX Rush. Men det er ikke noget du bemærker, for kombinationen af SoLyte og FuzeGel gør at der er en overraskende god bounceeffekt i mellemsålen. Den er faktisk bygget således op at i hælområdet dæmper den når du lander, og i forfoden levere den energi til dit afsæt.
SoLyte er stadig en lettere og mere dæmpende mellemsål end den klassiske EVA mellemsål som der også stadig arbejdes med i fremstilling af løbesko.

 

fuzegel i fuzex rush

 

Hæl

En fornuftig opbygning af hælpartiet. Ikke så meget hokus pokus ved den, den gør hvad den skal. Den holder din fod i den naturlige og neutrale position ved afvikling af et hvert skridt. Hvis man skal komme med et lille kritik punkt til denne del, så kunne jeg personligt godt have bruge en smule mere polstring i hælen. Men sådan er det gerne med de løbesko der skal passe i letvægs kategorien, der ser man tid at overdelen er fuldstændig skrabet for overflødig vægt.

Forfod

Pasformen i forfoden er forholdsvis smal, så det skal du helt sikkert være opmærksom på. Selvfølgelig vil skoen efterhånden som den bliver brugt blive mere blød i forfoden, men som udganspunkt er den smal.
Materialet i forfoden er ligesom i resten af skoen. Super smidigt, sømløst og meget åndbart.

Overdel

Seamless overdelen (sømløs overdel) er nærmest snart et must når du køber en løbesko. Asics fuzeX Rush har naturligvis også denne konstruktion, og det er denne konstruktion der gør at du mindsker risikoen for frition og irritation på indersiden af skoen. Nogle ynder at løbe uden løbestrømper (det er ikke anbefalet til denne sko) men der vil man med en sømløs konstruktion få et mere behageligt løb.
Asics fuzeX Rush har en aftagelig sockliner inde i skoen. Det betyder at du kan opnå et langt bedre “inde-klima” i dine løbesko.

 

 

Analysedel 3. Features i Asics fuzeX Rush

En kort gennemgang af skoen og dens forskellige men dog mange features der er bygget ind i skoen. Det er her du som bruger kan få et overblik over de ord som Salomon bruger omkring deres forskellige systemer i skoen.

Sockliner

Sagt med almindelige danske ord, så er det indlægssålen som er i skoen. Men det er naturligvis ikke hvilken som helst indlægssål. For det første er den SELVFØLGELIG udtagelig, så du kan skabe en god ventilation og udluftning i dine løbesko efter endt løbetur.
Sålen er også konstrueret således at den på bedst mulig måde sørger for at få det bedste ud af mellemsål og støddæmpning. Den er det øverste lag på lagkagen.

SoLyte

Mellemsålen er fremstillet i det materiale som Asics har valgt at kalde SoLyte. Der arbejdes med flere aspekter i mellemsåle når vi har med Asics løbesko at gøre. Det er her man hele tiden prøver at optimere. Jo lavere vægt og endnu mere bounce.
Asics arbejder med den almindelige EVA mellemsål, SoLyte og FlyteFoam.

3M Refelctive

Refleks indsatser på skoen. Udelukkende et sikkerheds spørgsmål. Sikkerhed på vejene når du løber i mørke

Ahar+

Det materiale som ydersålen er fremstillet i har fået dette navn. En ydersål skal kunne tage nogle tæsk, da det er det punkt på en løbesko med størst slidtage.

Seamless construktion

Det er ikke så meget noget der er tilføjet skoen. Men nærmere noget der er fjernet. Når vi taler om en sømløs konstruktion, så er der på indersiden af skoens overdel ingen syninger, så du slipper for frition og irritation.

Guidance Line

Det er næsten bygget ind i navnet. Det er et værktøj der på den lodrette retning er lang ind i Asics fuzeX Rush for at “guide” dig i den rigtige retning hver gang du afvikler et skridt.

Sammenligninger

Sammenligninger til Asics fuzeX Rush kunne sagtens være modeller som Asics Noosa FF eller måske New Balance 1500. Begge 2 letvægts løbesko som opfylder nogenlunde de samme aspekter som fuzeX Rush.

Opsummering

Asics fuzeX Rush, hvad skal vi sætte på af ord. I denne skrivende stund så synes jeg at jeg er en smule splittet i min opsummering. Startede med at love at jeg ville vurdere denne sko ud fra en løbesko aspekt. Og set i det lys så vil jeg starte med at sige at det ikke bliver min fortrukne løbesko. Heller ikke til de korte hurtige ture. Dertil synes jeg der findes bedre alternativer på markedet. Kan modsat ikke sige at Asics fuzeX Rush er en dårlig løbesko, for det er det på ingen måde. Og hvis du har læst hele anmeldelsen vil du også opdage at den overraskede mig i forhold til nogle af sine forgængere, og jeg egentlig måtte æde lidt mine egne ord.
Så du må ikke tage min “afvisning” af denne sko som værende et udtryk for at skoen er dårlig. Jeg har bare et bedre alternativ på hylden.

Der imod tror jeg ikke at mine Asics fuzeX Rush går videre i systemet, men som jeg også tidligere har nævnt så kunne det sagtens blive en fortrukket fitness eller crossfit sko. For synes at skoen rumme rigtig meget til den forholdsvise lave pris.

Vedligeholdelse af Asics fuzeX Rush

Der er ikke så meget ekstra vedligeholdelse som du kan tilføre Asics fuzeX Rush.
Det sædvanlige med at du selvfølgelig altid piller indlægssålen op af skoen efter en løbetur, for på den måde at lade skoen ånde og ventilere så den holder sig “frisk” længere. Har du været så uheldig at ramme dårligt vejr, og skoen er blevet gennemvåd, så lad den altid tørre naturligt. Ikke noget med at fremme processen ved eksempelvis at stille den foran brændeovnen. Limen i skoen kan ikke holde til den høje varme påvirkning.
Er dine Asics fuzeX blevet beskidte, så vasker du dem i hånden i varmt vand. Ikke noget med at putte dine løbesko i vaskemaskinen. Skoene kan ikke holde til det, og kan ende med at ændre struktur.

Prissammenligning på Asics fuzeX Rush

De bedste tilbud på fuzeX Rush fra asics? Vores prisrobot holder øje med priserne for dig.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-2 dage 499 DKK Til butik
3-5 dage 930 DKK Til butik
1-7 dage 999 DKK Til butik
1-2 dage 1.000 DKK Til butik